سرعت شبانه خیلی پایینه ، حدود 40 ، 50 بیشتر نمیشه
برای شما هم همینطوریه ؟
Printable View
سرعت شبانه خیلی پایینه ، حدود 40 ، 50 بیشتر نمیشه
برای شما هم همینطوریه ؟
سرعت روزانه بد نيست اما سرعت دانلود شبانه از تورنت فاجعه است!نقل قول:
دوست من مشهدم و تخفیف خئبی دارم واسه صبانت اگه بگیرم الاننقل قول:
میخواستم بدونم128 سرعت دانلود شبانه رایگان و روزانه چنده؟شبانه که رایگانه اگ زیاد دانلوذ کنی سرعتت محدود نمیشه؟
ممنون میشم زود جواب بدی یا دوستان مشهدی دیگه چون خیلی وقت ندارم
:10:
احتمال اختلال در مرکز یزدانپناه تهران
به علت عملیات فنی در مرکز یردانپناه شهر تهران امکان اختلال در سرویس مشترکین این مرکز در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 23 و 24/11/90 وجود دارد .
نقل قول:نقل قول:
برای چک کردن ریز مصرف فعلا از طریق لینک کمکی زیر وارد شوید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر به اميد دانلود رايگان شبانه از تورنت مي خواهيد مشترك صبانت شويد توصيه اكيد مي كنم سمت صبانت نياييد كه شديدا توي ذوقتان خواهد خورد.نقل قول:
تهران هم وضعیت شمانش اصلا خوب نیست ار سرور ها یمختلف تست کردم ولی باز سرعت پایین لطف رسیدیگی نید قبلا سرعت دوروبر 120 بود ولیالان 40-50 شده برعکس سرکت های دیگه که سرعتاشون ور بردنبالا صبا داره میاره پایین دوستم پرسآنلاین داره شبی 2گیگ و خورده ای دانلود داره ما چی خودمنو بکشیم 700 مگابایت لطفا به گوشی مسئلوین برسونید که این رو درست کنن
ای گندتون بزنم این چه وضعشه :21:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=613ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=588ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=610ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=575ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=587ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=633ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=610ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=637ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=633ms TTL=245
بدون شرح
از 128 سه ماهه 9 گیگابایت استفاده میکنم برای استفاده از شبانه رایگان دوستان میشه من را راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم.نقل قول:
با سپاس:11:
این:نقل قول:
یا این:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
برای این کار باید مراحل زیر را دنبال کنید و برای User name عبارت guest و برای پسورد عبارت ngsnet را وارد کنید.
Control panel > network Connectin > Create a new connection
سلام .
دوستان حدود 10 روز هستش که با سایت زیر مشکل اساسی دارم .
با پارس آنلاین و شرکتای دیگه تست کردم هیچ مشکلی ندارن ولی این صبانت باز نمیکنه .
یه تست کنین ببینین شما راحت میتونین باز کنین .
مخلصیم.
با آسیاتک بدون مشکل باز میشهنقل قول:
سلام.من از صبا نت اشتراک دارم و مثل ... پشیمونم و لحظه شماری میکنم که زودتر اکانتم تموم بشه برم از مخابرات بگیرم.همه شرکتای خصوصی سر و ته یه کرباسن.جالبه سرعت 128 با 1مگش هیچ فرقی ندارن فقط 1 مگ 7تومن گرون تره!
به نظر من اگه میتونید از یه شرکت دیگه مثل شاتل و پارس انلاین بگیرید سمت صبانت نیاید -شبانه ی از ساعت 3 -با یوزر پس جداگانه-با دی سی توی شب-اونایی که مودمشون وایرلس هست باید بین دانلود شبانه و استفاده ی بی سیم یکیو انتخاب کنن چون در حالت بریج نمیشه از وایرلس استفاده کرد
دوست عزیز نیاوردنقل قول:
ولی با و ی پ ی ا ن اورد :31:
سلام
صبانت سرویس های نامحدودش رو برداشته ؟
واقعا از جواب شما متشکرم فقط یک سوال دارم که دیگه برای استفاده از سرویس رایگان شبانه نیاز به تغییر تنظیمات مودمم نیست یعنی دیگه نمیخواد یوزر و پسورد شبانه را در تنظیمات مودمم اعمال کنم (مودمم روی اتصال همیشه برای اینترنت تنظیمه یعنی دیگه مثل دیال آپ نیاز ندارم هر بار به قسمت کانکشن ها برم و اتصال به اینترنت را بزنم):11::40::11:نقل قول:
سلامنقل قول:
شما برای استفاده از شبانه باید مودم رو روی حالت بریج بذارین و یک کانکشن بسازین
چون دوتا یوزر نیم و پسوورد متفاوت است نمیتونید یک سره از حالت PPPOE استفاده کنید.
با حالت بریج اصلا امکان استفاده از وایرلس نیست یا راه حل و ترفند داره؟
ابتدا به مودم از طریق وایرلس کانکت شوید و میتوانید براحتی مودم را روی bridge بزارید و از طریق ساختن کانکشن به اینترنت وصل بشید.نقل قول:
البته این روش فقط زمانی جواب میده که از یک سیستم برای وصل شدن به اینترنت استفاده میشه.
موفق باشید
من خودم روی بریج تنظیم کردم و منظورم همون استفاده چند تا سیستم بود مثلا با گوشی یا لپ تاپ از وایرلس سیستم اصلی (که با کانکشن وصل میشه) استفاده کنیم.نقل قول:
پس ظاهرا این کاری که من میگم عملی نیست.کاش راه حلی داشت
سلامنقل قول:
من هم دقیقا همین سوال را دارم یعنی واقعا نمیشه با بریج دیگه با لپ تاپ و گوشی به اینترنت وصل شد؟ یا راهی وجود داره؟
با تشکر:40:
سلام
آقا برای من دیدن ریز مصرفم خیلی مهم هست یکی یک کاری کنه
این سایتی هم که ساپورت عزیز داد و خودم قبلا ازش استفاده میکردم کار نمیکنه باز
این خیلی بد هست واقعا دیگه
===
خودم پیدا کردم این کار میکنه فعلا
اقا من سیستممو که روشن میکنم خود به خود به اینترنت وصل میشه اینطوری از شبانه نمیتونم استفاده کنم چجوری میشه مودمو به حالت قبل برگردوند که با یوزر پسورد وارد شم چند وقته خود به خود اینطوری شده.
باید رو حالت bridge بزاری مودم رو که بتونی از تو سیستم عامل وصل شی!!نقل قول:
چرا سایتهای https باز نمیشه؟
من 3 شبه که نمیتونم وارد جیمیل بشم(این صفحه کذایی رو میاره!!!!)نقل قول:
بعد نمیشه وارد یاهو شد
سایتها دیشب خیلی خیلی کند برام لود میشدن(حدود 8 تا 10)
من که فکر کنم تا بعد انت خابا ت اینجوری باشه:13::13::13:
دوستانی که می خوان از گوشی، تبلت،لپتاپ و PC با هم استفاده کنند و نیاز به شبانه هم دارند می تونن به کمک telnet این کار رو انجام بدن. روش اینجا توضیح داده شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره این صفحه میاد؟ پس دوباره اینا دارن لایسنس SSL رو دستکاری میکنن که ایراد از لایسنس میگیره باید به گوگل خبر بدمنقل قول:
بله
3 شبه که داره خطالی امنیتی میده
اینا دارن انگولک میکنن:19:
مرسی از جوابت من مودمم D-LINK هست چجوری باید بیارمش رو حالت BRIDGE?نقل قول:
سرعت شبانه خیلی خیلی امده پایین من چند روزیه که پشت سیستم نشستم به امید اینکه سرعتم از 8 کیلو بایت بالاتر بره ولی فقط وقتمو تلف کردم خواستم بدونم برای بقیه هم همینجوریه بخصوص مشهد
باتشکر
نه برای من که سبزوارم سرعت خوبهنقل قول:
دقت کن لینکی که میذاری دانلود از سرور خوب و پرسرعتی باشه
من اشتراک 1ساله گرفته بودم که الان آخراشه.اگه بخوام الان اشتراک 3ماهه ,ماهی 2 گیگ بگیرم چند درمیاد؟؟!
سلامنقل قول:
این لینک جدیدش هست
موفق باشی
کدوم سرویس صبانت شبانه رایگان با سرعت 200 دانلود میکنه؟
من که 128 حجمی دارم سرعتم شبانه خوبه ، البته مهمه از چه سروری با چه سرعتی لینک دارینقل قول:
بعضی از ساعات شبم سرعت افت داره
سلام بچه ها من دیروز128 نامحدود گرفتم12400تومن. الان پشیمونم سرعت دانلود1کیلوبیت. حالا چه جوری میتونم برگشت بزنم?
اگه برگشت بزنم سرویس حجمی بگیرم پولشو از این سرویسی که دادم کم میکنن?