سلامنقل قول:
شما بالاترین درجه ممکن مربوط به مدرکتون رو میگیرین
مثلا لیسانس باشین بهتون ستوان سه میدن توی سپاه
Printable View
سلامنقل قول:
شما بالاترین درجه ممکن مربوط به مدرکتون رو میگیرین
مثلا لیسانس باشین بهتون ستوان سه میدن توی سپاه
بچه ها طور خدا راهنمایی کنین
من 30/11/89 درس کارشناسیم تموم شد و تا 30/5/90 مهلت ارسال دفترچه داشتم.
اوخر تیر دفترچه فرستادم اول آبان برام براماعزام اومد. دوهفته پیش ارشدفبول شدم رفتم ثبت نام کردم دانشگاه یه نامه داد بهم بردم نظاموظیفه اعزامم لغوشد. ولی هنوز برام معافیت تحصیلی صادر نشده. دیروز از تحصیل انصراف دادم.
1- الان چطوزی باید برا خدمت اقدامکنم؟
2- دفترچه که بفرستم غیبت میخورم؟
3- دوباره میتونم برای ادامه تحصیل تو دانشگاه دیگه آزمون شرکت کنم؟
4- منظور از """"""28- آيا دانشجويان انصرافي و اخراجي مجاز به شركت مجدد در آزمون دانشگاهها و ادامه تحصيل ميباشند؟
چنانچه دانشجو تا قبل از اتمام سال اعزام، از ادامه تحصيل انصراف دهد و يا از دانشگاه اخراج شود، به شرط عدم ورود به غيبت، منعي براي شروع مجدد به تحصيل ندارد."""" چیه؟
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
بچه ها طور خدا راهنمایی کنین
من 30/11/89 درس کارشناسیم تموم شد و تا 30/5/90 مهلت ارسال دفترچه داشتم.
اوخر تیر دفترچه فرستادم اول آبان برام براماعزام اومد. دوهفته پیش ارشدفبول شدم رفتم ثبت نام کردم دانشگاه یه نامه داد بهم بردم نظام وظیفه اعزامم لغوشد. ولی هنوز برام معافیت تحصیلی صادر نشده. دیروز از تحصیل انصراف دادم.
1- الان چطوزی باید برا خدمت اقدامکنم؟
2- دفترچه که بفرستم غیبت میخورم؟
3- دوباره میتونم برای ادامه تحصیل تو دانشگاه دیگه آزمون شرکت کنم؟
4- منظور از """"""28- آيا دانشجويان انصرافي و اخراجي مجاز به شركت مجدد در آزمون دانشگاهها و ادامه تحصيل ميباشند؟
چنانچه دانشجو تا قبل از اتمام سال اعزام، از ادامه تحصيل انصراف دهد و يا از دانشگاه اخراج شود، به شرط عدم ورود به غيبت، منعي براي شروع مجدد به تحصيل ندارد."""" چیه؟
ما که قبلن آموزشی رو دیدیم چه درجه ای میدن، باتوجه به اینکه میدان تیر و آزمونو توی یه جای دیگه دادیم.نقل قول:
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
امتحان چی میگیرن؟ از چه تیپ سوالاتی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ما که قبلن آموزشی رو دیدیم چه درجه ای میدن، باتوجه به اینکه میدان تیر و آزمونو توی یه جای دیگه دادیم.
اطلاع درست حسابی ندارم شاید براساس کارنامه ای که دارین.
ممنون این دیگه آخرین سوالمه :20:نقل قول:
آیا امتحانی در کار هست؟چه برای خدمت قبلیا چه برای کسایی که دوره تکمیلی دیدن؟ اگه هست سوالاتش چه تیپ سوالاتیه و آیا روی درجه تاثیر داره؟
تو این چن روز زیاد اذیتت کردم داداش شرمنده
:10:
از اونجا این سایت اطلاعات بسیار مناسبی رو برای من قبل از سربازی داشت و کمکم کرد من هم اطلاعاتم رو برای کمک به دوستان در اختیار میگذارم:
اعزامم اول شهریور بود...پادگاه شهیت هاشمی نژاد(باغرود)
خود پادگان امکانتش خوبه...4 تا گردان داره...بهترین گردان گردان امام علی هستش چرا که فرمانده گردانش از همه بهتره...توی گردان امام علی گروهان دوم(202) امکانتش بهتره...تنها گروهانی هست که آب پرمکن داره و 2تا دوش که کسی جز خود گروهان حق استفاده نداره...
کل پادگان یه حمام عمومی داره که 25 تا دوش داره و آب گرمش به 2 طریق سلول خورشیدی و موتورخونه تامین میشه...
مسافت پادگان تا میدون تیر و محل اردوگاه زیاد نیست...خوبه.
اما پادگانش خیلی سخت گیره...ما از اول شهریور مدام بازرس برامون میومد تا پادگان رو ارزیابی کنن...از روز اول تا روز آخر و پادگان ما در بین تمام پادگان ها به علت فعالیت خوب سربازها نمونه شد...به خاطر همین نمونه شد خیلی سخت میگیرن تا همیشه نمونه بمونن...فکر نکنین دوران راحتی رو میگذرونین...اما میگذره...سعی کنین سرتون تو کار خودتون باشه و هرکاری رو که گفتن درست و دقیق انجام بدین و حرف بقیه رو توجه نکنین...خودتون رو جلو هیچ کس تابلو نکنین...چه مثبت و چه منفی...خیلی خیلی بهتره...من خودم درجم شد ستوان سوم با لیسانس...افتادم محمد رسول الله تهران....2تا بوفه داره...همه چیز هم داره...اما سعی کنین خودتون قبل از رفتن قفل و پوتین تهیه کنین...اگه 3 تا قفل بخرین خیلی راحتین...برای خودتون حتما حلواشکر ببرین...صبحونه کم میدون و روزهای اول اذیت میشن...از همین الان بخرین و ببرین تا بخورین و اذیت نشین..واقعا تاثیر داره...پونز حتما یه بسته یا 2تا ببرین تا آنکادر کنین...بازم میگم که روزهای اول حسابی سخت میگیرن...اگه مربی تاکتیکتون شد آقای وکیلی حسابی حال کنین...اولش حسابی سخت میگره اما اگه درست رفتار کنین و کارها رو دقیق انجام بدین میشه بهرتین مربی کل پادگان...فرمانده گروهان ها اذیت میکنن...پس سعی کنین اصلا نزدیک نشین...کلا دوری و دوستی رو پیشه کنین...حتی با بقل دستیتون...یه تیکه پارچه ی تمیز یا از این عرق چین ها هم حتما با خودتون ببرین تا بذارین زیر کلاه اهنی ها تا موهاتون اذیت نشه...شامپوی خودتون رو ببرین...آخه شامپوهاش خوب نیستن....اردو هم ما رو اذیت کردن...اما در کل تموم شد....
سلامنقل قول:
جواب اون دوست دیگمون رو هم که همین بود دادم فکر کنم اصلا خود شما بودی
برادر از خدمت قبلی ها یا کفایتی ها آزمونی نمیگیرند
سلامنقل قول:
بله من شاهد بودم شماها چقدر اذیت شدین :27:
و این مراسم اختتامیه لعنتیتون
هر دوره توی حسینیه بود :19:
خدا خیرش بده گفت بشینید وگرنه من یکی دیگه داشتم می افتادم روی زمین بوم !
یادش بخیر منم همین گردان بودم اما گروهان یکنقل قول:
توی گردان امام علی گروهان دوم(202) امکانتش بهتره.
10 ماه پیش......
سلام
من 2 روز دیگه (1/8) اعزامم، مازاد خوردم، اگه توصیه ای هست بگین، مدرکم فوق لیسانس عمران و در تهران شاغلم، برای همین همه خیلی برام مهمه که تهران باشم
یک سوال دیگه اینکه میشه موزر برد یا باید از بوفه پادگان تیغ خرید؟؟؟
آره لیسانسمنقل قول:
یعنی دیگه امتحانی چیزی تیر اندازی و غیره نمیخواد؟
یه سوال میکنم خداییش نخندین
پاچه شلوار رو باید روی پوتین بندازیم یا داخل پوتین بزاریم؟یا اصلا داخل جوراب؟
شما در اولین فرصت میری یک متر کش میخری برای این کارنقل قول:
پاچه شلوار رو باید روی پوتین بندازیم یا داخل پوتین بزاریم؟یا اصلا داخل جوراب؟
اونجا یادت میدن که چجوری پاچه شلوار رو گت کنی
من دیشب از مالک اشتر اراک برگشتم . جای خیلی خوبی بود . اعزامی شهریور از خوزستان بودم که خوزستان افتادم . ولی تو تقسیم جاهای دیگه هم داشتیم مثلا تقریبا 70 % خوزستانی ها تهران افتادن ، مشهدی ها علاوه بر مشهد سمنان و گلستان هم داشتن ، اکثر اصفهانی ها خود اصفهان و تهرانی ها تهران و کرج افتادن . سوالی بود در خدمتم
به این میگن فرار مغزها!! اگر ادعای الکترونیکی شدن رو داریم پس چرا برای یک سوال ساده و یک جواب الکی باید چند روز وقتمون رو طلف کنیم!نقل قول:
سلامنقل قول:
این دوره کسی بود که قبلا خدمت رفته باشه و اومده باشه ادامه خدمت ؟
اگه بود شرایطشون چه جوری بود ؟
آموزشی داشتند ؟ کدام گردان بودند ؟
شما برای درخواست معافیت تحصیلی رفتید پلیس + 10 محل تحصیلتان؟اون رسید پلیس + 10 رو دارید؟اگر پلیس + 10 براتون ثبت کرده باشه قاعدتا همون باید معافیت تحصیلی باشه.نقل قول:
از این کش شلوار معمولیا یا از کش پهنا؟نقل قول:
در ضمن روز اول چه جوری برم؟
به ما لباس دادن گفتن با لباس بیاین
بکنم تو پوتین یا تو جوراب یا بیرون پوتین؟
میشه گت کردن رو توضیح بدین؟
نقل قول:شما نباید پاچه شلوار رو تو جوراب یا پوتین بکنی کهنقل قول:
اندازه 2-3 انگشت پاچه شلوار رو تا بزن به بیرون ، بعد کش رو بنداز زیر ، اون مقداری که تا زدی رو با انگشتت بگیر و پاچه شلوار رو بده داخل ، این میشه گت کردن
روز اول آموزشی با لباس برید و یه جوری فعلا گت کنید ، اگر مشکل داشته باشه اونجا بهتون یاد میدن که چطوری درست کنین
جوراب هم باید مشکی ساده باشه
آقا به جان خودم نفهمیدمنقل قول:
ببین اول پاچه شلوار رو به بیرون تا میزنم
بعد کش رو کدوم زیر بندازم؟
چه عجله ای داری دوست من؟؟؟نقل قول:
روز اول بهتون همه اینارو یاد میدن هم گت کردن هم بستن بند پوتین و....
عجله نکن!
یه سری سوالات عقیدتی و نظامی که قبلا آموزش دادن و میدون تیرنقل قول:
بند پوتین رو یاد دادننقل قول:
گت کردن هم الان از پسر داییم یاد گرفتم
کمربند هم درست کردم
آخه مثلا خبر مرگشون قبلا باید یادمون میدادن اینا رو
اما خداییش تو دوره تکمیلی فقط وقت تلف کردیم
داداش مطمئنی آزمون میگیرن؟نقل قول:
چون یکی از دوستان که همون باغرود نیشابور در حال خدمته گفت هیچ آزمونی نمیگیرن نه از خدمت قبلی ها و نه از کفایتی ها (اونایی که تکمیلی رو گذروندن)
شما بر اساس چه منبعی میگی آزمون میگیرن؟
پست رو ویرایش کردم ..نقل قول:
اگه قبلا آموزشی رو گدروندی رو که بعید میدونم چون یکی از دوستان من که الان بندر عباس داره خدمت میکنه وضعیت شمارو داشت ..
فقط من متوجه نشدم اگه منظورتون از آموزشی همون دوره آموزشیه بسیجه که ربطی نداره و شما باید حتما آزمون رو بگذرونی . منظور من شرایطیه که طرف مثلا 45 روز از آموزشیش رو گذرونده و به خاطر ادامه تحصیل دوباره چند سال بعد میاد خدمت که ازش معمولا (نه حتما بسته به محل آموزشیت داره ) امتحان گرفته نمیشه و میگند برو آخر دوره بیا ..
از ضروریات آموزشی آزمون محسوب میشه که فورمالیتست به قول یکی از دوستان من 2 تا سوال رو ما پاسخ میدیم بقیه رو ارتش جواب میده :27:
من همین الان رفتم موهامو با شماره 4 زدم:2:
به سلامتی مبارکه. خدمت هرچی باشه زود می گذره. منم دی هشتادو هشت رفتم یه پنج ماهی هم هست که تموم کردم.نقل قول:
سلام دوستان
از دوستانی که خدمت رو تموم کردن یه سوالی داشتم
این کارت پایان خدمت چند مدت بعد تصفیه حساب میاد؟
دوست من زیاد عجله نکن اونجا انقدر وقت داری که یاد بگیری، اسمش روشه دیگه آموزشیه. اما حالا که کنجکاوی یاد بگیری. اول کش رو بکن تو پاد (ساق پاد) بعد شلوار رو بکون داخل این کشه همین. مثل این میشه که پاچت رو دادی بالا. قبلش هم باید ساق بند (گت پا) پوشیده باشی تا پاهات پیدا نباشه.نقل قول:
یادش بخیر دورانی بود. تو آموزشی خیلی به این گت پا گیر میدند اما بعدش دیگه راحت تری.
دوستان روز اول چند روز مرخصی میدن؟
06 تهران:20:
آماده شدن کارت خدمت ارگان با ارگان فرق داره. توی نیرو انتظامی که 4 -5 ماه طول میکشه، اما یه 5 ماه قبل از تموم شدن خدمت باید درخواست بدی تا به موقع آماده بشه، من روز تصفیه حساب کارتم آماده بود. به جرات می تونم بگم روز گرفتن کارت خدمت یکی از بهترین روزهای زندگیم بود.نقل قول:
سلام دوست عزیز از راهنماییتون خیلی ممنون.من امریه گرفتم،آخرین بار بهم گفتن احتمال زیاد میفتی شهید هاشمی نژاد(10/1)ولی از یکی از این دوستان شنیدم که گفت مثل اینکه 10/1 اونجا نیرو نمیگیره(صفحه 527).شما چیزی راجع به این میدونید؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان. آقا ما که خیلی سوال پرسیدیم کسی هم جواب نداد. این سوال آخرو جواب بدین لطفا. ما هم فردا اعزامیم اما نمی دونم تا چه حجمی از با رو میشه همراه برد. این چیزایی که دوستان نوشتن خیلی زیاده و حجم زیادی می گیره. من می ترسم اینارو با خودم ببرم اونجا و باعث درد سر بشه. لطفا راهنمایی کنید چه چیزایی لازمه؟ من اینارو برداشتم:
ملافه
دمپایی
لباس زیر
تنقلات
دارو
دفتر یادداشت
حوله
کش
لباس راحت
گرم پوش
کلاه و دستکش
صابون و شامپو و پودر لبسشویی
اگه چیزی کم یا زیاده لطفا راهنمایی کنید.
سلام . بله بودن . گردان های مختلفی بودن و اینجوری نبود که 1 گردان یا یک گروهان خاص باشن . همچین افرادی اگه قبلا 2 ماه آموزشی رو کامل رفته باشن الان 1 ماه دوباره باید آموزشی رو برن و بعد از 1 ماه ترخیص میشننقل قول:
اونایی که قرمز کردم خودشون میدن!! به ما که دادند روز دوم آموزشی تو سیرجاننقل قول:
دارو هم که حتما ببر که رنگش رو سبز کردم..( مسکن - سرماخوردگی- ضد حساسیت)
پول هم ببر خیلی لازم میشه حداقل 100 تومن همراهت باشه
ناخنگیر و خودکار!! کرم عرق سوز - قرص مولتی ویتامین هم ببری بهتره( فارماتون خوبه)
خدا به همراهت :11:
...ویرایش...
پوتین حتما 1 سایز بزرگتر از شماره پات بردار اگه پات 44 شماره 45 بردادر که تو رژه راحت باشی
نیرو دریایی بودی ؟ بعد سیرجان مذخرف کجا افتادی ؟نقل قول:
اینو مطمئنی؟منم خدمت قبلی داشتم آموزشی افتادم نیشابور فقط یه شب انجا بودم.البته این جریان واسه دوسال پیش بود.فککنم کفایتها را یک ماه آموزش میدن نه خدمت قبلی ها را.نقل قول:
دقیقا همینجوریه .البته من سپاه بودم 3ماه قبل از پایان خدمتم تشکیل پرونده دادم و همون روز تسویه حساب کارتمو گرفتم .به جرات میتونم بگم روز گرفتن کارتت خدمت یکی از روزهای عادی زندگیم بود.نقل قول:
اون چیزی که مهمه هر چی سبک تر بری بهتره، چیز الکی با خودت نبر. اونها کاری ندارند تو چقدر چیز با خودت میبری ، مهم اینکه بتونی وسایلت رو تو کمد جا بدی. هر روز کمدت رو بازدید می کنند که مرتب باشه ، هر چی وسایلت کمتر باشه مرتب کردنش راحت تره. در ضمن آخر هفته چند ساعتی و بعضی جاها یک روز هم مرخصی میدند هر چی خواستی میتونی بری تهیه کنی.نقل قول:
در مورد چیزهای که نوشتی : به ما دمپایی دادند. لباس گرم هم چون ما اعزاممون زمستون بود توی تبریز خودشون بهمون دادند( گرم پوش، کلاه، دستکش، کاپشن) . صابون و شامپو هم دادند از من میشنوی شامپو ببر (چون شامپوهاشون فایده نداره با پودر لباسشویی که به کارت میاد). حوله هم میدند.ملافه هم همین طور. تنقلاتم اگه خواستی همونجا بخر. لباس زیرم میدند. تنها چیزی که مهمه یه قفل برای کمدته با یک دفترچه برای کلاس ها که میذارند و دارو. اونجا اینحوریه که هر کی مریض شه کل آسایشگاه مریض میشند، پس روی یکبار سرما خوردن حساب کن. در کل تا می تونی سبک برو ( دست تو جیبم بری مشکلی نیست، هر چی خواستی همونجا تهیه می کنی).
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
نقل قول:
تو سپاه مگه آدم خدمتم میکنه؟ صبح تا ظهر که دیگه خدمت نیست. ما تو کلانتری 24 ساعت در اختیارشون بودیم. درست مثل یه زندانی . لعنت به اون روزها. گرفتن کارت پایان خدمت = آزادی
نه من دوره 45 روزه بسیج رو میگم،نقل قول:
نه داداش اگه سپاه بیافتی و این دوره رو داشته باشی آموزشی نمیری و بعد یگانت هم می افته استان خودت، چون سپاه برات خرج کرده و میاره تو همون استان خدمت کنی براش.
من پسر عمه ام و یکی از دوستام هم همین دوره بسیج رو گذرونده و بیشتر از 2 روز نیشابور نموندن (پادگان شهید هاشمی نژاد)
آقا کسی می دونه تو میدون سپاه ماکزیمم چند ساعت طول می کشه کارمون؟
که این برگه را بدیم اون یکی را بگیریم؟