سلام دوستان
من میخواستم برای ماشین 206 یه سیستم خوب ببندم!
اصلا هم دنبال صدا بلند کردن نیستم فقط کیفیت خوب میخوام.
به نظر شما چه چیزایی لازم دارم و اگه میشه هزینه ی هر کدوم از لوازم و هزینه ی نهایی رو بگید؟
ممنون
سلام دوستان
من میخواستم برای ماشین 206 یه سیستم خوب ببندم!
اصلا هم دنبال صدا بلند کردن نیستم فقط کیفیت خوب میخوام.
به نظر شما چه چیزایی لازم دارم و اگه میشه هزینه ی هر کدوم از لوازم و هزینه ی نهایی رو بگید؟
ممنون
نقل قول:
یه پخش خوب تا حدود 200 تومن
یه جفت کامپوننت
یه ساب معمولی مثل 3012 کنوود 65 تومن
یه آمپ 4 کانال یا اگه قصد ارتقا نداری 2 کانال .از 130 تا 200 تومن
یه آمپ مونو برای ساب 145 تومن
پک آرسی و ...
سلام شما که 608 jbl داری چن اهمیه؟رو جعبش من دیدم زده 4 اهم.درسته؟نقل قول:
راستی چند خریدین 608؟
4 اهمی هستنقل قول:
یه زمانی 85 - 90 تومن بود(کرمانشاه ;) )
الان فکر کنم بیشتره
یه راهنمایی من یه پیکان دارم که می خواهم تا500هزار تومان براش برای سیستم یا ظبط هزینه کنم به نظرتون چی بگیرم بهتره سی دیش چی باشه وتا چه قیمت وباند یا اسپیکر هاشم چی باشه برای سی دی چه قدر هزینه کنم وبرای باند چه قدر؟
در ضمن می خواهم تا دوماه دیگه پراید بخرم وهمشو جمع کنم ورو پراید نصب کنم
بیشتر حجم صدا مد نظرته یا کیفیت صدا ؟ نمیتونی بیشتر هزینه کنی ؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
نه بچه ها 2 اهمي هستن.از 607 به بالا اگر اشتباه نكنم كوئلها 2 اهمي توليد شدن.
کد:http://www.jbl.com/EN-US/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=GTO608C
سلام دوست مننقل قول:
اگر كيفيت براتون حرف اول رو ميزنه بي شك بايد كامپوننت رو انتخاب نمائيد.تو اين زمينه به برند هرتز هم ميتونيد فكر كنيد با توجه به اينكه يكي از دوسات نمايندگي جديد اين برند رو اخذ نمودن.شايد بتونم براتون با قيمت مناسب تهيه كنم.
والا حمید جان ما خودمون هم نفهمیدیم که چند اهیمه.روش زده 4 اهمی ولی تو منوآلش زده 2 اهمی:31:نقل قول:
پا برهنه میپرم وسطه بحثنقل قول:
ولی انگار یه جایی خوندم که این خودش 2 اهمیه(اسپیکر)
تیوتر هم 2 اهم
با هم میشن 4 اهم
من اینطوری خوندم
سلام خدمت اساتید ودوستان .. ببخشید شیرجه زدم وسط بحث یه سوال داشتم در مورد ساخت باکس برای 3012 طبق اندازه های
منوئل میشه ساخت یا نه؟ممنونم از جوبتون
حسین هستم.
بله میشه ساختنقل قول:
ولی اگه خودتون سابو مدل کنید تو نرم افزار باکس مناسب تری میتونید بسازید
سلام اساتید میشه یگین چطوری میشه کد 4رقمی روی پخش ماشین پراید رو غیر فعال کرد که دیگه هی کد نخواد؟
سلام
دوستان عزيز من يه اطلاعاتي در مورد ضبط تصويري پايونر مدل AVH-P6350BT داشتم و ميخواستم ببينم ضبظ خوبي هست چه طوريه كاراييش، ايشالله اگه بشه براي زانتيا ميخوام ببندم، قيمت حدوديش رو هم اگه لطف كنيد ممنون ميشم ؟
در ضمن اين ضبظ از همون مدلهايي هست كه ال سي ديش جمع ميشه ميره داخل دسگه درسته؟ و آيا ميشه روي اين ضبظ يه دوربين دنده عقب براي ماشين هم نصب كرد يا نه ؟
کیفیت برام مهمه وبیشتر از 500هزار تومان نمی تونم هزینه کنم؟نقل قول:
سلام علي جاننقل قول:
اگر منظورت اون لوگوي 4اهم و عكس پخش پشت اون روي جعبه هست يعني اينكه اين اسپيكر با پخشهاي 4 اهمي مشكلي نداره.البته من توصيه ميكنم با آمپليفاير استفاده بشه بهتره.
در كل تو مشخصاتش هم روي جعبه و هم داخل منوالش صراحتا گفته 2 اهمي هست.607 هم 2 اهمي بود.
نه امير جان 2 اهمي هستن.مگه ميشه همچين چيزي؟!!!:18::18:كي گفته اينو.از دست اين دوستان كم اطلاع.:41:نقل قول:
كلا وقتي يه اسپيكر طراحي ميشه و در قسمت Specification ميگه مثلا 2 اهم يا 4 اهم،امپدانس كل منظورشون هست.
بله حسين جان،فقط يادت باشه اين ساب براي باكس سيلد طراحي شده نه پورتد.:46::8:نقل قول:
ميخواستم نظر دوستان رو در مورد ساب pw 15 ساند بدونم و اينكه آيا با آمپ 8105 كنوود خوب ست ميشه؟pw-15 بهتر جواب ميده يا 3012 جفت كوئل؟
سلام به دوستان عزیز
چندتا سوال داشتم:
1) باند کنوود 718 قیمت تهرانش الان چنده؟
2) اصل یا تقلبی داره؟ چجوری میشه تشخیص داد؟
3) کارکرده قیمتش تا چقد میارزه؟
4) آخر هم اینکه با پخش 7016 نیاز به آمپلی داره یا نه؟
ببخشید که سوالام زیاد شد
ممنون
ميخواستم ببينم الان jbl p963 هنوز توليد ميشه؟حدود قيمتش چقدره؟به نظرتون براي كسي كه نميخواد ساب ببنده جواب ميده؟با يه آمپ ساند كه روي 2 اهم دوتا 175 وات ميده
همچنين ميخوام ببينم در مقايسه با 6975 اصلي چه از نظري بيس و چه از نظر صدا چه تفاوتي داره؟
سلام سلام سلام
دوستان عزيز خصوصا حميد و داش امير گل گلاب
بچه ها سيستمو باز تغير دادم
هديونيت:7150
ساب:الپاين تايپ ار 15
اسپيكر:دو دست كامپاننت ساند استريم trc6.n
پك سيم 0 گيج
بيگ 3
امپ ساب pcx2000d
امپ كامپننت:كنوود x4d
باكس هم 95 ليتر خالص تيون35(پورتد بغل)
تقسيم ممفيس 2 عدد
2تا باطري 74 امپر ايرانخودرويي
و مهمتر از همه كه هنوز نخريدم خازن2.5فاراد استريت وايرز(قيمت كسي نداره؟؟؟)
الان فقط مونده ساخت كيك پنل براي كامپننت ها كه اونم يواش يواش دارم رديف ميكنم
عكس هم به زودي ميذارم
سلام اقا حمید ممنون از جوابتون اتفاقا منم نظرم باکس سیلده .:11:
پخش ماشينم پايونير مدل DEH-P5000UB است . از وقتي كه فركانس راديو پيام عوض شده ديگر نمي توانم فركانس را بگيرم ،چون اين مدل فركانس را 20 تا 20 تا عوض مي كند. در حالي همه مدلهاي ديگر مانند 5050 فركانس را 5 تا 5 تا عوض مي كند .
در صورت امكان كمك كنيد .
با تشكر فراوان.
نقل قول:
وقتی ضبط خاموشه با نگه داشتن یکی از دکمه ها میره به منویی که ساعت و یه سری تنظیمات دیگه رو میشه تنظیم کرد که میزان گام رادیو هم توش هست. دقیقاً یادم نیست ولی اگر دفترچشو نگاه کنید، مشخصه
توروخدا یکی زودتر جواب منو بده:42:نقل قول:
آخه یکی 718 کارکرده داره میگه 55 تومن.نمیدونم چیکار کنم.
اگه میشه جواب سوالامو بدین
ممنون
سلامنقل قول:
یک - 90 تا 100 تومان
دو - نمیدونم :13:
3 - 40 نهایت 60 (بستگی به نو بودن داره )
4-بله .نیاز به آمپ داره
سلام دوستان
یه سیستم خوب و ارزون تا حدود 250 لطفا معرفی کنید. ضبط sony دارم.مدلشو نمیدونم.usb خوره. فقط باند و یه ساب نسبتا کوچولو و خوب.:31:
آمپیلی فایر فقط واسه تفکیک صدا خوبه؟ باید اینم بخرم یا نه؟ :20:
ممنون
یعنی با 7016 هم حتی واسه این باند نیاز به آمپ هستش!نقل قول:
بدون آمپ صدای خوبی نمیده یعنی!؟
باندات 80 واتن ! ضبط 7016 تا 50 وات جواب میده !نقل قول:
در نتیجه:
بدون آمپ جواب خوب نمیگیری ازش!
شما که این همه خرج کردین ! 70 تومانم بزار روش یه امپ 80 w rms بگیر و با باندات درایو کن
یا حق
با سلام،
دوستان من يك kenwood mp443u به قيمت 110 گرفتم. باندهام sony 70-80 تومني هست. الن صداي سيستمو كه تا 25-26 ميبرم بالا، سيستم خاموش روشن ميشه! ضمناى چراغهاي ماشينو كه روشن ميكنم ضبط خاموش ميشه. ماشين هوندا آكورده. لطفاً اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد. ممنون.
با عجله لطفاً. سپاسگذارم.
سلام دوست من،ورودتون رو به P30 تبريك عرض ميكنم:40:اميدوارم با كمك و راهنمائيهاي دوستان بتونيد بهترين انتخاب رو داشته باشيد.نقل قول:
به نظر من هزينه اي كه براي تهيه سيستم در نظر داريد خيلي كمه.نميشه زياد مانور داد.پيشنهاد ميكنم هزينه تون رو افزايش دهيد.
آمپليفاير براي گرفتن قدرت ،كيفيت،تفكيك و....استفاده ميشه.پس بودنش خيلي بهتر از نبودنش هست.
اسي جان،امپدانس پخشها 4-8 اهمي هستند،ولي برخي اسپيكرها 2 يا 3 اهمي هستند كه بايد با آمپلي فاير درايو بشن.ضمنا استفاده از امپ مزاياي بسياري داره تا اينكه اسپيكر رو مستقيم به پخش وصل كنيم. 718 هم يه اسپيكر 3 اهميه.ضمنا براي درايو كامل اون بايد ورودي كه بهش ميديد حداقل 100 وات باشه نه كمتر:46:نقل قول:
ممنوننقل قول:
اسي جان،امپدانس پخشها 4-8 اهمي هستند،ولي برخي اسپيكرها 2 يا 3 اهمي هستند كه بايد با آمپلي فاير درايو بشن.ضمنا استفاده از امپ مزاياي بسياري داره تا اينكه اسپيكر رو مستقيم به پخش وصل كنيم. 718 هم يه اسپيكر 3 اهميه.ضمنا براي درايو كامل اون بايد ورودي كه بهش ميديد حداقل 100 وات باشه نه كمتر
چون فعلا پول آمپ ندارم نمیتونم بخرم ولی بعدا حتما میخرم.
حالا میخوام بدونم اگه باندارو مستقیما به 7016 وصل کنم.صدای واقعی باندارو تجربه نمیکنم؟
و اینکه بدون آمپ به باند یا خود پخش آسیبی نمیرسونه؟
سلام
لطفا یه پخش خوب تا 200 تومن معرفی کنید که بشه بعدا روش سیستم خوب بست.مرسی
8016 کنوود هست با حدود قیمت 230 تومننقل قول:
من دوستش دارم
برادر کوچیکترش هم 7016 هست که بعضی امکانات رو(بلوتوث مثلا!) نسبت به 8016 نداره و قیمتش هم حدود 190 تومن هست تا جایی که میدونم ;)
اگه 718 Ex بگیری که 3 اهمی هست و بخوای صدا رو بیش از توان پخش باز کنی هم به پخش آسیب میزنی و هم با اسپیکر هات ;)نقل قول:
718 معمولی بیشتر توصیه میشه
سلام.حمید جان خوبی؟؟نقل قول:
چرا واسه درایوش 100 وات آر ام اس میخواد این کواکسیال؟؟
خود باندا 80 واتیه ! چون رو 3 اهم هست باید بیشتر از 80 که رو 4 اهمه باشه درسته؟؟
دارم درس پس میدم من! معذرت میخوام اگه مشاوره اشتباه دادم:11:
سلامنقل قول:
خیلی ممنونم:40:
واسه یه سیستم مناسب شما پیشنهاد میکنید هزینه ام رو تا چقدر افزایش بدم؟ اگه امکانش هست قیمت حدودی باند و آمپلی فایر و ساب رو جداگانه بفرمایید.سیستم هم واسه پراید میخوام.(اگه فرق میکنه). مرسی:20:
برعکس!نقل قول:
زمانی که مثلا یه آمپ 4 تا 80 وات میده روی 4 اهم
روی 3 اهم مثلا 4 تا 110 وات میده!
از رابطه توان هم میشه به این موضوع پی برد :
W=V^2/R
W= V*I
W=R*I^2
حالا بحث دیگه این هست که درسته خروجی پخش زده شده 4 تا 50 وات
ولی اون حداکثر توان( Maximum Output Power : 50W x 4 (MOSFET Power IC) ) هست و نرمال پاور(اگه اشتباه نکنم) یا فکر کنم Rated power هم میگن چیزی حدود 17 - 20 وات هست که دیگه خودت حساب کن برای باندی که قراره 80 وات بگیره چه ظلمیه !!!
فکر میکنم حمید خان به این دلیل گفتن 100 وات چون افت ولتاژ و پایین اومدن توان آمپ در ولوم های بالاتر رو هم در نظر گرفتن :)
شایدم توان ورودی که میشه به این باند وارد کرد بیشتر از اون چیزی هست که کارخونه اعلام کرده که داریم از این دست نمونه ها هم
من دیگه اطلاع ندارم :دی
ممنوننقل قول:
اگه 718 Ex بگیری که 3 اهمی هست و بخوای صدا رو بیش از توان پخش باز کنی هم به پخش آسیب میزنی و هم با اسپیکر هات ;)
718 معمولی بیشتر توصیه میشه
مگه ex718 چقدر قدرت داره!؟
منظورم اینه که کیفیت صداش رضایت بخشه؟
بلندی صدا زیاد واسم مهم نیست اما دوس دارم بیس و تفکیک صداش زیبا باشه که آدم از موسیقی لذت ببره.
حالا این 718 جوابگو هست؟ (بدون آمپ)
سلام.از دوستان میخوام منو تو خرید سیستم کمک کنن .تا سقف 1میلیون.صدای با کیفیت و بیس عالی
با سلامنقل قول:
دوست عزيز ان قسمت كه گفتيد مراجعه كردم ولي تنظيمات راديو وجود نداشت؟!
718 بیسه خوبی داره ولی صداش جالب نیست.نقل قول:
نمیدونم پخشتون چیه؟ولی پایونیر کلا صدایه قشنگی به آدم نمیده.مگر سری های بالاش.
پخش:8016 کنوودنقل قول:
آمپلی اسپیکر:DTR4.500
آمپلی مونو:8105 کنوود
باند:693 ارت کوییک یا 693 ام تی ایکس یا 963 جی بی ال
پک سیم:35 ایرانی(جوشکاب ) 5 متر+دو متر گیج 4
ساب: کنوود 3012 دوکویل
تخته عقب
جلو:JBL 608c