بابا تورو قران قسمتون میدم باید برای لگ بازی چکار کنم؟ پچ اخرو نصب کردم یه مسلمون پیدا نمیشه ؟ میگن یک مد هست که ردیفش میکنه بابا خواهش میکنم کمکم کنید پلیززززز
Printable View
بابا تورو قران قسمتون میدم باید برای لگ بازی چکار کنم؟ پچ اخرو نصب کردم یه مسلمون پیدا نمیشه ؟ میگن یک مد هست که ردیفش میکنه بابا خواهش میکنم کمکم کنید پلیززززز
دوستان سلا
من بازی رو نصب کردم کرک رو نصب کردم میرم تو بازی وسطهای لود بازی همون که عکس ها رو میاره برای لود گیر میکنه دیگه نیماد هی عکس ها رو نشون میده و لی در مورد لی تی ا جدید eflc راحت سیستمم جواب داد
فکرنکنم مشکل از سیستم باشه کرک هم رازور 1911 همین که تو سایت اعلان کردید مشکلم چیه دوستان ضمنا" من در حین نصب سه تا retry ignore abort رو اودر من ignoreزدم سایز دایرکتوری بازیم هم 14.6 گیگ هست dvd بازی هم 4 عدد هست
مشکل از همون ارور ها هست . من خودمم این مشکل رو داشتم نسخرو عوض کن .
سلام دوستان
مطمئنا عزیزان همه بازی grand theft auto IV رو بازی کرده اند
کارت گرافیکی که بتونه بدون هیچ گیری اجراش کنه میشه بگید؟
بعد کارت گرافیکی که الان روی سیستم هست( gs 8400 (512 این نمیشه هیچ کاریش کرد اجرا کنه ؟!
متشکرم.
این بازی پر از باگه فکر نکنم به کارت ربطی داشته باشه اما یک 5870 بنظر من میتونه راحت اجراش کنه . دوستان پچ جدیدی نمیخواد برا بازی بیاد؟ لعنت به سازندگان این بازی که pc رو فراموش کردند و فکر کنم این نسخه پورت شدست اینو میشه از اب دریا و درختهای بازی راحت فهمید .
نقل قول:
دوستان من قبلا این گیم رو ویندوز ویستا و اکس پی نصب کرده بودم و مشکلی برای دسته بازی نداشتم . اما الان که ویندوز را سون کردم هر کار می کنم دسته بازی راه نمی افته . نه با این امولاتور نه با اون فایل های قبلی که جایگزین ویندوز و سیستم 32 می کردیم . لطفا راهنمایی بفرمایید چون بازی با کیبورد واقعا سخت است مخصوصا این بازی .
سلام
من این هارد رو عوض کردم دوباره بازی رو نصبیدم بعد اینکه ÷چ رو می خوام بنصبم میگه بازی نصب نیست درصورتی که سوشیال کلاب و بازی هر دو نصب بیده
مشکلش چی بید؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ویندوزهای 7 &xp هردو یجور ارور میدن
نقل قول:
کارت های گرافیک سری GTX و DDR3 نظیر 9800GT می تونه برات جواب بده ولی به نظر من پولتو پای کارت گرافیک نذار اگه اهل چنین بازی هایی هستی برو به سمت کنسول
حدس می زنم در اثر دستکاری بازی و تغییر داده شدن مسیر ریجستری پچ رسمی نصب نمیشه چون توی نصب پچ های رسمی در اکثر بازی ها نصب اورجینال لازمهنقل قول:
سلام من پچ 1.0.0.7 رو ریختم دیگه وارد بازی نمیشه! راهی نیستش که این پچ نصب باشه و بازی کار کنه؟ مثلاً کرک جدید ؟
:31::31::31:نقل قول:
والا هنوز کاریش نکردم پس بپاکم دوباره بنصبم ببینم چی میشه دیگه؟ها؟
:10:
پاک کردم دوباره نصبیدم ولی نشد:41: باز هم همین ارور رو میده
این پچ رو ریختم درست شد!:8::27:نقل قول:
سلام من پچ 1.0.0.7 رو ریختم دیگه وارد بازی نمیشه! راهی نیستش که این پچ نصب باشه و بازی کار کنه؟ مثلاً کرک جدید ؟
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
کد:http://www.mediafire.com/?iymymmrbyzm#1
کلا برای بازی کردن پچ 4 بهترین است من خودم از پچ4 رفتم به 7 افت فریم شدیدی پیدا کردم.پس اگه سیستمتون بازیو خوب اجرا نمی کنه از پچ 4 استفاده کنید.
نقل قول:
آره این مطلبو جای دیگه هم شنیده بودم و میگن واسه فریم گرفتن این پچ بهتره از همه.......حالا اگه امکان داره
لینک پچ و کرک 1.4 رو بزارید ممنون میشم
پس کار 1.7 چیه ؟ شاید کیفیت بازی؟ دوستان لطفا اونایی که این پچ رو دارن جواب مارو بدن . ممنون .
سلام آقا خودم پیدا کردم......... لینک مستقیم پچ 1.0.4.0
فقط اگه کسی کرک سالمه این ورژنو داره بزاره ممنون میشم:11:کد:http://www.irancheat.ir/server2/free/patch/1/GTAIV_Patch1.0.4.0[www.irancheat.com].rar
پچ 1.0.7.0
کد:http://www.mediafire.com/?iymymmrbyzm#1
آقا کسی میدونه چجوری میشه همه ی دوست دخت ر رارو پیدا کرد؟
منظورم اینه که چجوری باید باهاشون دوست شد(بعد از تموم شدن داستان بازی)؟
نقل قول:
دوست عزیز شما باید از طریق آنلاین اقدام به این کار کنید کافی است از اینترنت خود بازی استفاده کنید.تو همون صفحه اول سایتی به اسم love-meet وجود دارد که میرید بخش female و از چند نفر درخواست date می کنید.بعد چند مدت باید برگردید به mailتون ببینید اونا درخواست ملاقات دادن یا نه که اگر دادن با جواب دادنشون می تونید باهاشون قرار بزارید.در کل 6 تا دوست دختر بیشتر نیست.:20:
درود بر همگی. کی گفته که پچ 4 نسبت به پچ 7 فریم بیشتری میده؟ هر کی بوده، دروغگو بوده :31:( یه زمانی همین حرف را در باره پچ 3 و پچ 4 می گفتن )
حتماً می پرسید: چرا؟، این حق شماست که بپرسید. پرسیدید!
خوب دوستان، از نظر فریم هیچ فرقی نداره و راستش از نظر گرافیکی هم من که چیزی ندیدم و اگر هم باشه محسوس نیست. راستی از آنجاییکه نمی تونم شخصاً برای شما تصویر تهیه و بالاپر :31: کنم، به شما پیشنهاد می کنم برای اینکه گفته هام ثابت بشه به سایت یوتیوب.کام بروید و واژه های کلیدی را جستجو نمایید.
با سپاس و به امید پیروزی آریاییان بر تازی ها
سلام
من توی بازی gta iv یه مشکلی دارم
وقتی وارد بازی میشم بعد از حدود نیم ساعت یک دفعه از بازی خارج میشه و ارور RESC10 رو میده چی کار کنم
سیستمم اینه :
cpu core i7 930
ram 6gb
vga nvidia gtx 460 1gb
فکر نمیکنم سیستمم کم بیاره
مشکل از کجاست ؟
توی صفحه اول خوندم در باره این ارور نوشته بود :
من تا حالا هزار دفعه سیستم رو ریستارت کردمنقل قول:
کمبود حافظه ی مجازی سیستم - سیستم خود را ریستارت کنید
یعنی چی باید چی کار کنم ؟
نقل قول:
کسی چیزی نمیدونه ؟
کسی تا بحال موقع اجرای بازی به مشکل درخاست تغییر تنظیمات رجیستری بر خورد کرده؟!اگر میدونید مشکل چیه کمک کنید
آقا من 4 DVD گرفتم درسته؟؟؟؟
خود خودشه.نقل قول:
یه سوال دیگه ایا باید در آخر دی وی دی 4 حتما social club رو نصب کنم و بعد اینکه چه مسیری رو بدم بهش همون مسیر
نصب بازی رو بدم که توی درایو D نصب کردم؟؟؟
بله باید social club در همون مسیر بازی نصب بشه.نقل قول:
من نصب کردم تو بازی هم رفت حالا سوای اینکه همش یه جاهایی ویندوز لایو میاد باید بزنم بره که
نمیدونم چیکارکنم که دیگه نیاد وقتی سوار ماشین میشم تیک های خیلی بدی میزنه ولی بدون ماشین
خوبه
با کارت گرافیک خوبی هم بازی میکنم بازی رو ولی...
تو ویندوز لایو باید یک Acount بسازی تا دیگه پیغام نده.نقل قول:
ویندوزتون چیه و 32 یا 64 ؟
32 هست عزیز یعنی مشکل چیه؟
ویندوزتون 7 هست؟نقل قول:
تو تاپیک زیر برید و پست 9196 رو مطالعه کنید ، امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=46263&page=920[/HTML]
اگه این کارارو انجام بدین تمامی مشکلات رفع خواهد شد
دانلود پچ 7 از هر یک از لینک ها میتونید استفاده کنید..........
حجم 103خط فاصله های قرمز رو وردارین ---کد:http://www.file---front.com/thankyou.php?f=16609019
دانلود کرک 7:
Crack_patch_1070_GTA_IV
حجم: 192 KB
حتما به این فایل احتیاج خواهید داشت بریزین تو محل نصب بازیکد:http://www.4shared.com/file/eEMrTSag/Crack_patch_1070_GTA_IV.html
دیگه نیازی هم به ساخت اکانت نیست ........
xliveless-0999b7
حجم:83 KB
Xbox_360_Emulator_JoyPad_Meکد:http://www.4shared.com/file/fqyqPHcv/xliveless-0999b7.html
حجم : 272 KB
فعال کردن دسته.......یا همون جوی پد
تو درایو c بریزید و اگه مشکلی پیش اومد بگید
راستی با این فایل ها میتونید تمام بازی هایی که از دسته ی ایکس باکس استفاده میکنن و دسته ی معمولی رو نمیشناسن کار میکنه 100 % تست شده
بعداز دانلود این فایلها چند تا کار انجام میدیننقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/NsFRuh9V/Xbox_360_Emulator_JoyPad_Me_FO.html
همرو از حالت فشرده خارج کنید.........
1. نصب پچی که دانلود کردین
2. ریختن کرکی که دانلود کردین( Crack_patch_1070_GTA_IV)تو محل نصب بازی
3. ریختن فایل xliveless در محل نصب بازی
4.برای فعال کردن دسته ی تمامی بازی ها (هر بازی که دسته رو نمیخونه) فایل Xbox_360_Emulator_JoyPad_Me بعداز خارج کردن از حالت فشرده بریزین تو درایو c
با ویندوز 7 هم مشکلی نداره..............
نقل قول:
سلام سلام ببخشید این رو برای مشکل گیر بازی گذاشتین؟؟؟ بعد اگه اینجوریه من یکم گیج شدم کدوم
فایلها رو که گذاشتین باید بگیرم و دقیقا کجا بریزم؟؟ و تعدادی از لینک هایی هم که گذاشتین کار نمی کنن!!!
آقا واقعا این داستان تیک زدن چیه آخه چطوری حل میشه هرکاری میکنیم بازم ایراد داره که یعنی بعد از 2 سال هنوز
این ایراد برطرف نشده؟؟؟؟
یکی از 4 تا لینک اولی رو که عمل میکنه رو دانلود کنید.....واسه پچ و نصبش کنید
بقیه ی لینک ها هم کار میکنه...
Crack_patch_1070_GTA_IV و xliveless-0999b7 رو بریزین تو محل نصب بازی
Xbox_360_Emulator_JoyPad_Me رو بریزین تو درایو c .....
ببخشید اینو حتما باید نصب کنم؟ Xbox_360_Emulator_JoyPad_Me در ضمن ویندوزم 7 هست مشکلی نداره اینو بریزم؟نقل قول:
و لینک های بالا که کار نمی کنند والا
به نظر من بهترین راه برای لگ اون Lag Fix هست که neon_91 در چند صفحه پیش گذاشتند برای من پچ 1.0.7.0 کار نکرد اما Lag Fix کار کرد البته سیو ها پرید و فقط با ورژن 1.0.2.0 و 1.0.1.0 کار می کرد که دوباره بازیو نصب کردم درست شد !!
سلامنقل قول:
اینکه میگی کجا هست لینک دانلودش؟
دوست عزیز با کروم لینک مشکل دلری بگو واست عوضش کنم..............
درضمن Xbox_360_Emulator_JoyPad_Me برای فعال کردن دسته هست هر جور راحتینقل قول:
ببخشید اینو حتما باید نصب کنم؟ Xbox_360_Emulator_JoyPad_Me در ضمن ویندوزم 7 هست مشکلی نداره اینو بریزم؟
و لینک های بالا که کار نمی کنند والا
نقل قول:
با این سری اول
دانلود پچ 7 از هر یک از لینک ها میتونید استفاده کنید..........
حجم 103 MB
همشون دیلیت شدن :41: