سلام دوستان
من یه لپ تاپ میخوام فقط واسه اینترنت واینکه ویندوز 7 روش خوب عمل کنه زیاد اهل بازی نیستم و یه چیزی میخوام که فقط واسم خوب کار کنه حالا پیشنهادتون چیه؟البته در محدوده قیمت همین تایپیک...
سلام دوستان
من یه لپ تاپ میخوام فقط واسه اینترنت واینکه ویندوز 7 روش خوب عمل کنه زیاد اهل بازی نیستم و یه چیزی میخوام که فقط واسم خوب کار کنه حالا پیشنهادتون چیه؟البته در محدوده قیمت همین تایپیک...
میشه این دل مدل بگید ؟ ایسر هم همینطور !نقل قول:
من 1.200.000 تومن دارم و میخوام یک لپتاپ بگیرم با مشخصات زیر:
1- خوشدست و شیک باشه
2- خرکار باشه
3- برای بازی هم مناسب باشه
4- کیفیت ساخت خوبی داشته باشه
5- گارانتی خوبی هم داشته باشه
( البته شاید معیارهایی که گفتم خنده دار باشه ولی خب اینا برام مهمه )
اگر امکانش هست چند مدل معرفی کنید.
ممنون از همه
میشه لطف کنید دلیلشو بگید:11:نقل قول:
نقل قول:
سری z
[HTML]http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?action=init&curr ent-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087¤t-category-id=BB818098E0304D14A55783B509970E9D[/HTML]
acer 5742g
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce GT 540M 1GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 849,000T
نقل قول:
دل 4030 یا 5010 بخر عزیز.
من یکم گشتم ! اینارو پیدا کردم !نقل قول:
IBM /Lenovo Z560-126
Dell Vostro 3500
Acer AS 5742 G Core i5
که کلا با دل همشونو مقایسه کردم ! لنوا خوبه ؟ ایسر هم یکی از دوستام داره ! خیلی نازکه اما بازم هنوز مشکل اعتماد نداشتن رو دارم ! اگه مدلی دیگه ای هست ممنون میشم بگید ! و کدومشون خوبن بین اینا !
سلام
بهترین مدلی که میشه تا 650 تومن خرید چیه از همه لحاظ ( بازی _ برنامه _ باطری و.....) ؟
اگر ممکنه 2_3 مدل معرفی کنید .
نقل قول:
بازم میگم ایسر خوبه اما اگر دوسش نداری
Z560 خیلی خوبه
اگر هم می تونی بیشتر هزینه کنی HP DV6 3140 با قیمت حدودی 960 تومان
["]HP ProBook 4520s Core™ i3 [/URL] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Processor: Intel® 2.40 GHz Core™ i3 3M L2 Cache
Memory: 3.0 GB DDR3
HDD: 320+ GB SATA
Graphics: ATI Radeon™ HD 5470 - 512MB up to 2.5
Display: LCD 15.6" LED HD Bright View
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth
این کانفیگ با قیمت 650000 هزار ارزش خرید داره گرافیک کافیه.کارای روزمره موزیک کمی بازی و فتوشاپ
اگه گزینه بهتری با این رنج قیمت هست بگین
ممنون عزیزنقل قول:
میشه لینک مشخصاتشون رو بهم بدید ممنون
نقل قول:
خودمم همین Z560 رو خوشم اومد ! نظرتون درباره ی دل که گفتم چی هست ؟ :20: دل از این Z560 قوی تر فکر کنم ! :39:
و الان بین HP Dell Lenova کودمشون خوب هست ! شرمنده ها زیاد سوال می پرسم ! :43:
توي سايت دل نوشته و بايد N5010 بزني تا بياد...:20:نقل قول:
ممنون عزیز
میشه لینک مشخصاتشون رو بهم بدید ممنون
ميگند اين مدل داغ ميكنه به خواطر گرافيكش:13: درسته؟نقل قول:
بازم میگم ایسر خوبه اما اگر دوسش نداری
سلام
قراره واسه يكي از اقوام لپ تاپ بخرم...
تا سقف 700
كاراي روزمره + بازيهاي ساده (نهايتش فيفا 2008 و اينا)
به نظرتون...5010 با سي پي سو i3 رو 720 بخرم...
يا 5742ZG با سي پي يو p6200 رو 650 بخرم؟
به نظر خودم...همون ايسر بد نيست واسشون...
1 گيگ رم كمتر داره كه مشكلي نيست... گرافيكش كه بهتره... خوشگل تر هم هست
فقط ميمونه سي پي يو...آيا سي پي يوش خيلي ضعيفه؟
اينم بگم كه 5742 با سي پي يو i3 گيرم نيومد...ضمن اينكه 750 يكمي زياده و نميتونن 750 بدن واسه 5742G
کسی نیست msi ی 340 X SLIM رو تست کرده باشه ? با توجه به مدل سی پی یوش Intel ULV 723 Celeron 1.2 GHz - Cache 1 MB - BUS 800 MHz
نمی دونم می ارزه خریدنش یا نه؟ تا جایی که می دونم قیمتش زیر یک میلیون تومنه
نقل قول:
کلا سری G لنوو جزو پرفروش ترین نوت بوک ها در دنیا مخصوصا در امریکا هست ، علتش هم رابطه ی خوب بین قیمت و کیفیت این سری هست ..... حالا سری Z هم ادامه دهنده ی راه سری G هست !
من پیشنهاد می کنم اول بری دنبال HP
بعد لنوو
ایسوس هم در این محدوده سری K52 داره که خیلی خوبه! :دی خیلی مدل در این محده قیمت هست ! گیج نشو فقط
مقایسه ی بین سی پی یو ها :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بهتر هست در این محدوده قیمت از سری core i3 باشه....
با کارت گرافیک 5470 هم راحت میشه بازی کرد.
نقل قول:
مرسي bio جان... من مرتب مزاحمت ميشم...
بله... اين مقايسه رو ديدم...
اما الان مشكل اينجاس كه نميتونم تصميم گيري كنم
70 تومن گرون تر... بخاطر 1 گيگ رم بيشتر (كه هيچ استفاده اي نداره واسشون) و سي پي يو قويتر...
با توجه به اينكه نيازشون... وب گردي و آفيسه .... و يكي دوتا بازي ساده واسه بچه هاي دبستاني...
خود شما اگه شرايط اينها بود... زيبايي و قيمت مناسب رو انتخاب ميكردي يا سي پي يو قويتر؟ (سي پي يو حدود 20 تا 40 درصد قويتره)
اساتید لطفا راهنمایی کنید بین این مدلها کدوم بهتره. اولویتم صفحه نمایش با کیفیت و خر کار بودنه. جنس بدنه هم خوب باشه و زود خش نیفته.
Acer 5742g
[HTML]http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=37806&smid=23[/HTML]
Dell Inspirion 5010
[HTML]http://www.-------------/default.aspx?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-5010-AC[/HTML]
Asus X52jt
[HTML]http://www.orado.com/item-%D9%86%D9%88%D8%AA-%D8%A8%D9%88%DA%A9-%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-7057.htm[/HTML]
خوب گبج رو شدم ! بعضی از اینا 2و3 تا کانفیگ داره نمی دونم کدومشون خوبه ! میشه این 4 مدل کانفیگ هایی که از همه بهتره بزارید ! خیلی شرمنده ! :40:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز می خواستم لپ تاپ بخرم که حداقل تا 4 یا 5 سال اینده نیاز به تعویضش نداشته باشم .
برای اتوکد - افیس - بازی های با کیفیت - قیلم - ودیو بخوره و از هر نظر کم نیاره .
من قبل از خرید این vaio داشتم که 2005 بود ولی به راحتی 2 farcry را اجرا می کرد البته به خاطر اشتباه خودم مشکل پیدا کرد و چون خیلی قدیمی بود می خوام عوضش کنم . ایا می شود یک لپ تاپ مثل همین معرفی کنید که تا 4 یا 5 سال اینده راحت باشم ؟
من خودم HP Pavilion DV6 3142se را در نظر دارم چون یک چند سالی دونبال خرید رایانه نبودم و از اخبار رایا نه خبر ندارم از اطلاعاتش زیاد دستگیرم نشد .
اگر کمک کنید ممنون می شوم . زیاد روی خرید این پا فشاری نمی کنم . اگر مدل پیشنهادی قدرت مند دارید لطفا معرفی کنید . :19:
اینارو پیدا کردم ! اما کدومش خوبه رو دیگه نمی دونم !نقل قول:
3500 Dell
Z560
HP 3140
accer 5742
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این قیمتش 850 تومن ایناست ! گرونتر از این نیست تا 1تومن قابلیتاش بیشتر شه ؟
مر30 ! :31:
سلام دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنین
بین این دو مدل کدومش رو قوی تر و به صرفه تر میدونین ؟
1. Acer Aspire 5742G-484G64Mncc
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce GT 540M 1GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 849,000T
2. Lenovo G560-424-469--I5 460
"Intel® Core i5-460M CPU "4GB Memory "3 x USB 2.0 ports, VGA, RJ45 ,HDMI Express Card - Esata Chipset Nvidia GeForce GT310M - 512MB VGA " 15""6 HD/TFT LED backlight Display 500GB HDD "DVD-RW ODD "LAN: Reaktek PCI-E FE 100 Ethernet Communication "3 x USB 2.0 ports, VGA, RJ45 ,HDMI Express Card - Esata I/O system "LAN: Reaktek PCI-E FE 100 Ethernet Battery " 15""6 HD/TFT LED backlight Camera bag Included Accessories DOS OS 2.6 Weight
مثلا مدل ایسر هم به لحاظ کانفیگ برتر هست هم به لحاظ به صرفه بودننقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ایول به نظر من هم acer عالیه
لپ تاپ از ایسر داریم با رم 4 گیگ و گرافیگ 512 و سی پی یو core i5، تو یه سایت دیدم همین کانفیگ با قیمت 720 هزار درسته یا نه مدلشم 4738 بود
بله درسته هست. این مدل جزء مدل های "14.1 Acer هست. البته با گرافیگ 1GB هم موجود هست.نقل قول:
آقا کلا بهترین لپ تاپ زیر 1تومن چی هست؟
برای اینترنت وفیلم وباتری خوب
acer core i5نقل قول:
hard 320
ram 4gb vga ati 5470 512m
lcd 14.1
قيمت 720000
حالا چجور لپ تاپي هست ميرزه با اين قيمت كلا چطور لپ تاپيه
خيلي عجله دارم
سلام
من يه لپ تاپ مي خوام براي انجام كاراي دانشجويي گرافيك هم خيلي مهم نيست قيمت حدود 800 - 900 تومان
لطفا منو راهنمايي كنييد
با تشكر
دل 5010 اینسپایرون.:31:چند تا کانفینگ داره که با جیب حضرت عالی می خونه عزیزم:10:فقط دو تا کولر پد بگیر واسش.حواست باشه کیبورد عربی ام نندازن بهت:5:نقل قول:
خوش باشی
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
لنو وو خر کار تره.من باشم لنووو رو انتخاب می کنم که تا 8 سال دیگم جواب بده:8:نقل قول:
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
رو باطری اش زیاد پا فشاری نکن.بیرون باطری لیتیومی هست می تونی بگیری بعدا واسش:46:نقل قول:
خوش باشی
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
کلا تو هر مدلی که گرافیکش 1 هست داغ کردن ته چیز عادیه:41:یه کولر پد مسافرتی هم بخرین واسه کیفش بزارید تو کواسه بیرون بردن خیالتون راحت شه:5:نقل قول:
می خواستم یک لپتاپ برای کار با اتوکد . دیدن فیلم . افیس و اینترنت بگیرم که تا ٥ سال اینده کم نیاورد .
در ضمن بتوان بازی های باکیفیت ان زمان را هم بازی کرد مشکلی نداره که کیفیت بازی را کم کنم . قبل این وایو مال سال ٢٠٠٥ را داشتم ولی میشد باهاش farcry ٢ را بازی کرد
ممنون می شم یه مدل توپ بهم معرفی کنید .
خیلی لپ تاپ خوبی هست. میشه گفت عالیه فقط توجه داشته باشید که توی این رده و با همین طراحی، شما Acer Aspire 4741G رو هم در اختیار دارید که گزینه ی بسیار خوبی هست؛ به هر حال انتخاب نهایی با خودتون هست.نقل قول:
پلیز جواب بدیننقل قول:
سلام
بهترین مدلی که میشه تا 650 تومن خرید چیه از همه لحاظ ( بازی _ برنامه _ باطری و.....) ؟
اگر ممکنه 2_3 مدل معرفی کنید .
دوروز پیش پرسیدم :دی
سروش عزیزم ! :31:نقل قول:
والا من زیاد وارد نیستم ولی یه Dell N5010 با کانفیگ CPU : Core i3 و GPU : 5650 1GB و Ram : 4 GB DDR3 بخوای بخری خیلی خوبه و نهایتش 720 تومن پات در میاد !
واسه بازی و همه چیز هم خوبه !
سلام مجید:31:
دستت درد نکنه
ولی تا نهایت 650 میخوام
یدونه ایسر 5742 جی هست اون چیه هی پیشنهاد میدن اون خوبه ؟
نقل قول:
hp dv6-3140
من دارمش
البته سفیدشو 3142
خیلی هم راضی ام....:40:
اونم خیلی خوبه ! آره ... ایسر هم خوبه !نقل قول:
گارانتی برات مهمه ؟ چون همون 5010 بدون گارانتی 60 تمون قیمتش می پره ! : دی
ولی 5742 به نظر من LCD خوبی نداره ! الا بذار یه تحقیقی بکنم بهت میگم دوباره !
بقیه دوستان هم مشاوره بدن به سروش خان ما ! :10:
:20:با سلام خدمت دوستان عزیز
من اطلاع زیادی از تبلیت ندارم
می خواستم ببینم که تبلیت کار PC ها رو انجام می ده یا نه؟
من بیشتر برای برنامه نویسی و کار با نرم افزار می خواستم البته به صورت محدود(مثل رفع اشکال)
اگر چیز دیگری که مثل تبلیت قابل حمل باشه معرفی کنید (غیر از LapTop )ممنون می شم
بودجه من در حدود 250 تومن
در خصوص دستگاه های All In One هم توضیح بدین لطفاً
ممنون
دوستان برای بار هزارم قرار دادن لینک سایت های فروش لب تاپ یا نوت بوک خلاف قوانین هست:نقل قول:
لطفا رعایت کنید ...نقل قول:
تبلیغ ممنوع است. شماره تلفن یا آدرس محل فروش یا شرکت وارد کننده یا حتی ارسال لینک سایت فروشنده یا وارد کننده لپ تاپ تبلیغ محسوب می شود؛ حتی اگر فقط به منظور معرفی محصول باشد. برای معرفی یک محصول، مشخصات آن را به اختصار ذکر کنید و از دادن لینک های تصاویر و مشخصات سایت های ایرانی بپرهیزید.
ممنون از همکاری شما