یه برنامه هست که وقتی تو بازی برید میتونید هر اسکنی انتخاب کنید خودم تستش کردم جواب داده فکر کنم فقط واسه ما اسکین رو نمایش میده اسمش LoLSkins سرج کنید لینک دانلود هست
Printable View
یه برنامه هست که وقتی تو بازی برید میتونید هر اسکنی انتخاب کنید خودم تستش کردم جواب داده فکر کنم فقط واسه ما اسکین رو نمایش میده اسمش LoLSkins سرج کنید لینک دانلود هست
اره کار میکنه روی هر اسکینی بری بعد برنامه رو اجرا کنی بری تو بازینقل قول:
ولی واسه ما ایرانی ها خوب نیست چون اگه دیسکانکت بشی ، اسکین میپره و باید دوباره ریکانکت کنی تا اسکین بیاد !
دوستان اکانتم درست شد ریوت ایمیلش رو ایمیل خودم گذاشت و یه پسورد جدید داد الان رفتم تو اکانتم دیدم یارو بی ........ گرفته کل ادد لیستام رو حذف کرده ! خدا رو شکر 1600 تا آی پی داشتم زود خرج کرده بودم :n19:
خدایی دست ریوت درد نکنه عجب ساپورت خوبی دارن اینجوری که بچه ها میگفتن 3 روز دیگه یا شاید هیچ وقت من 100% ناامید شده بودم ولی خیلی زود درست کردن ساعت 9 که تیکت دادم ساعت 2 جواب دادن و ساعت 2 و نیم رفتم باز دوباره جواب دادم ساعت 4 اونا جواب دادن و درستش کردن حالا یه پسورد 15 رقمی اینقدر قوی گذاشتم که خودمم یادم میره باید کپیش کنم :n08:
خدایی الان یارو آن شه این قدر به فحش ببندمش که از لول بیزار شه ! :n10: ایرانی هستم دیگه :n25:
اگه ببینمش که دیگه حالش رو میگیرم
!
راستی یه چیزی یادتونه که قبلا یه مدتی هر چی بازی میکردی آی پی نمی داد ؟
مال من ای پی ام 200 بود بعد یه 10 مین دیگه دوباره اومدم چک کنم دیدم شده 1600 زود رفتم رانس خریدم :n20:
سلامنقل قول:
مواظب باش باز زرنگ بازی درنیاره بگه فحش دادی ban ت کنن ، هر چی فحش می دی ایرانی باشه :evil: ، بعد هم برو report ش کن اگر ممکنه که دیگران رو ---- نکنه.
اقا لگم خیلی کم شده طوری که میشه بازی کرد (همین الان بازی کردم):n10::n10:ولی هنوز تا حدودی وجود داره احتمال 5% وجود داره تا چند ساعت دیگه این یه ذره هم از بین بره:n20:
بعد از Lock in کردن صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته :n27:
دیگه از پست دادن تو اینجا خسته شدم، میخام lol رو پاک کنم ...
بهشون گفتم بنش کنن اسم ای دیش و خانوادش و فامیلیش همه اینا رو بهشون گفتم :n08::n09:
کسایی که eune هستن آی دی بدن ادد کنم الان خالیه ادد لیستم !
یه چیزی یارو هکرو رو زدم ادد کنه ، accept نمیکرد الکی گفتم تا 3 ماه دیگه فردا بن میشی بدبخت داشت به غلط کردن می افتاد ! :n08:
چرا یوزر پسورد رو میدم ارور میده کلا تعطیل شد ؟؟ :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pulse-Fire Riven
بیشرفا اینقدر با این اینترنت بر رفتن که ساسپند شدم :(
راستی کدوم سرور رو میشه بدونه شیلتر بشکن بازی کرد ؟؟؟؟؟
مشکل از پهنای باند که پایینه حالا برا چی نمدونم :n10: و حالا حالاها درست بشو نیست خیالتون تخت برین سراغ درس و مشقتون
من موندم اگه نت درست بود من چجوری امتحانا دانشگاه را میخوندم :n09:
:n08:وای وای خدا ! عجب فیز حرکت باحالی زد ! خیلی ضدحال هست ! :n07:
سلامنقل قول:
add me
Lordthunder
azaramir
ایدی من
من نمیتونم کانکت بشم به سرور
شما بدون پیلترشکن میتونید بازی کنین ؟
من تا ظهر فقط میتونم بازی کنم بعدش قطع میشه
خیلی تبریک میگم که تونستی اکانتتو پس بگیری:n19:نقل قول:
و با توجه به تجربیات گذشتم باید بگم که تو عمرم در تمامی کشور عزیزمان ایران هیچ سازمان،موسسه،شرکت و...ندیدم که حتی مثل ریوت جواب آدمو بدن و کمک کنند:n12:،خیلی جالبه برا من که اونا حتی برا یه بازی یه همچین ساپورت قوی وعالیی دارن:n02:
ساپورت ریوت خوبه ؟ :n27:
معلومه گیمر نیستی ...
درسته!نقل قول:
من چند تا تاپیک زدم ، محل سگ هم ندادند!
اصلا ساپورتش قوی نیست ، خصوصا توی EUNE ، بابا Blizzard خیلی ساپورتش عالی بود ، وسط WoW می تونستی تیکت بدی ، جواب می داد ، خیلی هم با ادب بودند.
البته وقتی جوابتو ندن که نمی تونی ادبشون رو بفهمی :دی
شاید خیلی هم با ادبن فقط جواب نمی دن :n09:
بلیزارد شرکت بیست سی سالس و wow بازی 8 ساله مسلمه که خیلی قوی تر از ساپورته لول ههنقل قول:
کل قدمت ریوت گیمز و لول به 7 سال به زور میرسه
سلام
خوب یک جواب که می تونند حداقل به مبحث هاشون بدن!
ازشون یک سوال کردم که rune ها و mastery هایی که % و یا + دارند چه طور اعمال می شند! اما جواب ندادند.
شکایت هم کردم ، اما جوابی نیومده.
4 سال به زور میشه دیگه ! :n15:
خب حق داشتن جواب ندادن دیگه:n02:
یکی میگفت NA اینطوری نیست مثل آدم جواب میدن فقط اروپا اینطوری محل سگم نمیذارند.
خیلی وقت پیش یه تیکت باز کردم به خاطر پینگ کلی لاگ و عکس دادم، اولین نفر اومد تا عنوانو خوند یه Auto Message داد برو لینکای زیر dns و تغییر بده کار نکرد مودمو ریست کن :n08: و اگه نشد Log و اینا بذار.
گفتم برادر گذاشتم نمیبینی؟ یعنی پست اولم حتی نخواستی بخونی ؟ :n04:
گفت تو حیطه کاری من نیست Redirect کرد تیکتو به یکی دیگه :n29:
اون یکی اومد، دقیقا همون Auto Message قبلی رو گذاشت که دو تا لینک بود و نوشت بود dns عوض کن و مودمو ریست کن و flushdns کن درست نشد فایروال آف کن و ... :n04::n04::n04:
دیگه قاطی کردم گفتم باو مگه نمیبینی جون مادرتون پست اولو بخونید همه چیزای کوفتی رو گذاشتم
بعد 2 روزم جواب داد برو Hot Spot Shield وصل شو. گفتم اینو وصل شم که کلا به فنا میره سرعت کانکشت. بعدش دیگه جواب ندادن :n15:
یعنی ساپورت riot یکی از بد ترین ساپورت هایی که تو عمرم دیدم. جالب این بود مشکل از سرورشون بود و بعد یه هفته مشکلش حل شد خود به خود :n08:
دوستان کنار بعضی ابیلیتی های مثلا داریوش نوشته با نارنجی (+25) این مفهموش چیه؟ یا ابی بعد اگه این ها برای ایتم ها هستن که داریم چرا کمتر از خود attack damage هستن؟
بچه ها آیا این باگه ؟
BooMBooM اسم اکانت یه نفر تو eune هست نگاه کنید لول 30 هست 273 وین داره ولی اصلا مینیون و تاور نزده :n04:
مچ هیستوری هم نداره یا خدا:n04:
باید هم جواب نده اخه پینگ ایران چه ربطی به riot داره؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اینترن اشغال ایران چه ربطی به اونا داره؟؟
اصلا تو کل دنیا اشغال ترین اینترنت مال ایران بعد از اونا پرسی چرا من لگ دارم ؟؟حالا گیرم مشکل به خاطر اونا باشه و ولی این همه فیلترینگ از هر جهت دارن رو اینترنت هم بلا خره که مشکل نمیشه اساسی حل بشه
معلوم نیست مخابرات چه غلطی میکنه هی لگ میشه
تو خارج مشکل های کانکشتن به هر بازی انلاینی رو به سرعت درست میکنند و ارتقا میدن که دیگه مشکل به وجود نیاد خیلی حساسن حالا این مخابرات یه ماه **** تو اینترنت یه کلام تو اخبار حرفشو نمیزنن
بچه ها چرا اکانت رو ساسپاند می کنن ؟ هر 2 تا اکانتم تو وست و eune رو ساسپاند کردن چرا ؟ نه لیو دادم نه فید :n15:
اکانتم رو تا همین امروز ساسپاند کردن :n08:
ایمیل زدن که اکانتت تا ساعت 2و نیم امروز ساسپاند هست :n14:، 1 ساعته ها :n15:
پسر فکر نمیکردم Nautilus همچین جانگلر شاخی باشه خیلی جواب میده:n04:
دوستان من تازه واردم همش 7-8 تا بازی انجام دادم
ولی تو این چند تا بازی 3-4 بار با Nami بازی کردم و همه بهم میگن که باهاش خوب بازی میکنم
خواستم بدون چطوره ؟ یعنی روش سرمایه گذاری کنم یا هیرو دیگه ای رو بخرم و یاد بگیرم ؟
این هیرو Support هستش . اگه میشه یه کم راهنمایی کنید.
فقط موقع مناظره میشه بازی کرد اون موقع اینترنت رو ول می کنن!
اما در بقیه موارد همش لگ و بن و...:n04:
نارنجی ها physical Damage و سبز ها Magic Damage هستن.نقل قول:
بعضی از Ability ها علاوه بر Magic Damage ی که دارن، درصدی از Attack Damage یا Ability Power رو هم منظور میکنن.
برای مثال Q هکاریم Hecarim علاوه بر 200 physical damage به میزان 0.6 به ازای هر bonus attack damage به دشمن physical damage وارد میکنه.
Rampage
.Hecarim cleaves nearby enemies dealing 60 / 95 / 130 / 165 / 200 (+0.6 per bonus attack damage) physical damage. This ability deals 66% damage to minions and monsters
البته سبز ها مجیک دیمیج ها برای ryze یه رنگ ابی وجود داره که به مقدار ما ناش بهش دیمیج میده:n13:نقل قول:
ساپورت خیلی اسونه چون نمیخواد زیاد خودتو به خطر بندازی فقط باید هوای دوستاتو داشته باشی وقتی هم اونا رفتن جلو باهاشون بری و بهشون کمک کنی:n01::n01:سرمایه گذاری نمیخواد این اول میتونی 2تا هیرو انلاک کنی باهاشون اونقدر بازی کنی که تو هر بازی بتونی باهاش حداقل 10 کیل بگیری و کمترین death رو بدی :n01:فقط این اول ip رو برای rune خرج نکن وقتی لول 20 شدی tire 3 رو بگیر مستری ها رو هم اگه میخوای تقلید کنی (که به نظرم بهتره) برو سایت mobafire.com برای هر هیرویی که میخوای تنظیم کن:n02:اکنتت هم بده شاید بقیه اد کردننقل قول:
دوستان تو این پچ جدید یه قانون جدید اضافه میشه:
This is the section that will be added to the policy:
"In the event that you choose to create an Account and play the Game, we also collect certain information regarding your in-Game performance and/or interactions with other users (e.g., wins / losses, recent champions played, average number of kills / deaths etc.). These statistics are associated with your in-Game Summoner name and are publicly accessible by members of the Riot Games community. In addition, we may share your in-Game statistics with third parties in accordance with the terms and conditions set forth in this Policy. To be clear, no personal information about you, such as your email address, username, IP address, or other sensitive information, will be shared as a part of this process."