لانچر پرو نچسبید بهم :| خیلی سادس... دیگه چه لانچری بریزم؟؟؟ از روز سومی که گوشی رو گرفتم تا الان GO Launcher EX دارم ، خیلی هم دوسش دارم ، ولی تیک میزنه تو صفحه عوض کردن ، اونم تو اتریکس :| :دی
Printable View
لانچر پرو نچسبید بهم :| خیلی سادس... دیگه چه لانچری بریزم؟؟؟ از روز سومی که گوشی رو گرفتم تا الان GO Launcher EX دارم ، خیلی هم دوسش دارم ، ولی تیک میزنه تو صفحه عوض کردن ، اونم تو اتریکس :| :دی
موافقم این GO Launcher EX خیلی باحاله تازه کلی هم یه کارایی میشه کرد با این GO Launcher EX :27:
البته باید این پرو رو هم یه تست بزنم ببینم که چطوره:31:
سلام بچه هااا..
یه مدت نبودم فهمیدم بوت لودر هم به حول و قوه الهی و بچها ها xda آنلاک شده...حالا برام سواله این انلاک شدنش چه خوبی ای داره؟
یادمه قدیمها میگفتن انلاک بشه مالتی تاچ و یه عالمه رنگ میشه..درسته؟فک نکنم بشه در هر حالت..ولی از این دوتا مطمئنم
1- نصب یه سیستم عامل دیگه مثل ویندوزفون روی گوشی(ب شرطی که یکی بیاد و ویندوز فون رو براش کوک کنه)
2- گویا سیم کارتم آنلاک میشه.. آره؟؟!!
خلاصههه
مشکل اینه که بقیه لانچرها لگ دارندنقل قول:
و این تنها لانچری هست که لگ نداره
منم به خاطر چند تا مشکل از جمله همین سرعت خواهم فروخت
Hexamob Recovery PRO 1.5
ریکاور کردن فایلهای پاک شده مموری کارت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.apktop.com/hexamob-recovery-pro-1-5.html
---------- Post added at 08:09 AM ---------- Previous post was at 08:08 AM ----------
دیدم تو تاپیک آرک میچرخی:دی...ولی من با گلکسی اس 2 هم کار کردم و بعضی وقتا لگ داره!اینجوری نیست که گوشی بدون لگ داشته باشیم.نقل قول:
مشکل اینه که بقیه لانچرها لگ دارند
و این تنها لانچری هست که لگ نداره
منم به خاطر چند تا مشکل از جمله همین سرعت خواهم فروخت
اوستاد میگما برم بفروشم این گوشی رو بعدش برم یه ارک توپ بگیرم ؟؟
نظرتون چیست ؟؟؟
البته سنسیشن هم در نظر دارم:31:
یه سوال از دوستان حرفه ای :
دوتا گوشی کارکرده دستم اومده یکیش x10 یکیشم desire s کدومو انتخاب کنم ؟
حامد من هر چی میخرم به سرعت بیشتر اهمیت میدمنقل قول:
اکس 10 هم میدونستم لگ داره چون تو ریویوها مشخص بود لگ داره
گوشی که تو ریویو لگ داره معلومه بعد از 1 ماه بیشتر خواهد داشت
بعدشم همش لگ نیست که
مثلا وقتی گوشی را از قفل در میارم با مکث حدود 1 تا 2 ثانیه ای گوشی باز میشه
و یا موقع نوشتن اس ام اس وقتی روتیت میکنی به فول کورتی مجازی 2 ثانیه کمش میکشه تا روتیت کنه
در حالی که تو ریویوها دیدم دیزار اچ دی و ... خیلی سریعتر عمل میکردند
البته من حساس هستم برا خیلیها این چیزها عادیه
تازه دیشب تو عروسی 10 مین فیلم گرفتم در حالی که هدف مثلا 6متری بود به هدفی در 1 متری فوکوس کرده بود
برای همین مقداری تار شد
تو فیلمبرداری درشب و فاصله دور هم تار میگیره
البته من همه اینا (به غیر از دوربین) را میدونستم
من وقتی گوشی میخواستم بخرم قصدم خرید آرک بود
ولی آرک قیمت فضایی داشت بالای 700 گفتیم اکس10 بخریم بعد که ارک اینا اوکی شد میگیریمش :31:
و حالا وقت مناسبیه ....:20:
متاسفانه افرادی که گوشی میخرند نمیتونند ریویوی درست حسابی و منطقی بدون تعصب بذارند(البته هستند چنین کسایی ولی کمتر)
و ممکنه بعضی وقتها اشتباه هم کنند
نمونه اش همین دوستمون تو کلوپ آرک که میگفت تاچ گالاکسی اس ضعیفتر از آرک هست و بعید میدونم دلیل منطقی پیدا کنه واسه گفته اش
والا همچی بستگی داره به پول توی جیب شمااگه پول داری و این گوشی راضی نمیکنه شما رو بفروش بره:دینقل قول:
اوستاد میگما برم بفروشم این گوشی رو بعدش برم یه ارک توپ بگیرم ؟؟
نظرتون چیست ؟؟؟
البته سنسیشن هم در نظر دارم
خوب درسته.ما 400 تومن دادیم گوشی و یه تفاوتی بین این و گوشی که 2 برابر قیمتش هست باید باشه.نقل قول:
حامد من هر چی میخرم به سرعت بیشتر اهمیت میدم
اکس 10 هم میدونستم لگ داره چون تو ریویوها مشخص بود لگ داره
گوشی که تو ریویو لگ داره معلومه بعد از 1 ماه بیشتر خواهد داشت.....
پس به نظرم شما آرک هم نخر.برو تو کار دو هسته ای.
Desire S بگیر بهتره :10:نقل قول:
سلام بچه ها
خوبین؟ ما هستیم درسته که پست نمی زنیم. :31:
یه برنامه می خام که باهاش بتونم فایلهای متنی رو کپی کنم توی اس ام اس.
برنامه نمیخواد که.شما تایپ کن هرچه دل تنگت میخواهد:دی..بعد انگشت نیگه دار روش.چند ثانیه هم نمیشه منو باز میشه و select all داره و کپی و پیست :دینقل قول:
یه برنامه می خام که باهاش بتونم فایلهای متنی رو کپی کنم توی اس ام اس.
درست متوجه نشدی حامد جان.نقل قول:
ببین مثلا یه پرونده وورد پر از جک کپی میکنم توی مموری.
بعد باید بتونم بازش کنم . که البته خود گوشی آفیس رو ساپورت میکنه.
بعد باید بتونم یه دونه جک رو سلکت کنم و کپی کنم توی اس ام اس.
اوکی؟
اوستاد درست به جیب بنده بستگی داره :31:اما میخوام بدونم ارک بهتره یا سنسنسنسنسیشن:5:
اخه در مورد این سنسسسسسیشن زیاد خوب نشنیدم :41:میگن که مشکل زیاد داره و .... در صورتی که دوهسته ای هست:5: و ...
مثلا کیفیت دوربین ارک میگن بهتره و او سنسسسی... میگن lcd دو تا مارک داره شارپ و ... شانست کدوم برات بیفته و اینکه دکمه برای دوربین نداره و غیره و غیره و غیره .:46:
با ایییییییییییین اوضاع چکار کنم به نظرت کدومو برم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
البته این رو هم نمیدونم که الان میشه رام ارک رو تغییر داد یا نه چون مین حالا حالاها برای سنسییییییییشن نمیشه :20:
از همدردیتون ممنونم .
باز اگه درست فهمیده باشم میتونی با جا بجا کردن اون 2 تافلش اول و آخر متن ،دقیقا متن رو انتخاب کنی.نقل قول:
درست متوجه نشدی حامد جان.
ببین مثلا یه پرونده وورد پر از جک کپی میکنم توی مموری.
بعد باید بتونم بازش کنم . که البته خود گوشی آفیس رو ساپورت میکنه.
بعد باید بتونم یه دونه جک رو سلکت کنم و کپی کنم توی اس ام اس.
اوکی؟
والا چی بگم.همشون خوبن:دی...آرک به نظرم با اینکه خیلی خوبه ولی 1 سال نشده دیگه گوشی به روزی نخواهد بود.نقل قول:
اوستاد درست به جیب بنده بستگی داره اما میخوام بدونم ارک بهتره یا سنسنسنسنسیشن
اخه در مورد این سنسسسسسیشن زیاد خوب نشنیدم میگن که مشکل زیاد داره و .... در صورتی که دوهسته ای هست و ...
مثلا کیفیت دوربین ارک میگن بهتره و او سنسسسی... میگن lcd دو تا مارک داره شارپ و ... شانست کدوم برات بیفته و اینکه دکمه برای دوربین نداره و غیره و غیره و غیره .
با ایییییییییییین اوضاع چکار کنم به نظرت کدومو برم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
البته این رو هم نمیدونم که الان میشه رام ارک رو تغییر داد یا نه چون مین حالا حالاها برای سنسییییییییشن نمیشه
از همدردیتون ممنونم .
متوجه نمیشم.
شاید من بلد نیستم.
میشه کامل توضیح بدی حامد جان؟
(احوال آق محسن چطوره؟):5:
اگه منظورت من بودم که باید بگم که ایییییییییییییییییییییییی یییی چاکر همه برو بچ هستیم و داریم کلی حال میکنیم:31:نقل قول:
متوجه نمیشم.
شاید من بلد نیستم.
میشه کامل توضیح بدی حامد جان؟
(احوال آق محسن چطوره؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس به نظرت دست نگه دارم ؟؟؟ اخه چند وقت و این که ایا بعد از این که وایسادم و پادرد گرفتم یعنی چیز توپی با قیمت 650 تا 700 میاد ؟؟؟؟نقل قول:
والا چی بگم.همشون خوبن:دی...آرک به نظرم با اینکه خیلی خوبه ولی 1 سال نشده دیگه گوشی به روزی نخواهد بود.
مثلا ایفون 5:31::18:
حالا من که باهاش حال نمی کنم چون واقعا هیچ چیز رو با اریکسون عوض نمی کنم:5: اما به نظرت ارک اس چطوره و قیمتش چقدر میتونه باشه ؟؟؟؟
یا اینکه از اون هم بهتر میاد؟؟؟:27:
برای اینکه بعضی ها هم سر من داد نزنن و بگن که این حرفا جاش اینجا نسیت :11:در اخر هم میگم که :
اوستاد تو یکی از این سایتها بود که اسمشم نمی دونم چی بود نوشته بود که یه رام اومده که بازم اسمشو نمی دونم چی بود که از تمامی رامها ( امکانات و دیزاین و ...) درش استفاده شده که خیلی توپه و ورژنش هم 2.3.5 هست و البته بیشتر ترکیباتش از رام میو میو بوده است و خواهد بوده است و غیره....در ضمن سرعت هم تو مایه های بوگاتی و از این حرفا اما حرفی از فضا مضا دیگه نزده بود فک کنم که تو مایه های شاتل ماتلو جت و این حرفا نیست دیگه .:21::27::31:
ایا اطلاعاتی در این مورد به پایگاه شما رسیده است یا نه نقطه سر خط.
2 هسته ای ها هم هرکدوم یه چیز کم دارندنقل قول:
واسه همین کار مشکل میشه
در ضمن دوربین برا من مهمه
آرک میتونه نیازگوسی امروز خیلیها باشه
حالا ببینیم چی میشه
نیازهای شما هم شبیه نیازهای منهنقل قول:
چیزهایی که ارک داره دوربین خوب طراحی مناسب و قیمتش خوبشه
در عوض ارک رمانی که اومد چند ماه قبلش گالاکسی اس اومده بود که در همین حد بود
شما تکست را باز کننقل قول:
رو قیمتی از تکست که میخواهی کپی کنی کلی کن و نگه دار
مثلا وسط سطر
حالا دو نوار از سمت چپ و راست ظاهر میشه
میتونی با کشیدن به راست و چپ مقدار تکست مورد نظر را انتخاب کرده و کپی کنی
با یکبار کردن رو تکست انتخاب شده نیز عمل کپی انجام میشه (البته ممکنه در گوشیها فرق کنه)
حله ؟
بچه های ای فروم
این گوشی x10 در حد آک رسید دستم ..رنگش مشکی و هدفوناشم برداشتن !! قیمت در حدود 320 میگه ... بگیرم ؟؟
300 بده خیرشو ببینی:31:
اگه گارانتی نداشته باشه قیمت بالاست:46:نقل قول:
هد فون اکس 10 خوب هست
مخصوصا که دو تیکه هست
کمش 15 برا این باید کم بشه و یا 10
290 قیمت خوبیه
البته به خاطر اینکه با اک مو نمیزنه 290 میگم
در غیر اینصورت 270 خوبتره تا
اون رام که مخلوطی از همه رام ها هست رو قبلا دیدم که هنوز کامل نشده بود خبر ندارم الان چجوریاس:)
گوشی رو میخوام وصل کنم به PC ولی هرکاری میکنم درایور رو نمیشناسه...قبلا میشناخت چکارش کنم؟!
برنامه pc companion رو نصب کنید اول.نقل قول:
گوشی رو میخوام وصل کنم به PC ولی هرکاری میکنم درایور رو نمیشناسه...قبلا میشناخت چکارش کنم؟!
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
من برگشتم Launcher por...چقدر سرعتیه امصب:دی
به نقل از فروم آندروید:نقل قول:
با کرک شدن بوت لودر میشه کلیه محدودیت های سخت افزاری که سونی روی گوشی گذاشته رو برداشت:
مولتی تاچ واقعی (اگه واقعا سخت افزار گوشی قابلیتش رو داشته باشه)، 16 ملیون رنگ کزدن صفحه (اگه واقعا سخت افزار گوشی قابلیتش رو داشته باشه)، افزایش شدید طول عمر باتری، OverClock کردن واقعی (نه این روش موجود که پایدار هم نیست)، بهبود کیفیت دوربین گوشی در عکاسی و فیلمبرداری (اگه واقعا سخت افزار گوشی قابلیتش رو داشته باشه) و و و و....
اینم یه رام برای گوشی هایی که بوت لودرشون آنلاک شده من که میخوام برم تو کارش :31:
محتوای مخفی: 2.3.5 | CyanogenMod 7 GingerVillain
ولف یه رام داده مخصوص بازی.هنوز حتی صفحش رو ندیدم.میرم چک میکنم:دی
پس ما چی اوستاد؟؟؟نقل قول:
ولف یه رام داده مخصوص بازی.هنوز حتی صفحش رو ندیدم.میرم چک میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بده تا ما هم بزنیم حالشو ببریم:31:
اوستاد این لودر رو چطور انلاک می کنن؟؟؟؟؟؟:21:
[HOW-TO]UNLOCK bootloader for X10نقل قول:
اوستاد این لودر رو چطور انلاک می کنن؟؟؟؟؟؟
من خودم انجام ندادم.دنبالشم نیستم.کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1254087
بازم نمیشه!!!!!!نقل قول:
توی حالت flash mode نمیشناسه!
500 پول دادید دو سال کار کرده:دی.. این گوشی رو به گریه نکشونین:دی.. بزارید بوت لودرش قفل بمونه:دی.. دلم واسه گوشیم میسوزه وقتی میرم توی xRecovery دیگه چه برسه بوت لودر رو آنلاک کنم :دی :دی
نیگا کنید این رام Miui چقدر خوشکله:دی...بچه اغفال میکنیم:دی...پیر زن خفه میکنیم:دی
کد:http://---------.ir/Forum/thread15657-4.html
اين برنامه بك آپي كه رو 2.1 بود رو نميشه رو 2.3 نصب كرد ؟؟
يه تسك منيجر هم بگيد كه وقتي رو اندآل بزني همرو ببنده + خود برنامه هم !!:31:
این برنامه zdbox خیلی توپه فکر کنم که نیازتون رو براورده بکنه و اگه 10 صهحه قبل رو ببینی پیدا می کنی لینگشو اقا حامد گداشتن:5:نقل قول:
يه تسك منيجر هم بگيد كه وقتي رو اندآل بزني همرو ببنده + خود برنامه هم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
اوستاد اون رام ولفی ه گفتی چی شد که گفتی برا ی گیم هست یادته؟؟ چی شد؟؟؟
اون دیگه روی نسخه 2.3 نیست.قبلش با یه برنامه مثل این میتونید بک آپ بگیرید.خیلی کامل هست:نقل قول:
يه تسك منيجر هم بگيد كه وقتي رو اندآل بزني همرو ببنده + خود برنامه هم
Perfect Backup 1.1
تسک کش:دی هم اونی که دوستمون معرفی کردن یا این:super task killer.کد:http://www.apktop.com/perfect-backup-1-1.html
وقتی نصب کردی چند حالت میتونی تک کیل کنی.یکی که فقط برنامه های نصبی رو میبنده.یه حالتش هم هست همه برنامه ها رو میتونی انتخاب کنی که ببنده.البته بعضی چیزا مثل ویجت ساعت رو نباید ببندی که بتونه دقیق نشون بده.
این کم حجم ترم تک کیلر موجود در بازار هست:دی
کد:http://www.mediafire.com/?nf7y78lyb7x22ks
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
هستش هنوز:دینقل قول:
اوستاد اون رام ولفی ه گفتی چی شد که گفتی برا ی گیم هست یادته؟؟ چی شد؟؟؟
میخوای؟
ظاهرا خیلی از برنامه ها رو حذف کرده تا رام کم حجمی بشه.
مثلا چیا رو حذف کردن؟؟؟؟:41:
نمیدونم دقیقا ولی فایلش شده 68 مگ فقط.بعد چک میکنم برات.میخوای چیکار حالا؟:دی
هیچی فقط فوضولی :31:
خوب میخوام حالشو ببرم دیگه که البته با این چیزی که گفتب اصلا بیخیالش شدم:19:
الان ولف داری؟ظاهرا با آپدیت به نسخه جدید اطلاعات پاک نمیشه.دیشب ولف 6 رو گذاشتم واسه دانلود که دانلود نشده:دی..امشب انشااله:دی