فکر کنم همه ماشینا
Printable View
فکر کنم همه ماشینا
سلام دوستان
من سیو 65 درصدی این بازی رو دانلود کردم که یه فایل داره به اسم xlive اینو باید کجا کپی کنم هر چی کامپیوتر رو گشتم پیدا نکردم خواهش می کنم یکی راهنمایی کنه
:41: چند بار تا حالا کمک خواستم کسی کمک نکرده
دوستان اگر امکانش هست مجدد رمزهای این بازی رو بیان کنند...
:41::41:این کد های تقلب برای شما
جون و تمام تفنگها در موبایل این شماراه ها رو بگیریو و اینتر بزنید
4825550100
برای از بین بردن پلیس
2675550100
م این هم بقیه کد ها همه اینها رو بزنید داخل موبایل با نام کد سیو می شه هر موقع خواستید استفاده کنید
4865550150
4865550100
3625550100
2675550150
2275550142
2468550100
2275550100
2275550147
2275550175
2275550168
6255550100
6255550150
3595550100
9385550100
اقا یکی هم به من کمک کنه
کسی نمی دونه پوشه xlive کجا قرار داره که من وسیو رو داخلش بریزم
برو تو سایت gtaiv.net نوشته.نقل قول:
دوستان اگر امکانش هست مجدد رمزهای این بازی رو بیان کنند...
نقل قول:
من کد ها رو برای شما گذاشتم برای اجرا با ید در موبایل شماره گیری کنید
کسی نمی دونه پوشه xlive کجا قرار داره که من سیو رو داخلش بریزم
سلام؛
بازی موبایل GTA4 هم منتشر شد!:35:برای دانلود به لینک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای اطلاع یافتن از DLC دو قسمتی GTA4 XBOX360 یعنی Grand Theft Auto IV : Lost and Damned به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما نباید سیو گیم رو در Xlive بریزید، می بایست از پوشه Xlive دز ویندوز قبلی خود بک آپ گرفته و در ویندوز جدید در پوشه Xlive جایگزینی کنید...
یعنی باید از این 2 پوشه:
نقل قول:
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
بک آپ می گرفتید... اگر هم فقط از پوشه Savegames بک آپ گرفته اید هیچ راهی نداره....نقل قول:
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
سلام ممنون دوست عزیز ببینید من ویندوز رو عوض نکردم یه سیو دارم می خوام بریزم جای قبلی این مسری که شما گفتید رفتم نبود :41::41:
microsoft live هم روی کامپیوترم نصبه
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
دوستان من اصلاً همچین مسیری یا
Application Data\Microsoft\XLive
همچین پوشه هایی در سیستمم ندارم به نظر شما دلیل چیه :41: من که اصلاً سر در نمی یارم
سلامنقل قول:
شما باید اول فایل های مخفی رو کاری کنید که دیده بشن . برای اینکار My Computer رو باز کنید بعد توی او نوار بالا گزینه ی tools--->Folder Options رو بزنید بعد به قسمت View بروید و به جای گزینه ی do not show hidden file and folders گزینه ی show hidden file and folders رو فعال کنید . :46:
حالا همون مسیر گفته شده رو می تونید برید . :11:
ههه شما تازه اول راهین یا اخرش با میشل که .... و ماشینهم که .....بااستریپر ها هم که ..... اصلا صحنه ای نداشت نه:31:؟نقل قول:
این محل ذخیره پوشه سیو بازی :نقل قول:
C:\Documents and Settings\-----------\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
اینم محل پروفایل ایکس لایو :
C:\Documents and Settings\-------------\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
فقط فایل هیدن رو باز کن و بجای علامت ------------- نام یوزر ویندوز رو قرار بده !
این چیت از کار انداختن پلیس چنده؟ کلا پلیس رو خاموش کنه حتی وقتی میری تو یه شهر دیگه!
نه . فقط وقتی پلیس دنبالته از بین میبرتش . همین !@
متاسفانه یا خوشبختانه چیت هاش محدوده
اینطوری باعث میشه طرف هم زمان بیشتری با بازی باشه
هم حال بیشتری ببره
من که خوشم اومد
اصلا از چیت نباید استفاده کرد
اما منم تک تک استفاده میکنم
اون مرحله تو ماشین پلیس چه اسمی رو باید سرچ کنم ؟ خیلی ضروریه
آره خودشه قربونت بشم واسم بزار.دستت درد نکنهنقل قول:
کمک کنین دیگه راستی تو اینتر نت هرچی واسه این موبایله تم میخوام دالود کنم نمیشه چرا؟ جواب اولی رو هم بدیین دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40:نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اون مرحله که باید برم توی یه خونه و لپ تاپ روی میز رو چک کنم چجوری باید چک کنم؟؟؟؟ من که هرچی میگردم چیز خاصی نمیبینم........
کسی دکمه های کار با هلی کوپتر(بالگرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو میتونه کامل کامل توضیح بده اینجا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کار با هلیکوپتر خیلی سخته با wو s ارتفاع رو تنظیم می کنی با با a , d به طرفین مابل میشه با ماوس به رو به جلو حرکت می کنه اگه بدی عقب حالت ترمز داره (ماوس) به طرفین هم بدی میچرخ به همون طرف ( خودم نفهمیدم چی گفتم امیدوارم فهمیده باشی)
یه مرحلش که باید برید یه ماشین بخرید که اسمش تو SMS اومده حالا من دقیقاً نمیدونم شما کدوم مرحله رو میگید ولی مطمئناً توی SMS یا تو منو قسمت Brief توضیح داده:10::10:نقل قول:
تو اون مرحله باید نام lyle rivas رو سرچ کنید (بین نام و نام خانوادگی باید فاصله باشد):46:نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این ساده ترین روش کنترل هلیکوپتره ، با w,s تغییر ارتفاع و a,d که بهتره حرفه ای ها ازش استفاده کنن چون بیشتر برای مانور هست واما برای آماتور های عزیز از شماره های سمت راست کیبورد استفاده کنید !
شماره های 8 و 2 برای جلو و عقب رفتن و شماره های 4 و 6 برای گردش به طرفین بدون از دست دادن تعادل !
با ماوس هم میشه یه کارایی کرد ولی بهتره بهش دست نزنید چون منم که پایه یک هلیکوپتر دارم بعضی وقتا باش مشکل پیدا می کنم :5:
چجوری میشه سوار تاکسی شد و مسافر کشی کرد؟
من هم همین سوال رو داشتم . یا سوار آمبولانس یا آتش نشانی شد و کار کرد ؟نقل قول:
چجوری میشه سوار تاکسی شد و مسافر کشی کرد؟
==================================================
تفننی نصفه شب رفته بودیم روحی تازه کنیم که نمی دونم چی شد یهو اینطوری شد ، بعدش هم صاحابش زنگ زد :d :
کد:http://i41.tinypic.com/jt9qif.jpg
میشه به عنوان مسافر سوار تاکسی بشی ولی نمیشه مسافر کشی کرد آتش نشانی هم همین جور .نقل قول:
برای سوار تاکسی شدن تا تاکسی دیدی e رو بزن و وقتی تاکسی ایستاد کلید f رو بزن و تا زمانی که سوار تاکسی نشده ولش نکن .
هه هه این یکی دیگه تخصص منه. تاپیک فلایت سیمولاتور بیا خلبانی یاد بگیر :دینقل قول:
کسی دکمه های کار با هلی کوپتر(بالگرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو میتونه کامل کامل توضیح بده اینجا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اصلا نباید به ماوس دست بزنی. مگر اینکه بخوای دوربین رو عوض کنی و اون هم قبلش باید دستت رو روی راست کلیک بزاری و بعد ماوس رو تکون بدی تا زاویه ی دوربین عوض بشه در غیر این صورت با این وضعی که ماوس شده کنترل کننده اصلا نمیشه بازی کرد.
برای حدایت هلیکوپتر:
W بالا میره و S پایین.
A و D فقط وقتی استقاده میشه که مثلا یهو دارید به یه ساختمون میخورید میخواین ردش کنید. این حالت چرخش نیست و فقط حرکت به پچ و راست هستش.
برای گردش به چپ و راست از کلیدهای 4 و 6 اعداد ماشین حسابی کیبورد استفاده کنید.
حالا برای جلو و عقب رفتن از 2 و 8 استفاده کنید.
میتونید W و 8 رو با هم نگه دارید تا رو به جلو برید بدون از دست دادن ارتفاع.
برای فرود روی زمین اول قسمتی که میخواین فرود بیاین رو مشخص کنید. بعد بدون W زدن یا S زدن 2 رو نگه دارید تا تو یک موقعیت قرار بگیرید. حالا با S رتفاع کم کنید. حواستون باشه با موانع برخورد نکنید.
نسبت به محل فرود با 4 و 6 موازی بشید. یعنی روی H قرار بگیرید.
از A و D استفاده نکنید مگر برای وقتی که کمی (کمی) از جایگاه فرود انحراف دارید.
حالا به راحتی کم کم S بزنید تا روی زمین بشینید.
تو سان آندریاس وقتی اسکلت ماشین رو با Zanoza Modeler باز میکردیم مقدار Damage مشخص شده بود و ماشین از یه حدی بیشتر دچار خسارت و خرابی نمیشد.
ولی من تو این بازی با یکی از این ماشینهای فرودگاه که مخصوص کشیدن هواپیما هست انقدر به یک ماشین کوبیدم که عرضش نصف مقدار اولیه شد. چرخهاش تقریبا از عرض به هم رسیدن. اصلا خیلی عجیب بود. باز هم بهش میزدم تغییر شکل میداد. ماشینه دراز و لاغر شده بود.
برید امتحان کنید. یه ماشینهایی هست تو فرودگاه چرخهای بزرگی داره. خیلی خیلی Turnmass و Mass بالایی داره و همه چیز رو نابود میکنه. یه چیزی تو مایه های تانک.
توی تنظیمات چکار کنم که ماشینم صدمه ببینه؟؟
باید کدوم قسمت رو دستکاری کنم؟؟
راستی
مثلا یه زخمی پیدا میکنیم و زنگ میزنیم 911 آمبولانس خبر میکنیم
چطوری به این آمبولانسه بفهمونیم ما خبرش کردیم و مصدوم کجاست ؟
آخه خیلی ابلهه :دی
میاد میگرده 4 تا فحش میده میره :دی
حالا من هی جلوش بال بال میزنم نمیبینه :دی
پس چی شد قرار بود سیوشو واسم بزاری!؟بد جوری گیرمنقل قول:
هلکوپتر از کجا میتونم گیر بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان بازی رو با 64% تموم کردم که خیلی مضخرف تموم شد.ولی یه عروسی قبل پایان بازی برقراره که عروسی رومن و حدس بزنین کیا مهمون عروسیشن؟؟؟!!!!!!!badman و jaccob !!!کلی خندیدم تریپه این دوتارو تو عروسی دیدم.اهان برنی هم بود با یه کت شلوار اواه خ...صورتی!!!!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آقا با تشکر از شما دوستان که منو راهنمایی کردید... نمیدونم چرا من دکمه تشکر ندارم ؟! دیگه مجبور شدم اینطوری تشکر کنم... مرسی ... خیلی ممنون... زحمت کشیدید... راستی فرودگاه و هواپیماها رو خیلی حال کردم... خیلی توپ شده...همه چیز طبیعیه... توپه توپ :40:
من بازی را تمام کردم،من در اوایل بازی با میشل رفیق بودم ولی وسطا دیدم دیگر تو فون بوک موبایلم اسمش نیست چجوری برش
گردونم؟
نمرده که ؟!
آخه وقتی با دوست دخترتون میرید یه جایی احیانا بمیره (!) مثلا تصادف بکنه دیگه نیمشه باهاش دوست شد ! (من هنوز تموم نکردم داستانو نمیدونم:d)
وسط بازی متوجه میشین که میشل پلیسه و از اول از شما استفاده کردن.شما چه جور این صحنه رو ندیدین؟
یعنی داره سو استفاده میکنه از نیکو ؟!نقل قول:
وسط بازی متوجه میشین که میشل پلیسه و از اول از شما استفاده کردن.شما چه جور این صحنه رو ندیدین؟
اگه اینطوریه که بکشمش :d
نه عزیز یه مرحله هست باید برم توی یه خونه که نیکو درش رو با لگد میشکنه بعدش توی حال یه لپ تاپ هست که نوشته باهاش کار کن.....ولی بهم نمیگه کجای لپ تاپو باید بگرد که چی دستگیرم بشه....نقل قول:
باید بری تو ایمیل ها. بخونی. بعدش هم بیای بیرون. اونوقت میگه کجا بری.نقل قول:
بازی توی هارد شما چقدر جا گرفته ؟
یکم مشکوکم ...