سلامنقل قول:
من خودم وقتی شماره صفحات را میزارم روی شماره صفحه دوبار کلیک میکنم تا در حالت انتخاب قرار بگیره و سپس از طریق Ruler (خط کش اطراف صفحه ) اونا به سمت پایین می کشم . (word 2007)
Printable View
سلامنقل قول:
من خودم وقتی شماره صفحات را میزارم روی شماره صفحه دوبار کلیک میکنم تا در حالت انتخاب قرار بگیره و سپس از طریق Ruler (خط کش اطراف صفحه ) اونا به سمت پایین می کشم . (word 2007)
از دوستان اگه كسي ميدونه جواب اين پست من رو بده
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5479472&postcount=5249
سلامنقل قول:
اگه با Default كردن اين حالت از كادر Paragraph مشكل حل نشد بگيد تا روش ديگه اي رو امتحان كنيم
مرسی ولی با این کار سایز خود فوتر کوچیک میشه و تنظیم صفحه بهم می خوره.نقل قول:
نه فايده ايي نداشت اگه ممكنه يه روش ديگه بگيدنقل قول:
چشم انتظاریم !نقل قول:
ظاهرا این روشی که فرمودید برا 2003 هست، ممکنه در مورد 2007 هم توضیح بدید ؟نقل قول:
ابتدا به منوی Insert رفته و گزینه Tables یک جدول ساخته یا از قسمت Quick Tables یک جدول انتخاب کنید( مثلا جدول MAY را انتخاب کنید ) با این کار تب Design به منوها اضافه میشه .نقل قول:
توی قسمت Table Style گزینه Border را انتخاب کنید و گزینه Border And Sayding را انتخاب کنید و از پنجره باز شده می تونید در قسمت Style خطوط اطراف جدول را انتخاب کنید که چند تا گزینه منحنی هم داره که میتونید اونا را انتخاب کنید .
امیدوارم منظورتون همین باشه
موفق باشید
راستش من هر چی این خط کش را جابه جا می کنم فوتر اصلا تغییری نمیکهنقل قول:
یه نمونه میتونی بزاری اینجا ببینم چطوریاست ؟
با سلام به همه دوستان
هنگامي كه يك سند را باز ميكنيم و در آن تغييراتي انجام ميدهيم و يعد ميخواهيم عملياتي را كه انجام داديم ذخيره كنيم وقتي گزينه سيو را ميزنيم به جاي اينكه سيو بشند پنچره سيو كردن با نام جديد باز مي شه و تغييرات روي سند اولي اضاف نميشود و مجبوريم كه آن را با نام ديگري ذخيره كنيم اين مسئله چه جوري پيش مياد و راه حلش چيه
درست شد...تو یه فایل اینطوری بود...تو بقیه فایلها مشکل نداشت...کپی پیست کردم حل شد...مرسینقل قول:
مواردي كه توي اين پست اشاره كردم رو با دقت انجام بديدنقل قول:
از اين پس هم خوبه ابتدا كمي جستجو كنيدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1881185&postcount=1166
سلام دوست عزيزنقل قول:
يكي از علتهاي آن ممكنه Read Only بودن اون فايل يا عدم دسترسي كافي در آن پوشه باشه كه اجازه تغيير به شما نميده
اين كار با كشيدن جدول (Table) امكان پذير نيستنقل قول:
میشه آفیس2007و2010راباهم روی یک سیستم داشت
من نصب کردم ولی یه اشکال کوچیک داره. وقتی ورد 2010 رو یه مدت کار میکنی و یه بار میخوای 2007 رو باز کنی طول میکشه و فایلها رو یه چیزی شبیه نصب میکنه. این پر شدن نمودار رفت رو اعصابم و کلا بی خیال 2007 شدم. سرعتش و کیفیتش کمتر از 2010 هست ...نقل قول:
[QUOTE=mahdi7610;5499142]1 - ابتدا جدول را انتخاب کنید و به سربرگ Design رفته در قسمت Table Styles گزینه Modify Table Style را انتخاب کنید و از صفحه باز شده گزینه Format و سپس Border را بزنید از اون قسمت می تونید حاشیه های جدول را به صورت منحنی انتخاب کنید .
واقعا ممنون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید اما یک سوال من تا مرحله آخر رو رفتم اما متاسفانه خط منحنی ندیدم و در قسمت Border میشه آخر رو باز هم توضیح دهید یا از مرحله آخر عکس بگذارید ممنون میشم واقعا
2003 و 2007 را الان روی سیستم دارم .نقل قول:
فقط موقعی که بخوای از 2003 به 2007 بری یا برعکس باید چند دقیقه منتظر پیکر بندی باشی .
2010 را ندارم . اما احتمالا بشه با 2007 با هم داشت .
موفق باشی
واقعا ممنون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید اما یک سوال من تا مرحله آخر رو رفتم اما متاسفانه خط منحنی ندیدم و در قسمت Border میشه آخر رو باز هم توضیح دهید یا از مرحله آخر عکس بگذارید ممنون میشم واقعا
نقل قول:نقل قول:
فکر کنم متوجه شدم که درست توضیح ندادم واقعاً شرمنده
میدونید منظورم این است که چهارطرف و یعنی همان چهارگوشه گرد باشند و صاف نباشند
البته نمی دانم بهترین آدرس برای آپلود عکس چه سایتی است وگرنه یک عکس می گذاشتم ممنون میشم هم جواب سوال را بدهید و هم آدرس برای آپ
من چون با بخش بندي كار زياد مي كنم يك اشكالي در اين قسمت پيدا كردم كه خواهش مي كنم منو راهنمايي كنيد:
در Page Setup قسمت Layout گزينه اي دارد با عنوان Section Start كه چند چيز را مي توان انتخاب كرد مثل صفحات فرد، صفحه زوج، ادامه دار و...
اگر امكان دارد توضيح كاملي در مورد اين منو و اين كه در متن چطور بايد بخش بندي كرد.
مثلا اگر در اينجا صفحه فرد را انتخاب كنيم. در متن وقتي مي خواهيم Section كنيم بايد باز صفحه فرد را انتخاب كنيم؟ يا ...
خلاصه من سر در گم شده ام.
من يه سری کادر صفحه دارم ولی همگي عکس هستن، چه طور بايد ازشون استفاده کنم و به ليست کادرها اضافشون کنم ؟
سلام دوستان با عرض معذرت از اینکه تایپیک جدا زدم
راستش تعداد سوالاتم زیاد است و وقتی چند پست زده می شود سوالات زیر می رود و دیده نمی شود و بی پاسخ می ماند :19:
ممنون می شم اگر هر کدام از دوستان جواب را می دانند دریغ نفرمایند
جوابها بسیار برای من مهم هستند :11:
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
با عرض سلام
دوستان برای شروع می خواهم بپرسم
چطور چهار گوشه جدول صاف نباشند و منحنی باشند
راستی یک یا چند سایت خوب برای آپ عکس و فایل به من معرفی کنید تا برای بهتر پرسیدن سوال هایم فایل ورد یا عکس آن را آپ کنم
گمان کنم این به style جدول ربط دشته باشه.نقل قول:
برای آپلود عکس من از این استفاده می کنم:نقل قول:
[HTML]http://ups.night-skin.com/index.php[/HTML]
برای آپلود فایل هم از این:
[HTML]www.20upload.com[/HTML]
نقل قول:
دوست عزیز چطور می توانم در STYLE آن تغییر ایجاد کنم تا چطور چهارگوشه آن منحنی باشد
بابت سایت ها هم ممنون حتماً استفاده می کنم و فقط یک مورد وقتی که آپ میکنم عکس یا فایل تا چه مدت می ماند؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال خیلی فوری
چطور می تونم خانه های جدول را به صورت افقی شماره گذاری کنم این هم آدرس عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
خب یک سوال دیگر می خوام ببینم این مربع های سیاه که بعد از زدن دکمه hide/show نشون داده شده چیست؟
علامت ضربدر به صورت پیش فرض در ورد وجود دارد؟
سلامنقل قول:
توی symbol ها وجود دارد .
منوی Insert گزینه Symbol
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
سلامنقل قول:
شما مطمئن هستید که با Word این کار را انجام داده اند . چون من همچین چیزی را ندیدم تا حالا کسی با ورد انجام داده باشه .
سایت اپلود عکس
کد:http://www.megapic.ir
نقل قول:
نه می دونید من انجام نداده ام، کارهایی که برام آوردند تا به حال چند نمونه به این صورت دیده ام شایدهم با ورد نبوده ولی خوب معمولاً وقتی یک جدول طراحی می شه و درونش تایپ می شه ، با ورد این کار را می کنند نمیدونم والا
سلام دوستان
من توي ورد يه نامه دارم که ميخوام با هر بار ارسال اين نامه يکي به شماره نامه که در بالاي صفحه است اضافه بشه،اگه کسي تو ورد گزينه اي براي اين کار ميشناسه لطف کنه بگه! ممنون ميشم
سلامنقل قول:
احتمالاً چیزی که شما دیدید رو با power point انجام دادن.
چون تو پاورپوینت افکتهایی برای جدول هست که یه کم ظاهر جدول رو تغییر میده
ولی دیگه گرد به اون صورتی که شما میگین در نمیاد.
یک مشکل من بعضی اوقات که در حال تایپ هستم نمی دانم چه دکمه ای را می زنم که یک باره موقع کلیک هر جایی که کلیک می کنم انتخاب می شود و حتی ورد را هم می بندم و روی دسکتاپ هم کلیک می کنم چند آیکون باهم انتخاب می شوند علتش چیه وردم 2007 و ویزندو پک 3
سلام دوستان عزیز.تو ورد 2007 صفحه رو A4 تنظیمه ولی موقع چاپ پایین صفحه که همون کادر باشه چاپ نمیشه.یه راه کار بهم بگید.پیشاپیش ممنون
سلام دوستان.
من میخوام یه شماره صفحه بدم، که با حروف ابجد باشه. توی ورد همچین فرمتی هست، ولی با أ شروع میشه، نه الف. من اگر بخوام این أ رو تبدیل به الف کنم، راهی وجود داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
احتمالا یکی از دکمه های shift یا alt یا ctrl کیبروردتون پایین مونده.نقل قول:
تا همیشهنقل قول:
خوب دستی بنویسیدشوننقل قول:
احتمالا قبل از اینتر فاصله یا کاراکتر دیگه ای مث tab رو زدید که این ها میان.نقل قول:
سلام
یکی از دوستانم از آفیس 2007 استفاده میکنه ولی ظاهر گرافیکی اون به صورت زیر تغییر کرده.
لطفا دوستان راهنمایی کنند که چطور میشه ظاهر گرافیکی رو به صورت اولیه بازگرداند.
با تشکر
می خواستم ببینم از چیهنقل قول:
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
راستش دو سوال مهم دارم به خاطر کاری که دستم است
1- اول اینکه مشکلی که اکثر اوقات دارم این است که کاری که منابع دارد می خواهند بعد از تایپ به ترتیب حروف الفبا بشود و همین الان کاری دستم است که یک سری لغات است و می خواهند این لغات به ترتیب حروف الفبا شود
2- به شدت به فونت عربی یا فارسی احتیاج دارم که تمام اعراب را داشته باشد
الف کوچک- ه که دو نقطه روی آن است - ساکن - همزه
دوستان چیکار کنم که پرینت صفحاتم فیکس و کامل روی برگه بیفته
چون همیشه یه طرف حاشیه ها بیشتره با اینکه تو قسمت page setup چهار طرف رو حاشیه یکسان می گذارم
ولی اصلا حاشیه هام هماهنگ نیست و گاهی یک طرف رو اصلا پرینت نمی کنه
اینجا نوشته:نقل قول:
[HTML]http://noorportal.net/javan/itlearn/show-1698.aspx[/HTML]
می خوای چیکار کنی باهاش؟؟نقل قول:
سلام
از سرعت پاسخگویی تان واقعاً ممنون
میشه لطف کنید و این فونت را برای من آپ کنید بی نهایت ممنون میشم
و دیگه اینکه یک سوالی است مدتها ذهن من رو مشغول کرده اما مدام یادم می رفت بپرسم
اینکه در ورد 2007 چه دکمه ای اس که از صفحه عکس می گیرد چون گاهی شده وقتی ctrl+v را می زنم یک عکس از صفحه ورد past می شود نمی دانم چه دکمه ای در موقع تایپ زدم که عکس گرفته
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
کار تایپ دستم است و مشتری یک متنی آورده که حالت فرهنگ عربی به فارسی است و برای حجاج می خواهد
این فونت از فونت های خود ویندوزه و بالا دورش خط کشیم.
این دکمه ای که گفتید توی ورد تنها نیست کلا در همه سیستم عامل ها هست و دکمه ای هست نزدیک و بالای دکمه delete که روش نوشته print screen و هر وقت بزنید یه عکس از صفحه نمایشتون میگیره و در جا این عکس میره توی کلیپبوردتون و توی هر نرم افزاری که قابلیت ویرایش عکس (حتی ورد) داره می تونید paste کنید.
اگه متن قرآن هست یا متن حدیث یا هرچیز دیگه یه سرچ کوچیک تو گوگل کنید شاید عربیش( با اعراب و حرکات) رو پیدا کنید