نقل قول:به نظر من بهترین راه اینه که یه خط دیگه بخری که pcm نباشهنقل قول:
Printable View
نقل قول:به نظر من بهترین راه اینه که یه خط دیگه بخری که pcm نباشهنقل قول:
با تشکر ازشما دوست گرامینقل قول:
این سرویسی که شما از اون استفاده میکنید از نظر قدرت سیگنال چقدر با وایرلس تفاوت داره وکلا بنظر شما ای دی اس ال بهتره یا وایرلس
متشکرم
دوستان سلام حدود 4-5 ماهی میشه صبانت به خودش و کاربرانش گند زده رفته . هر روز قطعی . من الان نزدیک به 50 باز زنگ زدم شرکتشون که آقا سرعت من 128 هست ولی دانلود به من 6 کیلوبایت میده میگن بررسی میکنیم ولی گور پدرشون هیچ غلطی نمیکنن.
کسی ازیدونه مخابرات حضرتی شیراز به جز صبانت چی ساپورت میکنه !
تعریف شاتل رو زیاد شنیدم
سلام دوستان،
چند وقتيه دنبال نسخه64 بيتي نرم افزارDigsailent ميگردم،ميتمنيد راهنماييم كنيد؟
نقل قول:
بچه ها کسی آمار اوراکل رو نداره ؟؟؟ :41:
من که دو سال پیش از دست صبانت راحت شدم و امدم شاتل!:31::27:نقل قول:
شاتل - پارس انلاین- همیارنت
شاتل هم جدیدا مرکز حضرتی را ساپورت میکنه!
اگه خواستی شاتل بگیری بگو تا بهت کارت تخفیف هم بدم!
اسیاتک رو میشه با 10 تومن شارژ کرد هر چند یک گیگ هست و شبانه هم نداره این کمترین قیمتش 13900 هست دیگه آره؟نقل قول:
یه چیز خیلی ارزونتر سراغ ندارید ؟ :D
مثلا 64 ده تومن نامحدود
میتونی اکو 128 3 ماهه بگیری با 5 گیگ حجم29900 که اگه حسابش کنی ماهی 9900 در میاد!نقل قول:
من هم اکو 128 3ماهه میگیرم ولی 512 بستن! بعدش هم ممکنه مثل خیلی ها 512 ببندن برات!
سلام دوستان
من یه سوال برام پیش اومده که فکر می کنم باید اینجا بپرسم .
می خواستم بدونم سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت می تونن متوجه بشن که یوزرشون مثلا توی چه سایت هایی رفته و یا مثلا از چه ای میل هایی استفاده کرده . بیشتر منظورم نمایندگی هاشون هستش . مثلا نمایندگی که من از اون یوزره یکی از شرکت های اینترنت پر سرعت شدم می تونه همچین کارایی بکنه !؟
ممنون میشم راهنمایی کنید . :10:
سلام.نقل قول:
والا نمایندگی اصلا اختیارات زیادی نداره. پول رو از شما می گیره و به شرکت میده. همین
مطمئنا اون نمی تونه کنترل کنه چون فقط یک رابط هست.
اما شرکت اصلی مطمدنا LOG هایی رو ذخیره می کنند که یه جورایی در صورت نیاز بهش دسترسی پیدا کنن.
1-7 رایگانه؟نقل قول:
سرعت رایگان چقدره (دانلود)؟
5 گیگ تموم شه باید واسه هر گیگ 9 تومن بدیم؟
64 نامحدود 10 تومن سراغ نداری؟
اره 1 تا7 رایگانه!نقل قول:
اگه 128 ببندن همون سرعت 128(16)اگر هم 512 ببندن 64حدودا
اره!
نه! 64 نامحدودart home شاتل هست 19 تومان!
اگه بخواهند ميتونن بالاخره يكجا همه فعايتهاي كاربر ار ذخيره ميكنند كه اگر يه روز كاربر روداري كردنقل قول:
گيرش بندازند عليه ش بتونند مدرك ارائه كنند.
اصلاً جزو قانون كه pap ها isp ها بايد فعاليت كاربر را ضبط كنند تا هروقت مقام قضايي خواست مثل آبخوردن
دودستي تقديمش كننند
نه دیگه اینجا ایرانهنقل قول:
از این خبرا نیست
البته یه زمانی میشد با 10 تومن گرفت
در ضمن شاتل 100 برابر آسیاتک میرزه چون شبانه داره :D
آسیاتک 10 تومن میدی واسه 1 گیگ
ولی شاتل کلی میشه دانلود کرد
کلیه کارای شما توی اینترنت ثبت میشهنقل قول:
البته فقط با دستور قضایی میشه بررسی کرد
خود شرکت حق نداره چک کنه مال کاربرا رو
تنها مورد خلاف هم فعالیتهای سیاسی و غیراخلاقی توی نت هست
البته بازدید از سایتهای سیاسی یا غیراخلاقی مشکلی ایجاد نمیکنه :31:
شرمنده من تازه واردم.من ساکن تهران و منطقه ی مخابراتی الغدیر هستم.می خواستم adsl بگیرم به نظر شما برای منطقه ی مخابراتی من کدام سرویس دهنده بهتره؟می خواهم هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسبی داشته باشه.نظر خودم روی صبانت هستش نظر شما چیه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
لطفا پیش شمارتون رو اعلام کنید تا راهنمایی کنن دوستان :31:نقل قول:
ُسلام
ما تو سر کارمون اینترنت پرسرعت داریم
آیا برنامه ای یا سایتی هست که بشه باهاش سرعت واقعی اینرنت را فهمید
سرعت دانلود من گاهی تا 90 الی 100 هم میرسه
و اینکه میخوام بدونم این اینترنت که ما داریم برای کدوم شرکت هست ؟؟؟؟
سلام
من انقلابم
پیش شمارمم 6659 هست
یه سرویس میخوام که سرعت دانلودش از 10 کمتر نباشه
قیمتش هم حدود 20 باشه (هرچی کمتر باشه بهتره)
لطفا یکی بگه کدوم سرویس برای من بهتره
ترجیحا نا محدود باشه و حجمی نباشه
ممنون میشم
میتونی از این سایت استفاده کنی.نقل قول:
کد:http://speedtest.net
منطقه شما تمام سرویس دهنده ها تقریبا سرویس میدننقل قول:
اما باید ببینین دوم پورت خالی داره
نامحدود تا 20 تومن 64 میشه :31:
128 نامحدود هم کمی گرون تر در میاد 25 26
ولی به نظرم بهتره حجمی بگیری و دانلود رو بزاری واسه شب
مثلا اگه حجمی شاتل بگیری
حدود 2 3 گیگ تو ماه واسه وب گردی داری
شبانه هم میتونی 5 ساعت فکر کنم دانلود کنی مجانی
2 تا 7
بازم اگه سوالی بود در خدمتم:31:
بعد این حجمی که میگین شبا رایگانه سرعت دانلودش حد اقل و حد اکثر چقدره؟
سرعت دانلود 64 نامحدود حداقل و حد اکثر چقدره؟
و پر سرعت ترین 64 نامحدود رو باید از چه شرکتی بگیرم؟
ممنون میشم جواب بدین
نقل قول:
دوست عزیز
شبانه ها اصولا سرعت بالایی دارن ولی چون ترافیک میره بالا و پهنای باند اشتراکی هست یه کم سرعت کم میشه.
مثلا شرکت صبانت شبانش 1024 هست ولی اگه شلوغ شه سرعت به 80 -7- کیلوبایت می رسه . البته من شنیدم شبانه تو خیلی از مناطق تهران خوبه سرعتش و همین حدود هست ولی اگه چهنای باندت خیلی مشغول باشه به 15-20 هم میرسه. البته این در مورد صبانت صادقه بقیه شرکت ها رو نمی دونم.
درمورد سرعت 64 جدیدا شرکت ها اصلا ارائه نمی دن اما اگه هم باشه حدود سرعت 8 کیلوبای ت بر ثانیه هست دانلودش
دوستان می تونن بیشتر کمکت کنن
بهترین 64 برای شاتل که سرعت دانلودش روی 9 و 10 هست.پینگ خوبی هم داره.نقل قول:
به نظر شما برای دانلود حجمای بالا مثل فیلم و سریال با تورنت کدوم سرویس بهتره؟
این جوری که معلومه فکر کنم حجمی بهتر باشه نه؟
بعد این سرویسای حجمی شباش که رایگانه همه سرویساش یه سرعت داره یا نه ؟یعنی اگه 512 بگیری و بخای شب دانلود کنی سرعتش بیشتر از 128؟یا اینکه نه شبا سرعت همشون مساوی میشه؟
بعد من یه بار شنیدم که به خونه بیشتر از 128 نمیدن ... یعنی 512 رو برای استفاده تو خونه نمیدن .درسته؟
نقل قول:
در مورد اینکه 128 به بالا نمی دن که الان دیگه گیر نمیدن.کافیه جواز کسب یا یک کارت دانشجویی ببری ! ؟( در مورد صبانت عرض می کنم ) بقیه ی شرکت ها هم سخت گیری قبل رو ندارن.
الان 128 صبانت ماهی 13 هزار تومن سرعتش زیر 20 نمیاد و الان 1 ماهه 128 صبانت شده 1024 و سرعت دانلود 110 کلوبایت بر ثانیه میده.
اما نکته اینجاست که اونا کاری ندارن شما 129 گرفتی یا 1024 ، برای شبانه یک اکانت مشترک هست که 1024 هست حتی اگه اکانت شما 128 باشه !
من به شخصه شبی 1 و نیم گیگ دانلود می کنم به طور رایگان
من پیش شمارم 3372 هستش.نظر خودم روی صبانت هستش به نظر شما بهترین ارائه دهنده ی خدمات adsl برای خط من چیه؟نقل قول:
هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسبی داشته باشه.
مرسی از راهنماییتون.
آقا واقعا ممنون که جواب میدیننقل قول:
فقط یه سوال دیگه
این 3 گیگ وبگردی یعنی چی؟
من حدس میزنم که هر یه ساعتی که توی اینتر نت وبگردی کنی نهایتا 20 مگ رسیو میکنی
به عبارتی 3 گیگ میشه یه چیزی حدود 150 ساعت وبگردی ... یعنی در ماه میشه روزی 5 ساعت درسته؟
یعنی وقتی میگن 3 گیگ محدودیت حجمی یعنی در ماه روزی 4 یا 5 ساعت میشه وبگردی کرد .درسته؟
آقا این سوالو جواب بدین واقعا ممنون میشم
نقل قول:
خواهش می کنم.
3 گیگ محدودیت دریافت و ارسال اطلاعات شما در یک ماه هست اعم از :
مشاهده ی سایت - دانلود - آپلود - آپدیت آنتی ویروس - آپدیت ویندوز - بازی آنلاین ......
یعنی جمع Sent و Recieve هربار اتصال.
والا من روزی 7 ساعت حدودا آنلاین هستم و حدود 100 مگ در روز استفاده می کنم.
بستگی به کار کردن داره اما روزی 100 مگ واقعا بیشترین مقدار وبگردی هست مگر اینکه دانلود زیادی توی روز داشته باشی که من پیشنهاد نمی کنم.
ضمنا محدودیت فقط حجمی هست نه زمانی . شما 24 ساعت آنلاین باش مهم نیست.
شما همین 128 و 3 گیگ حجمی صبانتو گرفتین دیگه درسته؟ همین 13 تومنیه دیگه نه؟نقل قول:
آقا این که پرتاش اینجا پر شده که ...زرششششششششششششک
حالا چیکار کنم؟
توی سایتش نوشته باید برم توی لیست انتظار...
یعنی کی نوبتم میشه؟
نقل قول:
آره . من 128 3 گیگ صبانت شارژ می کنم نزدیک 2 ساله ( البته 512 و 1024 هم بعضی ماه ها گرفتم )
منظورت صبانته که پورتاش پره ؟
اگه اینطوره زیاد به فکر نباش که نوبتت بشه .. برو سراغ شرکت های دیگه که من غیر از صبانت فقط بهت شاتل رو پیشنهاد می کنم. البته از قیمت هاش خبری ندارم.
سلام دوستان
من یه چیزی می خوام دور و بر 15-16 تومن در ماه،برای منطقه ی جنت آباد شمالی.این ور اون ور خوندم یا شنیدم که صبانت و داتک دزدی زیاد می کنند و پشتیبانی خیلی بدی دارند!آیا این درسته؟
ظاهرا شاتل از همه بهتره ولی دیگه اکانت اکونومیک نمی ده و ارزون تریت اکانت ویژش هم 19 تومن و 64 کیلو هست که خیلی کم سرعته.احتیاجی به نا محدود ندارم ولی اگه دانلود شبانه داشته باشه خوبه.
چی پیشنهاد می کنید؟
سلام
می خواستم بدونم سرویس 512 کیلوبایت سرعت دانلودش چقدره؟(من تو یزدم)
چه سرعتی رو پیشنهاد می کنید؟
مقدار محدودیتش چقدر باشه؟(حجم استفاده)
من تا حد متوسط با دانلود سر وکار دارم می خواستم بدونم چی پیشنهاد می کنید.
اینجا فقط یه شرکت پیشگامان کویر هست که ای دی اس ال میده اونم هزینه هاش واقعا بالاست.(اصلا هیچ سرویسی که محدودیت استفاده نداشته باشه نداره.)
من اصلا وارد نیستم و ممنون میشم جوابمو بدین.
آقا لایزر دانلود شبانه رایگان داره !؟!؟!؟!
نقل قول:
سلام. سرعت 512 یعنی حدود 60 الی 75 کیلوبایت بر ثانیه . حالا شرکت های ارائه دهنده ی ای دی اس ال چقدر به این سرعت نزدیک باشند نمی دونم ( بالاتر یا پایین تر ) اما صبانت رو که خودم استفاده می کنم رو عرض می کنم که سرویس 512 اون حدود 85 کیلوبایت بر ثانیه تا 100 سرعت داره.
محدودیت هم برای استفاده ی معمولی از اینترنت میتونه 2 تا 3 گیگ در ماه باشه.
در مورد شرکت مورد نر شما و شهر یزد هم دوستان دیگه می تونن نظر بدن چون آشنایی ندارم.
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟نقل قول:
دوست عزیز شما مرکز تلفن الغذیر هستید ؟نقل قول:
اگه اینطور باشه باید بگم دوستان من در این مرکز هم شاتل دارند و هم صبانت و از هر دو کاملا راضی هستند.
سلام
آقا اگه کسی از سرویسای اقتصادی شاتل خبر داره لطفا جواب بده
1- سرعت دانلود سرویس حجمی 128 در ساعت 1 تا 7 صبح که رایگان میشه چقدره؟
یعنی شبا که رایگان میشه با چه سرعتی دانلود میکنه و در طول یه شب تقریبا چقدر حجم میشه دانلود کرد؟
سلام خدمت تمامي دوستان مي خواستم يه سوال داشته باشم
اقا ما قبلا 128 صبانت استفاده ميكرديم line rate up strem 512 بود و downstrem 1024 بود
ولي الان كه 512 صبانت استفاده ميكنم هم همين اعداد هست ميخواستم ببينم كه مشكلي وجود داره ؟
دوستاني كه صبانت 128 دارن سرعت شبانه اش چند مي ده. برا من كه بالاتر از 80 نميره