میرفتی یه پلی 1 یا 2 میخریدی پاکت استیشن برای چیته جونم.
حجم بازی هایی که من داشتم هم 300 مگ بو.ده
Printable View
میرفتی یه پلی 1 یا 2 میخریدی پاکت استیشن برای چیته جونم.
حجم بازی هایی که من داشتم هم 300 مگ بو.ده
سی دی شما 300مگه؟:10:نقل قول:
بله همینطوره حالا سیصد و خورده ای
تا جایی که میتونی فشردش کن واسم تو4SHAERE آپلود کن دستت درد نکنه دوست من:10:نقل قول:
مال ÷ی اس 1 هست حالا مگه مال تو چند مگه
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
دایل اپ دارم نمیشه اپلود کنم
179مگه:31::41:نقل قول:
خب باشه گوش کن :
9تا فایل تو سیدی داره؟
1-STR
2-A_FILE.BIN
3-A_FILE.HDT
4-ABSTRACT
5-BIBLIOGP
6-COPYRIGH
7-DUMMY.DAT
8-SLUS_011.15
9-SYSTEM.CNF
یه بررسی کن ببین جز این فایلهایی که نوشتم چیز دیگه ای داره؟
مال تو که دیگه خیلی ناقصه !!!!!:31:
شما آقایی شهر هم وجود نداره:31::31:نقل قول:
ولی به خاطر حرف یکی از دوستان من دیگه در مورد کدهای گیم شارک حرفی نمی زنمOK!
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
دوست من یه سری به اینجاها بزن ببین شاید بدردت بخوره ضرر نمی کنی:king:نقل قول:
و در مورد حجم بازی بازی اصلی اگه درست گفته باشم در حدود 593 مگ هستش!!!
ندارم وگرنه برات آپ می کردم!!! حیف:13::13:
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
تو پست قبلی یادم رفت آدرس ها رو براتون بزارم بفرمایید!!
[HTML]http://www.vertor.com/download/harvest+moon+sugartown+psp[/HTML]
[HTML]http://www.torrentmatrix.com/search/harvest+moon+xbox[/HTML]
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
به قول دوستمون مال شما که دیگه خیلی ناقصه:46::46::46:نقل قول:
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
و یه چیز دیگه سیدی این بازی 254 به پایین هستش هیچ سیدی 300 مگی ای نداره!!!!:19::19::19:نقل قول:
:evil::evil::blink::blink::grrr::devil::devil::whi stle::whistle::wub::wub:
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
و اینم یه آموزش دیگه برید حالش رو ببرید!!:11::11:
Elli
=-= گردش روزانه =-=ساعتمکانروزتمام روزکلینیکهر روز بجز چهار شنبه6تا9 صبحکلینیکچهارشنبه
9:45صبح تا 1 بعد از ظهرخانه الن1:40تا4 بعد از ظهرسوپر مارکت4:45تا7:10 بعد از ظهرخانه الن7:55بعد از ظهر تا...کلینیک
=-= تولد=-=
Spring 16
روز تولد جانشین: Spring 20
=-= عکس عمل او در مقابل کادو ها=-=
چیز هایی که عاشق آن هاست: Moondrop Flower, Pink Cat Flower, Blue Magic Red Flower, Red Magic
Red Flower, Toy Flower, Orange Cup Fruit, Ketchup Recipe, Bandage, Jewelry
چیز هایی که دوستشان دارد: Strawberry, Blue Grass, Milk, Grape Juice, Fish, Stir Fry, Salad,
Vegetable Juice, Sandwich, Strawberry Jam, Popcorn, Pumpkin Pudding, Sweet
Potato (dish), Greens, Hot Milk, Cheesecake, Apple Jam, Apple Pie, Grape
Jam, Chirashi Sushi, Sashimi, Grilled Fish, Cookie, Ice Cream, Cake,
Chocolate, Chocolate Cookies, Chocolate Cake, Relaxation Tea Leaves,
Relaxation Tea, Fruit Latte, Veggie Latte, Mixed Latte
چیز های معمولی: Turnip, Potato, Cucumber, Cabbage, Tomato, Corn, Pineapple,
Eggplant, Carrot, Sweet Potato, Spinach, Apple, Bamboo Shoot, Wild Grape,
Mushroom, Truffle, Red Grass, Green Grass, Mystrile, Orichalcum,
Adamantite, Gold Ore, Silver Ore, Copper Ore, Egg, Spa-Boiled Egg,
Mayonnaise, Cheese, Wool, Yarn Ball, Honey, SUGDW Apple, Rice Ball, Bread,
Bodigizer, Bodigizer XL, Turbojolt, Turbojolt XL, Oil, Flour, Curry Powder,
Veggie Pancake, Miso Soup, Stew, Curry, Fruit Juice, Mixed Juice, Pickled
Turnips, Fries, Pickles, Strawberry Milk, Tomato Juice, Happy Eggplant,
Roasted Potatoes, Boiled Egg, Butter, Cheese Fondue, Bamboo Rice, Mushroom
Rice, Truffle Rice, Sushi, Jam Bun, Raisin Bread, Dinner Roll, Pizza,
Noodles, Curry Noodles, Tempura Noodles, Fried Noodles, Tempura, Food
Fiasco, Golden Egg, Ketchup
چیز هایی که دوست ندارد: Onion, Pumpkin, Green Pepper, Wine, Fried Rice, Scrambled Eggs,
Omelet, Rice Omelet
چیز هایی که از آنها متنفر است: Stone, Branch, Lumber, Weeds, Poisonous Mushroom, Fodder, Chicken
Feed, Fish Food, Garbage, Fries Recipe, Dead Weeds, Winter Stone, Winter
Branch, Winter Lumber
بدنیست یه نظر هم بدیدها!!!!!!!!!:hmm::hmm::wac::wac::34::34:: 38::38::22::22::3::3:
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
alooooooooooooooooo??!!!!!!!!!!!!!!
نظرمن :نقل قول:
کارت واقعا عالیه رفیق اما چرااینقدر کم ON میشی؟
واقعادستتدردنکنه اگه مال من ناقصه یه لطف کن کاملترشو واسم بزار:19::19::19::19::19::19::19:
باتشکر کارت خیلی خوبه اون لینکهارو هم گشتم عالی بود!:11:
aloooooooooooooooمن اینجااااااااااااااااااااا اااااااامممممممممممممم:27::2 7::27::40::11::18::18::18:
ازهمه باحاتر که خیلی حال کردم اون توت فرنگیه بود باباترو خدا یه خورده رو کن ماهم آدمیماااااااااااااااااااا اااا:19::19::19::19::19::19::19::41::41::41::5 ::5::20::20::10::10::10::10::2::2::2::2::11::11::4 0::40::18::18::18::18::18::18:
عجب داستانی با شکلکا ساختماااااا:31::31::46::46::19::19::19: :19::27::27::27::9::9::42::42::42::38::38::38::26: :26::47::47::25::25::7::7::7::16::16::16::47::47:: 33::33::25::25::2::2::2::2::2::2::2::2:
باخنده تومنم میخندم و..............
شما لطف داری دوست من به درخواست شما من یه دوتا ترفند دیگه میگم تا ناراحتتون نکرده باشم ok!نقل قول:
1)وقتی قلب Elli پرستار بیمارستان آبی رنگ می باشد در روز چهار شنبه همان فصل به خانه ی مادربزرگ Ellen رفته و با او صحب کنید و به او شش عدد سنگ معدن سبز بدهید تا توت فرنگی قدرتی کسب کنید!!!!
2)قلب تمام دخترها رو قرمز کنید و سپس به هرکدام یک ساندویچ بدهیدتا توت فرنگی قدرتی بدست آورید!!!
این ها رو فقط به درخواست دوست گرامی ام علس جان گذاشتم اگه کسی ناراضیه من بی طرفم ok!
راستی اگه سوالی بود بگید جواب می دم
بای!!!!!!!!!!!:40::40::40::40::40::40::40::40:
دستت دردنکنه به امضام نگاه کنننننننننننننننننن:18::18::18:نقل قول:
رلستی اینارو خودت گرفتی:10:
بله اولی رو خودم گرفتم در مورد دومی هم حتما باید بشه!!!!!!نقل قول:
و به امضاتم نگاه کردم ok! بسه دیگه:5:
عالیه دستت دردنکنه:11:نقل قول:
ولی دومی رو نتوستم بگیرم:41:
به حر حال خیلی گلی:40:
سیصد مگ نیست من تا سیصد دارم
177
179
314
315
374
این ها را همه دارم اونم برای ÷ی اس 1
با سلام خدمت دوستان!
بايد بگم كه با همين گفت و گوهاتون كلى بهم اطلاعات دادين و كمكم كردين!
از همتون ممنونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
توی این بازی سنگ معدن سبز نداریم سپهر عزیز. طرز گرفتن توت فرنگیها به این صورته:نقل قول:
۱. از درخت قدیمی توی تپهٔ مادر که با تبر بهش ضربه میزنید و اون روقطع نمیکنید؛
۲. از طریق معدنکاوی پشت آبشار؛
۳. گرفتن از اقیانوس تو بهار یا زمستون؛
۴. از الهه پشت آبشار با دادن ۵ تا محصول بهش؛
۵. بردن مسابقه اسبدوانی؛
۶. بردن مسابقه شنا؛
۷. بیرون معدن (پشت اون جزیره)؛
۸. معدنکاوی زمستونی؛
۹. تلویزیون
۱۰. از آنا با کاشتن ۱۰۰ تا گل تو مزرعه.
و یکی از توتفرنگیا با انداختن سه تا خیار برای کاپا.
که تو شمارش توتفرنگیها نمیاد و به قدرت هم چیزی اضافه نمیکنه ولی خستگی آخر شب رو کمتر میکنه.
شما با پیاسپی بازی می کنید و نسخهٔ Harvest moon : Boy & Girl رو دارید.نقل قول:
سلام آقای Leythنقل قول:
خوب هستید چه عجب به ماهم سرزدید!
این نسخه اصلی بازی رو ندارید مال من 179مگه بچه ها میگن خیلی ناقصه چیکارکنم:41::41::41::31::31::31::19::19::1 9::19:
اگه صفحات تایپیک رو خونده باشید ایشالاله دارم پاکت استیشنو که خریدم به همراه مموری کارتهای پلی 1 به کامپیوتر وصل میکنم تمتم اطلاعاتمم کامله فقط لنگ نسخه اصلیم:41:
راستی شما این توت فرنگی سبزرو گرفتید؟
اگه بگیرید چه تاثیری داره؟:11::11:
درباره توت فرنگی هفتم میشه یه عکسی چیزی بزارید ببینیم دقیقا کجاست؟:40:
شما درست می گید ولی من روش گرفتن توت فرنگی های مخفی رو میگم ok! اگه وقط کردم براتون یه عکس از سنک معدن سبز هم میزارم که تو معدن زمستانی هستش و شما بهش می گید الماس OK!نقل قول:
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
1)تاثیرش اینه که دیرتر از همیشه خسته می شی البته در شب اگه کار کنی ok!نقل قول:
1)توت فرنگی هفتم هم خیلی ساده است از همه ی توت فرنگی ها بی دردسر تره حیف عکس ندارم و به زمستان هم نرسیدم وگرنه برات عکس می زاشتم ولی نوشتاری میگم شما باید تو زمستان به تپه مادر برید و اونجا که یک دریاچه مانند وجود داره برید اونجا آب یخ زده و شما می توانید به داخل معدن برید ولی اگه توت فرنگی می خواهید به پشت معدن برید و اونو برش دارید همون جایی که سه تا خیار میندازید ok! خیلی ساده است!!
آهااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااان گرفتم ایولللللللللللللللللللللل للللل:18:نقل قول:
سلام دوستان من از هلند برگشتم . نتیجه :
خیلی دنبال این بازی تویه گیم شاپ ها گشتم اما میگفتن قدیمیه خیلی اما تویه یک گیم شاپ یک نسخه اش رو پیدا کردم که تقریبا 570 مگ حجم داشت و انگلیسی زبان بود . اما فروشنده گفت فقط مخصوص بازی تویه پیم شاپ با سیستم های گیم شاپ هست و چون قدیمیه همین یکی ازش مونده در مورد شهر ازش پرسیدم بعد از اینکه کلی در مورد شهر آمستردام صحبت کرد چون فکر میکرد در مورد شهر واقعی پرسیدم قضیه رو فهمید و
یه سیو داشت که داخل شهر بود خیلی بازی جذاب تر شده بود و شهر سه خیابان اصلی و دوخیابان فرعی و دو میدان داشت و اهالی زیادی توش بودند
هاروست مون تویه یه خونه ی کوچیک کنار کلیسا زندگی میکرد که فروشنده میگفت خودت میتونی انتخاب کنی کجا زندگی کنه و فعالیت اقتصادیش هم تویه شهر باغبان بود و گلهای داخل شهر رو آب میداد و روزانه پول میگیره .
در مورد رفتن به شهر هم گفت خیلی قوانینش ساده هست و چه بخوای چه نخوای بعد از سه سال وقتی پدربزرگ برمیگرده و به شما سه انتخاب میده یکیشون شهر هست . گفت اما باید فقط ازدواج کرده باشی
تقریبا دو ساعت تویه شهر هاروست مون چرخیدم و سه روز به زمان هاروست مون رو بازی کردم خیلی جذاب بود بی نهایت
در پایان درخواست کردم برام کپی کنه که ناراحت شد و بهم گفت ایرانی ها همیشه چیزای بد میخوان از آدم و انتظار بی جا دارن و سی دی اورجینال رو هم هر قیمتی پیشنهاد دادم که در توان بود راضی به فروش نشد و میگفت یادگاریه
اما من شهر رو دیدم و شهر وجود داره شاید نسخه های ایرانی به خاطر صحنه ها و کارایی که مردم میکنن پاک شده
مثلا چند مدل تیکه ی خیلی زشت به زبان انگلیسی یه خانم به هاروست مون گفت
شاید
اما شهر وجود داره
سلام دوستان من از هلند برگشتم . نتیجه :
خیلی دنبال این بازی تویه گیم شاپ ها گشتم اما میگفتن قدیمیه خیلی اما تویه یک گیم شاپ یک نسخه اش رو پیدا کردم که تقریبا 570 مگ حجم داشت و انگلیسی زبان بود . اما فروشنده گفت فقط مخصوص بازی تویه پیم شاپ با سیستم های گیم شاپ هست و چون قدیمیه همین یکی ازش مونده در مورد شهر ازش پرسیدم بعد از اینکه کلی در مورد شهر آمستردام صحبت کرد چون فکر میکرد در مورد شهر واقعی پرسیدم قضیه رو فهمید و
یه سیو داشت که داخل شهر بود خیلی بازی جذاب تر شده بود و شهر سه خیابان اصلی و دوخیابان فرعی و دو میدان داشت و اهالی زیادی توش بودند
هاروست مون تویه یه خونه ی کوچیک کنار کلیسا زندگی میکرد که فروشنده میگفت خودت میتونی انتخاب کنی کجا زندگی کنه و فعالیت اقتصادیش هم تویه شهر باغبان بود و گلهای داخل شهر رو آب میداد و روزانه پول میگیره .
در مورد رفتن به شهر هم گفت خیلی قوانینش ساده هست و چه بخوای چه نخوای بعد از سه سال وقتی پدربزرگ برمیگرده و به شما سه انتخاب میده یکیشون شهر هست . گفت اما باید فقط ازدواج کرده باشی
تقریبا دو ساعت تویه شهر هاروست مون چرخیدم و سه روز به زمان هاروست مون رو بازی کردم خیلی جذاب بود بی نهایت
در پایان درخواست کردم برام کپی کنه که ناراحت شد و بهم گفت ایرانی ها همیشه چیزای بد میخوان از آدم و انتظار بی جا دارن و سی دی اورجینال رو هم هر قیمتی پیشنهاد دادم که در توان بود راضی به فروش نشد و میگفت یادگاریه
اما من شهر رو دیدم و شهر وجود داره شاید نسخه های ایرانی به خاطر صحنه ها و کارایی که مردم میکنن پاک شده
مثلا چند مدل تیکه ی خیلی زشت به زبان انگلیسی یه خانم به هاروست مون گفت
شاید
اما شهر وجود داره
دستت دردنکنه adrss دیدین صد بار گفتم شهر وجودداره مال این ورژن مسخرس حالا حال آومدید من صدبار گفته بودم که فایل بازی 500مگ بیشتره دستت درد نکنه اطلاعاتت خیلی عالی بود دوست من:40::40::11::11::19::19::10::10::46::46::11::1 1::11::11::11::11:نقل قول:
سلام.نقل قول:
خیلی از بازیهای پلیاستیشن الآن دیگه توسط ESA محافظت شده نیستن. کپی و پخش مجانی بازیهای محافظت نشده اصلا جزو piracy actions محسوب نمیشه. فقط بازیهایی مثل Zelda یا Final Fantasy یا Metal Gear Solid رو نمیشه این طوری کپی کرد. فروشنده خواسته بپیچوندت.
* اسم بازی به هلندی چی بود؟
* سیدی رو نمیداد Geen probleem؛ عکس اگه انشاءالله گرفتید، بگذارید لطفاً.:46:
* تو بازیهای اون موقع خیلی می بخشید ... هم داشتیم ولی نه سانسور بود نه هیچ؛ چطوری چند تا تیکهٔ انگلیسی باعث شده بازی این طوری نصف بشه؟
آقایLeythنقل قول:
شما آن هستید :18::18:پس چرا نشون نمیده!!!!!!!!!:18::18:
ممنن ازاطلاعات مفیدتون :11::11:
راست میگه فروشنده پیچوندتت قوانین رو آقای Leythفوت آبه :13::13:
اسمش به هلندی چیمیشد؟:18::18:
قضیه گرین پروبلم چیه به ماهم بگید لطفا
1هفته دیگر تا متصل کرد پاکت استیشن به کامپیوتر:18::18:
من از وقتی وارد تاپیک شدم یعنی از اولین پستم گفتم شهر هستشو در چند صفحه پیش هم گفتی بازی اصلی در حدود 500 مگ هستش اگه نگاه کنید باورتون میشه ولی از یه نظر هم با ایشون هم عقیده هستم چه سانسوری باعث شده بازی 500 مگی بشه 1 الی 200 مگ ها!!!!!!؟؟؟؟؟نقل قول:
و آقایی که از هلند برگشتی لطف کن و یه عکس بزار دلمون رو شاد کن بچه ها هم باورشون بشه شهر هست
منتظریم!!:11:
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
اگه می خوای نشونت نده برو به تنظیمات کاربر و خودت رو از دید همه مخفی کن به همین راحتی OK! :2::2:نقل قول:
نگفت با چی رفت شهر؟ زن وبچشم برد دیگه پولش چیشد دوباره صفر شد؟:11::11:نقل قول:
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
عجب امکانات عجیب غریبی داره هااااااااااااااااانقل قول:
چیزای دیگه هم داره رو کن خیلی جالب شد؟!!!!!!!!!!:2:
جانم!!نقل قول:
شوخیت گرفته دوست من؟؟:21::21:
نقل قول:
اینکه میخواهید پوکت استیشن رو به کامپیوتر وصل کنید کار خیلی خوبیه و شایسته تقدیر.
ولی من قبلا هم گفتم؛ پوکت استیشن فقط مینیگیم بازی با کوتولهها رو فعال میکنه و نه چیز دیگه. (اون هم فقط برای ورژن ژاپنی)
من الآن دایال آپم در حالت Work Offline من رو خاموش نشون میده. اون راهی هم که سپهر گفت درسته.
(برای نوشتن متن پستم چون وقت زیادی روش میگذارم بهتره که اف باشم کلا.)
فعلا بگذارید adrss بیاد تا بعد!
نه نه
واسه من فول آپشنه 170000تومان خریدم اونی که شما میگی مینی بود هم داشتند60000تومان ولی مال من آلترا هست !!!!!!!!!!:31:
جناب Leyth لطفا يه عكسي چيزي بزار كه ثابت كنه شهر وجود داره ،من يادمه چند صفحه پيش يكي گفته بود به سازنده بازي ميل زده و گفته شهر هست يا نه اونا هم گفتن كه نيست من خودم هم از چنتا آمريكايي با تجربه پرسيدم گفتن خبري از شهر نيست،يعني همه نسخه قلابيش رو داشتن؟اگر اينجوري بود كه حداقل يكي نسخه اورجينالش رو توي اينترنت ميذاشت ديگه!نه؟:18:
:10:
من ثابت کنم که شهر وجود داره یا نه؟ :13:نقل قول:
من خودم شدیدا معتقدم که شهر وجود نداره!
چیشد سال به دوازده ماه هیشکی نمیادتو این تاپیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:27::2::2::2::2 :
خوب عزیز من بیایم چی کار کنیم ها!!!! خودت بگو!!؟؟؟:10::10:نقل قول:
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
راستی دوست من یه سر به اینجا برو بعد تو امضات بزن مرجع دانلود بازی های سونی و.....
[HTML]http://www.spawnpoint.com/[/HTML]
باشه من اومدم.
راستی من راجب نسخه ی PS2 یکم تحقیق کردم. آیا چیزهایی که در نسخه ps1 وجود دارد توی اون هم هست؟
'گیر دادی به PS2 هاااااااااااااااااااااااا ا خودش تایپیک دارهنقل قول:
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
منظورم ADRSS بود دوست عزیزززززززززززززززززززززز ززززززززز:10::10::10::10::10::10::10::10: :10::10::40::40:نقل قول:
اون سایته خیلی بهتر بود ولی من چون ازاین رازی بودم گذاشتم دوست من:40::40::40:
این بازیو من حدود 6 سال پیش تو ps1 بازی کردم . زن گرفتم بچه دار شدم پولدار شدم گاوم شیر طلا میداد خونمو بزرگ کردم اسب گرفتم و .... بعد از 3 سال قرار بود بریم شهر ...... که اتفاقی نیوفتاد بازی تموم شد ......کلا سرکاریه
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
برای ps2 به قشنگی ps1 نیست کلا این بازی فقط همون سری اولش جالبهنقل قول:
بازیه ps2 فقط یه خاصیت داره که با اسبت میتونی بری از مزرعت بیرون
ای بخشکی شانس که با این اسب نمیشه از مزرعه رفت بیرون حیف حالا گرفتم چرا PS2 بهترهنقل قول:
بله ماهم چندین بار ازجمله ایمان جان تو سه سال بازی رو تموم کردن ولی هیچی به هیچی.........
در واقع اشکال از این ورزن مسخره ماست که179 مگه دوست عزیز:41::41:
فول آپشن؟نقل قول:
...
شمارهٔ SCPH اش چنده؟
اینم مثل مموریکارت 15 تا جای سیو داره؟
صفحه نمایشش چند در چند پیکسله؟
ار کدوم باتریها می خوره بهش؟ ( ترجیحا هم مدلش رو بگو هم توان باتری رو)
وزنش چقدره؟ با اون یکیها فرق می کنه وزنش؟
از نظر اندازه فکر نمی کنم فرقی با هم داشته باشن. من در کل یه نوع بیشتر ندیدم.
قیمتا هم خیلی عجیبه. اون نوع اولیش الآن تو آمازون برای فروش هست که 60 دلاره
()کد:http://www.amazon.com/PlayStation-PocketStation/dp/B00005CDRB
اون «مینی» بودن هم مال مینی بازیهاییه که میشه باهاش بازی کرد نه مینی بودن امکانات!
q3tr3rrqrqtqtrqrr
rqtT3T3TW4Y4YTWGT4W