دوستان سلام
توی ترم اولم خودمون باید واحدامون رو انتخاب کنیم؟
دوستان سلام
توی ترم اولم خودمون باید واحدامون رو انتخاب کنیم؟
من شنیدم ترم اول خودشون برای دانشجو ها واحد بر میدارننقل قول:
راستی کسی جواب نداد:
دوستان اسم من جز مصاحبه کنندگان شاهد نبود وقتی که 10 شهریور سنجش اعلام کرد
ولی الان برای من زده حقوق شاهد کد 112
چه معنایی داره؟؟
راستی همه دانشگاهها تا اونجا که میدونم موقع ثبت نامش ازتون میپرسن تأییدیه تحصیلی ( همون که بعضیا میرن اداره پست پر می کنن )ثبت کردید یا هنوز اقدام نکردید اونایی که اقدام هم نکرده بودن نفری 1500 گرفتن خود دانشگاه انجام داد واسشون در حالی که ما پست رفتیم نفری 7000-8000 دادیم :دی (اینم نکته اقتصادی)
پس اگه نمیرید پست نگران نباشید .
aazp میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چیش سخته ؟
شما کدوم دانشگاهی عزیزم ؟
:| نمیاد فعلن :|نقل قول:
برای من که بالا اومد!شما هم علوم و تحقیقات قبول شدی؟چه رشته ای؟اگر تا فردا صبر کنی میفهمی مدارک چی میخواد
بلی.. مهندسی پلیمررررر
هنوزم نمیدونم برم یا بخونم به امید پلیمر پلی تکنیک : دی
چجوری رفتی اموزش پرورش بعد چی دادی تایید کردن؟:18:این حرکت بی سابقه هست!تا حالا ندیده بودم کسی این کارو کنه!برا پست که باید کپی اخرین مدرک تحصیلی میبردی اونام ۲تا پاکت میدادن پر کنی ۸تومان میگرفتن بعد خودشون مدارک رو میفرستادن اموزش پرورش تایید بشه بعد میفرستادن دانشگاه!تو چی کار کردی؟میشه توضیح بدی!؟:18:شاید من هم این کارو کردم اگه راست گفته باشی!!!نقل قول:
اقا کدوم دانشگاه ها؟مطمینی یا داری همینجوری میگی؟نقل قول:
بیا علوم تفریحات پیش خودمون بابا!:31:من خیلی از دوستانم اونجا هستند!میگن خیلی دانشگاه خوبیه!منم دو دل بودم برم برق پیام نور تهران یا همینجا برم!ولی بالاخره فهمیدم علوم و تفریحات بهترهنقل قول:
البته در مورد دانشگاه ما انقدر مزخرفه دانشگاهای دیگرو نمیدونمنقل قول:
من امیرکبیرم ،شما کجا قبول شدی؟
آقا دانشگاهتون که خیلی توپه چرا مزخرفنقل قول:
من اقتصاد علامه قبول شدم به نظرتون خوبه ارزش داره رفتنش؟
راستی مرسی که جواب دادین:11:
نقل قول:
برادران یک مشکل واسم پیش اومده
من کارنامه قبولی دیپلم (سال سوم رشته ریاضی) رو گم کردم ندارم باید چی کنم؟ چون نوشته بود باید کارنامه دیپلم، پیش، دیپلم و پیش رو داشته باشی مهلتش هم کمه...
چی کنم؟
میثم جان منظورت ازکارنامه قبولی همون گواهی موقته دیگه ؟
من همین امروز دنبال این کار ها بودم گواهی پیشم و گواهی دیپلمم جفتش نبود ( کارنامه 3 سال رو دارم ) رفتم همون جایی که مدرک پیش رو گرفته بودم گفتم اقا این گواهی موقت من گم شده ... کارگزارش گفت که برو جای مدیر بهش بگو به ما بگه که اصلش رو بهت بدیم ( 4-5 سال گذشته از اون سال باید برای گرفتن اصل مدارک کارت پایان خدمتم رو میدادم ) رفتم اونجا گفت برو اداره ناحیه 4 بخش امتحانات بگو به من نامه بدن ... رفتم اونجا کارگزارش که نبود اما همکاراش گفتند که نه اقا برو جای خود مدیر بگو نامه نمیخواد اصل مدارک رو بهت باید بده ... حتی یکی هم که اونجا بود گفت گواهی موقت رو خود مدرسه میتونه بده نمیدونم والا ... گفتم چه کار کنم چه کار نکنم زنگ زدم به پدرم گفت بابا جان مدارک موقتت دست من بوده نگران نباش ... همین ما هم از دستشون آسوده شدیم ... درست نگرفتم اون که شما گم کردی با مال من تفاوت داره یا نه ... واسه همین شاید دوندگی نداشته باشه ... اگر مانند من بود امیدوارم گفته هام کمکت کنه ... راستی نگران هم نباش تنها تند برو دنبالش فکر نکنم چیز ویژه ای باشه ... اگر یک بار دیگه می رفتم ازشون مدارکم رو می گرفتم ....
پ.خ کردم برات من شادم ولی میخوام درباره رشتم و انتخابام بیشتر بدونم همین ... بازم سپاس واسه کمک هات ... راستی مهندس جان گیر نده که حسابی در عالم پرسش غرقم :31:نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره میگم دوستان اگر می دونید بگید جوابمو د آخه منتظرم
--------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان گرامی پرسشی دارم که برام خیلی مهمه ... پس اگر این پست رو دیدید سر سرکی ازش رد نشید ... با سپاس
من امسال رتبه ام شد 1000 علوم انسانی ، با این وجود شبانه فردوسی روانشناسی عمومی پذیرفته شدم انتخاب رشته من به اینگونه بود :
1 6357 روانشناسي/باليني || دانشگاه فردوسي مشهد || (روزانه) || خراسان رضوي - مشهد
2 6723 روانشناسي/باليني || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد
3 1696 روانشناسي/عمومي || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد
4 6248 روانشناسي/باليني || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران
5 6310 روانشناسي/باليني || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران
6 6330 روانشناسي/باليني || دانشگاه شيراز || (روزانه) || فارس - شيراز
7 1019 روانشناسي/عمومي || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان
8 6210 روانشناسي/باليني || دانشگاه اصفهان || (روزانه) || اصفهان - اصفهان
9 1274 حقوق || دانشگاه فردوسي مشهد || (روزانه) || خراسان رضوي - مشهد
10 1694 حقوق || دانشگاه فردوسي مشهد || (شبانه) || خراسان رضوي - مشهد
...
تا شماره 50 شما شهر ها رو ایستا در نظر بگیرید و تنها جای رشته ها رو در ذهنتون به ترتیب حقوق ، علوم اقتصادی ، مدیریت ، حسابداری ، زبان و ادبیان فارسی ، تاریخ تغییر بدید ... حالا پرسشم از شما اینه که :
1.به دید شما با این رتبه نمی شد من روزانه فردوسی روانشناسی یا حداقل شبانه بالینی فردوسی پذیرفته بشم ؟
2. انتخاب رشته ام خوب بوده یا که ... ( راستی به حقوق علاقه ای ندارم ولی بقیه رشته ها رو جدا از روانشناسی و تاریخ و ادبیات کمی دوست دارم )
و پرسش پایانی اینکه
من رشته های علوم اجتماعی ، روانشناسی تربیتی ، کودکان استثنائی و علوم سیاسی و ... رو نزدم و یا تاریخ و ادبیات و مدیریت رو آخر زدم ... چون به نظرم روانشناسی عمومی شبانه فردوسی از روزانه همین رشته ها در فردوسی خیلی بهتره ( با توجه به اینکه میگن رشته های تاپ انسانی حقوق ، و روانشناسی و حسابداری است )
یعنی تو ذهن من : اول حقوقه بعد حسایداری /روانشناسی بالینی و بعد هم روانشناسی عمومی بقیه رشته ها هم پس از اینها همینطور به صف تا پایان رشته ها ...
اگر درسته که ممنون میشم تاییدش کنی و راهنماییم کنی ... اگر نه هم باز هم همینگونه ... لطفا و بازم لطفا یادتون نره منتظر پاسختونم
----------------------------------------------------------
نقل قول:
شما و بقیه کسانیکه به نتایج اعتراض دارید باید صبر کنید تا کارنامه نهایی بیاد تو اون می نویسه که آخرین رتبه قبولی چی بوده ...
فکر میکنم منظور ایشون تایید گواهی موقت هست که آموزش پرورش یه مهر و امضا میزنه ( بعضی دانشگاه ها بدون مهر آموزش و پرورش رو قبول ندارن ) ... ربطی به تاییدیه تحصیلی نداره ..نقل قول:
چجوری رفتی اموزش پرورش بعد چی دادی تایید کردن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این حرکت بی سابقه هست!تا حالا ندیده بودم کسی این کارو کنه!برا پست که باید کپی اخرین مدرک تحصیلی میبردی اونام ۲تا پاکت میدادن پر کنی ۸تومان میگرفتن بعد خودشون مدارک رو میفرستادن اموزش پرورش تایید بشه بعد میفرستادن دانشگاه!تو چی کار کردی؟میشه توضیح بدی!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید من هم این کارو کردم اگه راست گفته باشی!!!
والا من که هنوز کارنامه پیش و پیش+دیپلم رو از مدرسه نگرفتم ولی اخر سال سوم یک کارنامه بهون دادن که نمره های 3 سال رو داشت و حکم دیپلم رو داشت حالا این موقتی بوده یا ثابت نمیدون من اون رو گم کردم... حالا فردا میرم مدرسه ببینم میتونم 3 تا کارنامه ازشون بکنم یا نه :31:نقل قول:
حالا میریم واسه بعدی: به ما گفتن 32 تا عکس لازمه واسه ثبت نام ولی سایت دانشگاه گفته 6 تا... بلخره چی کنم برم 32 عکس بزنم یا نه همون 6 تای اول کافیه...؟ (من موندم بخدا مدارس و دانشگاه این همه عکس رو چی میکنن)
من همین الان 1 سوال برام پیش اومد.کسی که قبول نشده باید مدارکش بمونه تو مدرسه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!1اصلا کسی که دیگه نخواد ادامه تحصیل بده باید بره مدارکشو پروندشو بگیره از مدرسه ؟چی کارشون کنه؟؟؟؟/:31:
بچه ها به نظرتون علوم تغذیه بهشتی رشته خوبیه ؟ shabeashegha عزیز دیدی گفتم خیلی خوش بین هستی تو که گفتی با احتمال خیلی زیاد پروتز بهشتی قبول می شم پس چی شد ؟
نقل قول:
چرا امیرکبیر مزخرفه ؟؟؟
من شهید بهشتی قبول شدم
خدانگهدار
9کرمممممممممممم
توروخدا کمکم کنید.
زیست پیام نور بهتره یا ازاده شهرستان؟
نقل قول:
شهر خودت بمونی به هر چیزی میارزه
پیام نور هم با آزاد فرقی نداره
آزاد با پیام نور فرق میکنه:نقل قول:
1- دروس پیام نور بیشترشون به صورت خودخوان هستند و خودتون باید بخونین.
2-امکانات دانشگاه آزاد بیشتر از پیام نور هست.
3-کلاس درس و آزمایشگاه آزاد مثل دولتی هست ولی پیام نور...
اگه بتونی از هزینه ی آزاد بر بیای برو آزاد وگرنه پیام نور.
aazp اولا خوشحالم که شما هم به جمع امیرکبیریا پیوستید ( رشتتون چی بود؟ ). فعلا جمعمون :smjhh، akoOri, Hanii, شما(aazp) که با خود من شدیم 5 نفر. نمی دونم کسی دیگه هم هست یا نه.نقل قول:
و این اسامی رو گفتم که بتونیم به هم کمک کنیم در روند ثبت نام.
دانشگاه امیرکبیر مزخرف نیست، ولی خب خیلی عجله داره و کاملا عصبانیتتون رو درک میکنم. الان 24 معارفه و تحویل مدارک، روز شنبه ( 26 ام ) کلاسا شروعه.
ولی خب من این دو سه روز خیلی گرفتار بودم و هستم. الانم برا استراحت اومدم پشت نت! - از خستگی زیادی به عصبانیت دچار میشی. نگران نباش دو روز که استراحت گیرت اومد دیگه عصبانیتت هم رفع میشه :46: - تازه شنیدم میگن دانشگاه امیرکبیر دانشگاه خوبیه از نظر شور و نشاط. ببینیم چی میشه :11:
مشکل اصلی منم همینه. برا ثبت نام اینترنتی هنوز اطلاعات رو وارد نکردن. تماس گرفتم با معاونت دانشجویی گفت امشب فعال میشه. خدا کنه زودی کارا راست و ریس شه که از هرمزگان تا تهران کم کم 20 ساعت راهه :18:نقل قول:
نوشته شده توسط haniii
خوابگاه دانشگاه امیرکبیر اتاقاش معمولا چند نفرست؟؟؟؟ نمی دونین؟
راستی بچه ها من شنیدم میگن این گواهی معافیت تحصیلی که همه باید داشته باشن، برا بعده نه الان. میگن باید از دانشگاه نامه بیاری که کلا برای ثبت نام لازم نیست. درسته چیزی که شنیدم؟
یه سوال دیگه. کپی مدارک رو هم باید همراه با تاییدیه پست کنی؟ چون پسر عموم امروز فقط خود دو برگ تاییدیه رو فرستاد و هیچ کپی از مدارکش باهاش نفرستاده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا رو شکر فکر کنم امیرکبیر اردو نداره. یعنی بهتر که نداره . من هنر کنم جنازم برسه برا مراسم معارفه... دیگه اصلا و ابدا حوصله اردو ندارم :2:نقل قول:
این تنها اردوییه به غیر از مشهد که برای برگزاریش تو علم و صنعت مجوز می دن دیگه اردو نداریم
بچه ها من الان گیر کردم دارم دیوانه می شوم می گم
عمران آزاد شهرستان منظورم شمال بید اونجا خیلی برام هزینه بر می داره ؟؟؟
اگه خیلی گرونه بروم غیر انتفایی کاردانی نرم افزار ؟؟؟؟؟؟
کدومش رو بروم نظراتون رو بگید دارم می میرم :19:
اگر درست یادم باشه شما این دو پست رو 1 ماه پیش خوندید ... درست !؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6351555&postcount=3565
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6348731&postcount=3441
دوباره بخونین ... والبته ارزیابیش با خودتون ... اینم بگم این پاسخ پرسش شما نیست تنها یک یاداوری هست ... همین و دیگر هیچ ( چون آگاهی سنجیده ای در اینباره ندارم )
امیرکبیر دانشگاه بدی نیست من در مورد سیستم انتخاب واحدش مزخرفو استفاده کردمنقل قول:
برای ثبت نام دانشگاه غیر انتفاعی مدرکی از اداره اموزش و پرورش:2: منطقه خودموم نباید چیزی بگیرم؟:41::41:
دانشگام یه شهر دیگس و توی سایت سنجش (اخبار و اطلاعیه منظورم بود:31:) هم چیزی ننوشته بود.
دوست عزیز من وارد سال سوم شدم با تجربم هر سوالی در مورد پلی تکنیک دارید مطرح کنید من برقم شما هام رشته هاتونو بگیدنقل قول:
یکی از فامیلای من اونجا داره درس میخونه،هزینش که خود دانشگاه آزاد+هزینه خودت (گفته که اونجا اکثر چیزا گرونه) اگه بتونی از هزینش بر بیای اونجا برو وگرنهنقل قول:
(نظر منه و به خودت بستگی داره)1 سال دیگه بمون.
این دوست شما باید میومد مثل من مهندسی پزشکی ( گرایش بیوالکتریک ) انتخاب می کرد تا هم مهندس برق باشه هم پزشک :27:نقل قول:
نوشته شده توسط far2009
دوستان کسی نمیدونه از کی نام نویس دانشگاه فردوسی اغاز میشه !!؟ تو سایتش که هیچی نبود ... تنها پیام مدیرش بود همین و بس ..
نقل قول:
اطلاعیه سازمان سنجش:
ثبت نام پذيرفته شدگان اين دانشگاه از طريق سايت دانشگاه و به صورت غيرحضو ي انجام خواهد شد و پذيرفته شدگان دانشگاه فردوسی مشهد باید به نشانی اينترنتیمراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام نمايند.کد:www.um.ac.ir
خب یه شبهه به وجود اومد که گفتین مزخرفه، من گفتم اگه امیرکبیر مزخرف باشه، دیگه هیچی دیگه. که خوشبختانه رفع ابهام نمودی:31:ن. سیستم انتخاب واحدش برادرم هم خیلی شاکیه. فقط تونسته 14 واحد بگیره در صورتی که معدلش بالای 15 است و مسلما مشروط نیست. هر وقت هم میخواد انتخاب رشته کنه هم میگه سال ورودیتون مجاز به انتخاب واحد نیست :13: ( این قسمتش رو راست میگی مزخرفه و مردم رو الاف می کنه )نقل قول:
دوست عزیز من وارد سال سوم شدم با تجربم هر سوالی در مورد پلی تکنیک دارید مطرح کنید من برقم شما هام رشته هاتونو بگید
سوال هم دارم، همونایی که نوشتم دیگه. خوابگاه و...
رشتمو هم همون ساعتی که نتایج اومد نوشته بودم، ولی پستم رو حذف کردن. رشتم مهندسی پزشکی ( گرایش بیوالکتریک )
منتظر راهنمایی های مفیدتون هستم.
خیلی از استاداتون با ما مشترک هستن البته ترم اول خودشون واحد میدن باید شانس بیاری استادای درست حسابی بهتون بدن ولی خیلی به این چیزا فکر نکنین فعلا خوشحال باشید و لذت ببریدنقل قول:
خبر فوری برای ازادی ها!!!!روزنامه افرینش راهنمای ثبت نام دانشگاه ازاد را اعلام کردهکد:http://www.afarinesh-daily.com/afarinesh/Home.aspx
سلام و تبریک به همگی دوستان :5:
بچه ها نظرتون چیه من باید چیکار کنم؟
ببینین من رشته هایی که انتخاب کردم نیمه متمرکزن و الانم که متمرکزها اعلام شده... آزاد رو هم که قبلن قبول شدم تهران همون انتخاب اولم... الان باید آزاد رو برم تا نتایج نیمه متمرکزم بیاد؟
الان من باید چیکار کنم؟ آزاد رو رزرو کنم یا برم همینو؟
+ دانشگاه آزاد بهتره یا سراسری؟!
بکمکین لطفن :11:
سلام
دوستان من مدارکمو گرفتم از مدرسه دادم اموزش و پرورش تایید کرد
بعد ثبت نام دانشگاه ما هم اینترنتی هست و بعد از اون یه روزم باید مدارکمون رو ببریم حضوری اونجا تایید کنن
این وسط تاییدیه پست دیگه چیه؟
حتما باید انجام بدیم؟
من رفتم مدرسه و اداره نرفتم اصن. از مدرسه رفتم پست، دو تا فرم پر کردم و یه کپی از گواهی دادم بهش که خودشون میفرستن آموزش پرورش و اونا هم خودشون میفرستن دانشگاه. پست هم یه رسید میده که یعنی اینو فرستادیم ادارهنقل قول:
من که خودم این کارو کردم و قراره حضوری ببرم مدارکو لازمه باز به پست مراجعه کنم؟نقل قول:
کمک کنید برق ازاد تهران شمال برم یا مهندسی کامپیوتر شاهد؟؟؟؟؟؟؟؟