اخرش کسی به من نگفت بین 1000D و D3000 و الفا 230 با بودجه زیر 600 کدوم بهتره؟
با اینکه برم سراغ SLR LIKE؟
می خوام که حتما تنظیمات کامل دستی داشته باشه و لنز هم بخوره
اخرش کسی به من نگفت بین 1000D و D3000 و الفا 230 با بودجه زیر 600 کدوم بهتره؟
با اینکه برم سراغ SLR LIKE؟
می خوام که حتما تنظیمات کامل دستی داشته باشه و لنز هم بخوره
1000D دوربین بهتریه اما کنون در رده لنزهای ارزون به خوبی بیکون نیستنقل قول:
D3000 نیکون لنزهای ارزون خوبی داره اما بلافاصله در سری لنزهای متوسط واقعا قیمت های بالایی داره و به پای کنون نمیرسه.
سونی لنزهای ارزونی داره ولی کیفیت چندانی ندارند
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
با این همه توضیحی که دادیم اصرار شما قابل توجه است.نقل قول:
بله در ایران هست وشما میتوانید در پاساژ مجاور وزارت بهداشت در جمهوری تهیه کنید قیمتش را بیاد نمیاورم ولی از 1 میلین کمتر بود
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
عکاسی پاناسونیک دوربین هایی با تاکید بر فیلمبرداری هستند و در بین انها FZ35 به نسبت بهتر است.نقل قول:
باتری خوبی دارد و در شب کمتر دوربینی خوب عکاسی میکند مگر به ضرب فلاش اکسترنال وایزوی بالا
نقل قول:بالاخره من متوجه نشدم مشکل شما چیست؟اگر منظور شما پرینتر برای عکس است که لطفا بگو چرا پرینتر لازم داری؟اگر میخواهی عکس هات موندگار تر باشند باید از کاغذ مرغوب تر استفاده کنی که در نتیجه مراجع ه به مراکز چاپ عکس این مسئله را تا حدی براورده میکند چون قیمت کاغذ های مرغوب برای پرینتر ت از قیمت دوربینت بیشتر میشهنقل قول:
[QUOTE=sastwhc;4818019]1000D دوربین بهتریه اما کنون در رده لنزهای ارزون به خوبی بیکون نیست
D3000 نیکون لنزهای ارزون خوبی داره اما بلافاصله در سری لنزهای متوسط واقعا قیمت های بالایی داره و به پای کنون نمیرسه.
سونی لنزهای ارزونی داره ولی کیفیت چندانی ندارند
لنز ها رو متوجه شدم اما کیفیت خود دوربین ها رو نه!
فعلا نمی خوام به سرعت لنز بگیرم فکر کنم لنز همراه دوربین کارمو راه بندازه!
[QUOTE=pini30lin;4818125]انتخاب بدنه بعدا شما رو در زمینه ی لنز محدود میکند اگر میحوای با همین بدنه ادامه بدی باید ببینی با چه لنز کیتی عرضه میشه در یک کلام:نقل قول:
برای آموزش با هم فرق چندانی ندارند(نیکون و کنون رو میگم من سونی رو دوربین نمیدونم در هیچ رده اما اگر قراره بهش ارفاق کنم جاش توی SLR ارزونه) در هر حال فعلا خرجت با D3000 کمتر میشه ولی اگه بخواهی توسعه بدی خیلی گرون میشه و اگر بخواهی با کنون بمونی 1000D رو اول بخر و لنزهاش میتونه بعدها برای بدنه قوی تر بکار بیاد.
ببین اول یادت باشه ما راهنمایی میکنیم شما تصمیم میگیری
دوم بین کنون و نیکون تفاوت اساسی نیستند بلکه نیازهات اونارو از هم افتراق میده
سوم روی هم رفته با اینکه من از کنون خوشم میاد ولی اگر محدودیت بودجه داری نیکون برات بهتره
به سونی فکر نکن
کد:http://www.radiantlite.com/2009/08/nikon-d3000-vs-canon-xs-1000d.html
ببین بهترین انتخاب رو در مغازه میکنی ببین با کدومشون راحتتری از لحاظ قیافه و راحتی در دست و .....کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Nikon_D3000/noise.shtml
-----------------------------------
پ.ن.۱
ببین اگه من یه دانشجو بودم و دچار بیماری وسواس نبودم و آدم منطقی بودم فعلا یه D90 میخریدم بعدها میرفتم از رده نیمه حرفه ای کنون یکی رو انتخاب میکردم(بعدها= 3تا 5 سال بعد)
پ.ن.2
سونی=کمپانی ژاپنی که سابقا در زمینه والکمن خدا بود الان با یه شرکت عینک سازی یه چیزایی تولید میکنه که خیال میکنه میشه بهش گفت دوربین عکاسی(دوربین فیلمبرداری نیمه حرفه ای و حرفه ایش عالیه)لپ تاپ خوب تولید میکنه و LCDتلویزیون جزء عالی هاست MP3Player ش مزخرفه
کیانپارس - سر خیابان 5 شرقی نمایندگی پاناسونیک :31:نقل قول:
ببین بهتره سونی رو بیخیال شی.و اینکه بگو که در چه سبکی میخوای عکاسی کنی منظورم اینه که علاقه اصلیت چیه نیکون واسه کارهای stedio خوبه ولی کانون واسه فضای باز حتما دقت کن که در اینده چه میخوای بکنی چون بدنخ روی نوع لنزها و قیمتشون در رده های مختلف خیلی تاثیر دارهنقل قول:
ممنون از راهنمایی هاتون
چون بودجم محدوده و نمیخوام زیاد برای دوربین خرج کنم و از طرفی یه چیزی مبخوام که بعدا از خریدش پشیمون نشم این قدر وسواس بخرج میدم و سوال می پرسم
شخصا به عکاسی علاقه مندم ولی بصورت حرفه ای دنبالش نمی کنم چون رشته ام نیست
الانم چون این ترم و ترم اینده عکاسی دارم و تو این دو ترم قراره حالت های مختلف رو کار کنیم پیگیر شدم
فعلا قراره عمق میدان کار کنیم و گفته لنز زوم بگیریم!
خود منم سونی رو فقط بخاطر قیمتش پرسیدم وگرنه کانن رو بیشتر می پسندم (استاد تاکیدش رو نیکون بود و میگفت تو ایران کانن بیشتر طرفدار داره خودش تازه ترم پیش دکتری عکاسیش رو از فرانسه گرفته و برگشته)
این طوری که پیداست عکاسی توی سبک های مختلف(بیشتر هنری مثل عمق میدان و ماکرو و ...) رو در فضای ازاد قراره کار کنیم
واسه همین با توجه به کمبود بودجه باید یه مدلی بگیرم که لنزهاش نسبتا ارزون باشه و رو بدنه های احتمالی اینده جواب بده همین طور نسبتا به روز باشه که مجبور نشم به زودی بدنه عوض کنم
من هم با 1000D و هم با D3000 و هم با 500D کار کردم هر سه تاشون راحت بودن و قیافه هم مهم نیست
با این وضعیت فکر کنم 3000D بهتر باشه؟؟؟
بخاطره لنز کیت مرغوبش اره نیکون D3000 بهتره ولی لایو ویو نداره یادت باشه(مشکل مهمی نیست)نقل قول:
سلام دوستان توی دوربینای عکاسی کدوم دوربین از همه زومش بیشتره ؟
تو فیلم برداری ها هم همینطور
توی دوربینای کوچیک عکاسی هم همینطور:دی
واسه هر کدوم یه مثال بزنید یعنی بیشترینشو بگید ممنون.
سلام به تمامی دوستان
لطفاً برای خرید یک دوربین حدود 250 تومن راهنمایی بفرمائید.
از مدلهای ixus 110، ixus 100، ixus 95 و A3100 و Sx120 از کنن و W270 سونی یا هر مدل دیگه کدوم را پیشنهاد میدید.
اگه کسی تجربه این دوربین ها را داره ممنون میشم تجربش در اختیار بگذاره.
در وهله نخست فقط کیفیت خروجی اون هم تو مود اتومات(بزن برو) برام مهمه. سایر امکانات مثل مگاپیکسل و زوم و مود منوال و ... مهم نیستند.
ممنون میشم.
خروجی عکس (تنظیم دستی هم داره)SX120 و خروجی فیلم و در مرحله بعد عکس ixus 110(فقط تنظیم اتومات و نیمه اتومات داره) از بقیه بهترندنقل قول:
با تشکرنقل قول:
منظورتان خروجی عکس SX120 با تنظیم اتومات (بدون تنظیم دستی) هست دیگه. بعبارتی در حالت اتومات نیز خروجی SX120 بهتره.
یک سؤال دیگه: باز هم در حالت اتومات خروجی کدوم در محیط های کم نور و شب بهتره.
بسیار سپاس
دوستان من بعد کلي تحقيق و .....هنوز نتونستم اون مدل دلخواهمو پيدا کنم.اين سوپرزومها يه مزيت خوب دارن اونم فيلمبرداري و زوم بالاشونه ولي کيفيت عکسشون خوب نيست.مثلا بهترينشونم با دوربينهايي مثل 1000 دي کانن يا دي 3000 نيکون (تازه با لنز کيت روي خودشون قابل قياس نيست) منم بودجه خريد 2 تا دوربين جداگانه ندارم.از طرفي چشمم دوربينهايي مثل نيکون دي 3000 يا کانن 1000 دي رو گرفته( که فقط قابليت عکاسي داره)و کانن 500 دي و نيکون دي 5000 که فيلمم ميگيرن و عکسشونم خوبه اما به نظرم مثل دو مدل قبلي نيست(تا اينجارو ميتونم حتي تو اقساط کوتاه مدتم از آشنا بگيرم)و نيکون دي 90 و کانن 550 دي و پانا سونيک جي اچ 1 .که به نظرم از 2 سري قبل بهترن.اما خوب قيمتشون بالاست. از طرفينميدونم با همين لنزهايي که رو خودشون هست چقد کار آدم را ميفته و تا کي نياز به تعويض لنزنيست و محدوديت ايجاد نميکنه؟و منم علاقهام بيشتر طبيعت هست.حالا موندم چه کنم و چي بگيرم؟يه سوپرزوم خوب يعني بهترينش با وجود اين مدلهايي جديدي که داره مياد يا يکي از اين دو مدل که فقط عکس ميگيره يا بين اون 4 تايي که عکس و فيلم ميگيره يکيشو بگيرم.راستي اينا هم فيلمبرداريشون زوم اپتيک داره؟
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
دوست خوبم نباید سوپر زوم ها رو با رده slr مقایسه کرد . مسلما تفاوت در کیفیت لنز و سایز سنسور در این دو رده بسیاره و شما باید بر اساس نیاز و بودجه تون تصمیم به خرید بگیرید.اگه فیلم برداری واستون مهمه که کنن 1000d اصلا این قابلیت رو نداره . در ضمن شما اگه بودجه واسه خرید لنز در اینده در نظر نمیگیرید بهتره سراغ رده slr نرید و در محدوده 500 تومن فوجی . کنن sx20 و پاناسونیک fz38 انتخاب بهتری هستند .
کامیاب باشید
دوست عزيزمن ميدونم که کانن 1000 دي و نيکون دي 3000 فقط عکس ميگيرند اما هم کيفيتشون عاليه هم قيمت.اما کانن 500 دي و نيکون دي 5000 فيلمم ميگيرن که نميدونم زوم اپتيکالم توش داره يه نه و اينکه لنزهاي خودش تا چند وقت کار آدمو راه ميندازه اونم واسه عکاسيه طبيعت البته بعدا عوض ميکنم اما نه به اين زوديها و نيکون دي 90 که خيلي دوستش دارم و کانن 5 دي و پاناسونيک جي اچ 1 خيلي خوبن اما زياد گرونن.تو سوپر زومها خيلي دلمميخواد اين سوني و نيکون جديد بياد ببينم چطوره چون اصلا عکسهاي اف زد 35 و اس ايکس 20 منو راضي نميکنه.حداقل به اندازه جي 11 هم نيست که خودشم با اين اس ال آرها فاصله اش کم نيست
دوست خوبم عرض کردم بسته به نیاز و کاربرد خودتون لنز پیشنهاد میشه .یکی از اقوام از زمانی که 1000d به بازار ایران ارائه شد تا به حال از لنز روی خود دوربین (18-55) استفاده می کنه و راضی هم هست ولی شاید شما زوم اپتیک 3X واستون کافی نباشه و بخواهید سراغ لنزهای 18-200 نیکن یا 18-270 تامرون برید که قیمتی حدود 850 تومن دارن . به این مورد هم التفات داشته باشید لنزهای نیکن گرونتر از کنن و سیگما هستن و جنابعالی موقع خرید بدنه به این نکته توجه کنید.نقل قول:
کامیاب باشید
درسته.نميدونم واسه عکاسي طبيعت 3x بدرد ميخوره يا نه؟ضمنا نفهميدم که اينا تو فيلمبرداري زوم اپتيک دارن و اينکه کيفيت فيلمبرداريشون مثل سوپر زومها هست يا نه؟و اينکه اگه بخام سوپر زوم بگيرم کدوم بهتره؟و از بين اين حرفه ايها کدوم بهتره؟يه چيز ديگه اينکه زوم نيکون دي 90 6x هست
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
اما در کل تو کيفيت عکس خودم از کانن 1000 دي و نيکون دي 90 بيشتر خوشم مياد يعني به نظرم بهتره
ظاهرا این دو دوربین هر دو خیلی خوبن ولی ظاهرا P100 نویزش بیشتره می تونید ریویووی این دو دوربین رو اینجا ببینید :نقل قول:
نویز P100 :کد:http://reviews.cnet.com/best-megazoom-cameras/?tag=rb_content;contentNav
نویز FZ35 :کد:http://reviews.cnet.com/2300-6501_7-10002424.html
:10:کد:http://reviews.cnet.com/2300-6501_7-10001657.html
سلام ممنون میشم جواب بدید
نقل قول:
سلام دوستان توی دوربینای عکاسی کدوم دوربین از همه زومش بیشتره ؟
تو فیلم برداری ها هم همینطور
توی دوربینای کوچیک عکاسی هم همینطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه هر کدوم یه مثال بزنید یعنی بیشترینشو بگید ممنون.
عکاسینقل قول:
24 Nikon p90
FZ35 panasonic 18
canon sx20 20
canon sx1 20
casio ex fh20 20
توی کامپکت ها :نقل قول:
Pentax X90 = 26X
Nikon P100 = 26.1X
Olympus SP-800 UZ = 30X
Fujifilm FinePix HS10 = 30X
البته از کیفیت عکس و بقیه امکانات این دوربین ها خبر ندارم :31:
همه این دوربین ها تولید سال 2010 هستند و فوجی و الیمپوس هم احتمالا هنوز به ایران نیومده !
سلام salman24 اگه من به جای تو بودم canon میخریدم چون این شرکت غول سازنده چیپس های تصویریه و واقعا کیفیت داره و بیشترین تولیدات این شرکت دوربین دیجیتاله اما تولیدات شرکت سونی متنوع هست و به نظر من این شرکت امروزه فقط جنبه اقتصادی داره و کیفیت محصولاتش کم کم شبیه شرکتهای سام سونگ و ال جی شده و وسایل تقلبی اون به علت شهرت مارکش خیلی بیشتره
امید ورام بهترین رو بخری
مگه p100 ؛ slr like نیست؟نقل قول:
SLR Like هم هست ولی در درجه اول Compact حساب میشه. فکر می کنم چون هم شبیه SLR هاست هم لنزش جمع میشه و میره تو تا کوچیکتر باشه.نقل قول:
اینجا رو ببینید :
کد:http://www.dpreview.com/news/1002/10020303nikoncoolpix.asp
سلام دوستان
من یه جایی خوندم که سنسور های cmos نسبت به ccd عملکرد ضعیف تری دارند.درسته؟
در ضمن یه سایت فارسی زبان نیست که این دوربین هارو مقایسه کنه؟من انگلیسم در حدی نیست که همه ی این جملات رو تو سایت های خارجی ترجمه کنم....:41:
قدیما دوربینا CMOS بودن و کیفیت عکس هاشون خیلی جالب نبودنقل قول:
بعد CCD اومد و همه چیز رو عوض کرد
بعد از اون یک نوع CMOS ساختن که کیفیتش می تونست از CCD هم بیشتر باشه و الآن تو دوربین های SLR کاربرد داره
احتمالا شما در مورد اون CMOS های اولیه خوندی :)
poonel عزیز
سایز عکست خیلی بزرگه برای منی که دیال اپ دارم بجز دردسر چیزی نداره لطفا سایزش رو عوض کن
کیفیت عکس و فیلم panasonic FZ35 بهتره یا P100 ؟
ضمنا آیا هر دو زوم اپتیک در حین فیلمبرداری دارند؟
کدامیک توصیه میشه.
با سپاس
FZ35 که داره ... خوبشم داره :)نقل قول:
می تونید تعیین کنید که به سریع زوم کنه یا سرعت رو کم کم زیاد کنه .پیشفرض مورد دوم هست که خیلی نتیجه جالب تری داره
در ضمن چون لنزش تقریبا صدا نداره، برای فیلم هم مشکلی به وجود نمیاره :10:
در سایت digikala نوشته که زوم اپتیکال حین فیلمبرداری نداره.نقل قول:
کسی قیمت این دوربین ( Panasonic FZ35 )در نمایندگی های تهران رو داره ؟
من این دوربین رو دارم :) خیالت راحت باشه... داره
سوال دیگه ای هم داشتین در خدمتم :10:
برای قیمت هم تماس بگیر بپرس :)
کد:http://banian-ir.com
سلام
با تشکر از همه دوستان که منو راهنمایی کردن
نهایتا نه 1000d گرفتم نه d3000!!!
یه D60 کیت + مموری 4 گیگ + کیف +باتری اضافه+ لنز 18-105 گرفتم دسته دوم!
البته برای یه دانشجوی سال بالایی بود که زیر قیمت میداد و زیاد ازش استفاده نشده بود(حدود 7 ماه)
همه جوره تستش کردم سالم بود فقط گارانتی نداشت!
ظاهرا با 3000D فرق چندانی نداره بجز فوکوس!
تا حالا هم که استفاده کردم خوب بوده!
فعلا این رو داشته باشید تا صر فرصت نمونه های دیگه ای هم بزارم :نقل قول:
Panasonic FZ35 با ISO 80 و 18X Zoom و حالت Tele Macro البته بدون سه پایه و ایستاده (اگه یکم لرزش داره به خاطر همینه !):31: با سایز اصلی کراپ شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشابه قبلی ولی با ISO 400 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی :
کد:http://rostamiani.persiangig.com/image/P1000814.JPG
ولي عجب نويزي داره.خودمونيم
درستهنقل قول:
تو ISO 400 با زوم 18X و دیافراگم بسته و بدون سه پایه به نسبت رقبا خیلی هم شارپه :31:
شما تو عکس بالایی نویز می بینی ؟ :20:
سلام یه دوربین ultra compact
میخوام کهدر نور کم وشب خوب جواب بده مثل جاهایی مثله مهمونی یا کلاب یا یه جای باستانی در شب . شنیدم که wx1 نور بیشتری رو با فناوری جدیدی وارد دیافراگم میکنه و عکس های این دوربین در شب از دوربین های مشابه این سطح کاربری در شب بهتره
با توجه به اینکه میخوام خیلی جمع و جور ظاهر خوبی هم داشته باشه ایا گزینه ی دیگه ای هم در نظر دارید دوستان
قیمت واسم مهم نیست
مرسی
يه کمکي آره;)نقل قول: