برادر جای خاصی نیستنقل قول:
اینترنت من رو 4 مگ بستن مال شما رو چند بستن؟
تو اینترنت مخابرات هر چیزی ممکنه
من خودم بیشتر با نامحدود دانلود میکنم به ندرت پیش میاد سرعت کمتر از 300 بشه
Printable View
برادر جای خاصی نیستنقل قول:
اینترنت من رو 4 مگ بستن مال شما رو چند بستن؟
تو اینترنت مخابرات هر چیزی ممکنه
من خودم بیشتر با نامحدود دانلود میکنم به ندرت پیش میاد سرعت کمتر از 300 بشه
الان دو روزه سرعت تک لینک تو روز جز صبح شده 50 کیلوبایت قضیه چیه محدود کردن یعنی ؟
دان استریم 3292
سلام به همگی
چند روز قبل 256 نامحدود تمدید کردم /// 2یا 3روز با سرعت 400 از سایت download.ir دانلود میکردم ولی از دیروز ساعت 12 تا به حال سرعت از 50 بالاتر نمیره
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
نمیدونم والا فک کنم ماله منو رو 3 مگ بستن چون اسپید 2.73 مگابیت نشون میدهنقل قول:
جالب اینه هزار بار هم تست بگیری بازم 2.73 نشون میده نمیدونم حکمتش چیه!:n13:
خدا شانس بده! ما که از اولش شانس نیاوردیم...
الان سرعتم به 40 هم نمیرسه!
تو حسرت دانلود یه فایل 100 مگابیاتی موندم :n03:
خوش به حالت برای من تمام 24 ساعت همینه حتی صبح! :42::19:نقل قول:
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
کاری نمیشه کرد باید صبر کنیم ببینیم درست میشه یا نه
نقل قول:
شما با چه سرویسی و از چه سروری به این مقدار رسیدی؟
الان که ساعت 16:20 هست بنده دارم با سرعت بالای 300 از download.ir دانلود میکنمنقل قول:
دوستان پورت l2tp برا من امروز باز شده، یه تست بزنید ببینید چطوریه
دیدم بخاری از تاپیک استان کرمان بلند نمیشه اینجا پست زدم !
میخوام کمپین کنسل کنم باید چیکار کنم
باید بری مخابرات درخواست بدی تا برات کنسل کنننقل قول:
مثل اینکه خوب شد ...mer30
آخه download.ir چیزی نداره که! شما دقیقا چی از این سایت میگیرین؟؟نقل قول:
download.ir سرورش داخله ایرانه پس برای تست از این سایت استفاده نکنید مثلا سرور پنجم پی سی دانلود هم داخل ایرانه s5.-----------.com نهایت سرعت رو میدن که باید هم بدن
از سرورهای دیگه خارجی که تا دیروز بد نبود امروز 50 شده :n13:
فک کنم اینترنت ملی که میگن همینه
با سلام ..
من تازه از شاتل به مخابرات كوچ كردم (خوش امد بگين :n02: )
نامحدود 256 دارم ...بر عكس شاتل كه تو ساعات محدود همه لينك ها رو يه سرعت ميداد واس من جالبه كه اينترنت مخابرات يه لينك سرعتش 380 ميشه ..يه لينك 8 ...:n02:
سایت dl.download.ir سرورش داخلیه اما من از سرور سایت خودم 150 به بالا دانلود دارم (بسته به زمان داره گاهی از اوقات تا 350 هم میره ولی از 150 پایین تر نمیاد)نقل قول:
درضمن این ربطی به اینترنت ملی نداره و قضیه ایتنرنت ملی یک چیزه جدا از این هست
سرعت باز کردن صفحه واقعا افتضاحه:n24: باز مخابرات گند زده به همه چی من موندم دوتا فقط دوتا مهندس تو اون خراب شده پیدا نمیشه:n13:
سلام میخواستم بدونم ساعات رایگان مخابرات از چند تا چند بعدش این قصیه خاموش روشن کردنه مودم چیه؟
همین الان، دانلود تک لینک با سرعت 405 از سرور آپلودباز :n10: سرویس 256 نامحدود ماهی 15 هزار تومنی! :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوستم دیروز سرویس گرفته از مخابرات 128 نامحدود سرعت دانلودش از هر سرورس 1mb/s هست. از چیز پی ان هم استفاده نمی کنه. نمی دونم چرا مخابرات اینطوریه! سزعت من که پایینه!نقل قول:
اینترنته من قطعیش زیاده یعنی هر 10 دقیقه یه بار قطع میشه و دوباره باید موذم رو خاموش کنم وصل بشم.
زنگ میزنم 2020 میگن خطت نویز داره....
اینا هم هر وقت زنگ میزنم میگن خطت نویز داره، دیگه چیزه دیگه بلد نیسیتن بگن!!!!!!!!!!!!!!!
صبح ها معمولا از 5-6 تا ساعت 10-11 بیشترین سرعت رو به آدم میده مهم نیست سرور ایران باشه یا نه ، اما از سایت مث پی سی دانلود همیشه بیشترین سرعت (برا من 80 % - 2.8 میده بقیه مواقع هم زیر 2.8 نیس ) میده :دی
اگه کسی سایت دانلود فیلم سرور داخلی سراغ داره بد نیست به ما هم خبر بده :دی
سلام میخواستم بدونم ساعات دانلود شبانه از 1 تا چنده.بعد این قضیه روشن خاموش کردن مودم چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت اینترنته منه چطور به نظرتون؟
نقل قول:
دادا اكانت پرميوم اپلودباز رو خريدي ...؟ اخه فك نكنم محدوديتش بذاره كاربر عادي چنين سرعتي داشته باشه ..
ولي اگه خريده باشي هم ارزش داره ..من اكانت وي اي پي سايت فيلم گرفتم سرعتم نهايت 200 تاست ...
_____
من يه مشكلي دارم ...2 لينك يا چند لينك كه ميذارم واس دانلود همشون صفر ميشه سرعتشون ....مشكل از كجاست ؟ :n03:
سلام
چند تا سوال
سرعت اینترنت محدود با نا محدود مخابرات فرق میکند؟
سرعت نامحدود 128 با 256 و 512 هم فرق میکند؟چقدر؟
نامحدود واقعی هستند؟این شایعاتی که میگن فیل - تر مخابرات قویتره و نمیشه دورش زد درسته؟(فیس و یوت)
نقل قول:
کسی نیست. فقط چند کلمست.
نقل قول:
1. محدود نداشتم
2. تا اونجا كه من ميدونم فرق چنداني نداره ..مخصوصا 256 و 512
3 ...منظورت از واقعي چيه ..يعني اينكه سرعت 256 مثلا 30 باشه ؟ نه اينطوري نيست ..من الان سرعتم 160 گاهي به 400 هم ميرسه ...(256 نامحدود )
4. مخابرات فيلترش قوي تره ...ولي با پ-ر-و-ك-س-ي خيلي راحت هر فيلت-ري رو ميشه دور رد ...(البته فيس و يوت يه كمي قلق داره :n02:
نویز خط رو چطور میشه فهمید ؟
سلامنقل قول:
آره داداش، یه اکانت پرمیوم 3 ماهه هم گرفتم فقط 5 هزار تومن
ضمن اینکه از سرویس Kerio سرور داداشم هم استفاده می کنم :n01:
نقل قول:
يعني اپلودباز بهت حداكثر سرعت رو هميشه ميده ؟ يعني هميشه سرعتت بالاي 300 ِ يا اين لحظه اي بوده...سرعتت با يه لينك معمولي چنده ؟ :n16:
من اکثراً با سرعت بالای 200 دانلود می کنمنقل قول:
گاهی هم سرعت میاد زیر 100 که چند لینک دانلود می کنم و مجموعاً تا 400 میرسه
یه لینک معمولی از چه سروری؟ از سرورهای درست درمون یا مستقیم شده با Rapidbaz یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معمولاً بالای 300 تاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو شدیداً واسه مستقیم کردن لینک ها پیشنهاد می کنم...هم پکیج های گیگیش ارزونه، هم سرعت سرورهاش بالاست
از ساعت یک تا هفت صبح. ولی فقط مخصوص قرارداد های شش ماهه و یکسالست.نقل قول:
من از امروز 2M-4gig دارم. اینقدر سرعتش مزخرفه!!! به زور پینگ میده، دانلود معمولیش 7-8!!!!!!!! قبلا 128 آفتاب داشتم، دانلودش یه سره 99 بود.
خیلی ممنون از شما.ببینم یهو ترافیکم نره اگه از 1:05 دقیقه تا 6:45 بزارم خوبه؟نقل قول:
قراردادم یک سالست.من فک میکردم تا 6ه دیشب تا 6 دانلود کردم.
کسی جواب سوال منو نمیده ؟نقل قول:
یه سوال کوچیک کردم فقط
برو تنظیمات مودم که برا من اینه 192.168.1.1نقل قول:
یوزر و پسشم admin
بعد دنبال line Attenuation بگرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20dB and below is outstanding
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20dB-30dB is excellent
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30dB-40dB is very good
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40dB-50dB is good
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 50dB-60dB is poor and may experience connectivity issues
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 60dB or above is bad and will experience connectivity issues
هرچی پایین تر بهتر
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم. فقط طبق گفته ی دوستان باید ساعت یک دوباره کانکت بشی که رایگان حساب بشه.اگر قبل از یک کانکت شده باشی تا خوده صبح حجم کم میکنه. آره خوبه...نقل قول:
سرعتت الان چطوره؟ من اشکم در اومده...
دوست عزیز تا جایی که من میدونم دانلود رایگان شبانه از 1 تا 6 ــه!نقل قول:
سلام
تو سرویس نا محدود سرعت واقعی میشه . مثلا 256 میشه 32 خب؟ اما این مخابرات انگار بعضی وقتا فرق داره ! دوستم تو بابل با همین 256 200-400 دانلود داره ! چرا !؟ من یه ماه دیگه طرح حجمی آسیاتکم تموم میشه و میخوام نا محدودشو بگیرم .خواستم ببینم ارزش داره ماهی یکم بیشتر پول بدم و از این آسیاتک بیام مخابرات ؟
کسی هست از ساری سرعت نا محدودش بالا باشه ؟ مخصوصا تو مرکز الغدیر؟ اونایی که سرعتشون بالاست ، همیشه همین بوده و میمونه ؟
ممنون
قیمت سرویس های مخابرات ارزون تر از آسیاتکه.آسیاتک خیلی گرونه