سلام قیمت GTX 570 مدل رفرنس رو می خواستم.
سلام قیمت GTX 570 مدل رفرنس رو می خواستم.
سلام لطف کنید قیمت اینها رو بزاریدHIS 6850 ICEQ X TURBO
HIS 6870 ICEQ X TURBO
.ممنون
سلام اساتيد محترم. لطف كنيد قيمت كارت گرافيك GTX 560ti >X 560 رو بگيد. بعد اگه ميشه يه كارت بين قيمت هاي 300 تا 400 برام معرفي كنيد.:11:
پيشاپيش مر30.
560TI از برند گینوارد باید بالای 410 تومن باشه
[QUOTE=mahdiyg;7120651]سلام اساتيد محترم. لطف كنيد قيمت كارت گرافيك GTX 560ti >X 560 رو بگيد. بعد اگه ميشه يه كارت بين قيمت هاي 300 تا 400 برام معرفي كنيد.:11:
پيشاپيش مر30.[/QUO
دوست عزیز نوع ASUS آن حدود 523000 تومان . خدا رحم کند
واويلا!!! ول كن بابا. همون 6870 مال amd بهتره!!:31:
MSI GTX 560TI............465000نقل قول:
سلام
دوستان قیمت 6570 و 6670 رو میخاستم، و اینکه توی این رنج چیز بهتری هم هم هست؟
سلام قیمت مانیتور Asus VG278H رو می خواستم. قیمت حدودیش رو هم بگید ممنونم.
فکر کنم منظورتون مدل 3D اسوس هستنقل قول:
اگه تو بازار پیدا کنید حدود 800-900 هستش
6670مدل DDR5 توصیه میشه و قیمتی حدود 140-165 داره بسته به برند ها و گارانتی هانقل قول:
موفق باشید
بله این مدلنقل قول:مانیتور Asus VG278H سه بعدی هست ولی قیمت 800 برای مانیتور خیلی زیاده ، چند روز پیش یه مدل3D دیدم مارکش LG بود 23 اینچ LED و پنلش پسیو بود و قیمتش هم 500 به نظرم هم خوب بود.
اقا سلام ببخشید اگه سوال زیاد به موضوع این تاپیک ربطی نداه - نتونستم بخش مناسب با سوالم رو پیداکنم - از طرفی هم چندان سوال بی ربطی نیست
من یه مانیتور lG E2260V گرفتم - همین دیروز - همه چیزش عالیه و مشکلی هم نداره ولی یه سوال چطوری میشه وقتی که کامپیوتر خاموش هست از ما نیتور استفاده کرد- من الان یه ستاپ باکس رو بهش وصل کردم و هر 18 شبکه رو راحت میگیره - اما این تازمانی هست که کامپیوتر روشن هست - البته وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنی و اگه ستاپ باکس روشن باشه بعد از خاموش شدن کامپیوتر خودش اتومات میره رو ست تاپ باکس اما اگه ست تاپ باکس رو هم خاموش کنی و دوباره رو شن کنی دیگه نمیره رو ست تاپ باکس و چون کامپیوتر هم خاموش هست - مانیتور هم میره رو حالت اماده به کار -
حالا با این توضیحات سوال اینه - چطوری میشه بدونه روشن کردن کامپیوتر از طریق HDMI از مانیتور تصویر گرفت -؟
نقل قول:
خودم جوابش رو فهمیدم
برا دوستانی مینویسم که با مشکل مشابه مشکل من ممکنه مواجه بشن
مانیتور رو روشن میکنی و قبل از اینکه مانیتور خودش خاموش کنه و بره رو حالت stand by دو بار متوالی دکمه input رو میزنی - اونوقت میره رو HDMI که setup box بهش وصله و میتونی بدونه روشن کردن کامپیوتر به عنوان تلوزیون ازش استفاده کنی - صدا رو هم میتونید از خروجی صدای پشت خود مانیتور بگیرید - تنظیم کم و زیاد کردن صدا هم که تو خود Menu مانیتور هست -
570 gtx zotac ?
هر مدلی از GTX 550 TI و ارزان ترین مدل GTX 560
موجود در بازار ?
:11: باتشکر
یه کارت گرافیک خوب تا قیمت 200 معرفی کنید بی زحمت
ممنون
؟؟؟؟؟ کمکنقل قول:
سلام بنده یه مانیتور asus ml239h خریداری کردم به قیمت 425 تومان می خواستم بدونم قیمتش خوب گرفتم یا نه؟ با گارانتی ویستا ضمناً در سایت خود ویستا اصلا این مدل نبود
قیمت سامسونگ 23 560 H ?
قیمت این کارت ها را می خواستم:سافایر6670-1g-ddr5 /سافایر7750-1g-ddr5
یک عدد کارت sapphire مدل gig دو 7870 به قیمت 780 تومن خریداری شد
دوستان عزیز لطفا سریعتر قیمت این قطعات را به من بدید ممنون میشم:
gtx460 768mb/gtx460 1g
این مدلی که شما میگی مدل D2342P ال جی هست که به نظر من یکی از بهترین انتخابها برای خرید مانیتور 3 بعدی هست .نقل قول:
ویژگی های این مدل :
"23 Wide
كنتراست 5,000,000:1
وضوح تصوير 1920x1080
مجهز به وروديهاي DVI و HDMI
امكان تبديل تصاوير دو بعدي به سه بعدي
برنده گواهينامه نمايش تصاوير بدون لرزش (Flicker Free) از TUV و Intertek
امكان استفاده از عينكهاي بسيار سبك و ارزان قيمت
استفاده از عينكهاي بدون باتري و بدون امواج الكتروني
نمايش تصوير سه بعدي با عمق بيشتر
امكان نمايش تصاوير سه بعدي با وضوح بالا و بدون سايه
25% مصرف انرژي كمتر نسبت به مانيتورهاي 3D رايج
نمايش تصاوير تا دو برابر شفافيت بيشتر نسبت به نمايشگرهاي 3D رايج
قیمت 530 هزار تومن
عینک های 3D مانیتور D2342P مجهز به تکنولوژی FPR هستند بنابراین به باتری نیاز ندارند و Crosstalk Free هستند. قیمت این عینکها بسیار مناسبه (حدود 15 هزار تومن) و به همین دلیل تهیه آن به تعداد اعضای خونواده کار سختی نیست .
تکنولوژی 2D to 3D : در اين تكنولوژي تصاوير دو بعدي به تصاوير سه بعدي قابل تبديل مي باشند ، حتي اگر اين تصاوير به صورت اوليه سه بعدي تصويربرداري نشده باشند. بعد از نصب نرم افزار TriDef بر روي سيستم كامپيوترت مي تونی تصاوير و يا فيلم دو بعدی را به صورت 3D ببینی .
نقل قول:
قیمت این کارت ها را می خواستم:سافایر6670-1g-ddr5 /سافایر7750-1g-ddr5
کسی قیمت نداره؟
سلام
دوستان یه مانیتور 18 الی 22 اینچ فول اچ دی معرفی بفرمایید در محدوده قیمت 300 تومن
با تشکر
مدل e2260v lg طراحی زیبا و مشخصات خوبی داره . جزء مانیتورهای جدید lg هست .نقل قول:
مشخصات:
"Wide 21.5
كنتراست 5،000،000:1
Super Slim
DVI و HDMI
f-Engine
وضوح تصويرFull HD)1920x1080)
تكنولوژي DFC
فوقالعاده باريك(12.9mm)
قیمت :300 هزار تومن
سلام
یک کارت گرافیک خوب تا رنج قیمت 200-300 تومان معرفی کنید که از پس بازی های جدید بر بیاد! (ترجیحا ati radeon که با سیستمم هماهنگ تر باشه)
لطفا سریعتر کمک کنید / مرسی
با این وضعیت قیمتی بیشنتر از این هزینه نکنید بهتر هستنقل قول:
فعلاً این پیشنهاد میشه البته اگه توی بازار بتونید پیدا کنید عالی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لطفا یه کارت گرافیک Geforce مناسب برای بازی تو رنج قیمت 150 - 200 تومن معرفی کنید.
سافایر 6670 حدود 230 تومان هست و دومی رو ندارم.
نقل قول:
سلام
من 6670 رو پیشنهاد می دهم فکر کنم حدود 230 ، 240 می تونی بخریش.
نقل قول:
سلام من یه کارت گرافیک 400تا700 تومن میخوام اگه میشه راهنماییم کنید مشخصات سیستمم:
AMD FX6100 3.3
RAM8GIG
HARD1TERA
MAINBOARD ASUSM5A97 PRO
سلام دوستان!
مانیتور IPS226V ال جی رو 11 شهریور خریدم 325 تومن البته رو جعبه اش نوشته بود قیمت مصرف کننده 345 تومن!
تو بازار رضا می داد 340 ولی رفتم بازار ایران داد 325
سلام . خسته نباشید . میخواستم اگه بشه یه کارت گرافیک تو رنج قیمت 100 تا 150 بهم پیشنهاد بدین . مرسی
توی کامنتای خریداران LG IPS226V در سراسر دنیا نگاه میکردم دیدم خیلیا شکایت دارن از اینکه نور پس زمینه به اصطلاح leak (نشت) میکنه و قابل مشاهده ـس در حاشیه ها.
کسایی که استفاده کردن بگن آیا اینایی که مادیران میزنه هم همینطورن؟
همچنین بگین اتصال پایه با بدنه متحرکه یا ثابت؟
پایش متحرک هست . والا من ips226v رو از نزدیک دیدم . کیفیت تصویرش حرف نداره .نقل قول:
نه خوبه.نقل قول:
پایه چسبیده به مانیتور
حرکت عمودی تا چند درجه میتونه داشته باشه صفحه نمایش اما حرکت افقی فقط با حرکت دادن پایه ممکنه
خیلی پایداری نداره پایه نسبت به بدنه
تکون تکون می خوره صفحه روی پایه
به نظر من با توجه به زاویه دید بسیار وسیعی که مانیتور ips226v داره ، حرکت نکردن صفحه نمایش مشکلی در تماشای تصویر ایجاد نمیکنه چون تا زاویه 178 درجه رو در زاویه دید افقی ساپورت میکنه .
من امروز کل بازار رو گشتم سافایر 6670 اصلا نبود. کسی برای فروش داره ؟