الان دو سه روز سرویسم خود به خود!!!!!!!!! جمع اوری شده 28 تومن تمدید کرده بودم:19: خدا شاهد بیش از 20 دفعه شده که زنگ زدم دفتر مرکزی هنوز به هیچ جا نرسیدم دیگه دارم ناامید میشم دوستان چیکار کنم 28 تومنم پرید:45:
Printable View
الان دو سه روز سرویسم خود به خود!!!!!!!!! جمع اوری شده 28 تومن تمدید کرده بودم:19: خدا شاهد بیش از 20 دفعه شده که زنگ زدم دفتر مرکزی هنوز به هیچ جا نرسیدم دیگه دارم ناامید میشم دوستان چیکار کنم 28 تومنم پرید:45:
بلواقع اشتباه پستی بود .
روزانه و شبانه یکی هست 15 Kنقل قول:
اصلا بدرد نمیخوره بنظرم یا 1 مگابیت بگیر یا 512 !!
سلام
ببخشید من توی استان فارس از آسیاتک خیلی وقت هست استفاده میکنم ولی تا چند وقت پیش ویندوزم xp بود و برای استفاده از زمان مجانی باید یک کانکشن میساختم آخر یوزر یک N میزاشتم که از مجانی استفاده بشه حالا ویندوز 7 ریختم همون کانکشن broadband رو همونطور کانکت کردم ولی خیلی تفاوت داره:دی
تفاوتش هم اینه که توی xp تا وصل میشد سرعت نصف میشد ولی الان وصل که میشه سرعتش تفاوتی نداره
جریان چیه؟:دی
تفاوتی نباید داشته باشهنقل قول:
اگه امشب منظورته که امشب سرعت دانلود شبانه زیاد شده!:31:
شاید نتیجه شکایت من برای سرعت شبانه به تنظیم مقررات باشه.دی:
سلام خدمت دوستان عزیز
وضعیت آسیاتک در حال حاضر چجوریاست مخصوصا ساعات رایگانش. شاتل که افتضاحه پارس هم که ظاهرا مشکل داره:19:
در حال حاظر پایداره سرویس هاشنقل قول:
ولی توی ایام محرم مثل سال های گذشته افت میکنه و تا 10..15 محرم سرویس نگیری بهتره:10:
دوستان من شنیدم و توی این تایپک هم دیدم 128 محدود رو سرعت دانلودش رو بالا میبرن درسته؟
یعنی من 512 نگیرم؟
نه:دینقل قول:
همیشه ساعت 2 حتی تا 7 صبح سرعت دانلودم همیشه 128 میموند ولی تا کانکشن مجانی رو کانکت میکردم سرعت دقیقا نصف میشد
دیشب برای بقیه هم شب عجیبی بود ؟ از ساعت 5 که اینترنت من قطع شده بوده و الانم که report.asiatech.ir باز نمیشه ، سرعتشم که یکم بیشتر از بقیه موقع ها بوده ! تو crm هم حجم باقی موندم unlimited ه !
خفن قاطی کرده. هیچ کدومش باز نمیشه.نقل قول:
سرعت من که از 128 رفته روی 3 مگابیت :20: دیشب بین 1 تا 3 مگابیت بود :دی
موندیم دانلود کنیم یا نکنیم. بعداً از حجم کم کنن ضایع بشیم.
:31:دیشب بعد این که دیسکانکت شد بعد ساعت 2به هیچ وجه دیگه وصل نشد:31:حتی 6صبح هم امتحان کردم اصلا وصل نمیشد:2:
ولی روز خودتون ببینید من 256 دارم این سرعت دانلود روز منه.خیلی گرگن واقعا.
:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان درست شده ، زده ديشب 4320 مگ دان كردم كه خوشبختانه جلوش صفر حساب كرده ، صبحم يه 24 مگی دان كردم كه اونو درست حساب كرده. الان همه چيشون درسته !نقل قول:
ديشب مال من اصلا ديسكانكت نشد ! واسه همين همش تو شك بودم كه الان رايگانه يا نه ولی دل و زدم به دريا و گذاشتم رو دان.نقل قول:
شما فیبر نوری دارید؟ براتون 3-4-5-6 مگ میبندن؟
منم سرعت میخوام.....
اگر میخوای از هم منطقه ای ها هر کس رو تونستی راضی کنی از آسیاتک بره جای دیگه بهش میرسی !نقل قول:
امروز صبح از ساعت ۱۰ سرویس یه دو ساعت قطع بود زنگ زدم گفتن مرکز مخابرات مشکل داره بعدم که وصل شد کچلمون کرده هر ۲۰ ۳۰ دقیقه یه بار قطع میشه!
سایت آسیاتک باز نمیشد، مجبور شدم از چیز پی ان برا باز کردنش استفاده کنم :27:
دیشب که خدا روزی ما رو خوب رسونده!
خدا رو شکر :20:
دوستان پینگ من خیلی بد شده.مال شما هم بده؟
باشه جواب منو ندادینا:31:
بعد هزار بدبختی خلاصه 1مگ وصل شد
دیشب
سلام داداشنقل قول:
مگه سرویس قبلی چی بود که 1 مگش کردی. همون سرویس قبلیت شبی چقدر رایگان دانلود میکردی با این یکی چقدر در ضمن محدوده یا نامحدود
سلامنقل قول:
سرویس قبلیم هم یه مگ بود ولی چون بدون هیچ مدرکی گرفته بودم به 128 تغییرش دادن که به زور میرفت رو 22:41: بعد هزار بدبختی دوباره 1مگش کردن . محدود 5گیگ شبی 4 گیگ هم میدانلودم اما پینگ خیلی بالاست البته مشکلی نیست:31:همه چی ارومه من چقدر خوشحالم:8:
:31:چه افتضاحی شده بود امروز از صبح 20 بار مودم رو روشن خاموش کردم:31:
دوستان آسیا تک بگیریم !؟
یک سرویس معرفی کنید شبی 1 گیگ حداقل بشه با آسیا گرفت .
یک سرویس هم که بشه شبی 4 گیگ گرفت :31:
:31:بستگی داره یکی راضیه یکی ناراضی:31:نقل قول:
اول این که برای دانلود رایگان شبانه حتما باید بالای 5گیگ بگیری:31:
فر کنم با 512 بتونی شبی یک گیگ دانلود بکنی چون من با 256 شب 500 مگ میتونم دانلود کنم:20:
واسه 4گیگ دیگه نمیدونم اصلا بشه با آسیاتک:31:
من با نماینده اسیا دوست شدم :31: گفت 2 مگ هم بخوای برات میگیریم یکم تعرفه آسیا بالا هست
+ این 5 گیگ نامردیه چون من کلا فعالیتم شب هنگامه
من 128 دارم شبی حدود700مگ دانلود میکنم ناراضی ام شما چجور تحمل میکنی؟!:31:نقل قول:
البته اینجا چه 128 چه 256 512 1024 2048 سرعت شبانه و روزانه اش یکیه روزانه روی 2 مگ هست سرعت شب هم 45 کیلو.حالا شکایت نامه ارسال کردم که چرا همه سرویسها شبانه 45 هست!
خدا رو شكر كه بغل آسياتك ، داتك رو هم دارم ! امروز چند بار قطع شدين ؟ من تا حالا 53 بار !
یه بدبختی هم مثل من معتاد گیمر چلاق!!!!! میره 3 ماهه ماهی یه گیگ می بنده از شدت اعتیاد هنوز 1.5 ماه نگذشته مجبور شدم 12 گیگ اضافه شارژ کنم، الان یه گیگ بیشتر برام نمونده!!!
نقل قول:
:31:خوش به حالتون دیگه تموم 2 هفته دیگه تموم میشه:31:دیگه تمدید نمیکنم از مخابرات میگیرم:31:
واقعا خوشحالم که از اسیاتک رفتم:27:
راستش منم توی این دو هفته که از آسیاتک گرفتم خیلی راضی نبودم.
سرویسی می خواستم که سرعت روزانه بالا داشته باشه،شبانه هم حداقل واسه وبگردی خوب باشه ولی اینجوری نیست.
فقط واسه دانلود خوبه. چه روز چه شب میشه با سرعت 230 دانلود کرد حدودا شبی 5 گیگ که خب بدرد من نمیخوره.
کجا رفتی دوست عزیز بگو ما هم بریمنقل قول:
اقا عجب افتضاحه این اسیاتک بعد از کلی دعوا دقت کنید دعوا سرویسم بعد از حدود یکماه وصل شد تازه شروع سرویسم رو روز قرارداد زده حالا هم سرعت وب افتضاحه فقط با دانلود منیجر خوبه.
شبانه هم که کی بیداره استفاده کنه. 2 تا 7
دوست عزیز سرعت اینترنتون چیه؟نقل قول:
سرعت دانلود رو هم بی زحمت بگید؟
گندش بزنن خیلی افتضاح شده فردا زنگ میزنم هر چی از دهنم بیاد بهشون میگم دیشب تا صبح از فقط 100 مگ تونستم دانلود کنم:2:
پریشب هم که دیسکانکت شده بود دیگه کانکت نمیشد:2:
من که 2هفته دیگه سرویسم تموم فردا زنگ میزنم دق و دلی این یک سالی که این آسیاتک گند رو تحمل کردم رو خالی میکنم:2:
دلمون خوش بود صبانت فاجعست
سرعت دانلود نهایتآ 11 هست شبا تازه کلی هم قطع و وصل میشد دانلود و وبگردی هم نمیشه کرد !! روزا بد نیست هر چند کلآ https رو باید دورش یه خط کلفت کشید . 2 روزه افتضاح شده . (البته فقط https شبانه که کلآ فاجعست)
من نمی دونم این isp های ایرانی چرا اینجورین ! آقا ما شبانه نخوایم کی رو باید ببینیم.
دیشب از 2 تا 6 قطع بود ولی 6 تا 8 تونستم 1گیگ بدانلودم نکنه خوزستان هم منفجر کنن:19:
من کرجم مشکلی نداره 2 مگ دارم توی روز و شب رو 230 تا 240 میده از نظر من مشکلی نداره بعضی شب ها دانلود میکنم مثل توی روز میده خوبه. در ضمن من از همه شرکت ها استفاده کردم به این نتیجه رسیدم که همشون یه پخن الکی نت رو عوض نکنید:10:
:31:زنگ زدم میگم آقا سرعت داغون طرف با کمال بی شعوری قطع میکنه:31:
دوباره زنگ زدم همون برداشت میگم چرا قطع میکنی باز قطع کرد:31:
خاک بر سرشون.:31:
منم از زمانی که از شاتل رفتم آسیاتک هر شب بالای 4.5 گیگ دانلود دارم.
این آیدی جدیدو هم متاسفانه چون آیدی قبلیمو به خاطر اینکه به شاتل (دُزدتل) تیکه انداختم به مدت 1 ماه محدود کردن ساختم.
به زودی با همون آیدی سابق میام.
دیشب 5.3 گیگ دانلود شد.
سرویسم 2 مگ آسیاتک، سرعت دانلود روزانه 450، شبانه 250