سلام
OOoOOooOOOoOOO
پس الان این مدلی که من دیدم سه بعدی نیستش پس ؟؟؟چون 50 اینچ بودش
طرف گفت سه بعدی هستش ،فکر کنم اشتباه پس گفتش
والا نمیدنم کدوم مدلش بود
الان پلاسمای بدونن سه بعدی پاناسونیک 50 اینچ پانا بهترین مدلش چی هست ؟
Printable View
سلام
OOoOOooOOOoOOO
پس الان این مدلی که من دیدم سه بعدی نیستش پس ؟؟؟چون 50 اینچ بودش
طرف گفت سه بعدی هستش ،فکر کنم اشتباه پس گفتش
والا نمیدنم کدوم مدلش بود
الان پلاسمای بدونن سه بعدی پاناسونیک 50 اینچ پانا بهترین مدلش چی هست ؟
نقل قول:
تو مدلهای 2011 50U30 قیمتش هم حدود 1930 هست ولی از نظر من بهتر شما 3بعدی بگیری
تو مدلهای سال 2012 هم پانا فقط یک مدل 50 اینچ معمولی داره و بقیه مدلها هم 3 بعدی هستن
دوستان من میخوام یه پلاسمای پانا بگیرم...خودم v20 دارم و از کیفیتش کاملا راضیم...متاسفانه نمیتونم برای st50 صبر کنم ...گزینه هام میشن st30 و vt30 ... حال می خوام ببینم این یه میلیون و اندی اختلاف بین این دو مدل ارزش هزینه کردن داره؟
اختلاف این دو مدل چیاست؟
کلا کیفیت st30 در مقایسه با v20 خودم چجوریه؟ اگه در همون حد هست برای من کافیه....قیافه st30 اصلا راضیم نمیکنه ولی یه جوری تحملش میکنم
سلام دوباره
فکر کنم اون مدلی که دیدم v20 یا V25بودش
می بخوام بدونم این مدل با اندازه 50 اینچ و قیمت 1750 ارزش خرید داره ؟؟
این مدل DVBT داره ؟؟
این مدل هم مثل ST30 پشتش فن داشت
به نظر شما از نظر کیفیت ساخت و تصویر پلاسما های سامسونگ چطورن ؟؟
امروز تو نمایندگی پانا طرف با دستش محکم زد توی پنلش ،بعد هیچ مشکلی برای پنل پیش نیومد :18:
تفاوتشون نسبتا زیاد هست مخصوصا بین مدلهای st50 و vt30 که اولی مدل درجه سه سال 2012 هست و دومی مدل high end سال 2011 هست تقریبا در همه موارد برتری با st50 هست بازتولید مشکی عمیقتر , کنتراست بهتر ئ برایتنس بالاتر و فیلتر کنتراست قویتر و موشن هندلینگ بهتر با وجود قیمت کمتر. برای سه بعدی بهتره مدلهای پسیو رو انتخاب کنید مخصوصا برای ال ای دی ها بهترین تکنولوژی هستن و کیفیت تصویر سه بعدیشون به پلاسماهای سه بعدی نزدیک هست بعضی فاکتورها تو کیفیت تصویر دو بعدی تو سه بعدی هم تاثیر گذار هست مثل عمق رنگ مشکی و کنتراست و بازتولید بهتر رنگها و جزئیات ولی بعضی فاکتورهای دیگه مثل بدون باتری بودن عینکهای پسیو و تقریبا نداشتن کراس تاک و عدم ایجاد فلیکر (لرزش) و عدم ایجاد سردرد و چشم درد در تماشاهای طولانی مدت و براتنس بالا برتری های پسیو هستن.مجموعا من برای سه بعدی پسیو رو بهتر و بی دردرسر تر میدونم میدونمنقل قول:اگر بودجتون به خرید پلاسمایی مثل st30 نمیرسه به مدلهای پائینتر فکر نکنید بین مدلهای 2012 مدل ut50 پنل ارزنده ای هست ولی در مدلهای 2011 مدل ut30 پردازنده تصویر زیاد مناسبی هم نداره در نتیجه برای دیدن سیگنالهای sd هم چندان جالب نیست ولی اگر اهل دیدن فیلمهای hd مخصوصا در اتاقهای کم نور و تاریک هستین کنتراست خوبی داره مخصوصا به نسبت قیمتش و اندازه ای که داره در غیر اینصورت بهتره بری سراغ یه ال ای دی همون مدل 5550 سامسونگ هم انتخاب نسبتا خوبی تو رنج قیمتی خودش هست.نقل قول:v20 با st30 تو اتاقهای با نور متعارف و کم فرق زیادی با هم ندارن ولی تصویر st30 تو نور زیاد بهتره چون فیلتر کنتراست بهتری داره v20 های ایرانی تقریبا هیچ نوع فیلتری ندارن اگر بخوای بقیه فاکتورها رو به غیر از کیفیت تصویر در نظر بگیری st30 مجموعا ارزنده تر هست سه بعدی , ضخامت کمتر , مصرف برق کمتر....نقل قول:
دوستان خبری از مدل های 2012 نیست ؟ نکنه امسال هم قراره ST50 مهر بیاد و VT50 هم بابانوئل بیاره ؟
اگه کسی تو بانیان منبع موثقی داره همین جا اعلام کنه تا همه از نگرانی در بیاییم .
سلام من یک پلاسمای پاناسونیک مدل st30 سایز 42 خریدم الان که دارم میبینم کیفیتش خیلی خوبه ولی از فاصله نزدیک مثلا از فاصله 30 سانتیمتری یا نزدیکتر که نگاه میکنم تصویر دارای نقطه های ریزی است شبیه برفک های ریز روی تصویر میخواستم ببینم آیا این کلی است و همه پلاسماها این طور هستند یا نه این یه اشکاله و باید از گارانتی آن استفاده کنم ؟
این تلوزیون رو من با گارانتی بانیان خریدم
و سوال دوم اینکه چجوری میشه نور صفحه رو بیش از اینی که هست کرد آخه نورش خیلی کمه حتی از حالت صرفه جویی هم خارج کردم ولی زیاد نمیشه چکار کنم ؟
سلام
مبارکتون باشه
دوست من st30 رو چند خریدید ؟از نمایندگی یا بانه ؟
راضی هستی ؟؟
همنجور که قبلا گفتم هیچ موردی از پلاسمای های پاناسونیک رو به غیر vt30 که قیمت خیلی بالاست و بهترین تی وی 2011 شناخته شده و st30 و vt20 که مدل 2010 هست و بعید میدونم گیرت بیاد و اگر گیرت بیاد همتراز st30 هست از نظر کیفیت و 3بعدی مدل دیگه ای پیشنهاد نمیدم .نقل قول:
از جناب *Alucard* اینجا کسی استادتر نداریم . ایشون هم کاملا تایید کردن
از نمایندگی خریدم 2.250 ولی کسی جواب منو نداد
از فاصله نزدیک مثلا از فاصله 30 سانتیمتری یا نزدیکتر که نگاه میکنم تصویر دارای نقطه های ریزی است شبیه برفک های ریز روی تصویر میخواستم ببینم آیا این کلی است و همه پلاسماها این طور هستند یا نه این یه اشکاله و باید از گارانتی آن استفاده کنم ؟
این تلوزیون رو من با گارانتی بانیان خریدم
و سوال دوم اینکه چجوری میشه نور صفحه رو بیش از اینی که هست کرد آخه نورش خیلی کمه حتی از حالت صرفه جویی هم خارج کردم ولی زیاد نمیشه چکار کنم ؟
دوستان کسی قیمت 50vt30 رو میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولاً کی از فاصله 30 سانت و کمتر تلویزیون می بینه!؟نقل قول:
دوماً چون شبکه های SD وضوحشون کمه و تلویزیون باید بزرگنمایی کنه از فاصله خیلی نزدیک کیفیت افتضاح SD ها مشخصه و دیدن نقطه های ریز طبیعیه.
سوماً برای بهترین تصویر SD گزینه های Intelligent Frame Creation و Resoulation Enhancer و P-NR را روی Max بزارید. Sharpness را هم روی حداکثر مقدارش قرار بدید.
برای حداکثر روشنایی، در منو Picture و از Viewing Modeها گزینه Dynamic را انتخاب کنید.
كسي ميدونه چيكار كنيم واسه اسيا VT50 سايز هاي كوچيكتر از 55 بزاره.يكي گفت تو سايتش درخواست بدين اما نگفت چجوري
نقل قول:
دوست عزیز قیمت این مدل 4300 است
منبع موثق نیست. هر سال ورود مدلهای جدید پاناسونیک به بازار تهران ماههای آذر و دی هست. تو بعضی شهرستان ها ممکنه تا اوایل بهمن اومدنش طول بکشه.نقل قول:
هیچ راهی نداره. رسیدگی نمیشه بخصوص در مورد ایران.نقل قول:
سایز 55 اتفاقاً سایز خیلی خوبیه. اگه ارزش پول ایران نصف نمیشد با قیمت مناسب می شد خریدش.
ایرانی،هر روز بیچاره تر و فقیر تر...!
سلام دوستان. من تازه 42st30 گرفتم. در مورد کیفیتش اصلا حرفی نمیزنم. فقط در مورد قیمتش من از نمایندگی پرسیدم گفتن 3 تومن، همراهشم دستگاه بلوری و 2 تا عینک.
اما از بانه 2050000 تموم شد. خیلی گشتم تا پیدا کردم،مثله اینکه دیگه نمیاد این مدلش.
یه خبر بد!یکی از فروشنده های پاناسونیک امروز میگفت شاید مدلای 2012 تا زمان رفع تحریما به ایران وارد نشن.
اگه كسى خواست اينجا هست برا فروش pvt30 , 50 اينچ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا ۲ ۳تا سوال داشتم در مورد 50 tv pana vt30
۱-محتویات داخل جعبه که اون تبدیل ها روش هست یا نه و دیگه چی داره؟
۲-و اصل کار گارانتیش که از کجا میشه فهمید که اصلی هستش یا .....
اگه میشه از گارانتی تون یه عکس بگذارید و یه توضیحاتی بدین ممنون
فقط یکم عجله دارم
اگه زود تر بتونید جواب بدین ممنونتون میشم.
چون شنبه یا یک شنبه میخوام بخرم.
سوال اولو اصلا متوجه نشدم2.اگه از نمایندگی بخرید گارانتی اصلی دارن و خودشون میان تی وی رو نصب میکنن.نقل قول:
سلام.نقل قول:
1-منظورتون از تبدیل ها رو متوجه نمی شم. یه سری کابل و کانکتور تو کارتنش هست که چندان کاربرد ندارند. الآن فقط HDMI کاربرد داره.
زمانی که من خریدم باهاش هدیه فیش HDMI میدادن که تو جعبه نیست. خود نمایندگی داد. کنترل و دو تا عینک و سیم های شارژ عینک ها و دفترچه باهاش هست.
دقت به محتویات لازم نیست. خود نمایندگی میاره خونه نصب میکنه و همه چیز توی کارتن دست نخورده و کامل هست. چند هفته بعد نصب هم نمایندگی مرکزی پاناسونیک زنگ میزنه و می پرسه آوردن براتون نصب کردن. راضی بودید؟
2-گارانتی روی کارتن هست و کارتن بنده توی انباره. الآنم که ساعت 3:25 بامداده نمیشه رفت تو انبار.
شما برای خرید VT30 با گارانتی کافیه با خیال راحت به یکی از نمایندگیهای فروش پاناسونیک مراجعه کنید.
نمایندگی فروش شهرتون رو از اینجا می تونید پیدا کنید:
سلام
با توجه به قیمت نسبتآ بالای VT3050 ایا نمایندگی ها بصورت قسطی هم این تی وی رو میفروشن ؟ اگر بله شرایطش چیه؟و کجای جمهوری ؟
سلامنقل قول:
حالا ما که تو شهرمون نمایندگی نداره برای اینکه خیالمون تو خرید راحت باشه چیکار باید بکنیم؟
علیک سلامنقل قول:
با نزدیکترین نمایندگی به شهرتون تماس بگیرید، ببینید ارسال به شهرستان داره.
مثلاً همین نمایندگی پاناسونیک در اهواز که من از اونجا خرید کردم ارسال به شهرستان هم داره :
اگه نمایندگی نزدیکتون ارسال به شهرستان تو برنامه عادیشون نیست، می تونید سوال کنید آیا مقدوره براش به یه وانتی آشنا بده براتون بیاره. معمولاً راننده وانت آشنا میشناسن.
همراهش هم اگه می تونند کسی رو واسه نصب بفرستن و اگه نمیشه با نمایندگی طی کنید که وقتی تلویزیون رسید به دستتون در حضور راننده وانت، خودتون (اگه بلدید) تلویزیون را تست کنید. در صورت عیب و کم و کاستی آنرا به راننده بدید ببره.
مشکلی عجیب در حالت داینامیک شبکه های دیجیتال
با سلام خدمت عزیزان . واقعا کلافم کرده....نمیدونم ایراد از شبکه ای دیجیتاله یا از تی وی . یه 10 روزی میشه که 8 تا شبکه ی اول دیجیتال خونه ی ما به هم ریخته که به صورت شطرنجی و داغون نشون میداد ولی 8 شبکه ی دوم رو بسیار عالی و بدون نقص میگرفت.
هر چی انتن رو دست میزدم کابلا رو چک میکردم هی روزی 5 بار تنظمیات تی وی رو به حالت کارخونه میبردم و دوباره کانال یابی میکردم درست نمیشد بازم همینجوری بود و 8 شبکه ای اول رو خراب بود . دیگه امروز صبح کلافه شدم زنگ زدم به صدا سیما و موضوع رو بهشون گفتم . منطقه خونه رو سوال کردند و گفتند نه اصلا هیچ مشکلی وجود نداره و مشکل از انتن و دستگاه شماست ما مطمن هستیم از طرفا ما مشکلی نیست . هر چی براش دلیل و برهان اوردن قبول نکرد . با خودم گفتم حتما مشکل از خودمون . رفتم یه انتن واقعا عالی گرفتم بردارم الکترونیک کاره و این چیزا سرش میشه .
به هر حال انتن رو نصب کردیم از شانس ما بازم همینجوری شد . یعنی 8 تا اول وقتی شماره شبکه رو میزدی و برات میاورد بعد 10 ثانیه که عادی میگرفت یهو قاطی می کرد و بهم میریخت تصویر ولی 8 شبکه دومی سالم میگرفت .
یه جورایی فهمیدم مشکل از کجا بود تا حدودی .. نمیدونم اسمش رو میشه مشکل گذاشت یا نه ...من هر وفت 8 شبکه های اول رو روی مد داینامیک میزاشتم این حالت بهم ریخیتی پیش میادم یعنی اگر روی حالت عادی تی وی رو نیگا میردک با کنتراست 50 همه چی خوب و عالی بود ولی به محض اینکه کنتراست رو 5 تا بالاتر میبردم دیگه میشه همون مشکل قبلی .!!!خیلی برام عجیب بود چون روی 8 تا شبکه دوم مد داینامیک رو هم تا 100 برم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این 8 تا شبکه ی اول رو به محض تکون دادن دادن عدد کنتراست بهم میریخت و این بسیار بسیار برام عجیب هست که چرا اینجوری شده ؟؟؟
اگر تصاویر دریافتی دیجیتال خرابه پس چرا روی کنتراست 50 همه چی خوبه اگر تی وی خرابه پس چرا روی 8 تا شبکه ی دیگه میشه رو مد داینامیک کنتراست 100 رو داشت ...یه جورایی اینا با هم جور نمیاد ..اولش فکر میکردم تی ویم خراب شده که نمیتونم رو مد داینامیک قرار بدم ولی خوب اون شبکه ای دیگه ای درست میگرفت این نظرم رو عوض کرد ...
خداییش هر سال ماه رمضونی پدر مادر ما کلی پای تی وی سریال و فیلم میدیدن که امسال حسابی منو دارن دق میدن که چیکار کردی تی وی بهم ریخته هر چی میگم دست من نیست باورشون نمیشه ...
ممنو نمیشم منو راهنمایی کنید که مشکل از کجاست . عذر میخوام که زیاد شد خواستم تا جایی که میشه کامل توضیح بدم که اگر کسی چیزی به فکرش میشه همه چی رو بدونه و هی سوال پرسیده نشه..
نماز روزه هاتون قبول در پناه حق
تو دریافت سیگنال دیجیتال دو تا پارامتر کیفیت و قدرت سیگنال هست که توی منوی تلویزیون نشون داده میشه. اونا رو چک کردی؟ ممکنه مثلا کیفیت یا قدرت فرستنده اول تو منطقه شما خراب شده.نقل قول:
موقع سرچ کانال ها قدرت سیگنال روی 10 بود ........ تازه انتن رو عوض کردم ...از این نظر مطمعنم که مشکلی نیست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان ممکنه بگید فرق VT30 و ST30 در چه مواردی می باشد؟
با تشکر.
ممنون از پاسختون. گزینه تشکر فعال نبود که تشکر کنم. فقط یه سوال دیگه و اونم اینه که ایا در حال حاضر خرید vt30 با قیمت موجود کار درستیه یا اینکه 6ماهی صبر کنم برایgt50 که احتمالا تقریبا هم قیمت الان vt30 باشه؟ امکان داره به دلیل تحریمها مدلهای2012 وارد نشن؟نقل قول:
من اگه بودم صبر می کردم، GT50 می گرفتم. اگه عجله ندارید یه 5 - 6 ماه صبر کنید تا جنس بهتر بخرید.
تحریم ها را اطلاع ندارم.
سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم در مورد پلاسمای st30
من الان یک هفته ای هست این مدل رو خریدم با گارانتی بانیان و در مورد کیفیتش که کاملا راضیم همچنین در مورد رنگهای اون و همچنین عمق رنگ مشکی .
اما مشکل من جایی دیگه است اول این که نور صفحه اون کمه مخصوصا در تصاویر سفید رنگ مثلا جایی که آسمان رو نشون میده یا توصحنه ای از روز یا در تصاویر پرنور متاسفانه اون رو از حالت صرفه جویی هم خارج کردم ، کنتراستش رو هم بردم تا آخر ولی در این گونه تصاویر خیلی که هیچ در واقع هیچ تفاوتی ندیدم خواستم ببینم راه حلی داره که بشه نور تصاویر رو زیاد کرد مثلا با آپدیت تلوزیون به آخرین فریم ویر تنظیمات جدیدی بهش اضافه میشه که بشه نور تصویر رو زیاد کرد یا نه باید بهش عادت کنم ؟
و دوم این که در تصاویر تاریک از فاصله نزدیک که نگاه میکنی دانه های ریزی شبیه برفک در تصویر میبینی مثلا در فاصله 30 سانتی یا کمتر خواستم ببینم آیا مال شما هم همینطوره یا نه یک اشکاله و باید به گارانتی رجوع کنم ؟
متشکر میشم جواب من را بدهید
کلن فکر کنم پلاسما با تولید رنگ سفید مشکل دارد، من V20 دارم که اون هم رنگ سفید را یکمی شیری رنگ و کدر نشان می دهد.
البته پلاسما مزایای زیادی دارد که می توان بعضی از نقایص را نادیدیده گرفت.
من تو همین یکی دو هفته قصد خرید VT30 و یا ST30 را دارم منتها دوسالی هست که از فروم تلویزیون ها دور بودم و دیگر آشنایی با تی وی های جدید ندارم.
کسی نیست بتونه کمکم کنه؟؟؟نقل قول:
سلام...جناب v20 رو میفروشی؟ من خریدارم...اگه مونتاژ ژاپن باشه
من یه v10 پیدا کردم...نو 50inch ...اصل ژاپن....چند بگه می ارزه؟ مرسی
من یه v10 پیدا کردم...نو 50inch ...اصل ژاپن....چند بگه می ارزه؟ مرسی :6:
اگر v10 رو حدود 3 میلیون بفروشه میرزه.
در مورد نشان دادن رنگ سفید و مشکل پلاسما ها عرض کنم که اگر نمایشگر شما دارای تنظیمات RGB باشد براحتی میتونید رنگ سفید خالص رو بدست بیارید با توجه به سورسی که دارید؟ یکی از مزایای بزرگ پلاسماها عدم مشکل وایت کراش هست که در بسیاری از led ها وجود داره و تمام جزئیات حتی در نماهایی با زمینه ی سفید مثل مسابقات اس کی روی برف به خوبی نمایان هست.
قابل شما رو نداره، فکر کنم پشتش زده سنگاپور یا مالزی، از نمایندگی گرفتم.نقل قول:
یکمی بیشتر توضیح میدی؟نقل قول: