صبای طلایی جز طرحهای مخابراته دیگه. من مخابرات هستم فقط میخوام طرحمو عوض کنم. میخواستم بدونم سرعت بعثت با صبا یکیه یا فرق میکنه.نقل قول:
بازم ممنون
Printable View
صبای طلایی جز طرحهای مخابراته دیگه. من مخابرات هستم فقط میخوام طرحمو عوض کنم. میخواستم بدونم سرعت بعثت با صبا یکیه یا فرق میکنه.نقل قول:
بازم ممنون
شرمنده من فکر کردم منظورت صبانت طرح طلایی هست:31:نقل قول:
فعلا به نظر من بهترینشون همین طرح بعثته
ممنون امروز بعثتو فعال کردم. فقط میخوام بدونم رایگانش از ساعت چنده؟ و برای وارد شدن به رایگان باید مودم خاموش و روشن بشه یا نه؟
نقل قول:
شبانه از ساعت دوازده شب تا هفت صبح که به صورت خودکار میره روی شبانه
یعنی از ساعت 12 تا 7 صبح رو حساب نمی کنه
شماره پشتیبانی هم 7230000 هست که به صورت شبانه روزی جواب می دن، مشکلی بود می تونی ازشون بپرسی
خب طرح بعثتو گرفتم دیشب تو دو ساعت 700 مگ گرفتم . ولی سرعت روزانه م تقریبا نصف سرعت طرح صبایی بود که داشتم. این سرعتش نهایتا 140 میشه. ولی صبا سرعتش تا 350 هم میرسید
داداش سرعت باز شدن صفحات چطوره؟نقل قول:
سرعت بازکردنش بد نیست مث همون صباس . ولی دانلودش کمترهنقل قول:
منظورتون سرعت ساعات شبانه هست یا روزانه؟نقل قول:
نه منظورم همون روزانه س . طرح صبا اصلا شبانه نداره. .ولی تا الان که البته خیلی کم دانلود کردم تو روز سرعت صبا طلایی به مراتب بالاتر بود.
ولی خب شبانه رایگانش خیلی خوبه. سرعتشم نسبتا قابل قبوله. با همون 60 70 کیلوبایت میگیره
برای افزایش سرعت
انتخاب بهترین DNS برای اینترنت شما توسط namebench
http://tortak.com/view/dsn-namebench.html
سلام این رایگان کننده adsl هست بنا به گفته این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود
اما دارای تروجان است
من که امتحانش نکردم شما چطور
سلام دوستان من صبا طلایی دارم ولی به علت نداشتن دانلود شبانه تقریبا به درد نمیخوره و الان که دوستانی که طرح بعثت دارند در روز حداکثر سرعت دانلود چقدر ؟ و در شب که رایگان هست چقدر؟ و پینگ نسبت به اینترنت چقدره؟ ممنون
سلام دوست عزیز اخه طرح صبا طلایی هم مال شرکت مخابرات هست نیست؟نقل قول:
من بیشترین کاربردم از نت مربوط میشه به بازی آنلاین.
در حال حاضر الان دوتا طرح خانواده دارم و یک بعثت.(3 مگ و 1 مگ )
جفتش از لحاظ پینگ افتضاح هستند و اصلا بدرد بازی نمیخورند.بازی همیشه لگ داره.
بدبختی هم اینه که خطم هم فیبر نوریه و نمیشه از بعضی از شرکت های خوب هم اشتراک گرفت.
ما موندیم و این مخابرات.
اخیرا یه 128 نامحدود رو واسه بازی امتحان کردم.دقیقا در حد همین خانواده و بعثت بود و حتی بگم شاید بهتر.
من موندم چطور این 128 نامحدود که فوقش 18 کیلوبایت سرعتش نیست در مقابل اون طرح خانواده که سرعتش حتی به 370 میرسه و یا همین بعثت که تا 140 میره گاهی,چجوریاست ؟؟؟
دوستم 512 مخابرات نامحدود داره راحت میگه داره بازی میکنه بدون لگ.
حالا سوالم اینه کهاز پینگه ؟یعنی نامحدود ها پینگ هاشون خیلی بهتره ؟ از چیه ؟
بستگی به سرور هم دارهنقل قول:
خودم با اروپا بهتر از آسیا پینگ دارم
البته من مخابرات نیستم
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
سلام
برای دانلود زیاد(جدود 50 گیگ در ماه) منطقه هفت تیر چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید؟
تا سقفه 50 تومن در ماه
ساک*س هم استفاده میشه
سلام دوستان ، من خودم adsl پارس آنلاین گرفتم از شرکت انگیزه نگار به نظرم قیمتاش نسبت به بقیه شرکتها خیلی مناسب تره . من تو طرح رایگان گرفتم و هیچ هزینه ای ندادم و اینترنت 128 با 4 گیگ بهم دادن !!
سرعت دانلودشم 50-60 هست . در مورد بقیه سرویس ها هم دوستام دارن ولی منطقه ها فرق میکنن . شاتل برای هفت تیر و دانشجو خیلی خوبه من خودم با این رنج دانلود کردم با 256 == 4KB/S تا 900KB/S!!!
برای صبانت هم طرف صیاده بنده خدا ، اونم 256 هست و سرعت دانلود 130-170 ...
مخابراتم هست همون صیاد ، 512 نامحدود ، سرعت دانلود حدود 40-45
دیگه بستگی داره به نیازتون که کدومو انتخاب کنید ولی پارس آنلاین از نظر خدمات و امور مشترکین خیلی خوب بود .
اینگر وضع اینترنت مشهد ریخته بهم (همه جا)برای شماها درسته یا نه؟
بله واسه من هم یه 3،4 روز این جوریه... هر چی دانلود می کنی خراب دانلود میشه... دیگه مثلا آنتی ویروس نمی تونه به روز شه... سرعت ها هم کماکان مثل قبله... جالبه فیلم دانلود می کنی کامل دانلود میشه ولی فایل خرابه و فیلم پر از قسمتای شطرنجیه... عکسای سایت ها هم معمولا به هم ریخته هستن... واقعا این مشکل اعصاب منو به هم ریخته
برای منم که اینترنت رو از صبانت گرفتم پریشب کلا قطع بود صبح یک ساعتی وصل شد ولی باز تا شبش قطع بود
ولی الان که وصلم سرعت پایین نیستش و فایلم کامل دانلود میشه
فایلهای rar به درستی unrar میشن؟
آره یه چند تا زیرنویس با نرم افزار گرفتم به درستی unrar شدننقل قول:
اما برای من کماکان این مشکل هست... زیرنویس فایل Rar درست اکسترکت نمیشه...
مرکز مخابراتی 15 خرداد
مال منم همچنین کارم رو هواستنقل قول:
منم امروز زنگ زدم بهشون گفتن 15 خرداد کلا مشکل داره امروز فهمیدن قضیه رو فردا احتمالا درست میشه. الانم تمام خطوط پشتیبانی رو اشغال کردن.
نه برای من مشکل داره.نقل قول:
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
آره فایلهای تصویری هم مشکل داره صفحات هم مشکل دارننقل قول:
چجوری میتونم مقدار مصرف ام را بفهمم؟ادرس اش چیه؟اینترنت مخابرات
سلام. هنوز اینترنت مرکز 15 خرداد مشهد مشکل داره! نمیدونم قراره کی درست بشه!
واقعاً معلوم نیست
جواب درست هم که نمیدن
گفته بودن دیگه تا هفت درست میشه. هنوز که خبری نیست.
من یک مودم وایرلس خریدم برای کانفیگ که اینترنت ام از مخابراته VPI و VCI را چند بگذارم .طرح بعثت؟
من vpi رو 0 گذاشتم و vci رو هم 35 که البته 30 هم مشکلی نداره.نقل قول:
آقا درست مال شما؟
مال ما که هنوز خرابه
دقیق یک هفته شده
الان عکسا که درست باز می شن... ولی یه فایل PDF گرفتم بعضی صفحاتش نبود!!!نقل قول:
عجب برنامه ای شده...
واقعا دارم دیوانه میشم.دوستان خبر جدیدی دستتون اومد به ما هم بگید.در ضمن من شاتلم.