اگر با آپدیت 1.4.1 بازی میکنی توی قسمت تنظیمات game play میتونی تیک گزینه محدودیت سرعت truck speed limiter رو برداری و باسرعت بیشتری برینقل قول:
اینطوری دیگه به اون مود نیازی نداری و میتونی پاکش کنی
Printable View
اگر با آپدیت 1.4.1 بازی میکنی توی قسمت تنظیمات game play میتونی تیک گزینه محدودیت سرعت truck speed limiter رو برداری و باسرعت بیشتری برینقل قول:
اینطوری دیگه به اون مود نیازی نداری و میتونی پاکش کنی
خوب آقا میثم من کرک و فیس و آبدیت رو دانلود کردم یه راهنمایی میکنی که کجا باید صب کنم.همگی رو ممنون
من حتی یه راننده جدید هم درست میکنم بازم نمیره تو بازی با این مد TSM_Map به غیر از این مد،مد دیگه ای هم نریختم راهی داره که بشه بازی کرد ؟نقل قول:
توی همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده بودم . طبق همون بری موشکلی پیش نمیادنقل قول:
موقع بازی با سیو قبلی فرقی نداره پروفایل جدید ایجاد کنی یا نکنی چون اون TSM_Map با 1.4.1 سازگار نیستنقل قول:
شما باید بازی رو پاک کنی و دوباره نصب کنی بعد آپدیت ورژن 1.3.1 بریزی و یک پروفایل جدید بسازی تا بتونی با اون مپ بازی کنی
فقط دقت کنید اگر یک بار سیوهاتون رو با ورژن 1.4.1 لود کنید فکر نکنم دیگه بشه با ورژن پایینترش بازی کرد ، برای همینم میگم قبل از آپدیت از سیوهاتون بکاپ بگیرید
سلام
آقا ميثم جان من هر چي مود داشتم رو پاك كردم بابت كرش شدن بازيم و تو گزينه ها و در قسمت گيم پلي گزينه محدوديت سرعت رو كشف كردم:n02: و تيكش رو برداشتم (البته همين الان پست شمارو ديدم)
ولي باز اون مشكل بعد از يه مدت بوجود اومد. البته اين بار تعداد دفعاتش خيلي كمتره اما باز نميشه ازش گذشت و خودتم ميدوني اگه هر 2 دقيقه بخواي هي بياي از بازي بيرون و سيو كني و دوباره به بازي ادامه بدي مزه ي بازي از بين ميره. خيلي مشكل بديه:n03: (اي كاش مثل مكس پين با زدن يك F5 بازي سيو ميشد) البته وقتي اين كِرش بوجود مياد ديگه مثل اون موقع كه مد داشتم چيزي نمينويسه.
تشکرو سپاس فراوان از همه بچه های p30world
:n16:
دوستان يه كرك سالم و درست و حسابي براي 1.4.1 و يا 1.4.8 بديد تروخدا هي از بازي ميپره بيرون:n03:
ببین برات کرک پچ 1.4.8 رو میزارم اگر موشکلت برطرف نشد برگرد با همون پچ 1.3 بازی کننقل قول:
اما باید بهت بگم که با همین پچ داریم بازی میکنیم و کسی تا به حال این کرش ها رو نداشته
نمیدونم چرا شما میگیری
سلام دوستان
بچه ها توی این بازی چه جور میشه با اتوبوس رانندگی کرد؟
سلامنقل قول:
سلام دوستان
بچه ها توی این بازی چه جور میشه با اتوبوس رانندگی کرد؟
تا جایی که می دونم نمیشه
نقل قول:چرا میشه شما باید مد اتوبوس رو داشته باشید ولی کنترلش سختهنقل قول:
سلام.
دوستان پچ 1.4.8 اومده واسه بازی
الان مال من 1.3.1 هستش
پچ جدیدو نصب کنم سیوهام میپره؟ مود ها تو پچ جدید کار میکنه؟
کوتاه میگید چه تغییراتی داشته؟
مرسی ... ندیده بودم این مد رونقل قول:
چرا میشه شما باید مد اتوبوس رو داشته باشید ولی کنترلش سخته
سلامنقل قول:
سلام.
دوستان پچ 1.4.8 اومده واسه بازی
الان مال من 1.3.1 هستش
پچ جدیدو نصب کنم سیوهام میپره؟ مود ها تو پچ جدید کار میکنه؟
کوتاه میگید چه تغییراتی داشته؟
نه ، سیوهاتون نمی پرن اما برای احتیاط یه کپی ازشون داشته باشین
همچنین اگه نزدیکای آخر مسیر یک بار هستین اول بار رو برسونین تا پولش رو دریافت کنین بعد پچ رو بریزین چون بعد از ریختن پچ ، برای جلوگیری از اشکال توی گاراژ ظاهر می شوید
من مود انجین 1500 دارم که کار می کنه ... چون گزینه "حذف محدودیت سرعت" تو آپشن های بازی هست، مد realistic رو نریختم
تغییر زیاد داشته اما محسوس نیست برای من
قبلا دنده اسکانیا 14 تایی بود الان 12 تایی هست !
آدم تو پیاده رو ها هست
فرمون تو سرعت بالا سفت میشه (بالای 160 - رکورد من 188 هست)
تو قبلی هم 12 دنده بود.
سلام ، لطفا لینک دانلود hd کردن بازی رو واسه پچ 1.4.8 به من بدین ، تشکر های فراوان از همه تون
نیومده هنوز.
سلام ، کسی سیو فول لول برا پچ 1.4.8 نداره ؟ سیوم پاک شده :n13::n04::n28::n30::n14:
یه سوال فوری خواهشنا جواب بدید ، برای هر ورژن مود اختصاصی می خواد یا برای همهشون کار می کنه ؟ واسه من 1.4.8 هست دوستان ببینید این مود بهش می خوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلودش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد جان مود روخودت تست کن ببین کار میکنه یا نه
کلا فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه اما اگر مشکل پیدا کردی پاکش کن
این سیو بازی با پچ 1.4.8 هست که خوب البته بقیه پروفایلا هم هست
لولت شدیدا بالاست :n02: چنتا کاراژ و مپ هم بالا 50 درصد و کلی راننده با ماشین
خلاصه کلی بازی چیتی شده
با پروفایل میثم برو
سلام ، امروز من کلی مزاحم دوستان شدم ، یه سوال؟؟ پچ 1.4.8 باگ داره ؟ یا من بلد نیستم ؟ میخوای از عوارضی رد شی ، هیچ رقمه رد نمیشه پولم پرداخت نمیکنه ، از راه پرداخت دستی و با کارتم رفتم ولی اصلا رد نمیشه
تو قبلی 14 دنده بود (اسکانیا حداقل) !نقل قول:
تو قبلی هم 12 دنده بود.
مرسی میثم جان ، خیر از جوونیت ببینی :n12:
اگه منظورت پچ قبلیه که نبود اگه کلن یورو تراک 1 رو میگی که بازی نکردم.نقل قول:
اگه یورو 2 1.3.1 رو میگی 12 دنده بود حتی اسکانیا.
نه، ETS2 ورژن 1.3.1نقل قول:
اگه منظورت پچ قبلیه که نبود اگه کلن یورو تراک 1 رو میگی که بازی نکردم.
اگه یورو 2 1.3.1 رو میگی 12 دنده بود حتی اسکانیا.
البته من پچ powerful_engines رو ریختم که قرار بود فقط انجین 1000 و 1500 اسبی اضافه کنه (شاید دنده 14 به خاطر اون باشه)
اینم اسکرین شات:
محتوای مخفی: 14
آهاون پس به خاطر همون مود است و گرنه خود بازی 12 دنده بیشتر نبود همه ی کامیون هاش.
سلام کسی مد TSM 3.5 لینک مستقیم یا لینک رزیوم دار بهتری داره؟؟ ؟:n01:
اگه گیر اوردید اینجا بزارید.
از دست ندید
یکی از بهترین و پر طرفدار ترین مد هاست با 108 شهر جدید از افریقا و اسپانیا و ایتالیا و لهستان کلی جاده های باحال.
دوستان این بازی در چه حدیه ؟!
مثل سلطان جاده ها خشک نیست؟!
میخوام بخرمش !
از نظر گرافیکی در چه حد بوده؟!
باربریاش مسابقه مانند نیست؟!
چند تا پچ تا حالا اومده براش؟!
ممنون:n02:
در حد المپیکنقل قول:
نه خیلی روون و مناسبه
گرافیکش قابل قبوله متوسط
نه . هر محموله شرایط خودشو داره
3 4 تا پچ اومده شما اخرین پچ 1.4.8 رو نصب کنی کفایت میکنه.
خلاصه اگه بازی رو نگیری ضرر کردی.
کلا" چه قدر جهان بازه؟!نقل قول:
نقشش چه قدر بزرگه؟!
همه ی کشورایه اروپارو به طور کامل داره؟!
اقا من بازی رو دانلود کردم با حجم 600 اولش میگه شماره سریال بده..چکار کنم؟
ورژن بازیت چنده ؟نقل قول:
خیلی خیلی بزرگه کل اروپاست. همه کشورهای اتحادیه اروپا رو شامل میشه.نقل قول:
البته با مدهای نقشه مثل TSMمیتونی شمال افریقا : الجزیره مصر و تونس
و شهرهای بیشتری از کشور های اروپایی مثل اسپانیا و ایتالیا و لهستان هم به بازیت اضافه کنی.
رو خودش پچ 1.1.1 بود نصب کردم با کرکش...نقل قول:
ورژن بازیت چنده ؟
پچ 1.4 رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟
پچ رو از سایت رسمی بازی میتونی دانلود کنی. اینم اخرین پچ 1.4.8نقل قول:
اینم کرکی برای این ورژن 1.4.8که دوستان قرار دادن خودمم دارم استفاده میکنم :کد:http://www.patches-scrolls.com/dl.php?file=eurotrucksimulator2_1_4_8_patch.zip
کد:http://www.mediafire.com/download/bs3y0j6aiw6d3ea/ETS2_1.4.zip
دوستان یه سایت برا دانلود بدین!
سرعت دانلودش بالا باشه ! بازی ام بدون دردسرر نصب بشه ممنون!:n02::n26:
دوستان سریع جواب بدید تا صب نصب باشه!
ممنون:n16::n11::n12:
سلاممممنقل قول:
ممنون ميثم جان
چند روزيه اين كرك رو ريختم و هيچ مشكلي نداره. واقعا دستت درد نكنه خدا اجرت بده داداش.
سلام من تازه بازی رو نصب کردم ورژن بازی 1.1.1 هست آپدیت 1.4.8 دانلود کردم نصب نمیشه باید کدوم ورژن نصب باشه تا نصب شه.
باید فایل های اورجینال بازی موجود باشه ...
دوتسان پیشنهاد میشه حتما 1.4.8 رو بریزید خیلی بهتر شده...
برای دانلودش هم برید توی سایت خودش هم بازی برای دانولد هست هم پپچ ها به صورت تورنت سریع.
==============
کسی نمیدونه Mercedes Benz کی Licence میشه؟
نیازی به فایلای اورجینال نیست
پچی رو که آپدیت از تمام نسخه ها به نسخه 1.4.8 هست رو دانلود کنید و بریزیدش توی فولدر Euro truck 2 بعد اجراش کنید
اینم سایت رسمی بازی
و اینم کرک
مسیر نصب کرک : Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86