ممنون الان بسته 1 تا 11 صبح رو خریداری کردمنقل قول:
از کجا باید ببینم که چند گیگ دانلود کردم
مثلا ایرانسل یه نرم افزار داره خودش که همه ی اطلاعات رو نشون میده
آیا واسه همراه اول قابلیت مدیریت مصرف اینترنت وجود نداره
Printable View
ممنون الان بسته 1 تا 11 صبح رو خریداری کردمنقل قول:
از کجا باید ببینم که چند گیگ دانلود کردم
مثلا ایرانسل یه نرم افزار داره خودش که همه ی اطلاعات رو نشون میده
آیا واسه همراه اول قابلیت مدیریت مصرف اینترنت وجود نداره
خیر نداره خودتون اگه نرم افزار کنترل ترافیک مصرفی رو موبایل یا کامپیوتر دارید . حجم 19 نیم گیگ را مشخص کنید و سپس شروع به استفاده کنید و سر 19 نیم گیگ دیتا رو قطع کنید مگر نه هر چی شارژ دارید میپره چون اخطار پایان بسته و طرح کنترل مصرف ازاد در همراه اول وجود نداره . مواظب باشید از ما گفتن .نقل قول:
اختلاف سرعت پایه و حرفه ای چقدره؟ من یک بسته سه ماهه پایه داشتم که تموم شده و میانگین حدود ۲۰۰ کیلوبایت سرعت داشت، اگر بسته حرفه ای سرعت بهتری میده، اینبار حرفه ای بخرم.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
بستگی به منطقه تون داره من روی 4g حدود ۳۰ تا ۴۰ مگابیت میگیرم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تریجی چطور؟نقل قول:
این روی سیم های اعتباریم جواب میده؟نقل قول:
بله جواب میدهنقل قول:
اینکه نا محدود نیست خودتون میگین ۲۰ و ۳۰ گیگ!نقل قول:
جدیدا تمام نامحدود ها شده محدود یعنی حد و اندازه و حداکثر مصرف داره و احترام به حقوق دیگر مشترکان . ایرانسل هم نامحدودهاش اینطوره فرقی نداره برا 1 ساعت نامحدود حجم 20 گیگ و برا 2 ساعت نامحدود حجم 40 گیگ رو حداکثر حجم قابل مصرف مشخص کرده .نقل قول:
دوستان رایتل طرح نامحدود داره ؟ (مشابه ایرانسل و همراه اول فقط برای مصرف دیتا)
خیر نداره . فقط بسته بلند مدت 30 روزه 30 گیگ شبانه 2 تا 8 صبح داره به قیمت 10 هزار تومن . اونم با سیم کارتهای دیتا فکر کنم قابل فعال سازی هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقاطع یادگار و آزادی، تهران
دوستان اين بسته بي نهايت نقره اي رايتل كسي تا حالا استفاده كرده؟به درد ميخوره؟
کد:مناسب شماست اگر میخواهید با تمام دوستان رایتلی و غیررایتلی خودتان به صورت نامحدود با خیالی راحت در ارتباط باشید. دسترسی به اینترنت پرسرعت همراه در حجم زیاد از دیگر مزایای این بسته است.
خدمات
تماس صوتی و پیامک نامحدود درونشبکه
تماس صوتی و پیامک نامحدود برونشبکه
10 گیگابایت اینترنت + 20 گیگابایت اینترنت در ساعات افت مصرف
1 گیگابایت حجم ترافیک اختصاصی آپارات
بسته به استفادتون داره من بی نهایت کلاسیک را قبلا استفاده میکردم.نقل قول:
راهی هست سیمکارت اعتباری به دایمی تبدیل بشه؟
فعلا در شبکه رایتل همچین امکانی نیست.نقل قول:
[emoji837] سیم کارت های آمریکایی در ایران آنتن می دهند
.................................................. .....
نیویورک تایمز با انتشار گزارشی تحت عنوان نشانه ای از گرم شدن با ایران؛ تلفن های آمریکایی در ایران نیز زنگ می خورند نوشت : خط های تلفن اپراتور AT&T آمریکا در ایران نیز تحت پوشش قرار داده شد.
به نوشته نیویورک تایمز از مارس سال جاری میلادی شرکت AT&T آمریکا با اپراتور رایتل در ایران قراردادی بسته که در قالب آن خط های تلفن همراه این شرکت آمریکایی در داخل ایران نیز تحت پوشش قرار گرفته است.
این مگه همون رومینگ نیست؟؟؟نقل قول:
رومینگه...ولی فکر کنم برای اولین بار هستش که سیم کارت های امریکایی در ایران رومینگ میشننقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بله انگار همون رومینگه دوستمون درست میگن اولین بار سیم امریکایی راه افتاده من با سیمکارت چند کشور اروپایی قبلا تو تهران تست کردم انتن و نت داشت حالا هم که at&t راه افتاده.نقل قول:
امریکایی ها بیان ایران از پوشش ضعیف رایتل فراری میشن...چی میشد به جای این خبر،خبر سرمایه گذاری at&tرو میدادن...تو یک سال رایتل میشد بزرگترین اپراتور ایران
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
دوستان این سرعت بنده هست دیشب ساعت 2:30 صبح و اینترنت شبانه رایتل. یک فیلم 2 گیگابایتی در عرض چند دقیقه دانلود شد که واقعا شوکه کننده بود :)
برخلاف ایرانسل که تو این ساعات به شدت افت میکرد و حدود 500-600 کیلوبایت میشد سرعت دانلود.
سلام
من سیم کارت دیتا دارم.
از طریق سایت و از بخش بسته های سیم کارت دیتا، بسته های مورد نظرمو که معمولا 7+7 گیگ هست رو ماهانه میخرم. این بسته حرفه ای هست یا پایه؟ من از دانگل 3G و در شمال غرب تهران استفاده میکنم. سرعت فوق العاده افتضاحه و در هر ساعت 4-5 بار اینترنت بکل قطع میشه.
منم سیم کارت دیتا دارم.نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم و اون موقعی که من سیم کارت دیتا خریدم گفتند که سیم کارت های دیتا سرعتش حرفه ای هست و مثل سیم کارت اعتباری نیست که پایه و حرفه ای داشته باشه.
و فکر می کنم الان هم همین هست. چون من یک سیم کارت اعتباری هم دارم و وقتی وارد صفحه ی ecare میشم، برای خرید بسته، برای سیم کارت اعتباری دو نوع سرعت قابل انتخاب هست و برای سیم کارت دیتا یک سرعت هست که همون حرفه ایه.
منم دانگل 3G دارم و سرعتش خیلی خوب نیست ولی قطعی زیاد ندارم نمیدونم چرا شما قطعی زیاد داری. این آخرین سرعتی هست که توی همین تاپیک تست گذاشته بودم:
بسته های دیتا کلا حرفه ای است.نقل قول:
چون مصرف کننده رفته بالا رایتل اومده در مکانهای پر مصرف انتن 4g زده و سرعت رو روی 3g محدود کرده که به همه کاربرا استیبل برسه.
رایتل بسته های نامحدود مثل ایرانسل و همراه اول نداره؟
توی لیست بسته ها فقط یه بسته 30 گیگ شبانه دیدم که اونم 10 هزار تومن قیمتش بود که اصلا نمیارزه!
بسته 30 گیگ همراه اول قیمتش 3 هزارتومنه. درسته تایمش یه شبه ولی من معمولا همه دانلود هام رو میذارم یه شبه دانلود بشن.
نه متاسفانه رایتل هیچ بسته شبانه مقرون به صرفه ای نسبت به رقبا ندارهنقل قول:
سلام دوستان این بسته 30 روزه 30 گیگابایت که 10000 تومان هست بعد اتمام بسته آیا میشه مجددا 30 گیگ دیگر خریداری کرد؟ یا هر ماه فقط یکبار میشه از این بسته 30 گیگی استفاده کرد؟ ممنون
هر چندتا که خواستید میشه استفاده کردنقل قول:
روزانست یا فقط شبانه ؟نقل قول:
30 گیگ 10 تومن ؟ قطعا شبانه ست درسته ؟
30 گیگ شبانه یکماهنقل قول:
این بسته رو از کجا آوردید؟ تو لیست بسته های رایتل که همچین چیزی نیست/نقل قول:
این بسته مخصوص سیمکارت دیتا رایتل هست میتوانید در سایت رایتل بسته های اینترنت سیمکارت دیتا را مشاهده کنیدنقل قول:
دوستان کسی از بسته مصرف صوتی رایتل استفاده کرده؟
کد:https://www.rightel.ir/voicecall-userpackage
سلام
بله
من دائمی بودم
با استفاده از این بسته بسیار بسیار بسیار هزینم پایینتر هم اومده
عالی هست
من از سیمکارت دیتا و مودم mr200 که دریافت قدرتمندی داره استفاده میکنم.سیگنال %100 دارم اما گهگاهی اینترنتم قطع میشه و حتی سایتهای داخل هم باز نمیشه.مجبورم ریست کنم و گاهی اوقات یک دقیقه وصله و دوباره قطع میشه.کلا قطعی زیاد دارم.سرعت دانلود هم از نیمه شب به بعد به 8-9 مگ میرسه و قبلش بین 5 تا 8 مگ هست.
این مشکلات رو با ایرانسل ندارم و با همراه اول کمتر دارم.
مشکلات قطع و وصل شدن برای چی هست و چجوری میشه رفعش کرد؟
چند روزیه کلا شبکه زیر ساخت مشکل پیدا کرده و لذا بعضی از سرویس دهنده های اینترنت هم مشکل پیدا کردن.
ممنوننقل قول:
١٧تومن بدون ماليات هست.با مالياتش چقدر ميشه؟يا اصلا ماليات نداره؟