دوستانی که طرح بعثت دارن هنوز شبا براشون رایگانه یا نه من الان دوشبه که هیچی نتونستم دان کنم و احساس میکنم داره از حجمم کم میشه هر چند هنوز نه تست کردم و نه ریز کار کرد رو چک کردم ولی امشب چکش میکنم
Printable View
دوستانی که طرح بعثت دارن هنوز شبا براشون رایگانه یا نه من الان دوشبه که هیچی نتونستم دان کنم و احساس میکنم داره از حجمم کم میشه هر چند هنوز نه تست کردم و نه ریز کار کرد رو چک کردم ولی امشب چکش میکنم
دوستانی که مخابرات طرح یک مگ یا 2مگ دارن، میشه بگن شب ها رایگان شبی چند گیگ میتونن دانلود کنن؟
دوستان ترافیک رایگان شبانه ADSL مخابرات مشهد چه ساعتی هست؟
از ساعت یک شب تا هفت صبحنقل قول:
سلام دوستان من الان طرح بعثت دارم ولی فکر میکنم قیمتش خیلی زیاد شده الان چه طرحی به صرفه تره که دانلود شبانه رایگان داشته باشه
سلام دوستان
امشب بعد از گذشت یک هفته سرعت خوبی دارم , امیدوارم دوستان دیگه هم سرعتشون خوب شده باشه
اون زمان اتصال و پایان اتصال هم تایمش درست شده واسه من
یعنی سرعت چنده که میگی خوبه؟نقل قول:
سرعت امشب عالیه شده . خدا خیرت بنده مخابرات که امشب به ما رحم کردی .
الان راحت میشه از یوتوب استریم کرد ویدیو ها رو .
نقل قول:
در همین لحظه سرعت دانلود 200
242 تا . تازه راحت میشه وب گردی هم کرد .نقل قول:
چی میشه همیشه همینجوری بشه ؟ دنیا گلستون میشه اون وقتــــ :n07:
امشب احتمالا یادشون رفته شیرفلکه رو ببندن اگه حداقل 10روزدوام داشته باشه می شه گفت بهتر شده
نقل قول:
اون رحم کردی و خوب اومدی
دیوونمون کرد تو این یک هفته مخابرات
سرعت تک فایل من که داشت با 250می گرفت شد 90الی 100
من اول وصل بودم خودم دیسکانکت کردم دوباره سرعت از 20 بیشتر نمیشه
عجیب نیست؟
اقا زیاد تعریف نکنید مخابرات بفهمه
شاید یادشون رفته
اون اول که سرعت تا 250 می رفت مثل چند روز پیش بود که تا ساعت 1:15 1:20 اینجوری بود بعد یهو کم میشد الانم همینطوری شد برای همین من اولش ذوق نکردم یکم صبر کردم الان سرعتم با طلایی از 90 بالاتر نمیره! دیسکانت هم نکنین که از 20 دیگه بالا نمیره پشیمون میشین.
لعنت به این مخابرات مشهد
ای خاک بر سر این دزدهایی بی شرف بشه که واقغا دست هر چی کلاه برداره رو از پشت بستند .
منم داشتم با تک کانکشن 250 تا میگرفتمم ولی از 6 دقیقه پیش شد نهایت نهایت 91 . یعنی یه جوری شده که از 91 نه بیشتر میشه و نه کمتر .
باورتون میشه ؟ الان چند دقیقه است که یا 91.4 میشه یا 91.5 یا 91.3
اصلا تا حالا سابفه نداشته همچنین ثباتی در سرعت
عین روز روشنه که این کثافت ها اومدند اول ساعت سیستم هاشون رو تغییز دادند ( نیم ساعت ) و بعد اینکه دقیقا رایگان رو روی پهنای باند 728 کیلو بیت محدود کردن .
به خدا واسه یکــــــ لحظه هم نباید به این مخابرات دزد امیدوار بود و ازشون تعریف کرد .
اینا همه سیاست های کثیفشون هست .
برو بمیر مخابرات که دیگه باز رفتی رو اعصابم .
کسی c4 یا TnT یا .... سراغ نداره ؟ میخوام فردا برم مخابرات رو بترکونم بره هوا با تمام کارمندان عوضیش.
همش شون حروم خورند ولا قسم
هوزم همون 91.4 کیلوبیته. اصلا از این تابلوتر هم میشه مگه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه لحظه فکر کردم دیگه سرعت خوب شده
اینجوری بودم :n19: اینجوری شدم :n28:
یعنی تو این 15 دقیقه جوری با احساساتم بازی شد که تو کل زندگیم نشده بود . :n14:
نه , هیچ امیدی به این مخابرات نیست .
گفتم نگید لو میریم
فک کنم طرف رفته بود دستشویی یادش رفته بود باید برینه به اینترنت به ما
آخه هنوز هم مشخص نیست که اینا از چه ترفندی استفاده میکنند .
خدا میدونه که چقدر هزینه کردند تا این گند کاری ها رو اعمال بکنند.
در صورتی که به جای همچیین هزینه ایی واسه آنچه که امشب دیدید میتونستند همون هزینه رو در راه مثبت و بهتر شدن کیفیت خطوط صزف کنند.
میگند دزدی که یه بار دزدی کنه دیگه واسش هیچ راه برگشتی نیست . کلا عادتش میشه . اینم قضیه مخابراته .
نمی دونم از منطقه ما گذشتن یا نه ولی من حدود یک ماهی هست که کاهش سرعت ندارم و 250 همیشه برام ثابته فقط بعضی وقت ها میشه 190 که اونم از ساعت 1 تا 2 این جوری هستش
که بعد از ساعت 2 سرعت همون 250 میشه
من از این ترفند ریست کردن مودم استفاده می کنم
به طور میانگین دفعه سوم که کانکت میشم full speed می شم
نمی دونم چیه ولی هر چی هست با قطع و وصل شدن سرعت من زیر و رو میشه
سلام.بهترین طرحی که مخابرات داره چیه؟(دانلود شبانه داشته باشه)
سلام
خوش بحالت مال ما بدتر شده.تازه چراغ ای دی اس ال رفته بود هر کاری می کردی نمیومد.
برای ما که این ترفندها جواب نمیده بدتر هم میشه که پشیمون بشی! حتی تا 20 بار هم امتحان کردم :41:خلاصه حسابی شانس آوردی برو حالشو ببر به کسی هم نگو :n06:نقل قول:
دوستان اینا هرروز ساعت آغاز و پایان رایگانو تغییر میدن و هرروز 100 تا 200مگ از حساب کم میشه.برای من چندین بار اتفاق افتاد که آخرش دیشب 200مگ ازم دزدیدن من به بازرسی ایمیل زدم شکایت کردم شما هم شکایت کنید همین 100مگ ها بعد یه مدت مقدار زیادی میشه.همین حالا شکایت کنید اگه الان شکایت نکنید چند وقت دیگه چندگیگ چندگیگ دزدی میکنن.
اینم آدرسش
اخه مگه تو تایم شبانه دیگه میشه دانلود کرد؟ من که یه هفته است شبا بی خیال دانلود میشم ولی حقمو از این بی پدرای دزد میگیرمنقل قول:
بعد از بیش از یه ساعت کل کل با 2020:
Line Rate - Upstream (Kbps): 224 Line Rate - Downstream (Kbps): 293
طرف دیگه کم آورد گفت فردا صبح زنگ بزن 8416869
الان که جواب نمیدن
کلا تو 2020 هیچ غلطی نمیکنن
هر وقت مشکلی بود و زنگ زدین اگه بعد یه دقیقه مشکلتون حل شد که شد نشد بدونید بقیش وقت تلف کردنه
دمت گرم خوب کیفیتش بالاست مال منو ببین هر چی زنگ میزنم میگم خطم نویز شدید داره میگه مشکل نداره سیم کشی رو از مودم تاجعبه تقسیم مخابرات یه سیم جدا اوردم وفقط خطم مخصوص مودمه وتلفن بهش وصل نیستنقل قول:
delete plz
مخابرات سرعت شبانه تمام طرحارو آورد رو 90 کیلو تموم شد رفت راه برگشتیم نداره.
اون کسایی هم که شبانشون بالای 90 هست هنوز نوبت منطقشون نشه.
طرح نقره ای هستم سرعت اومده رو 512 یعنی با 64 دانلود میشه:n04::n28:
برای ریسیت پورت ما که توشهرستانیم باید زنگ بزنیم پشتیبانی یا نه مخابرات محلمون اونجا ریسیت میتونه بکنه
نحوه ی انجام مراحل مختلف برای حل مشکل سرعت دانلود
مرحله ی اول
مودم را 67 بار خاموش و روشن کرده و بعد از 264 بار
کانکت شدن مشکل حل نمیشود
( در این مرحله مشاهده شده است فرد مورد نظر بسیار امیدوار است به افزایش سرعت )
مرحله ی دوم
با پشتیبانی تماس گرفته و 20 دقیقه الاف میشوم سپس فرد پشتیبان جواب میدهد و من نیز مشکل خود را میگویم ,او عصبانی شده
و من نیز از او عذرخواهی میکنم
( در این مرحله مشاهده شده است فرد پشتیبان نه تنها مشکل را حل نکرده بلکه کاربر را مقصر دانسته و او را مجبور به عذرخواهی کرده است )
مرحله ی سوم
سر را به دیوار کوبیده و راهی تختخواب میشوم
( در این مرحله مشاهده شده بعضی افراد دست به خودکشی زده اند ) :n08:
من ازدیشب ساعت 11که امدم خانه تا الان به شدت افت سرعت و کیفت اینترنت دارم بروزینگ هم خرابه
بازمعلوم نیست کی لنگرش خورده به کابل اینا
دیشب که سرعت داغون شده بود و با ریست و دی سی و ... هم جواب نداد . سرعت ثابت روی 60 بود و کلا دیشب یک گیگ گرفته بود . شبای پیش نه احتیاجی به ریست بود نه دی سی و کلا سرعت خوب بود .
فکر کنم مخابرات گفت چند شبه زیادی به اینا حال دادیم بزار یه کم حالشونو بگیریم . یه وقت دیدی همین روزا اون نقشه شومشون رو اجرا کردن .
دیشب تا مرز خودکشی رفتم
جالبه دوستان میگن با 512 سرعت اومده رو 64 من طرحم همون طرح 12 گیگ سه ماهه 34000 تومنیه. دیشب دوتا فایل گذاشته بودم سرعت هر کدوم از دانلودام 70 کیلو بایت. :دی
الان ساعت 5 بعد از ظهر جهارشنبه 22 مهر 92 اینترانت شده
به کی بگم
جالب اینجاست از سرورهای خارجی فقط گوگل اون هم بعد از 2 دقیقه باز میشه و گوگل میگه بوسیله ای اس پی شما تحت شنود قرار گرفتی هر چی سرچ کنی می فهمند
ساعت 3:30 هیچی باز نمیشد نه داخلی نه خارجی بعد از کلی کلنجار رفتن میبینم چراغ adsl رفته مودم رو ریست کردم دیس کردم هیچی کلا کامپیوتر رو خاموش کردم رفتم خوابیدم خیلی حال داد