دوستان این ایپاد از طریق بلوتوث با موبایل های دیگه نمیتونه تبادل فابل کنه؟
Printable View
دوستان این ایپاد از طریق بلوتوث با موبایل های دیگه نمیتونه تبادل فابل کنه؟
به طور پیش فرض نه، یه سری برنامه هایی هست که بعضا کار هم میکنه:31:نقل قول:
دایی ام اومده بود خونمون میخواست یه آهنگ بده به آیپادم با بلوتوث ...نمیتونست:37:
دوستان لینک دانلود برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GoodReaderورژن 3.7.1 یا همین نزدیکا رو میخوام
نقل قول:
بفرما:
کد:http://fileape.com/index.php?act=download&id=bdghpDUA0FUpHgkn
کد:http://www.filedude.com/download/OsiyCcIOBv0cedf4f618
کد:http://www.mediafire.com/?s8k3tii2lc3u1wd
دوستان ایا میشه با وصل یو اس بی به کامپیوتر به اینترنت متصب شد؟ چطوری ؟ مرسی
نه فقط wirelessنقل قول:
كسايي كه infinity blade بازي كردن ميشه بگن بازي قشنگيه يا نه؟ توي اين سبك بازي باحال تر هم هست؟
فقط گرافیک داره هیچی دیگه نداره !نقل قول:
اصلا میشه گفت که کنترل بازی دست خودت اصلا نیست !
یسری Boss هستش که هی میکشیشون و میری جلو تا آخر میرسی به باس آخر بازی که از اون شکست میخوری و دوباره از اول باید دونه دونه باس ها رو بکشی و با بدست آوردن XP قوی بشی و انقدر اینکارو انجام بدی که باس آخریه رو بکشی و بازی تموم بشه !
در کل بدرد نمیخوره و فقط بار اولش واسه آدم جالبه و فوری تکراری میشه !
سلام دوستان من امروز ipod touch خریدم تا حالا هم با apple کار نکردم لطفا راهنماییم کنید که باید چه کارهایی انجام بدم ممنون
الان شما جیلبریکش کردی یا نه ؟!نقل قول:
نه نمیدونم چطور باید اینکار رو کرد؟؟؟نقل قول:
دستگاه شما نسل چند هست؟ (دوربین داره یا نه؟)نقل قول:
الان ورژن نرم افزارش چیه؟ (از Setting / Generals / About نگاه کن)
نقل قول:نه اتفاقا بازیه قشنگیه، و از محبوب ترین و پرفروشترین بازیهای iOS هم هست. البته طبیعتا مورد پسند همه نیست و باید خودتون باری کنید تا ببینید خوشتون میاد یا نه.نقل قول:
سبکیه که فقط رو تاچ جواب می ده و کینکت و همونطور که می دونید اول قرار بود برای کینکت ساخته بشه.
در ضمن تو آپدیت جدیدش مالتی پلیر هم اضافه شده.
ویرایش، نکته: از اونجا که رم آیپاد 256 هست و این بازی هم سنگینه، اگه رو آیپادتون tweak ها و تم های زیادی نصب کردید و رم زیادی در اختیار ندارید، بازی رو باید تو safemode اجرا کنید، یعنی تو SBSettings --> Power --> Safemode رو انتخاب کنید و هر وقت بازیتون تموم شد با یه ریسپرینگ به وضع عادی برگردید.
بچه ها میتونم روی ipod 3 ورژن 4.0 رو بریزم؟
بله... میشه...
دوربین داره ورژن 4.1 نوشته واقعا ممنوننقل قول:
شما اول باید به آخرین نسخه نرم افزار یعنی 4.3.3 آپدیت بکنی که حجمش حدود 700مگ هست :نقل قول:
بعد هم دو راه برای نصب نرم افزار داری. یکی اینکه نرم افزار رو به صورت اورجینال خریداری کنی که تقریبا هیچ کس تو ایران اینکارو نمیکنه و دیگه اینکه با جیلبریک کردن یا همون هـک نرم افزار دستگاهت ، نرم افزار کرک شده بریزی.کد:http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-1015.20110503.d7i57/iPod4,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw
4.3.3 هم توسط RedSn0w 0.9.6RC16 جیلبریک میشه که من دیگه اطلاعات بیشتری ندارم. دوستان لطف کنن لینکی چیزی بدن به دوستمون:11:
با سلام به همگی
من یک ایپاد تاچ سری دوم دارم
تو قسمت ریست دستگاه از بالا دومین گزینه رو انتخاب کردمو دستگاهم
بالا نمیاد و تو ایتیونز هم ایکونشو نشون نمیده
ios4 رو دانلود کردم ولی چون تو ایتیونز ایکونشو نشون نمیده
انگار دستگاه وصل نیست نمیتونم کاری کنم.ایپادم اصلا بالا نمیاد کمکم کنید
ممنون
فکر نکنم فریمور 4 به درد دستگاه شما بخوره. با فریمور های ورژن 3 ریستور کن ببین درست میشه.
سلام دوستان ..... آقا من این برنامه Hipstamatic رو هر کاری می کنم نمی تونم رو آیپادم نصب کنم ، جیلبریک کردم آیفون رو و این برنامه رو هم از apptrackr.org دانلود کردم ولی هنگام نصب ارور میده ، کسی این برنامه رو نصب کرده یا مچین مشکلی داشته ؟ راهنکایی کمه ممنون میشم ، دم ِ شما گرم.:11:
چه اروری میده خب ؟نقل قول:
جز این برنامه دیگری نصب کردید که ببینید جیل بریک رو درست انجام دادید یا نه ؟
سلام عزیز من این لینک رو دانلود کردم ولی توش فقط یه سری فایله چجوری باید آپدیتش کنم؟؟؟:(نقل قول:
شما اول باید ریستور کنید !
1- کنید ببینید که پسوند فایل دانلودی ipsw هستش و بصورت فایلی هستش که آیتونز میشناسه و اگر فایل دانلود بشکل یک فایل rar -zip بود باید پسوندش رو به اونی که گفتم تغییر بدی
2- آیپاد رو به آیتونز وصل کن ! و با نگه داشتن کلید Shift روی این کلید کلیک کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی آدرس رو خواست آدرس فایل دانلودی رو بدید ! :21:
بعدش عملیات ریستور شروع میشه که در هنگام ریستور باید به اینترنت متصل باشید ! :46:
فعلا تا اینجاش رو انجام بدید !:46:
اره برنامه های دیگه رو نصب کردم و مشکل خاصی نبود .نقل قول:
مینویسه unknown error ورژنای مختلق این برنامه رو هم امتحان کردم ولی نصب نشد !
App sync رو از سیدیا نصب نکردی فکر کنم...
سلام دوستان.
می خواستم بدونم به نظر شما الان زمانه خوبی برای خرید آیپاد تاچ 4 هست یا یه کم دیر شده و صبر کنم بهتره؟
در ضمن خیلیا بین این سوال اختلاف دارن:آیا آیپاد،آیفون بدون سیستم ارتبطایه؟؟؟
طلفا همه نظر بدین یه جمع بندی بکنیم.
با تشکر
اگه نسل بعدی آیپاد رو میخوای به فرض اینکه توی کنفرانس سپتامبر معرفی بشه بعد باید صبر کنی بیاد این ور که یکم طول میکشه چون آیپاد ها زیاد محصولات مهمی نیستند (برای ما ایرانیا) و چند ماه صبر کنی تا قیمتش شکسته بشه. حالا دیگه تصمیم رو بگیرنقل قول:
مثلا همین الان iPad2 با اینکه حدود 2 ماه و نیم از عرضه ش گذشته هنوز قیمت نجومیش شکسته نشده با توجه به اینکه آیپد محصول خیلی مهمی برای ایرانیا هست و خیلی خاطرخواه داره اینجا.
مسئله ی پول زیاد مهم نیست.
منظورم اینه که اگه می گی چند وقت صبر کنم تعطیلاتم و تابستونم از دست رفته.از یه طرف دیگه داریم به عرضه ی نسل بعدی نزدیک می شیم من هم صبر کنم به ضررمه.از یه طرف دیگه حرف شما درسته.برای همین سر دوراهیم.
راستی دوستان در مورد اون سواله که فرق آیپاد و آیفون از نظر شما پاسخ بدید.
در ضمن من می تونم تا اواخر تیر صبر کنم و به جاش یه آیپد بگیرم.بازم نظرتون رو بگید که چیکار کنم بهتره.
دستتون درد نکنه.
آیفون : کیفیت تصویر فوق العاده بهتر - صدای بهتر - دوربین بهتر - GPS - امکانات سیم کارتی که میدونیم و بعضی امکانات خاص دیگر که فقط برای آیفون ارائه میشن مثل Personal hot spot ...نقل قول:
اگه iPad2 میگیری که حتما صبر کن اگه 1 رو میگیری نظری ندارم.
رم آیفون بیش تره....کیفیت بدنه آیفون ....دوربین عکس برداری عالیه....البته یکم رنگ ها رو گرم می گیره....
ولی آیپاد دوربینش عکس بگم نمیگیره بهتره.....انگار یه فریم از فیلمی که می گیره رو جا عکس تحویل میده....زیر مگاپیکسل:دی
دوربینش فیلم اچ دی می گیره ولی راضی کننده نیست.....به زودی با آمدن نسل دو هسته ای ها هم آیپد هم آیفون ۴ وهم آیپاد ۴از رده خارج می شن....
یعنی اصلا یه کلاس دیگه هست ...مخصوصا چیپ a5
دوستان من ایپاد 4 ام زود شارژ خال میکنه. مال شما هم همینطوره؟ مخصوصا وقتی بازی میکنم.
نقل قول:
مثلا چند ساعته خالی میکنه ؟
منم همین مشکلو داشتم...
یه کم نور صفحه رو کم کردم ، مواقعی که به وای فای نیاز نداشتم هم وای فایو خاموش کردم مشکلم حل شد :دی مخصوصا وای فای خیلی تاثیر داره چون من مواقعی که وای فایم خاموشه خیلی کمتر مصرف می کنم...
بازیای سنگین مثل آسفالت هم خیلی باتری می خورن...
منم منظورم 2 بود.بحث 1 که اصلا نیست.نقل قول:
پس نظرم این شد که صبر می کنم برای آیپد 2.
ممنون از نظرات
واقعا؟؟؟ مگه جفتشون رتینا نیستن؟؟؟نقل قول:
هردو Retina هستن و رزولیشن توی جفتشون یکیه فقط آیفون یه سری چیزای اضافه داره مثل ips که باعث میشه زاویه دید خیلی بهتر بشه و از اطراف که نگاهش میکنی وضوح خودش رو از دست نده.نقل قول:
یه خبر خوب این که قیمت این اپل پیل ها که من دوسشون دارم شده 100 دلار....قبلا 130 دلار بود....
شیپینگ هم 5 دلار نا قابل....
کد:http://www.520ii.net/en/
دوستان یه برنامه توی گوشی htc desire hd دیدم که واقعا جالب بود ( دیگه بیشتر از این توضیح نمیدم چون یه مقداری غیر اخ بود :31:)
اسم برنامش این بود aspank booty
خواستم بدونم این برنامه برای آیباد هم موجوده؟
:11:
این چه برنامه ای بود:13:....گفتیم ثواب کنیم سرچ کردیم هرچی صور قبیحه بود اومد:31:
ما اینجور مواقع میگیم یه چیزایی رو دست یه کسایی باد کرده.نقل قول:
معلومه خیلی آدم پارسایی هستی که هرچی پارسا بوده ازت تشکر کردن:31:نقل قول:
+
دنبال یه برنامه برای ثبت کارای روزانه و یادآوری و برنامه ریزی و از اینجور چیزا میگردم. کسی گزینه خوبی میشناسه؟