نه عزیز تندا به درد نمی خوره. tp-link بخری بهتره. اگر asus wl-am604g بخری بازار بزرگ زیر پله برقی دوتا مغازه کوچیک هست یکیشون آرمان سیستم از جفتی می تونی بخری به قیمت 95 تومان که شدید گرونه ولی باز asus دیگه...نقل قول:
Printable View
نه عزیز تندا به درد نمی خوره. tp-link بخری بهتره. اگر asus wl-am604g بخری بازار بزرگ زیر پله برقی دوتا مغازه کوچیک هست یکیشون آرمان سیستم از جفتی می تونی بخری به قیمت 95 تومان که شدید گرونه ولی باز asus دیگه...نقل قول:
نقل قول:
به نظرم چون مودم با IP ای که دستی دادی (192.168.1.2) خودش رو ست کرده ، وقتی میذاری رو اتومات ، سیستم اون رو عوض میکنه ، درحالی که تو مودم خودشو با 192.168.1.2 به سیستم معرفی میکنه. مودم رو از سیستم جدا کن ،( Internet Protocol (TCP/IP رو بذار رو اتومات ، مودم رو بعد از یه ریست کامل وصلش کن ، تنظیمات رو هم باید دوباره بدی. امیدوارم همین Bridge ای هم که داری نپره !!!!!!!!
یه عکس از speedtest.net بذار ببینیم دنیا دست کیه؟ اگه 513 Real باشه ، خوبه. ماهی چند؟نقل قول:
زنگ بزن کچلشون کن ، تا کارتو راه بندازن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا مممنون اما متاسفانه من انگلیسیم ضعیفه .نقل قول:
میشه بگی فارسیش چی میشه .
مدلهای جایگزینش هم بعبارتی اومده؛ الان سری n11 , n13 و n15 توی بازار رضا هست ولی قیمتشون هنوز گرونه، صرف نمی کنه.. من خودم می خوام یه wl600g یا wl500g بخرم که الان تقریبا قیمتشون مناسبه. (حدود100 تومن) نسبت به 604 بهتر بنظر می رسن.نقل قول:
دوست عزیز WL500g مودم نیست روتر وایرلسه. n15 مطمئنی اومده؟ من توی سایت ندیدم کی زده؟ شاید اونم مودم نیست.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
Dear Valued Customer,
Sorry my friend, for WL-AM604g, please use this way:
1. Set static IP address for your PC, which must be in the same subnet with WL-AM604g
Ex. The IP address of WL-AM604g is 192.168.1.1 , in this circumstance you could set you PC IP address as 192.168.1.2~254
2. Power off Wl-Am604g first , then hold the reset button on the rear panel and power on the router at the same time,
And keep holding the reset button for more than 20 sec, the power LED would black out during that time.
3. Open your web browser and key in 192.168.1.1( IP address of your router), and the rescue mode interface will come out.
4. Browse your file and update software ,which would take you 2 minutes to wait.
5. Now the router is back to normal.
If you continue to experience issues in the future, please do not hesitate to contact us.
Best Regards,
Vivian
ASUS Customer Service
1- IP استاتیک سیستم رو تو (Internet Protocol (TCP/IP ) ست کنید ، که باید زیر مجموعه ای از IP مودم باشه. معمولا IP مودم 192.168.1.1 هستش در نتیجه شما باید سیستم رو بین 192.168.1.2 تا 192.168.1.254 بذارین. ( که اونطور که تو عکسای قبلیت دیدم همین گذاشته بودی)
2- مودم رو اول خاموش کنید ، دکمه ریست رو نگه دارید و روشنش کنید و تا 20 ثانیه دکمه رو نگه دارید. LED پاور مودم در این مدت خاموش خواهد بود.
3- از طریق یه مرورگر به تنظیمات برید و مودم رو آپدیت کنید.
شما اول Version 2.0.3.1 رو بریز ، ببین همون error رو میده؟ اگه نداد ، 2.0.3.4A رو تست کن ،
همه حالات رو چک کن و ببین سر هرکدوم چه error ای میده. از error ها عکس بذار تا واسه asus بفرستم ، تا شیرفهم بشه که مشکل چیه.
----------------------------------------------------
مواظب باش اشتباه یه ماه پیش منو نکنی!نقل قول:
سری WL-500 و WL-700 فقط Wireless Router هستن و مودم ADSL ندارن.
واسه همین قابلیت های شبکه اونها خیلی بیشتر از مودم های ADSL هستش. مثل داشتن Download Machine
در نتیجه فکر کنم تنها گزینه wl-600g هستش.
البته اگه دانلود ماشین میخوای ، میتونی 500 یا 700 رو بگیری و مودم فعلی ( یا هر مودم LAN دار دیگه ای ) رو باهاش با topology زیر استفاده کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره می دونم . منتها خودم یه 602 بیکار دارم. گفتم اگه بجای wl600 که 105 تومنه یه wl500 که 90 تومنه بگیرم بندازم روی 602 خودم، هم ارزونتر تموم می شه هم امکاناتش خوبه. فقط setup کردنش با 602 امیدوارم سخت نباشه..نقل قول:
البته یه انتخاب وسوسه کننده دیگه هم دارم؛ دیدم توی بازار رضا دستگاههای netgear آورده بودن، البته طرف می گفت چون اینا چینیه وارد شده؛ در هر صورت می ترسم isp های ما زیاد از اینا خوششون نیاد!!
( مثلا من تو سایت tp-link دو مدل 8811 دیدم V5 و V1 ، که هر کدوم firmware جداگانه ای دارن.)
------------------------------------------------------------------
مشکل درست همینجاست ورژن فایرور زیر مودم 2.3است حالا کودومشو بریزم ؟مگه مدل سخت افزار (8811) چند تا فایرور میتونه داشته باشه که هرکودوم برای یک سخت افزار ورژن متفاوتی داشته باشه؟؟؟؟
فکر خوبیه ، مخصوصا Download machine اش. روتورهای شبکه معمولا کاملا اتومات هستن . خیلی راحت همه چیز رو خودشون ست میکنن. بعید میدونم با مشکلی بر بخوری.نقل قول:
مگه چین netgear با چین asus فرق داره؟!؟ هرچه میخواهد دل تنگت بگیر . ولی مطمئناً ISP گیر میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا بلاخره موفق شدم PPPOE رو SEt کنم :26::26::26::26::26:بلا خره با راهنمایی های استاد a6|3i تونستن با PPPOE وصل بشم....دست گلت درد نکنه با هزار بدبختی و 50000000000بار ریست کردن مودم هم تونستم IP رو Automatically کنم هم با PPPOE کانکت شم....آقا شیرینیشو کجا بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟تازه جالب تر اینجاست که سرعتم حدودا 2 برابر شده خیلی بهتر از قبل شده انگار یه اکانت جدید گرفتم.نقل قول:
راستی واسه سرعت که گفتی با Speedtest یه عکس واست بزارم تو سرورای مختلفش سرعتم متغیر بود اگه سرور خاصی سراغ داری بگو تا با اون چک کنم ولی این عکسو می زارم شاید به دردت خورد....
بازم می گم یه دنیا ممنون:11:
نقل قول:
ایول . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیرنی ما خوشحالی دوستانه . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از سایت های خوب و معتبر واسه تست کردن سرعت dsl سایت speedtest هستش.
قبل از انجام تست ، تمام برنامه هایی که اتومات به اینترنت وصل میشن رو disable کن. مثل خود windows auto update, antivirus یاهر چیز دیگه که ممکنه از پهنای باندت استفاده کنه. همچنین در زمان تست سرچ نکن تا سرعت واقعی رو نشون بده. ( حتی همین صفحه رو هم ببند ، نترس جائی نمیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
وارد سایت که شدی روی دکمه وسط صفحه Beginning Test کلیک کن.
در این تست اول سرعت ping مشخص میشه ، بعد یه فایل بهت ارسال میشه ( سرعت دانلود ) و بعد همون به سرور بر میگرده (سرعت آپلود). و درآخر یه پنجره نتایج نشون میده ، همون رو Capture کن :
یا حق . . .کد:www.speedtest.net
این عکسی که بعد از تست گرفتم .همونطور که می بینی با سرور کویت تست کردم :نقل قول:
فقط مشکل اینجاست که این عکس واسه بار اوله تسته ...وقتی بار دوم تست کردم سرعت و پینگ اومد پایین تر و وقتی با سرورهای USA و UK (لندن) چک کردم سرعت خیلی پایینتر بود شما می دونید جریان چیه؟؟؟؟نظرتون راجبه سرعت چیه؟؟؟خودم که فکر می کنم سرعت بین 400 تا 450 متغیره ولی نصبت به پولی که می دم عالیه مگر ایمکه شما پیشنهاد بهتری داشته باشید(اینم یادم رفت بگم این تستو من ساعت 2:35 دقیقه ی صبح کردم یعنی تو ساعت کم ترافیک .باید یه بارم ساعت 5 بعد از ظهر تست کنم ببینم تو ساعت شلوغی چطوره که عکسشو بعدا می زارم)....440=8*55 راستی چرا سرعت دانلود باید ضربدر 8 بشه؟؟؟اصلا 8 چه معنی می ده؟؟؟؟اگه بگید ممنون می شم....
روترهاي سري g ديگه قديمي شدندنقل قول:
سري n كه مدلهاشون با RT شروع مي شوند قوي تر وجديدتر هستند
wl-500w هم مال سال 2006 هستش قديمي شده
اما دوتا مدل asus خيلي مدلهاي جالبي بودند يكي RT-N16 وديگري
RT-N13U
كه البته جديدترين روتر ASUS همين RT-N13U
هستش.
اين دوتا روتر ويژگي جالبي داراند.
اون ویژگی بدرد من که خیلی می خوره؛ ولی هیچ جوری قیمت 2/5 برابری n13 را توجیه نمی کنه!! در واقع اینا بهیچ وجه با هم قابل رقابت و مقایسه نیستن.نقل قول:
سلام بچه ها این مودم brodcam اگه اشتباه نکنم خوبه؟؟؟؟
وایرلسش رو قیمت بهم دادند 75 تومن...مودمم خراب شده میخوام بخرم.........کمک کنید؟؟؟
دوستان لطفا راهنمایی کنند
من یه مودم zyxel p660-HW دارم که با لن به پی سی وصله.حالا میخوام با لپ تاپ یه شبکه وایرلس درست کنم با تنظیماتی که کردم با هر دو سیستم به اینترنت دسترسی
دارم حالا برای شیر کردن فولدر چیکار باید بکنم
با تشکر
دوستان لطفا راهنمایی کنند
من یه مودم zyxel p660-HW دارم که با لن به پی سی وصله.حالا میخوام با لپ تاپ یه شبکه وایرلس درست کنم
سلام دوستان:11:
ما توي اتاقمون دو تا كامپيوتر داريم. كامپيوتر برادرم adsl داره ولي من ندارم :19:... البته من با برادرم حرف نمي زنم . يه بار اومدم از adsl اون توي كامپيوترم استفاده كنم :21:. حتي سي دي برنامه اش هم انداختم ولي وقتي كانكت ميشم ازم پسورد و يوزرنيم ميخواد :41:. چه جوري پسورد رو پيدا كنم .
يه چيز ديگه از موقعي بردارم adsl گرفته سرعت اينترنتم از 48 كيلو بايت رسيده به 8/ 28 بالاترم نميره:18: . اون موقع هايم كه وصله سرعت اينترنتم 4 ميشه :19::19::19:.
جون مادرتون بگين چي كار كنم :10:
سلام دوستان من مودم دوستم رو قرض گرفتم تست کنم اگه خوبه بگیرم Tp-Link TD-8811 هست
اولاً وقتی میرم توی کانفیگش مدل اش رو زده 8810
دوماً پشتش نوشته بود ورژن 2.2 و من ورژن 5 رو دانلود کردم فریم ور اش رو و وقتی خواستم نصب کنم وسطش مودم هنگ کرد و مجبور شدم بعد از کلی وقت خاموش روشنش کنم ولی الان دیگه درایور یو اس بی رو نمیشناسه و من الان دارم از لن استفاده می کنم (البته بهتره)ولی ماله دوستمه کمکم کنین ترا خدا
در ضمن ویندوز من 7 هست و ماله اون نیست ؟ با اکس پی می کردم بهتر بود ؟ آخه زده بود تا ویستا ؟؟؟ کمک
سلام بجه ها میخوام یه سرویس از شاتل بگیرم کسی کارت تخفیف داره بهم بده برای تهران ممنون .
سلام
کانفیگ مودم dlink2520u ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
یه مودم تو رنج قیمت 40 تا 60 تومن معرفی کنین لطفا
دو پورته باشه حداکثر
خوب بهتر بود میگفتی که هز کجا adsl گرفتی اما به صورت عمومی میتونی asus 602 که عالیه حدود 45 تومن واگر بی سیم خواستی میتونی asus 604g بگری با حدود 75 تومن موفق باشینقل قول:
پسورد را هم حتي اگر گير بياري واستفاده كني برادرت متوجه ميشه.نقل قول:
بهترين راه اين كه بابرادرت آشتي كنيد.:10::11:
يه جوري باهم مذاكره كنيد اينترنت را با هم نصف كنيد
اگر مومدش دو پورت يا چهار پورت باشه شما هم ميتوني از اينترنت adsl
استفاده كني.
علت اين كه سرعت اينترنت dial up
پايين اومده نبودن microfilter يا splitter
قبل از اتصال به كامپيوتر شماست.
اگر مي خواهيد سرعت dialup بيشتر بشه ميتونيد يه splitter قبل از اتصال مودم كامپيوتر سرراه خط تلفن قرار بدهيد. مثل اولش نميشه ولي حدود 46kbps فكر كنم برسه.
با سلام به دوستان!من از شرکت داتک سرویس گرفتم ،امروز تو سایتش زده بود که سیستم شما دایر شد،ولی چراغ ADSL مودم من روشن نمی شه!در ضمن مودم من D-link مدل Dsl-322t هست!می خواستم بدونم ایراد به نظرتون از کجاست؟!
برای دایر شدن باید خط شما رانژه بشه که اینم با مخابراته و اگه میگه دایر شده و مودمت چراغ lineروشن نمی شه مودمتو ببر سر خط و اونجا امتحان کن اگه روشن شد که وصل اما اگر روشن نشد خط شما هنوز رانژه نشده البته از سالم بودن مودمم اطمینان حاصل کن موفق باشی.نقل قول:
آخه قبلا با همین مدل شاتل وصل بوده کار میکرده:41:!نقل قول:
خوب پس سر راهش یه اسپیلیتر وصل کن واگر بازم نشد پس خط شما رانژه نشده بهتر با شرکت تماس بگیری و اگر گفتن شده باید با مخابرات چک کنینقل قول:
از دیتانت شیراز 256 گرفتمنقل قول:
چرا linksys اینقدر رای کم اورده؟ همه میگفتن خیلی خوبه
فکر نکنم شیراز asus 602 گیر بیاری من که پی سی سنتر و پاساژ ملاصدرا را گشتم نبود و 604 هم یکجا پیدا کردم با قیمت فضایی 100 تومان!نقل قول:
دیتا نت چطوره سرعتت؟!
چه سرویسی گرفتی؟!
خوب از اسم نظر سنجی معلومه که! <<مدل مودم ADSL شما چيه ؟ >> هر کی هر چی داشته باشه به همون رای میده دیگه!نقل قول:
اره linksys برند خیلی خوبی هست!
دمت گرم ...:46:
فقط اين splitter چي هست ... عكسشو مي زاريد
کسی هم نگفته بده پیشنهاد می کنم یه بار دیگه سوالو بخونی.....:20:نقل قول:
راستی اهریمن تو ایمویی یا Punk ؟؟؟؟یا اصلا عکسو همینجوری گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:rolleye:
دوست عزیز اسپلیتر یه دستگاه کوچیک که معمولا یه ورودی و دو خروجی داره ...نقل قول:
همونطور که میبینی یه ورودی Line داره که باید خط رو به اون وصل و دو خروجی Phone و Modem یاADSL داره که باید تلفن رو به phone و مودمت رو ADSL یا Modem وصل کنی...از قطع شدن اینترنت و خش خش کردن تلفن جلوگیری میکنه یعنی نویز خط رو میگیره.
سلام لطفا یکی کمک کنه من هر کاری کردم نتونستم هنگام روشن شدن مودم خودش کانکت بشه ممکنه از سرویس دهنده باشه البته من پستهای قبلی رو نخوندم شرمنده ولی 500 صفحه کمی زیاد نیست مرسی
شما به احتمال زیاد مودمتون رو به صورت Bridge تنظیم کردین و برای اینکه بتونین هنگام روشن شدن سیستم ان باشین باید مودم رو به صورت PPPOE تنظیم کنید . و این مسئله ربطی به سرویس دهنده نداره .نقل قول:
مودل مودمتو با شرکت ISP رو بنویس شاید بتونیم کمکت کنیم همونطور که دوستمونم گفت مودم باید رو حالت PPPOE تنظیم باشه که وقتی روشنش میکنی به صورت Automatically به Internet وصل بشه.........نقل قول:
اطلاع دارین کدوم روتر های asus این امکان Enhanced download master را دارن؟ فقط n13u و n16 یا مدلهای دیگه هم هست؟ مث اینکه باید توی Utility (یا شاید Firmware ؟؟) اون مدل، نسخه جدید Download Master باشه تا کار کنه، اگه این نسخه جدیده برای روترهای g هم باشه خیلی خوب می شه! آخه هم اونا نسبتا ارزونترن هم گویا دستگاههای سری WL-500x سخت افزار روترشون (جدا از قدرت Wireless) خیلی قویتر از این سریهای RT-N1x هست.(این چیزیه که بررسیها نشون داده)نقل قول:
نمی دونم چرا Asus یه کاتالوگ از محصولاتش نداره؛ توی قسمت Specifiactions هم خیلی ناقص و نامنظم اطلاعات می ده..
نقل قول:
تو سري g اين ويژگي نيست فقط دوسري n ديدم. rtn13u كه در حد خودش خوبه.
n16 تنها فرقش با rtn13u اين كه پورنهاش 1000mb هست اما مال rtn13u
100mb هست . درمورد rtn13u نوشته تا 6تا torrent همزمان دانلود ميكنه.
rtn-16 يه بدي داره اين كه مدلش خوابيده هست روي تبادل حرارتي تاثير ميگذاره
wl-500w خيلي گرونه اصلاً نمي صرفه به نظرمن 60 هزار تومان بيشتر نمي ارزه.:21:
تكنولوژي قديمي مال 3 يا4 سال پيش.
قيمت بقيه شون هم چنگي به دل نمي زنه ماشالله همه نجومي ماركهاي ديگر با اين قيمتها ميشه چيزاي خيلي بهتري خريد.