قشنگ بود چطوری عوض کردی؟نقل قول:
Printable View
قشنگ بود چطوری عوض کردی؟نقل قول:
فونت خوشگله!نقل قول:
فونت گوشیم چطوره ؟
اون برنامه ای که نرم افزار های در حال اجرا رو نشون میده رو داری، درسته؟
میشه لینک بدی؟
برای تغییر فونت گوشی اول این برنامه رو دانلود و نصب کنید
رمز فایل دانلود شده :کد:http://www.dl.takmob.net/software/pocketpc_2/Setting+%20Windows%20Mobile%20%5Bwww.takmob.net%5D.zip
بعد فونت مورد نظرتون رو کپی کنید توی پوشه Windowsکد:www.takmob.net
این برنامه توی Program شرتکاتی نمیسازه
برای اجراش برید به : +Start>Settings>System>Settings
بعد از اجرا Settings+ رو بزنید و از منویی که باز میشه Fonts رو بزنید
توی صفحه ای که باز میشه باید تعیین کنید که فونت کدوم قسمت گوشی رو میخواید تغییر بدید
برای اینکار کادر اول رو روی System و از کادر دوم فونت مورد نظر رو انتخاب کنید
در ضمن میتونید حالت فونت (Bold یا Italic ) رو هم انتخاب کنید
بعد از کادر اول گزینه های دیگه رو هم انتخاب کنبد و فونت رو برای اونها هم تنظیم کنید
در آخر هم OK کنید و گوشی رو ریست کنید
این فونت رو هم بزودی میزارم
من نميدونم منظورت از چيني كدومه ؟نقل قول:
اگه اون چينيهايي كه 2 سيمكارته هستند و آنتن دارند ، منظورته اونا كه خيلي تابلو هستند
قيمتشون هم مثلا 150 تومن هست
هيچ كس هم نمياد گوشي 150 تومني را به جاي 400 تومني قالب كنه ....
3 نشنان هست تابلو
1- داشتن آنتن
2- داشتن كليدهاي 4 جهته در كيبورد
3- دو سيمكارته بودن اگه كليدهاي تماس را نگاه كني متوجهمنظورم ميشي
اما چيني غير از اين اگه باشه بگو ما هم بدونيم
چون تا حالا كسي غير تايوانيشو نديده
فكر ميكنم خريد x1 راحتترين خريد ميتونه باشه
این سوالِ منم هستنقل قول:
سلام.نقل قول:
خوشبختانه گوشیهای وین مو خیلی به راحتی میشه خرید. اینکه چینیش تو بازار زیاده دلیل نیست که نتونی بخری چینیهاش اصلا" وین مو نیستن .شما با خیال راحت بخر.
آقا بالاخره پیدا کردم
با این روشی که توضیح میدم میتونین به جای Calender و Contacts که پایین صفحه هستند هر چی که خواستین بزارین
ابتدا نرم افزار Advanced Configuration Tool v3.3 رو با حجم ۳۵۲ کیلوبایت از لینک زیر دانلود و سپس نصب کنید
رمز فایل :کد:http://dl.lxl.ir/mojtaba/golchin/15/2/Advanced_Configuration_Tool_v3.3/Advanced%20Configuration%20Tool%20v3.3--[www.lxl.ir].zip
بعد باید تنظیمات Soft Key ها رو با حالت پیش فرض برگردونیدکد:www.lxl.ir
برای این کار به Start>Settings>Personal>Buttons رفته و Soft key ها رو مثل عکس زیر تنظیم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد Advanced Config رو اجرا کنید و به مسیر زیر برید
Menu>More Settings>Key Mapping
حالا در قسمت Left Softkey میتونید در کادر اول نرم افزار مورد نظرتون رو انتخاب و توی کادر دوم اسمی رو که میخواید نمایش داده بشه رو انتخاب کنید
برای Right Softkey هم این کارو انجام بدید
مثل عکس زیر
بعد Ok رو و سپس Done رو بزنید . پیغامی میاد که شما Yes رو بزنید تا گوشیتون ریست بشه
بعد از این که گوشیتون بالا اومد میتونید تغییر رو ببینید
عکس نهایی پس از اعمال تغییرات
فکر میکنم همین باشه . اگه اشتباه بود بگو تا بگردم و پیداش کنمنقل قول:
این هم فونت گوشیمکد:http://www.zshare.net/download/68401281f9714c76
کد:http://www.zshare.net/download/6840142139ad6b0e/
یه چیز جالب پیدا کردم
آپدیت درایور دوربین X1
قابیلت هایی که اضافه شده :
َAuto Flash
GPS Location
یه عیب هم داره
فیلم هایی که با گوشی گرفتی رو نمیشه توی حالت دوربین دیدشون
شاید قابلیت ها و عیب های دیگه ای هم داشته باشه . من فقط این ها رو میدونستم
-----------------------------------------------------------کد:http://www.zshare.net/download/6840192038fcee86/
من وقتی میخوام Resco Viewer ALFA رو اجرا کنم این ارور رو میده
the alfa version has expired.Pease purchase the product or download the final version from our web page "www.resco.net"
تا حالا چند بار پاکش هم کردم و دوباره نصب کردم . هیچ اتفاقی نمی افته و باز همین ارور رو میده
اين اتو فلش خيلي وقته هستنقل قول:
قابليت زوم به عكس برداري در 3 مگا پيكسل هم اضافه ميشه
اون رسكو الفا چه فرقي دار؟
چون رسكو معمولي خيلي بهتره نميدون چرا الفا را ميخواهين
منم نصب كردم همين پيغام رو داد موقع باز كردن
دوباره سرچ ميكنمو چچيز بهتري پيدا ميكنم
در مورد پست قبليت
بهتره عكسها را از لينك در بياري
يا خود عكس را بزاري
و يا اپ كني در سايت
ممنون
در مورد رسکو الفا باید بگم اگه تاحالا باهاش کار کرده باشی به وضوح میفهمی که از بقیه سرترهنقل قول:
با قلم میشه عکس ها رو مرور کرد در حالت تمام صفحه
گرافیک واقعا جذابی داره
به راحتی میشه عکس ها رو ارسال ، حذف ، یا جابه جا کرد .
خلاصه اینکه فوق العادست
در حالی که Resco Pro این قابلیت ها رو نداره
در ضمن من با ریجستر کردن Pro مشکل دارم چون این نوع کیجن ها توی سیستمم اجرا نمیشه
اگه توی سیستمت کیجن اجرا میشه بی زحمت واسه Asextor کدشو برام بگیر . مرسی
درمورد عکس ها باید بگم به نظرم اینطوری باشه بهتره
چون اگه بخوام عکس ها رو از لینک در بیارم به حجم صفحه 400 کیلوبایت اضافه میشه
که باعث میشه تاپیک 30 ثانیه دور تر برای دیال آپی ها باز بشه
ولی اگه اینجوری خلاف قوانین هست بگو تا درستشون کنم
موفق باشید
نقل قول:
آخه رسکو بتا خیلی باگ بزرگی داشت... تو موقعی که میخواستی کش رو پاک کنی گاهی اوقات عکس ها هم پاک میشد که این یه فاجعه بود و اینم که آلفا هست دیگه آدم میترسه .. حالا شما که با این کار کردی بگو شتاب سنجی که نوشته جریانش چیه؟ چطور از شتاب سنج استفاده میکنه؟؟
والا من در مورد بتا اطلاعاتی ندارم ولی اشکالی توی الفا ندیدمنقل قول:
البته شاید این باگی که گفتی توی الفا هم بوده . من تست نکردم
در مورد شتاب سنج باید بگم که X1 شتاب سنج نداره و من نمیتونم نظری بدم
در مورد قلم که گفتم برای اینکه بدونید چطور بود میتونید برید به Inbox اس ام اس هاتون و یکی رو باز کنید .
حالا قلم رو روی صفحه از راست به چپ بکشید . میبینید که میره اس ام اس بعدی
توی عکس ها هم توی Resco Alfa همین طوری بود که من توی هیچ نرم افزار دیگه ای ندیدم
نقل قول:
سلام.
برای باز کردن اینگونه ک ی ج ن ها رو سیستمت باید دات نت فریم وورک رو نصب کنی.
کد فعال ساز برای رسکو پرو با UserName ی که شما خواسته بودید :26888 :11:
اين الفا كه خودم گذاشتم باز نشدنقل قول:
حتما تستش ميكردم
اما اونيكي رسكو كه گذاشتم هيچ ايرادي نداره
اين كه با انگشت ميتوني عكسها رو عوض كني بحثش جداست
رجيسترش هم هيچ مشكلي نداره
اريان همواسه شما از كيجن سريال دادند
توصيه ميكنم نصبش كني
در عوض سرعت بسيار خوبي داره
حتي ميشه گفت سرعتش نزديك به كامپيوتر هست
سلام دوستان
2تا مشکل با x1دارم
1.شارژ باطری بیشتر از 2روز نگه نمیداره(درحالت استفاده زیر نرمال)
2.موقع تایپ کند عمل میکنه
3.(شرمنده 3تاشد:31:)ورژن جدید رادیوی براش نیومده تا آنتن دهیش قویتر بشه؟
1- شما ميشه تعريف خودتون را از استفاده نرمال بگيدنقل قول:
2- يه برنامه هست در قسمت نرم افزارها واسه حل اين مشكل
نصبش كن ببين واست تاثيري داره
3- بله ورژن جديد هست خواستي لينك بدم
رسكو فوتو ويور يه امكان جالب هم داره
ميتوني يك فايل صوتي به عكس ضمينه كني
يعني با ميكروفوت صدايي را ضبت كني و بچسبوني به عكس
تازه اونم با چه كيفيتي ....
هر وقت اين عكسو باز كنيد اون صدا پخش ميشه
البته احتمالا فقط در رسكو اين قابليت باشه يعني باقي برنامه هايي كه عكس باز ميكنند را نميدونم
باطری که حدود سه چهار ماه طول میکشه تا کامل آب بندی بشه . من خودم گوشیم رو اواسط مرداد گرفتم ولی هنوز آب بندی نشده . یعنی توی 1 ساعت میتونم 100 درشد شارژ رو تموم کنمنقل قول:
برای مشکل دومت فایل زیر رو دانلود و نصب کن
کد:http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2F%D8%B1%D9%81%D8%B9%20%D9%85%D8%B4%D9%83%D9%84%20%D8%AA%D8%A7%D8%AE%D9%8A%D8%B1%20%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%83%D8%AA%D8%B1%D9%87%D8%A7%D9%8A%20%D8%AA%D8%A7%D9%8A%D9%BE%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%AF%D8%B1%20x1
عكسهاي كم حجم عيبي ندارندنقل قول:
درمورد عکس ها باید بگم به نظرم اینطوری باشه بهتره
چون اگه بخوام عکس ها رو از لینک در بیارم به حجم صفحه 400 کیلوبایت اضافه میشه
که باعث میشه تاپیک 30 ثانیه دور تر برای دیال آپی ها باز بشه
ولی اگه اینجوری خلاف قوانین هست بگو تا درستشون کنم
شما 3 تا عكس كمحجم اگه بزاريد ميشه 100 كيلو بايت عيبي نداره
در ضمن اينطوري اموزش بهتر ميشه
1.روزی 50تا اس ام اس و 4دقیقه مکالمه همیننقل قول:
3.نیکی و پرسش:10:
چه خبره 4 ماه ؟نقل قول:
باطريهاي سوني اريكسون اينطوري نيستند
من كه گرفتم گوشيو همون اولش خوب كار ميكرد
و تا الان هم فرقي نكرده
نه بيش نه كم
اين باطريهاي سامسونگ هست كه بايد چند ماه بگذره تا بهتر بشه
50 تا sms زدن نزمال نيست عزيزنقل قول:
حتما چند تا هم دريافت ميكنيو ميخونيش اره ؟
2 روز خوبه پس واست
در مورد راديو
منم دلم ميخواد بزارم
ولي چون انجمن پاكت پي سي هيچ چي نداره جايي نيست بذارم
يكي از اين دو را نصب كن
ريختنش دقيقا مثل رام هست
تعويض رام كه بلد هستي درسته ؟
من فکر نمی کنم از اس ام اس باشهنقل قول:
من از ایراسل استفاده می کنم و تو منطقه ما زیاد آنتن میپره شاید از این باشه
خیلی ممنون
درضمن من تاحالا رام عوض نکردم مشکلی که پیش نمیاد؟
اگه انتن ضعيف باشه بله احتمالش هست مصرف باطري بيشتر بشه
پس بهتره حتما راديو را اپديت كني
اگه تا حالا عوض نكردي بايد يه عده آموزها را مطالعه كني مشكل خاصي نيست
اول بايد گوشيو hard-spl كني
بعد ميتوني رامهاي كوكشو و راديوها را نصب كني
براي آموزش فعل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن
آقا برو خدا رو شكر كن كه X1 گرفتي ، چون اگر diamond2 گرفته بودي 1 روز هم دوام نمياورد . چون من بدون sms و 5 دقيقه مكالمه و كمي ور رفتن با منوها باتريم 2 روز بيشتر دوام نمياره. شايدم باتري من خرابه !نقل قول:
كلا توصيه ميكنم دوستاني كه x1 دارن اگر به سرشون زد كه گوشيشون رو بفرشون و يه diamond2 بگيرن ، قبلش خوب فكر كنن و توجه كنن كه هر گوشي مزايايي داره و معايبي
حرفهاي شما راجع به باطري با حرفهاي آريان مغايرت داره ...نقل قول:
نقل قول:سلام.نقل قول:
شاید نه قطعا" از اینه که آنتن میپره و برای سرچ مجدد باطریتو بعد از جویدن قورت میده.
نقل قول:
سلام.
من حاضرم گوشی رو بدم دوستان تست کنن .من نیاز ی ندارم در مورد ساخته دیگران دروغ بگم که مثلا" باطریش فلانه و.....
اما اینکه باطری دوستمون میگه 2 روزه تموم شده.شاید دلایلی غیر از خرابی باطری و استفاده داره.من نمونه هایی رو عرض میکنم ایشون تست کنن.
شاید تو منطقه ای که ایشون هست پرش آنتن زیاد باشه.شاید وایرلس مدام روشن باشه.(البته من خودم زیاد استفاده میکنم از وایرلس.)
شاید لباستون باعث ایجاد الکتریسیته ساکن میشه که با برخورد گوشی با لباس تخلیه الکتریکی صورت میگیره.شاید محل کارتون یا محل قرار گرفتن گوشی دارای میدان مغناطیسی غیر متعارف هست (مثل داراباد و مناطق اطرافش )و......
تست کنید ببینید از این موارد هست یا نه.
ضمن اینکه گلمحمدی جان شما میفرمایید 50 تا اس ام اس و 5 دقیقه مکالمه نباید 2روز دوام بیاره باطری؟؟؟؟ 50 تا اس ام اس غیر معمول نیست و انچنان باطری نمیخوره علت رو در موارد دیگه جستجو کنید.:11::40:
امروز برای اولین بار وایلس گوشی رو توی دانشکده تست کردم :5:خدا رو شکر رو سفیدم کرد کنارم 5800 یکی از دوستتان هم بود که خودشو کشت تا کانکت بشه نتونست:31: من تا on میکردم وصل میشد:27: سرعتشم که عالی بود
بله ، مي دونم ولي اين وضعيت گوشي منه . هنوز چيز خاصي روش نصب نكردم و گوشي رو هم با گارانتي ياس خريدم كه مطمئن هست.
من غير از جناب آرين نديدم كسي گفته باشه كه باتريش انقدر دوام مياره .ممكنه ايشون تنظيمات گوشي رو طوري تغيير دادن كه باتري كمتري مصرف ميشه(تا حدي ميشه اين كارو كرد)
احتمالش هم هست كه باتري من مشكل داشته باشه.
در نظر داشته باشين كه به طور رسمي هم talk time دايموند نصف x1 هست و خب اينو كه همه مي دونن.
مسائل ديگه اي هم وجود داره كه چون اينجا تاپيك x1 هست ، ميزارم واسه بعد. شايد تو تاپيك diamond2 مطرح كردم
نقل قول:
سلام.
نا امیدم کردی جوون:31:
این چه مقایسه ای بود کردی . دوستان یک هفته این تاپیک تعطیله.گل محمدی جان بیا یک پارچه مشکی بزنیم سر در تاپیک.X1 رو با 5800 مقایسه کرد این دوستمون.:41:
مرد حسابی مقایسه X1 با 5800 مثل مقایسه لکسوسه با ماشین کوکی.:46::31::11:
:40::10:
سلام جناب آرين ، من نميدونم اين مواردي كه شما فرمودين چطوري روي باتري اثر ميذاره ولي به هر حال كاريش نميشه كرد.
اما در مورد آنتن ، همينطوره . يعني مدام شبكه قطع و وصل ميشه و اين به نظرم دومين ايراد دايموند من هست .به نظرم آنتن دهيش زياد خوب نيست چون من با گوشي قبليم (w810) تو اتاق خودم همچين مشكلي نداشتم
نقل قول:
سلام.
به هر حال اگر صحبتهای من باعث شده انتخاب غیر اصولی داشته باشید و متضرر شده باشید من همینجا عذر خواهی میکنم و با کمال میل و رضایت کامل حاضرم قرار بزارید باهم بریم گوشی رو بفروشید و مابه التفاوت خریدتون با فروشتون رو بپردازم تا اونچیزیرو که مایل هستید بخرید.(البته تا خیلی دیر نشده و گوشی هنوز زیاد کار نکرده.):11::10:
نه منظورم مقایسه نبود همینطوری گفتم آخه گوشیه دیگه ایی اون نزدیکا نبود ببینم چطوریهنقل قول:
سلام.
نا امیدم کردی جوون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه مقایسه ای بود کردی . دوستان یک هفته این تاپیک تعطیله.گل محمدی جان بیا یک پارچه مشکی بزنیم سر در تاپیک.X1 رو با 5800 مقایسه کرد این دوستمون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرد حسابی مقایسه X1 با 5800 مثل مقایسه لکسوسه با ماشین کوکی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام.
اینکه آنتن زیاد قطع و وصل میشه مشکل از گوشی شما نیست کلا" چند وقتی هست که این مشکلات هست اما علتش رو اینجا و بصورت عمومی نمیشه بیان کرد .اگر لازم بود بصورت خصوصی عرض میکنم خدمتتون اما در هر صورت من پست قبلیم رو بازم تاکید میکنم و حاضر به این همکاری کوچیکی که از دستم بر میاد هستم.:11:
نقل قول:
:46::10::11:
اين چه حرفيه جناب آرين !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما لطف مي كني و هر شب مياي اينجا و بچه ها رو راهنمايي مي كني و بر اساس اون چه كه ديدي قضاوت ميكني .
در ضمن من فقط از شما نظر نخواستم ، نظر بيشتر دوستان همين بوده
منم هنوز مطمئن نيستم كه اشتباه كردم چون x1 رو نديدم . در حاليكه شما با x1 هم كا ر كردي و نظرت به مراتب معتبر تره
ولي يه نكته اي وجود داره و اون اينه كه x1 مدت زيادي اومده تعداد زيادي از بچه ها خريدن و همه ايراداتشم در اومده و هميشه نظر ها نسبت به يه محصول جديدتر بهتره . به خصوص اون قضيه ترك خوردن ، ناخوداگاه تاثير منفي زيادي رو ذهن آدم ميذاره كه كاملا طبيعي هست
بايد از شما وچند تا از دوستان ديگه جدا تشكر كرد كه اگر انقدر زحمت نمي كشيديد ، بايد در اين فروم رو تخته مي كردن
حالا من يه چند روز ديگه صبر مي كنم ، هم تنظيمات رو بهتر مي كنم و هم گوشي رو چند بار شارژ و دشارژ مي كنم اگر بهتر نشد ميبرم گارانتي ببينم چي ميگه ، شايد باتريمو عوض كردن
با تشكر از زحماتتون و شبتون به خير
50 تا پيام كم نيست ارياننقل قول:
البته اينكه چقدر ميكشه تا اين 50 تا را بنويسه مهمه
بازم ميگم 50 تا پيام كم نيست كه تاثير كمي در مصرف شارژ باطري داشته باشه
اگه مشكل از انتن باشه بايد يه جاي ديگه تست كنه
و يا با يه اپراتور ديگه ....
درستهنقل قول:
اريان مشا كه به تنظيمات گوشي دست نزده ايد؟
مثلا بكلايت و ....
اريان باور كن 5800 داران از بس راضي هستند حتي ميگند از x1 هم بهتره ....نقل قول:
شما كه خريديننقل قول:
پس بيخيال ديگه صحبت از انتخاب نكنيد
به نظر من بزرگترين ايراد x1 همون تركها هست
شما يه كاري بكن
اول به سوالم جواب بده
باطريو چطوري اب بندي كردي؟
حالا اينكارو بكن
با گوشي كار كن تا باطريش كمتر بشه
انقدر كه گوشي خاموش بشه
بعد با شارژر بزار شب تا صبح شارژ بشه
فردا تست كن ببين تاثير مثبتي داره ؟
سلام جناب گل محمدي ، خسته نباشيد . كاملا درست مي فرماييد ، ديگه نبايد حرفشو زد
مي دونم كه نبايد در مورد دايمند 2 تو تاپيك x1 حرف زد ، شرمنده
در مورد شارژ 1 بار اين كارو كرده بودم (شب اول) اما ديشب هم دوباره اين كارو كردم حالا تا شب باهاش كار مي كنم و نتيجش رو بهتون مي گم
ويرايش : خوب باتري من 12 ساعت بيشتر دوام نياورد . تو اين فاصله من 5 دقيقه مكالمه داشتم ، 15 دقيقه موزيك گوش دادم ، 5 دقيقه فيلم ديدم و 2-3 ساعتي به كامپيوتر وصل بودم و رو گوشي برنامه نصب مي كردم و اين جور چيزا
سلام
نه منظورماين نبود كه اصلا راجع به غير اكسوان حرفي نزنيم
اين مطالب تقريبا به درد گوشيهاي ديگه هم ميخورند
سلام.نقل قول:
از تنظیمات بکلایت رو رو حداقل گذاشتم چیز دیگه ای هم اگر یادم بیاد میگم.
اون قسمت دوم رو هم که شوخی کردم .:46::11: