[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Anti-Virus Updates 13 July, 2009
Update - 13 July, 2009Daily
کد:http://d-us-1h.kaspersky-labs.com/zips/av-i386-daily.zip
Printable View
Kaspersky Anti-Virus Updates 13 July, 2009
Update - 13 July, 2009Daily
کد:http://d-us-1h.kaspersky-labs.com/zips/av-i386-daily.zip
دقيقا.چرا كه اگر اين گزينه فعال باشه و تيك كنار آن خورده باشه و آن پرو كسي خاص در سيستم شما فعال نباشه كاسپر به هيچ وجه نميتونه به اينترنت وصل بشه و عملا آپديتي هم صورت نميگيره.نقل قول:
سلام بر اساتید
همان طور که در عکس می بینید کاسپر بنده دارد اسکن { آنتی روتکیت } می کند اما من هیچ گزینه ای برای اعمال این حرکت انجام ندادم !!!!!!!!!!!
در کاسپر هیچ گزینه ای برای این نوع اسکن وجود ندارد Anti Rootkit
می شود در مورد این نوع اسکن به بنده توضیح بدید که به چه دلیل و به چه علت اتفاق می افتد
و چرا فقط آنتی روتکیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟نقل قول:
لطفا مطالب خود را با فونت معمولي بنويسيد.
با سلام چظور میشه کیهای بلاک شده کاسپرسکی 2010 را پاک کرد
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3944738&postcount=1046
سلام دوستان سیستم من
cpu :q6600
ram : 2 gb platinum edition OCZ
ایا نسخه 2010 روی سیستم من بدون هنگ اجرا میشه ؟
من هم فایروال میخوام وهم انتی ویروس
باید از کدوم نسخه استفاده کنم ؟
ایا کسپر مثل اویرا اکانت رایگان نمیده ؟
سلام. یکی به داد من برسه.
این کاسپر اسکای من هر برنامه ای نصب می کنم میبره تو گروه Low Restricted و برنامه اجرا نمی شه. به گروه های دیگه هم که منتقل می کنم بازم برنامه درست کار نمی کنه. نمونش رپیدآپلودر. یه چیز دیگه هم هست. به خاطر کاسپر اسکای من تو سایت هایی مثل مدیافایر نمی تونم چیزی آپ کنم. اگه دوستان می تونن یه تنظیماتی رو برای این دو مورد پیشنهاد بدند که مشکل برنامه هام و فایروال برطرف بشه. ممنون
میشه یک نفر بگه که این پنجره زردی که مرتب باز میشه و دو گزینه Allow و Block داره.
کدوم گزینه رو بهتره بزنم؟
با تشکر
نسخه هاي جديد كاسپر ار نظر صرف منابه سيستم بهبودي قابل ملاحظه اي داشته اند و باعث سنگيني و كندي سيستن نميشوند.البته تعداد برنامه هايي كه با ويندوز استارت ميشن و نيز تركيب و تداخل احتمالي برخي برنامه ها با هم را نيز بايد درنظر گرفت كه مجموعه آنها باهم ممكنه در سرعت سيستم تاثيرگذار باشه.نقل قول:
شما از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟قرار گرفتن يك برنامه در گروه Low Restricted مانعي براي اجراي آن برنامه نيست.شما اگر به برنامه هايي كه استفاده ميكنيد اطمينان 100% داريد ميتونيد آنها را به گروه Trusted منتقل كنيد تا بدون هيچ مانعي هركاري خواستند انجام بدن.در مورد سايتهايي مانند Mediafire من گاهي اوقات بدون كاسپر هم آپلود در آن سايت را تست كرده ام ولي عملا آپلودي صورت نگرفته كه بنظر ميرسه ارتباطي با كاسپر هم نداشته باشه.نقل قول:
شما از كدام محصول و نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟اين پنجره زرد رنگ در مورد برنامه خاصي از شما سوال ميكنه يا در مورد همه برنامه ها؟اگر در مورد همه برنامه ها سوال ميكنه شما ميتونيد وارد بخش Settings كاسپر بشيد و در قسمت protection در قسمت Interactive Protection تيك مقابل عبارت Select action Automatically را بزنيد تا خود كاسپر در مورد برنامه تصميم گيري كنه و سوالي از شما نپرسه.نقل قول:
سلام دوستان
ایا راهی هست که بتونم مثل انتی ویورس اویرا keyهای رایگان 3 ماهه دریافت کنیم ؟
ممنون از جوابتوننقل قول:
من از نسخه 2009 استفاده می کنم و این پیغام بیشتر در مورد برنامه هایی ظاهر میشه کهدر قسمت
Low Restricted هستند.
دوستان من به یه مشکله جدی برخوردم. کسپر 2010 فایل های عاری از ویروس رو ویروس میدونه و پاکشون میکنه!!!!!!
البته نسخه 2009 این کارو نمیکرد ولی امروز که 2010 رو نصب کردم اینطور شد!!!!!!!!!!
راه حلی برای جلوگیری از این کار وجود داره؟؟؟
نقل قول:باید از internet security استفاده کنید.نقل قول:
در مورد اکانت رایگان نه خود کاسپر چنین چیزی رو نداره و فقط امکان استفاده از یک کلید یک ماهه پس از نصب وجود داره. البته به ندرت هم پیش میاد که بعضی سایت ها یا مجلات برای تبیلیغات یا اهدای جایزه به خوانندگانشون کلید های مدت دار کاسپر رو جایزه میدند که در این صورت دوستان در تاپیک کرک و سریال کاسپر اطلاع رسانی میکنند.
از نسخه 8.0.0.506نقل قول:
شما از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟قرار گرفتن يك برنامه در گروه Low Restricted مانعي براي اجراي آن برنامه نيست.شما اگر به برنامه هايي كه استفاده ميكنيد اطمينان 100% داريد ميتونيد آنها را به گروه Trusted منتقل كنيد تا بدون هيچ مانعي هركاري خواستند انجام بدن.در مورد سايتهايي مانند Mediafire من گاهي اوقات بدون كاسپر هم آپلود در آن سايت را تست كرده ام ولي عملا آپلودي صورت نگرفته كه بنظر ميرسه ارتباطي با كاسپر هم نداشته باشه.
من وقتی کاسپر رو می بندم برنامه رپیدآپلودر کار می کنه ولی وقتی باز باشه کار نمیکنه. شاید یه ربطی داشته باشه
من هم یک بار اینطور شد وطبق کشفیات خودم یک ویروسه که به فایلهات میچسبه و انتی ویروس هم تمام فایل هات رو پاک میکنهنقل قول:
من تا به حال دوبار فایل هام رو به خاطر این ویروس از دست دادم!:18::41::13::27:
خیلی ممنون دوست عزیز که اهمیت دادین به موضوع :40:نقل قول:
ولی آنتی ویروس فایل های توی پوشه های rar رو هم پاک میکنه!!!به فایل های Exeاسکاینت گیر میده و اونها رو پاک میکنه.در ضمن من دوباره برنامه ها رو دان کردم ولی بازم پاکشون کرد!!!!!!!
دوست عزیز چون شما کسپرسکی را در حالت خودکار گذاشتید چنین موردی پیش میادنقل قول:
اگر در حالت دستی باشه ، هر کاری با نظارت خودتون صورت میگیره و در مورد هر فایل مشکوک از شما سوال میشه
(که آیا فایل مخرب هستش یا خیر و یا حذف بشه یا نه)
بهرحال دو راه ساده دیگه دارید
راه اول : برنامه یا فایل مزبور را به Trusted Zone کسپرسکی وارد کنید
راه دوم : فایل را مطابق پست زیر برای آزمایشگاه کسپرسکی ارسال کنید تا هرچه سریعتر این مثبت کاذب برطرف شود
سلام دوست عزیزنقل قول:
اره ویروس داخل همه ی فایل هات میره(بطور غیر مستقیم این کار رو میکنه یعنی هر گاه نگاه میکنی معلوم نیست و مثلا در هسته ی ویندوز یک جایی مخفی هست و انتی ویروس را تحت فشار قرار میده که همه ی فایل ها ت رو ویروس بناسه!(خیلی پیشرفته است نه)
اره یکی از ویژگی های بد دانلود افلاین اینه که تمام فایل ها یی مثل ویروس اخرین نسخه رو هم می گیره و من احتمال میدم از همین روش ویروسی شده باشه!ویروس به همه ی فایل ها میچسبد حتی Exe و من طبق مشاهداتم فقط به عکس ها نمیچسبه و قبلا که از ورچل سی دی استفاده میکردم داخل اون فایل ها ی ایمیج رو هم نمیتونست بره ولی چند تا ایمیج iso که داشتم هم ویروسی شد!:18:
دوست عزیز برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ چک کنید فایروال ویندوز خاموش باشدنقل قول:
نقل قول:
بنده از ورژن 2010 استفاده می کنم
آيا از نسخه نهايي 2010 استفاده ميكنيد؟چون نسخه نهايي 2010 يعني 9.0.459 داراي اين گزينه نيست.نقل قول:
سلام
ببخشید دوستان کسی میدنه باید در کاسپراسکی 2010 چکار کرد که کاسپر موقع باز کردن یک فایل مثلا تری دی مکس 2009 اونو چک نکنه!
می دونید که خیلی ستاپ این برنامه سنگینه!
فایروال روش بود خاموش کردم ولی بازم هیچ اتفاق خاصی نیوفتادنقل قول:
دوست عزیز برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ چک کنید فایروال ویندوز خاموش باشد
من از نسخه 9.0.0.459 استفاده می کنمنقل قول:
دوستان یه سوال : چطوری میشه فهمید که یه ویروسی مثه vhost32 در دیتابیس این کاسپرسکی هست یا نه ؟
یا اصلا سایتی وجود داره که بگه چه ویروس هایی شناسایی شدن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
\
چطور میتونم مانع این نوع چک کردن ها بشم !؟
کد:http://img232.imageshack.us/img232/5864/713200935302pm.png
در اين نسخه گزينه اي كه شما اشاره كرديد وجود نداره.شما كاسپر را از كجا دانلود كرديد؟نقل قول:
ويروس موردنظر شما توسط كدام آنتي ويروس با اين نام شناسايي شده?نرم افزار PrevX اين بدافزار را كه در ايران نيز منتشر شده را شناسايي كرده و پاك ميكند.نقل قول:
در خود سايت كاسپر به آدرس زير ميتونيد نام ويروسها را جستجو كنيد.در قسمت بالاي Search شما گزينه viruses را انتخاب كنيد:
کد:http://www.viruslist.com/en/viruses/encyclopedia
سايت مشخصي براي اين منظور نديده ام.كمپانيهاي امنيتي با اسامي مختلفي ويروسها را ممكنه نام گذاري كنند.نقل قول:
لطفا سوالات خود را در يك پست مطرح نماييد.
نمیدونم این باگه یا قابلیت به خصوص. اما من هم یک بار بعد از وصل شدن به اینترنت به طور اتفاقی با کلیک راست روی آیکون رویتش کردم. اسکن خودش رو انجام میده و بعد محو میشه.نقل قول:
در اين نسخه گزينه اي كه شما اشاره كرديد وجود نداره.شما كاسپر را از كجا دانلود كرديد؟
از کمکهاتون ممنون . راستی این preveX ، کرک درست و حسابی داره اصلا ؟ با این چک کردم ، تمام شرت کاتهای روی دسکتاپمو ویروس میشناسه ؟!:27:نقل قول:
ويروس موردنظر شما توسط كدام آنتي ويروس با اين نام شناسايي شده?نرم افزار PrevX اين بدافزار را كه در ايران نيز منتشر شده را شناسايي كرده و پاك ميكند.
hamilton جان مشکل من اینه :
نقل قول:
سلام بر تمام دوستان. به دادم برسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم ویروسه ، مخربه ، تروجانه ، چیه ...! افتاده به جون کامپیوترم
کامپیوتر رو که باز میکنم ، چنتا صفحه اینترنت اکسپلورر باز میشه با نام سایت imagrupload.piz !! بعد هم خودش بسته میشه و چند بار هم تکرار میشه !!! بعد بعضی وقتا با پرفرمنس سیستم شوخی میکنه و کارکرد CPU رو به 100% میرسونه !!! بعدم وقتی میخوام بیام اینترنت و IE رو باز میکنم ، هراز گاهی (یعنی خیلی !) صفحه IE رو میبنده . !! راستی چنتا برنامه عجیب که فک کنم همونها باشن به task man اضافه شده !! نام هایی مثه Vhost 32 و IEXPORER و ... دارن .
یه توضیحی هم بدم ، این چنتا برنامه اضافی که باز میشن ، مثه vhost32 و ... قتی یبار کانکت میشم و این چنتا برنامه رو 2 بار End poccess میکنم ، مشکلم حل میشه ، ولی اگه دیس کانکت شم بازم برگدم ، مشکل بازم میاد ، یعنی تمام پنجره های IE و مرورگرهای دیگه رو میبنده ! کوکی ها رو هم پاکیدم ولی حل نشد بازم . کمک
از این سایتنقل قول:
کد:www.------------.com
متاسفانه اين محصول داراي كرك معتبري نيست.نقل قول:
شما دوست عزيز بايد مشكل خود را در انجمن زير مطرح نماييد:نقل قول:
شما برنامه prevX را در سيستم خود نصب و كامل اسكن كنيد.احتملا مشكل شما با اين برنامه حل خواهد شد.
توصيه ميكنم هميشه نرم افزارهاي امنيتي و كلا برنامه هاي مورد نياز خود را از سايتهاي سازنده آنها دريافت نماييد.بعضي سايتها با دستكاري در برنامه ها تغييراتي در آنها ميدن كه در جهت اهداف خاصي ميباشه(منظورم مورد خاص شما نيست.)نقل قول:
چطور میتونم مانع این نوع چک کردن ها بشم !؟
کد:http://img232.imageshack.us/img232/5864/713200935302pm.png
نقل قول:
در 2009 نمیشه کاری کرد. اما در 2010 دو قابلیت جدید اضافه شده. به تنظیمات و بخشapplication control برید.
در قسمت trusted applications هر دو گزینه باید تیک خورده باشه تا برنامه هایی که digital signature دارند و / یا در دیتابیس کاسپر وجود دارند به بخش trusted برند.
اما در قسمت other applications برای اینکه در مورد بقیه برنامه هایی که هیچ کدوم از مشخصه های بالا رو ندارند انالیز اولیه انجام نشه میتونید قسمتی رو که نشون دادم انتخاب کنید تا بقیه برنامه ها بدون آنالیز و مستقیما به بخش low restricted برند. البته در این حالت اگر به برنامه ای در حد بالا مشکوک بودید، میتونید قبل از اجرا یا نصب اون ، دوباره گزینه بالایی رو انتخاب کنید تا انالیز روی اون انجام بشه و احیانا اگر مربوط به گروه های high restricted یا restricted باشه مشخص بشه.
قابلیت دوم اضافه شده اینه که در صورت انتخاب آنالیز به جای رفتن مستقیم برنامه ها به low restricted میشه حداکثر زمان آنالیز رو معین کرد. به طور پیش فرض 30 ثانیه حداکثر زمان هست. میشه تا 5 ثانیه هم کم کرد. در هر صورت به این روال هست که اگر طی زمان مشخص شده کاسپر نتونه به وضعیت برنامه پی ببره، آنالیز تموم میشه و موقتا برنامه به low restricted میره، اما در background آنالیز ادامه پیدا میکنه تا گروه مربوط به برنامه مشخص بشه. در این حالت هم توصیه شده در صورت مشکوک بودن به برنامه ای زمان آنالیز رو به حالت اول برگردونید.
دوست عزیز شما برنامه موردنظر رو به پوشه Trusted فایروال منتقل کنیدنقل قول:
و همچنین خود برنامه رو به Trusted Zone کسپرسکی اضافه نمایید.
دوست عزیز Rootkit Scan در قالب تنظیمات Full Scan و Quick Scan گنجانده شدهنقل قول:
اما این موردی که شما اعلام کردید یک رفتار داخلی از سوی کسپرسکی هستش که هیچگونه تنظیم خارجی نداره
این اسکن بطور خودکار صورت میگیره و تنظیماتی نداره چون یک فرمان داخلی کسپرسکی هستش
البته فکر کنم در ورژن جدید این مورد اصلاح بشه
پسورد:کد:http://dl.---------.com/Files/Update/Kaspersky_KIS_KAV_2009_Offline_Update_2009-07-16_---------.com.exe
کد:www.---------.com
Kaspersky KIS KAV 2010 Offline Update 2009-07-16
کد:http://dl.---------.com/Files/Update/Kaspersky_KIS_KAV_2010_Offline_Update_2009-07-16_---------.com.exe