بچه ها کی roberto cavalli داشته ؟ یا بو کرده ؟ چطوره ؟
Printable View
بچه ها کی roberto cavalli داشته ؟ یا بو کرده ؟ چطوره ؟
یه Armand Basi by Armand Basi گرفتم
بوش خنکه و خوشم اومد.
راستی چرا هیچ جا باربری اسپورت نداره
آره یه چیزی بینه سیریش و بویه بتونه.ولی خیلی باحال:20:پخش بوش و موندگاریش خیلی خوبه.نقل قول:
من که عاشقه فارنهایت هستم حاظرم بدمش و یکی دیگه نارسیسو بگیرم.تقلبی هم ندیدم.اینقدر کمه که بعید
میدونم باشه.شاید اصلا همین هم تقلبی باشه:31:
.........................
امروز رفتم برا پسر خاله ام جاز رو گرفتم.خیلی به تسار شباهت داره ولی تسار هم پخش بویه بهتری داره و هم
بویه تر تمیزی.این انگار شفاف نیست بوش:31:
آرامیس طلایی و یاتاقان هم تست کردم.دوتاشون خوبن ولی خب سنگینن.قبلا از آرامیس طلایی خوشم
نمیامد.الان انگار بد نبود.
عربین نایت از بوگارت هم پیدا کردم.تست شد.بد نیست .یکم بینه زنونه مردونه میزنه.ولی فکر کنم اینم سر درد
بیاره:5:
گری فلانل هم باز تست کردم.بوش چیپه:31:
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
امروز تستر از پلو آبی پیدا کردم.تقلبی بود.اصلا بوش زمین تا آسمون با اون قبلی که تست کرده بودم فرقنقل قول:
داشت.این شبیهه یکی از این ادکلنایه عربی شده بود.حالا نمیدونم کدوم ولی بدرد نمیخورد.تقلبی:41:
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
مبارک باشه.باید خوب باشه.نقل قول:
من این رو از شرکتش تست کردم:
خیلی خوشبویه.کد:http://www.fragrantica.com/perfume/Luciano-Soprani/Just-Free-3067.html
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
من دو مدل ازش تست کردم.یچیزی بینه کلاسیک و مدرن میزنه ولی بیشتر تمایلش به کلاسیکه.موندگاریش همنقل قول:
بد نیست.
بوش خنک بود ؟نقل قول:
مبارک باشه.باید خوب باشه.
من این رو از شرکتش تست کردم:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشبویه.
این که خنک و فرشه
چند خریدی شما ؟ کی ؟
اینم عکسش برای دوستان :
اونم خنک و فرش بود.بویه یاس و برگه نارنج رو با هم قاطی کن اون میشه.نخریدم.قبلا 34 میگفت 100 میلش رونقل قول:
ولی این بار 44 میگفت.
جوپ اسپلش هم بو کردم.من بویه هل رو توش حس کردم.یاده چای هل میندازه:31:باحال بود.
این اویدنس رو خیلی دوست دارم ولی قیمتش نامردیه.75 میلش 55 تومن.از پخش بوش و موندگاریش هم خبر
ندارم.
نظرتون درباره یک شخصیت دمکراتیک که همه چی میزنه و در ادکلن زدن حدو مرز نمیشناسه چیه؟؟؟نقل قول:
اصلا تا حالا با همچین فردی برخورد داشتید که در ادکلن زدن دچار پست مدرنیته شده باشه و براش هیچ پارامتر و حدو مرزی در ادکلن زدن وجود نداشته باشه؟
نه ارزون نه گرون نه زنونه نه مردونه....نه گرم نه تلخ نه شیرین نه خنک هیچی رسما
خب اگه تا حالا همچین کسی ندیدید میتونید برای اولین بار منو ببینید:31:
بچه ها من امروز صبح بازار بودم یه زوج عطر جدید دیدم به اسم بونگو که ایتالیائیه. 50 میل 11 تومن بوی زنونش که خیلی خنک و فرشه.نزدیک به لایت ببلوئه .
مردونشم خیلی نزدیک به هرمسه ولی متفاوت از اون.بوی چوب و خاک و کمی ترش.ماندگاریه مردونش خیلی خوبه.اگه از هرمس خوشتون میاد حتما تستش کنید.
تویه وبلاگ که مربوط به یه مغازه تو کرمانشاه بود دیدم 38 زده!!!!
اتفاقا شما راحت زندگی خواهید کرد:11::10:نقل قول:
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
میشه آدرس وبلاگ رو بفرمایید؟نقل قول:
کلا فکر کنم از وقتی این دستگاه های تفکیک گاز که الان اسمش یادم نیست اومدن به بازار، نقش سی دی رایتر رو در دنیای عطر ایفا کردن و گند زدن به همه چیز....:31:نقل قول:
دوستان کسی از بو و پخش بو و ماندگاری این ادکلن اطلاعی داره؟
بروبچ من پوست صورتم خیلی حساس حست هر وقت ریشم رو میزنم قرمز میشه و به سوزش می افته یه افتر شیو درستو حسابی معرفی کنید که از شر این وضعیت راحت شم
من old spice میزنم.خوبه.اون نیوآ که آرمان خان هم معرفی کرد خیلی خوبه فقط قدری گرانه:31:نقل قول:
عطر س.ک.س.ی 212 رو یه امتحانی بکنید بوی خیلی خوبی داره!
من داشتمنقل قول:
از همه چیزش راضی بودم
تست کردید؟
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
دوستم هم همین مشکل شما رو داشت تا رفت یک افترشیو قدیمی 200 میل خرید و دیگه مشکلی پیدا نکگردنقل قول:
اسمش یادم نیست ولی قوطی فلزی سورمه ایی رنگ داشت و شیشه ایی شبیح به ادکلنهای قدیمی ولی 200 میل
من الد اسپایس رو خریدم 6 تومن.تازه اون موقع گرون میداد طرف.حالا یه جا دیگه که ارزون فروش بود قیمت کردمنقل قول:
9 تومن میداد همون 100 میلش رو.عجب روزگاریه.اگه از بوش خوشتون اومد این ادکلن هم اون بو رو داره تقریبا:
S/e/x Appeal Jovan
یادش بخیر یک زمان در مورد بو های ادکلن ها بحث میکردیم ولی الان در مورد قیمتهاشون:19:
[QUOTE=f.t.g;6898245]من داشتم
از همه چیزش راضی بودم
تست کردید؟
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
نه متاسفانه هنوز موفق به تست کردنش نشدم
حدود قیمتش چنده؟و بوش شبیه چه ادکلنهای دیگه ای هستش؟
[QUOTE=ali_khoshtip;6898943]قبلا که 98 بود ولی الان گرونتر شدهنقل قول:
حالت خاکی بودنش و تعادل دماییش اون رو حد وسط بین تق و اوپیوم قرار میده
دیروز بازار بودم برای تست
تقریبا 6تا کار تست گرفتم و بعد دیگه شامه تعطیل شد
1-زینو
2-لالیک سفید
3-کادیلاک
4-لاکوست اسنشیال (ابی بود)فکر کنم اسپرت بود
5- سی کی شوک
6-یه ادکلن بود به اسم in Black نمیدونم مال کدوم شرکت بود ولی بوی لالیک معروفو میداد که اصلا حال نکردم:13:
کاغذارو دیشب ظاهرا رو هم گذاشته بودم و نتیجه::31:
امروز که کاغذ تستا رو مجددا بو کردم همشون بوی زینو گرفته بود:31:
in black کار جدیدی هست که تو ایران داره جامیوفته که به نظر من متاسفانه بوی مطلوبی نداره.:2:نقل قول:
بوش هم بیشتر به نظر من تو مایه های بلک ایکس اس و بلک کنت کول هست. البته این دو تا خوشبو هستند.
ژینو واقعا ادکلن قدرت مندی هست. من دارم و همیشه روی موندگاری و پخش بوش تاکید کردم ولی نمیدونم چرا بعضیا میگن موندگار نیست:10::46:
آدرس وبلاگش یادم نیست ولی بعضی عطرا خیلی غلط اندازه.مثلا من پارسال زیر آیکون 75 میل از بازار خریدم 16 تومن توچنتا سایت دیدم 60 زدن 125 میلشو با تخفیف 48 !!همون تو بازار 21 تومن بود.
ولی خدائیش اول برید بو کنید این بونگو رو بعد ازش بد بگید.واقعا بعضیا دوست ندارن چیز خوب و ارزون بخرن!! :13:
از این عطرای اماراتی خیلی شفافتره.تو فرگرنس ایکس هم هست .عطر معتبریه.این لینک رو ببینید.
راستی کسی میدونه تو تهران از کجا میشه عطرهای جین آرتس رو تهیه کرد؟من هیچ جا ندیدم.کمک کنید دوستان.
این بینگو یا بنگو رو تو بازار یارو داشت به اسم کار شیک تو پاچم میکرد.من شیشه رو که تو سایت fragranx دیدم یادم اومد اینو کجا زیارتش کردم.
یه بوی خیلی تند سینتتیک (مصنوعی) ضایع در حد رمی مارکویس داشت .
ملت ما بیشتر ادکلنایی رو میپسندن که بوی خیلی تندی داره ولی ادکلنای حرفه ای مثل ورساچه با اینکه دوام بالایی دارند ولی بوشون خیلی ملایمه و در تاکسی یا جایی که فیس تو فیس میشیم ملت رو اذیت که نمیکنه هیچ بغل دستیت حالم میکنه تازه با این بو حتی اگر 2 ساعت تو ماشین باشی.
ولی یه ادکلن آبگوشتی چینی یا ترکیه ای یا اماراتی تند به خودت بزن ببین ملت چقدر بهت زیر لب غر ولند میکنن.
البته تو این اماراتی آبگوشتیا لجند قهوه ای رو تحسین میکنم.بوی باکلاس - ملایم- اروپایی - موندگار و خلاصه تیریپ رسمی و اداری داره.:21:
دوستان میخواستم بدونم نظرتون راجع به خرید ادکلن oxigen از برند lanvin چیه؟
کسی تا حالا داشته اینی که گفتم یا متروکس؟:31:
اگه این خبر درست باشه ، قیمت عطر و انواع خوشبو کننده ها پایین میاد! :18:
البته یه چیزی رو ذکر نکرده.واردات در قبال صادرات:5:نقل قول:
...................
حالا حبیب خان نظرت در مورد زینو چی بود؟من 41 سراغ دارم یکی:31:نتونستم تست بگیرم.سر درد زا نیست؟
بچه ها ايسي مياكي پورهوم 125 ميل 70 خوبه؟ كسي تست كرده تا حالا چطوريه؟
حامد جان لینک بزار ازش.معلوم نیست کدوم مدلش رو میگی:31:نقل قول:
نداشتمش. ولی از اونایی است که چشم بسته میخرم. بنظرم ارزش داشتن داره. قیمتش هم خوبه. بخر بیا اینجا در موردش بگو.نقل قول:
نقل قول:
داداش این لجند قهوه ای بوی کپیه سیلورسنته.اونم کجاش ملایمه خدا میدونه!!! فقط 6-7 تومن ارزونتره.لجند مشکی خیلی بهتر از اینه.سیلورسنت (یا کپیش لجند قهوه ای)چون ارزونه و موندگاری وپخش بالا داره خیلی بوش چیپه و تکراری شده.در کل عطر و ادکلن خیلی سلیقه ایه و شما چون داشته میرفته تو پاچت با جبهه گیری حرف میزنی.
امروز یه عطر فرانسوی زنونه تست کردم لاوی یر .بوی خیلی ملایم و فرشی داره.یه جورایی بوی لیمو و مرکبات همراه گل و آب خنک. 100 میل 54 تومن.
دوستان DKNY men به قیمت 88000 گیر آوردم 10 تومنم تخفیف گرفتم 78000 خریدم.بازار تهران شده 100 تومن.بنده خدا خودشم گفت قیمت قدیمه.قیمت جدید ندارم. ولی انصافا عجب بویی داره.
:5: :40: :27:
کجای این خبر نوشته که پایین میاد؟؟؟نقل قول:
زهی خیال باطل...به همین خیال باش.
تازه اتفاقا این خبر بیشتر داره میگه که گرون میشه تا ارزون....مثلا ما چه صادراتی داریم که با پولش بخوان اینارو وارد کنن؟؟
تازه فکر کن مثلا یک شرکت وارد کننده مثل فرکیش باید بره یه چیزی صادر کنه و بعد با پولش بیاد اینارو وارد کنه!
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
من خیلی سال پیش داشتمش...بابام خریده بود به قیمت 7 تومن از فروشگاه سپه:31:نقل قول:
فکر کنم10 12 سال پیش بود.
به شدت بوی مطبوع مشک سفید داره اما البته باید بگم که بوش متاسفانه خز شده و مشابهش زیاد دیدم...مثلا کپی این و حتی از این بهتر رو شرکت Karen Low به اسم Invincible داده به بازار که مو نمیزنه با این...
همین طور شرکت جین آرتس که دوستمون دنبال کاراش بود هم کپی این رو به اسم Boum داده به بازار...
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
لجند قهوه ای کاملا کپی سیلور سنته...لجند مشکیش به نظرم بهتره...اگه گیرت اومد مشکیشو بگیر...بوی آدامس میدهنقل قول:
زینو رو که قبلا داشتم این بار هم تست گرفتم تا ببینم مثل فارنهایت یا کول واتر رایحش نسبت به چند سال پیش عوض شده یا نه که اینطور نبود وهمون بو رو داشت:20:نقل قول:
بوش فوق العاده عالی و مردونه هست:10:.بوی نعناع کاملا واضحه توش و یه احساس خوبی به ادم میده
اول که میزنی یه مقدار تنده ولی بعد یک ساعت بوش خیلی خوب میشه
از اون بوهاست که دوست دارم هی بو بکشمش
نخریدم دیروز ولی الان کاغذ تست بغل دستمه هر 5دقیقه بو میکنم:31:
من یه جا رو پیدا کردم 125میل رو با چک و چونه میشد 50گرفت ازش حالا شاید فردا برم بخرمش:27:
به نظر من 4فصل میشه زد ولی خوب چون موندگاریش (البته رو پوست های مختلف فرق داره)زیاده تو هوای گرم ممکنه یه خورده خسته کننده بشه
من به شخصه فقط تیر و مرداد نمیزدم(البته خودم دوست داشتم بزنم ولی مراعات اطرافیان رو میکردم:31:)
با فرید خان هم شدیدا موافقم موندگاری این عطر و پخشش مثال زدنیه:10:
یه شیشه خالیشو تا پارسال داشتم(فکر کنم سال 82 خالی شده بود) هنوز بوش کاملا مشخص و قابل تشخیص بود
علی جون یه بار دیگه تست بگیر رو کاغذ ببر خونه یه چند ساعت بمونه به احتمال زیاد خوشت میاد:10:
اما اگه به بوی تند حساسی پیشنهاد میکنم مداوم استفاده نکنی چون موندگاریش زیاده و ممکنه بعد 10یا 12 ساعت سرت درد بگیره:46:
:11:
چند شده الان؟ کار خیلی خوبیه ولی ماندگاریش رو پوست من چندان تعریفی نداره و برای طبع من کمی لطیفه. جالبه که اسم کامل داویدف مرحوم رو برای این عطر انتخاب کردن. اگر کسی کار کلاسیکی داشته باشه حاضرم زینوی خودم رو باهاش معاوضه کنم. 100 میل مونده.نقل قول:
بچه ها امروز واسه تست رفتم بازار. یه فروشگاه بود که یه دونه شنل اگویست پلاتینیوم از قبل داشت 100 میلشو میداد 145. یعنی تقریبا 100 تومن زیر قیمت فعلی. حیف که ادکلن دیگه ای پسندیدم (تاباروم از کرید) وگرنه قیمتش خیلی مناسب بود.
یه چیزی که من دیشب در مورده جاز فهمیدم این بود که رو پوست اصلا موندگار نیست ولی رو لباس اصلا بوش نمیره.حالا شما هم رو لباس تست کن و نتیجه رو بگو:11:نقل قول:
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
حبیب جون باور کن تست نمیده وگرنه صد بار تا حالا تست گرفته بودم:31:نقل قول:
خوب به زور متوسل شو:31:نقل قول:
در کل کار باارزشیه به نظرم و اگه تو کلکسیونت نباشه مجموعه عطرات کامل نیست:10:
البته سعی کن با تست بگیری چون احتمال داره(شاید 1درصد)خوشت نیاد:11:
بگرد تو بازار حتما یه مغازه پیدا میکنی تست بده بهت:10:
کلا تو اراک یه جا تست میده رو کاغذ که اونم زینو نداره:41:نقل قول:
خوب پس بگرد دنبال 30میل یا 50میلش که هم کمتر هزینه کنی هم اگه خوشت نیومد(که میاد)زود تموم بشه:31:نقل قول:
ولی به احتمال 99درصد خوشت میاد:10:
اگرم زود سردرد میگیری پیشنهاد میکنم روز گرم اصلا نزنی:31:
نقل قول:
برادر صالح اون مغازه اگه تو تبریزه لطفا آدرس بده. قوربونت
تا اونجا که با سلیقت آشنا هستم مطمئنم از 20 دقیقه اولش خوشت نمیاد چون بسیار تیز باز میشه و بعد از چند دقیقه یک بوی بسیار مردونه و ملایمی به خودش میگیره که من عاشقشم:11:نقل قول: