چگونه میتونیم بفهمیم که ایدیمون اون شخص پاک کرده؟
Printable View
چگونه میتونیم بفهمیم که ایدیمون اون شخص پاک کرده؟
نمیتونی مگر اینکه از خودش بپرسی !
سلام
لطفا درباره سوالتون بیشتر توضیح بدیننقل قول:
اروری که میاد رو ازش عکس بگیرین اینجا بذاریننقل قول:
برای اینکار باید لینک داشته باشین یعنی لینیکی که وقتی روی استاتوس کلیک بشه مرورگر رو به سمت صفحه ادد کردن هدایت کنه ولی برای Add contacts هیچ لینکی وجود ندارهنقل قول:
قبلا یه راه حلی بود که الان دیگه کاربرد نداره و این بود :نقل قول:
نقل قول:
آيا در ليست دوستم هستم؟
ولی این راه حل خیلی قدیمیه و روی ورژن 11 فک نمیکنم کاربردی داشته باشه بهترین راه همون هست که Mili_K گفتننقل قول:
وقتي با يك نفر Chat مي كنيد از كجا مي فهميد طرف مقابل شما را در ليست خود Add كرده است يانه! كافي است به طرف مقابل يك PM بدهيم و هنگامي كه جواب طرف مقابل رسيد به بالاي پنجره ي مخصوص PM نگاه كنيد. دو حالت ممكن است رخ دهد:1.اگر طرف مقابل شما را در ليستش نداشته باشد، در بالاي صفحه به صورت زير اسم ها را مشاهده خواهيم كرد:Yahoo Send ID Instant Messenger در اين صورت مي بينيد كه بين ID دوست شما و Instant Messenger فقط يك خط وجود دارد كه اين نشان مي دهد كه طرف مقابل شما را Add نكرده است.2.اگر بين ID دوست شما و Instant Messenger دو خط ديده شود مانند:Yahoo Send ID…Instant Messenger در اين صورت ID شما در ليست دوستان تان وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس ارورش که یاهو مسنجرم میده از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟
خیلی ها این مشکل براشون پیش اومده و این ارور براشون میاد تو صفحه های قبل زیاد دربارش صحبت شده . چند صفحه قبل رو بخونید علت این ارور هم میتونه سرعت پایین نت، استفاده از پرو...س و تغییر تنظیماتنقل قول:
کانکشن اینترنت اکسپلورر ، روشن بودن فایروال و با تغییر تو تنظیمات کانکشن یاهو مسنجر باشه
و یا حتی فیلتر بودن !نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام وارد یکی از اکانت های قدیمی ام بشم ولی ازم nickname میخواد ولی یادم نیست ... چیکار کنم :n03: ... 3 بار زدم و اکانتم قفل شد به مدت 1 روز ... حالا باز هم همین سوال رو میپرسه
سلامنقل قول:
اگر آیدی یاهوتون رو یادتون رفته و زمان ساختن آیدی ایمیل دیگه رو داده باشین قسمت forget my yahoo id و از طریق Alternate Email Address و اطلاعاتی مثل تاریخ تولد کشور و postal code که زمان رجیستر کردن وارد
کردین میتونید id رو پیدا کنید
دوستان اینم اروری که میده موقع وصل شدن به یاهو که وصل نمیشه همه چیزم درسته با اون یکی سیستمم وصل میشه با این...
سلام...نقل قول:
این مشکل مدتها برای منم پیش اومد جوری که اصلا دیگه نتونستم لاگین بشم و راهنمایی دوستان هم ثمری نداشت و در نهایت مجبور به تعویض ویندوز شدم..... با عوض کردن ویندوز مشکل حل شد... فقط یک پیشنهاد به دوستان دارم از نسخه 8 مسنجر استفاده کنند خیلی بهتره..نسخه 11 زیاد گیر ممیده و کند عمل میکنه ولی من الان با نسخه 8 کار میکنم و مشکلی نداشتم تا حالا و ا سرعت زیادی هم لاگین میشه و امکاناتشم خوبه...نه با v*p**n مشکلی داره و نه چیز دیگه.
آخه ویندوز تازه ریختم دیگه کلی برنامه نصب کردم میخوام ویندوز نریزم...
نقل قول:
سلام برای یه یاهو مسنجر میخواین ویندوز عوض کنید ؟
صفحات قبل رو خوندین ؟ تمام چیزاهایی که تو پست قبل گفتم رو چک کردین ؟ ورژن عوض کردین ؟ ممکنه مشکل از isp باشه یک بار با dial up امتحان کنید ببینین وصل میشه ؟
اخه بدیش اینه این چندروزه لازم دارم یاهومونقل قول:
تو سیستمه دیگم با همین ایدی و مسنجر میادش همین نتم بهش وصله تو این یدفه اینطوری شد...
همه چیزم چک کردم چندبارم پاک کردم ریختم نشد
حداقل هیچ برنامه ایم وجود نداره که به ایدیه یاهو وصل بشه حداقل 5تا رنامه دانلود کردم هیچکدوم وصل نمیشه nimbuzam ایدیه جدید میخواد که خیلی چرته.. باز اگه برنامه ای میشناسید که به ایدیه یاهو وصل میشه و تست کردین100% بگید ممنون میشم
digsby و Trillian و Y!Supra اینا رو امتحان کن بین جواب میگیری... من اولی و سومی رو نصب کردم و انجام دادم.اگه مشکلی داشتی بگو برات حل کنم.
سلام و خسته نباشید
نمی تونم از (video call , voice call)در یاهو مسنجرم استفاده کنم و چت صوتی یا تصویری داشته باشم . مسنجرم ورژن11 هستش اما وقتی میخوام ارتباط صوتی/تصویری برقرار کنم یه همچین ارور(no webcam or may cannot working properly"") و میده لطفا راهنماییم کنید.
از خود سایت یاهو هم وارد نشد؟
ببینین ازین سایت میتونین وارد بشینکد:iloveim.com
سلام
دوستان راهی هست بشه باهاش فهمید یه آیدی کی ساخته شده ؟
مرسی
نبود کسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز قبلا از روی پروفایل و یه سایتی مثل detectinvisible میشد فهمید تاریخ ساخت آیدی چیه الان نه دیگه نمیشه
سلامنقل قول:
سلام و خسته نباشید
نمی تونم از (video call , voice call)در یاهو مسنجرم استفاده کنم و چت صوتی یا تصویری داشته باشم . مسنجرم ورژن11 هستش اما وقتی میخوام ارتباط صوتی/تصویری برقرار کنم یه همچین ارور(no webcam or may cannot working properly"") و میده لطفا راهنماییم کنید.
مطمئن بشین که وب کم کامپیوترتون نصب شده باشه یا درست کار میکنه
یعنی اصلا هیچ راهی نداره ؟
قبلا از خود پروفایل یاهو می شد..
چرا یاهوم صفحش سفید شده؟ هرچی تایپ میکنم هیچی نشون نمیده
دوستان
کسی میدونه میشه هیستوری (پیامها)پاک شده در یاهو رو برگردوند؟اگه میشه یه راهنمایی کنید ممنون
دوستان چرا وقتی چی پی ان وصل میکنیم و به مسنجر وصل میشیم دیگه مسنجر بدون چی پی ان کار نمیکنه و erorr HTTPS میده ؟
سلام دوستان جواب سوالاتون تو همین تاپیک هست یکم سرچ کنید پیداش میکنید
وارد این صفحه بشین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس های گفتگوی آنلاین رو انتخاب کنید و سرچ کنید جواب سوالتون رو پیدا کنید
این سوال تو همین تاپیک فکنم نزدیک 20-30 بار پرسیده شده بودنقل قول:
این نرم افزار رو دانلود و نصب کنید
آپدیت کنید و سیستم رو فول اسکن کنیدکد:http://www.malwarebytes.org/
نه امکانش نیست مخصوصا اگر از سرور یاهو پاک شده باشن (ورژن11) بقیه ورژن ها که هیستوری تو سیستم خودمون ذخیره میشه با نرم افزارهای ریکاوری مخصوص ویندوز شاید برگردهنقل قول:
نرم افزاری که استفاده کردین رو کاملا ببندین و سیستمتون رو ری استارت کنید .نقل قول:
اگر تیک مخصوص p r o x ...تو اینترنت اکسپلورر زده شده بردارین .. تو صفحه قبل توضیح داده شده
خیلی وقت هست که با مسنجر کار نکردم اما دیروز که سراغش رفتم از چت روم خبری نیست و گزینه ای به نام چتروم رو نشون نمیده دوستان اگه اطلاعی دارند به من کمک کنند.
:n13::n13:
صرفا جهت اطلاع شمانقل قول:
اتاق های یاهو در سیاست های جدید این شرکت کلا حذف شدند
سلام خسته نباشید
سوالی داشتم
من آخرین ورژن یاهو مسنجر نصب کردم میخوام به کسایی که تو Add list من نیستن پیام یا آف بزارم نمیرسه بهشون
میزنه اول باید اونها رو ADD کنه
قبلا اینکار انجام میشد اما الان نه
لطفا در مورد تنظیمات یاهو مسنجر بگید چیکار کنم ممنون
سلامنقل قول:
قسمت سرچ contact information میتونید ID رو تایپ و روش اینتر بزنید پنجره مخصوص چت باز میشه ولی اگر آیدی از نوع att.net یا Hotmail یا چیزی غیر از yahoo.com باشه درسته تو ورژن جدید این پسوندها رو
بدون add کردن نمیتونید pm بدین
سلام
من یه بار تو قسمت مکالمات یاهووم نمیدونم چی کار کردم که همه مکالمات (converstion) رو کامل نشون میداد.یعنی مثل پیش فرضش که هر صفحه 25 تا از پیام هارو نشون میده و باید بزنی next page نبود.همه پیام ها تو یه صفحه بود
اما حالا هر کار میکنم نمیدونم چه دکمه ای رو زدم
اگه میشه کمکم کنین
سلام ورژن یاهو شما 11 هست ؟نقل قول:
Contacts>>Conversation History
میتونید هستوری رو تو یه صفحه کامل ببینید id که میخواین رو از سمت چپ انتخاب کنید و هیستوری مربوط به آیدی رو ببینین اگر نیاز به هیستوری قدیمی تر هستShow More Messages رو بزنید
یا میتونید پنجره چت با آیدی که میخواین هیستوری اون رو ببینین باز کنید show recent message رو بزنید >>View conversation history هیستوری های قدیمی تر رو نشون میده
تو ورژن 11 هیستوری ها فقط با تاریخ شون از هم جدا شدن همه پیام ها تو یه صفحه هستن
این کارو انجام دادم اما درست نشدنقل قول:
راه دیگه ای نیست؟
همینکار میکنم و پی ام هم میدم اما در جواب یه نوشته قرمز رنگی میاد که میگه اد کنید بعد پیغام ارسال کنید اما قبلا اینطوری نبود همینکاری که شما گفتید انجام میدادم و پی ام رو ارسال میکرد و طرف متوجه میشد براش آف گذاشتمنقل قول:
پس چرا ورژن جدید یاهو مسنجر چت روم نداره؟ چت روماش چی شده؟
سلام من رمز آی دیم رو یادم رفته روشی هست دوباره بتونم وارد مسنجر بشم آی خیلی ها رو داشتم اگه نتونم بد بخت میشم:n28::n28::n03:
نقل قول:
پرسش و پاسخ امنیتی هنگام ثبت نام یاهو رو یادته؟
ایمیل ریکاووری هم موقع ثبت نام وارد کردی؟
چرا یاهوم صفحش سفید شده؟ هرچی تایپ میکنم هیچی نشون نمیده
یاهو بدون روم بدرد چی میخوره؟ هیچی سطل زباله نه ایمیلش بدرد بخوره نه جستجوش
دوستان من یه مقدار گشتم دیدم خیلی ها دارن امضا جمع می کنن واسه برگشتن روم ها. ولی اکثرا کم تعداد بودن, اما این یکی تعداد افرادش زیادتره و هی داره بیشتر میشه. گفتم شما هم برین اینجا امضا کنین در نهایت به گوش یاهو میرسه و شاید روم ها رو سریعتر برگردونه.
این لینک رو در سایت های دیگه هم قرار بدین تا افرادی بیشتری امضا کنن. چون می دونم بیشتر از 90% چتر های ایرانی از این لینک خبر ندارن و همه کسایی که تا الان امضا کردن از کشورهای دیگه بودن. ماشالا ایران هم که تعداد افراد زیادی داشت تو چت روم ها:n01:
چرا تازگیا میخوام وارد میل یاوم بشم غیر از سوال امنیتی یه سری سوالات اضافه ازم میکنه! من آیدیم رو 6سال پیش ساختم یادم نیست به اون سوالات چی جواب دادم. حالا چیکار کنم؟! میل پیشتیبان هم ندارم ! :|
منظورم این سوال هست:
Where did you spend your honeymoon?
پیکار کنم ؟! یادم نمیاد چی زدم! چجوربی وارد میلم بشم! میل پشتیبان هم متاسفانه ندارم !
آقا این مشکل سفید شدن چه طوری حل میشه ؟