برو بچ خون گرم و با مرام تبريز يكي نيست جواب منه خوزستاني رو بده
:41:
Printable View
برو بچ خون گرم و با مرام تبريز يكي نيست جواب منه خوزستاني رو بده
:41:
دوست خوب جنوبی من اینجا کمتر کسی از شاتل استفاده می کنه بخاطر ای اکثر دوستان نمیدونن وضع شاتل تو تبریز چطوره بخاطر همین نمی خوان الکی اطلاعات به شما بدن به همین خاطر جوابی به سوال شما داده نمیشه امیدوارم یک نفر که از شاتل استفاده میکنه به شما جواب بدهنقل قول:
موفق باشید
نه اینجا هم شاتل زیاد استفاده میکنند
شاتل قبلا یوزرهاش تو تبریز بیشترین بود فکر کنم
یکی از دوستام برا کاف نتش شاتل داشت
اگه عوض نکرده باشه ببینم حتما میپرسم ازش
چرا این روز ها اینقدر سرعت افتضاه شده باز تبدی به مین نت شده از وقتی که آذربایجان غربی اضافه کردن اینطورذی شده
این هم نوع سرویس منه Max Class 128K~512K [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر رشو می کردم با افزایش نمایندگی ها اینطوری بشه
@Razmjoo
سرعت 128 محدود که کم نشده؟من چند روز دیگه قراره تمدید کنم.
ماله من مکس نت 128 حجمی سرعت افت کرده و بین 70 تا 110 نوسان دار شده از دیروز
باز یه چند روز از مین نت تعریف کردیم گند زد به اینترنت مون:41:
سلام دوستان من اگه خدا بخواد می خوام ADSL مکس نت 128 نامحدود سه ماهه بگیرم. می خواستم ببینم سرعتش چجوریه؟ آیا قطعی یا اذیت داره یا نه ؟ و اینکه همه نوع ADSL مکس نت 2+ هست یا نه؟ اگه نکته ای هست راهنمایی کنید ممنون میشم.
الان تست می کنم .نقل قول:
الان سرعتم بین 90 و 118 است .
آقایون این سرویس مکس کلاس چیه کسی میدونه چه فرقی داره؟(اولی)
میخوام بگیرم
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
همارا هم همینو داره اون چطور؟
سلام به برو بچ تبریزی
اقا من می خواستم adsl از شاتل یا پارس بگیرم ولی نمی دونستم که توی تبریز کدوم این دو تا بهتره؟
من اول نا محدود و اگه نشد 512 با حجم 3 گیگ می خواستم
ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی توی تبریز هر کدوم این شرکت ها سرعت دانلودش توی روزانه و شبانه چنده؟
من که همون اولیه {512~128}دارم اشغاله سرعت دانلود شبانم روی 25 قفله و تو روز روشن رو 60 قفله شما برید همون معمولی رو بخرید 256 رو
بعد یه چیزی اینا که از نظر سرعت قیمت هاش فرق نداره فقط اگه حجمش بالا باشه قیمتش هم میره بالا
salam doostan,
man ye moshkeli daram,
noise khattam kheili ziaade,chekar konam?
modemam d-link wirelesse ke splitter ham dare,
(rasti bebakhshid ke farsi type nakardam akhe fontam gati karde!)
منظورت نویز رو گوشی تلفن هست ؟
آخه شما بگید این سرعت سرویس 512 هست؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نظرتون نسبت به عکس زیر چیه؟
آخه چطور ممکنه وقتی سرعت رو تو شب محدود می کنند بگذارند به حداکثر سرعت از رپیدشیر دانلود کنیم. من میگم شاید اصلا می خوان رپیدشر رو تو روز فعال کنند که آدم گیگی 5000 تومن پول بده. حالا سوای اینها احتمالا می خواند ------ سرور راه بندازند و هر فایلی رو که از رپید دانلود می کنید می تونند راحت ببینند. همون سرعت واقعی رو که قبلا می دادند بدن رپید شر پیشکش.
فکر کنم منظورشون از حداکثر سرعت همون سرور اصلی رپیدرشیر است . امکان نداره سرعت دانلود از رپیدرشیر رو ببرن بالا چون نمیشه .نقل قول:
نقل قول:سلام.نقل قول:
منظور همون لینک مستقیمه.
بذارید کمی بیشتر توضیح بدم.
ببینید دوستان، در سایت رپید شیر نوشته که برای دانلود مجانیف محدودیت سرعت وجود داره.
برای مثال، زمانی که من از اینترنت پر سرعت دانشگاه سهند استفاده میکردم (34 مگابیت بر ثانیه) هرگز سرعت دانلود از رپید شیر، بالاتر از 150 نمیرفت.
به نظر من منظور همارا سیستم اینه که هر کسی با حداکثر سرعت خودش میتونه دانلود کنه. احیانا اگر شما سرعتی بالاتر از یک مگ خریدید، میتونید با حداکثر پهنای باند خودتون دانلود کنید
موفق باشید :11:
برین حال کنین . اینم تعرفه جدید ماکس .
تعرفه جدید بخوره تو سره این مکس نت :27: 3 روزه سرعت رو کم کردن :41:حالا فکر میکنن با 4 هزار کاهش قیمت اونهم تو قیمت های 3 یا 6 ماهه چیزی درست میشهنقل قول:
از ساعت 2 تا 10 امروز 2.31 گیگابایت دانلود کردم یعنی 700 مگ کمتر نسبت به قبل
منم از اینترنت ایران نا امید شدم:41:
نمیدونم چرا شما میپیچونین
شما بعد از این کار میتونین از رپید شعر دانلود کنین
بدون نیاز به لچ و یا منت اینکه بدین کسی مستقیم کنه
به هیچوقت امکان نداره با حداکثر سرعت دانلود کنین
چون سرعت بالا برای پرمیوم هست نه فری
البته اینم بگم واسه ما فرقی نمیکنه
چون ما هیچوقت حداکثر سرعت را نداریم
این گفته برای کسانیه که سرعتشون بالای 5 مگ هست
PLZ ANSWERE MEنقل قول:
من که همون اولیه {512~128}دارم اشغاله سرعت دانلود شبانم روی 25 قفله و تو روز روشن رو 60 قفله شما برید همون معمولی رو بخرید 256 رونقل قول:
بعد یه چیزی اینا که از نظر سرعت قیمت هاش فرق نداره فقط اگه حجمش بالا باشه قیمتش هم میره بالا
فکر کنم قیمتا رو کم کردن که یه نقشه ای برای سرعت بکشن.:41:
اینطور که داره پیش میره تا 2-3 ماه دیگه 128 محدود رو با سرعت 128(و نه یک مگ) میده!!!
سرعت شبانه 128 محدود الان چطوریه؟چون اصلا نمیشه به سرعت روز اعتماد کرد و شبا کمتر از نصف میشه.تو همارا که حداقل اینجوری بود.
این یعنی سرعتت کاهش نیافته . 2.31 گیگ . یک ساعت از زمان دانلود کاهش یافته . در ضمن می تونی جمعه ها عوضش رو دربیاری .:31:نقل قول:
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
به فکر منم همچین چیزی اومد . امیدوارم اینجور نشه .نقل قول:
تعرفه های جدید ماکسنت!
دیر متوجه شدی . صفحه ی قبل گذاشتم .نقل قول:
بچه یه چیز خیلی جالب فهمیدم . الان سرعت دانلود من بین 114 و 124 است . متوسط 120 ( زیاد شده ) این یعنی حدود 0.86 مگابیت . ولی speedtest سرعت دانلود رو 0.6 نشون میده . این یعنی speedtest.net ایراد داره .
نه دیگه امروز یعنی جمعه 2.31 گیگ شده یه هفته قبل جمعه 3 گیگ رو زده بودم:13:نقل قول:
سلام
بله منظورم همون نويزه.ميخاستم بدونم splitterي هست كه كوشي تلفن با 2خط رو سابورت كنه؟ جون ايني كه من دارم واسه يك خطه و وقتي به تلفن وصلش ميكنم باعث ميشه كه فقط يك خط كار كنه... :46:
من امروز چندبار كه با مكس نت كانكت شدم سرعت اتصال رو به جاي 100mbsp نوشت 1Gbps .....
چجوريه ؟اشتباه شده؟يا.......
اون سرعت کارت شبکتون هست نه اینترنت.نقل قول:
موفق باشین.:46:
2 خط ؟نقل قول:
مگه شما با 1 جفت سیم 2 خط دارین ؟
یکی جواب میده چرا سرعت این سرویس این قدر کمهمن که قبلا 256 داشتم هزار برابر بهتر بود حال که سرویس {512~128Max class
چرا اینقدر کمه این سرعت لالایی تو روز و شب ثابته چراااااااا
حالا اگه زنگ بزنم کاری درست میشه
سرعتت دانلودت با idm چقدره . speedtest قاط داره . مال من رو 116 ثابت .نقل قول:
مقایسه کنید با هم .
این تست با speedtest.ir :
[PHP]http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=930.4 01[/PHP]
و اینم تست با speedtest.net :
سرعت روی 18 تا 23 درجا میزنه
سلام اگه میشه یه نفر سرعت ADSL مکس نت سه ماهه نامحدود 128 رو برام بزاره؟ :20:
رکورد سرعت چند بود؟:31:نوسان هم رفع شده.مربوط به نوع سرویس بود.نه ایراد از خط بود نه مخابرات.خود شرکت عمدی سرعت 128 رو نوسان دار میکرد.
اینم رکورد:46:(ولی آپلودش خیلی کمه:2:)
:20:
سلام.بله 2خطس، و چون گوشي هم 2تا خط داره با يك گوشي ميشه هر دو خط رو گرفت،ولي اين splitter كه دارم وقتي به گوشي وصل ميكنم خط دومي رو قطع ميكنه. دو خطش هم هست؟!
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
نقل قول:
اون سرعت کارت شبکتون هست نه اینترنت.
موفق باشین.:46:
:31:....پس يعني به هيچ دردي نميخوره!؟، ببخشيد من زياد از اين چيزا سر در نميارم..!
بهتره زنگ بزنی از شرکت بپرسینقل قول:
چون اینا موارد خاص هستند
اون سرعت شبکه هم ک اره مال همه 100 مگ هست :ی
:31: