اینجا :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=354427&highlight=resident+evil
Printable View
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=354427&highlight=resident+evil
عذر می خوام اگه سوالم تکراریه ، 10 صفحه ی آخر تاپیک رو خوندم ولی چیزی در این مورد نبود
کنترل نشانه گیری برای من خیلی عجیبه . بالا و پایین چپ و راست می کنه و چپ و راست بالا پایین
اینطوری که نشانه گیری نمیشه ! مال شماها هم اینطوریه ؟
چطور میشه درستش کرد که مثل نسخه 4 بشه ؟
باید تنظیمات موسش رو درست کنید.نقل قول:
من از جویستیک استفاده می کنم که دو تا آنالوگ دارهنقل قول:
اونو چیکارش کنم؟
ضمناً وقتی توی launcher می رم تو تنظیمات کنترلر ، برنامه ارور میده و بسته میشه
دو تا جویستیک دارم با هر دو تاش هم همین اتفاق می افته.
با موس و کیبرد که راحتتر میشه بازی کرد ؟نقل قول:
من از جویستیک استفاده می کنم که دو تا آنالوگ داره
اونو چیکارش کنم؟
ضمناً وقتی توی launcher می رم تو تنظیمات کنترلر ، برنامه ارور میده و بسته میشه
دو تا جویستیک دارم با هر دو تاش هم همین اتفاق می افته.
اگه جوی استیک داری باید از توی داخل بازی تنظیمات کنترلر رو انجام بدید..یه گزینه هست که دقیقا نمیدونم اسمش به انگلیسی چی میشه ؟ اونو باید off بکنی..
کی پایس برای آنلاین این بازی؟؟؟
مگه با پی سی هم میشه انلاین زد؟
والا من روی ایکس باکس آنلاین زدم زیاد حال نداد... همه رفیق نیمه راهن تا یه بار میمیرن بازی رو ترک میکنن
با پی سی من با لن بازی کردم خیلی حال دادنقل قول:
ولی آنلاین تا حالا بازی نکردم
یک بار روشش رو خوندم به نظر طولانی و سخت میومد بیخیالش شدم.
ولی شدنش که میشه
بله میشه با pc هم آنلاین زد
باید برید تو سایت tunngle.net عضو بشید بعدش تانگلو دانلود کنید و رانش کنید اون موقع بهتون میگم چطوری آنلاین میشه زد
خب اگه دوستان پاین و مثل بچه های لایو رفیق نیمه راه نیستن پس آنلاین بازی کنیم.
اونایی که پاین اظهار وجود کنن.. پلیز
من توی لایو هم بازی میکنم اگه کسی پایست ادم کنه : hassanmirabi
آنلاین بازی خیلی باحاله...
اتفاقا لایو همه بچه ا باحالن... همه هم حرفه ای هاش! مثلا آر پی جی دارن با تیر بی نهایت بدون ریلود :18:
یا از این رگباری ها که دشمنا مرحله ی آخر داشتن!!!
کلا خیلی ردیفا چون از بدو ریلیز دارن بازی می کنن و همه ی سلاح هارو آزاد کردنو و غولی هستن.... راحت هم با این جور افراد میشد بازی رو روی هر درجه ی سختی گذروند ( فرض کنید به جای مسلسل تیر آر پی جی می زد :دی دیگه خیالتون تخت باشه که نمی بازین ، چون سخت ترین مرحلش باس آخرش بود که با 4 تا آرپیجی می میرد....
من با دوز و کلک توی Live ثبت نام کردم :31:نقل قول:
حالا آنلاین هم میتونم بازی کنم
اگه کسی که با PC بازی میکنه و میخواد ویندوز Live رو فعال کنه بگه تا روشش رو اینجا بزارم
عالیه اگه بذارینقل قول:
فقط با جزئیات کامل لطفا!:31:
جون من بگو زودتر . 2 ساله داریم بازیش میکنیم . هر چند نمیدونم هنوز کسی انلاین میزنه ؟نقل قول:
آره خیلیا هنوز هستن. همین دیشب من با یکی آنلاین بازی کردم! :دینقل قول:
اول باید Live رو آپدیت کنید :
بعد از آپدیت لیو شما به یک کد فعال سازی نیاز دارید. برای گرفتن کد فعال سازی توی این سایت ثبت نام کنید :کد:http://download.microsoft.com/download/D/0/F/D0F9F1BD-9BE6-49E4-8729-4AAAFCAC20F9/gfwlivesetup.exe
بعد از نام نویسی نام کاربریتون رو فعال کنید ( از طریق ایمیلی که براتون میاد)کد:http://forum.cdaction.pl/register.html
بعد به اینجا برید :
و روی Kane and Lynch Dead Men کلیک کنید تا رمز فعال سازی به ایمیلتون فرستاده بشه (این رمز برای همه ی بازی ها تا جایی که میدونم کار میکنه و فقط مختص Kane and Lynch Dead Men نیست)کد:http://www.cdaction.pl/seriale
بعد داخل بازی بشید و دکمه ی home رو بزنید وارد پروفایل بشید و گزینه ی join live رو بزنید بعدش یک صفحه وب باز میشه که باید برای live ثبت نام کنید. ثبت نام که تموم شد دوباره وارد بازی بشید. میبینید که همون کد رو ازتون میخواد. کد رو وارد کنید و بعد یوزر نیم و پسووردی که مربوط به live میشه رو وارد کنید.
بعدش دیگه live شما فعال میشه.
سوال دیگه ای بود بگید :46:
نمیشه عزیر باید لهستانی باشی در غیر این صورت ممکن نیست Cd-key بگیری
چرا میشه. من گرفتمنقل قول:
دو بار حتی
چه ایرادی میگیره مگه؟
بفرما نمیشه اگه شما میتونی ایمیل من رو بده بش
This service is only available for Polish users. Sorry.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ثبت نام کردی؟نقل قول:
ثبت نامم باید فعال کنی ( یک ایمیل برات میاد) اگه نشد من براتون میگیرم فقط باید یوزرنیم و پسوورد اکانت
رو بهم بدیکد:forum.cdaction.pl
دستت درد نکنه واقعا یه دنیا ممنون . فقط یه دو تا سوال .
1. الان دیگه نمیشه از پروفایل افلاینم که 4 بار بازی رو تموم کردم استفاده کنم ؟
2. و دیگه اینکه الان پینگ بازی هایی که بازی میکنی چجوریه . مال من حداکثر روی درجه 2 هستش . اون ایکون کنار پینگش که مثلا علامت خطره نمیدونم چیه . این مخابرات هم با اون پینگش .
خداییش با همین پینگ مذخرف خوب دووم اوردم روی Normal .
یه چیز دیگه راجع به بازی دونفره اش . اونجور که متوجه شدم مثلا طرف اگه کریس باشه که معمولا هم هست تو که شوا رو برداری inventory ایش مال خودته و تا اخر بازی هر چی برداشتی مال تو میشه . حالا مثلا چیزای مشترک هم مال تو میشه یا نه . مثل Emblem ها یا پول ها یا گنج ها . ممنون میشم مگی اگه جواب بدی .
بازیش حیف که دو سه سال میگذره وگرنه جزو بهترینها توی سبک سوم شخصه .
راستی ای دیت رو بده add کنم .
1. نه متاسفانه نمیشه. منم کلی ضد حال خوردم وقتی فهمیدم سیوم از نو شده!نقل قول:
2. برای منم روی 2 هست به ندرت 3 هم هست ولی خیلی کم پیش میاد. اون علامته اگه ضربدر خورده باشه یعنی اون فرد داره تک نفره بازی میکنه اگه ضربدر نداشته باشه و یک علامت خطر باشه یعنی دو نفرشون تکمیله و نمیتونی عضو اون گروه بشی
توی دو نفره ی آنلاین هر پول یا جواهری که برداری تقسیم میشه یعنی مثلا اگه تو یک جواهر برداری یکی برای خودت میاد یکی برای اون.
توی رد و بدل کردن اشیاء هم فقط نمیتونید به هم اسلحه بدید.
آیدی من توی لایو Maggy p هست. هر کی خواست میتونه ادم کنه.:46:
سلام من گرفتم سی دی کی رو ولی وقتی در بازی میخوام به لایو وصل شم بعد از گرفتن سی دی کی میگه صبر کن تا پروفایل دانلود بشه بعد میگه مشکل در اتصال به شبکه راسی بازی کپی هست میشه دیگه نه؟
آره میشه ربطی به کپی بودنش نداره. این توی اتصال به شبکه مشکل داره. چند بار امتحان کنید درست میشه.نقل قول:
سلام نمیشه هر کاری میکنم وصل نمیشه کچل شدم
مگی خانوم خیلی ممنون من درست کردم و کار کرد فقط اروری که میگفت باید لهستانی باشی من یه چیز پی ان زدم درست شد
GOW2 رو هم من با همون سریال اویل دارم لایو بازی میکنم
مگی واقعا گل کاشتی :11:
مال منم اول این ارور رو زیاد میداد . یه کم دست کاریش کردم درست شد . یوزر و پسوردت رو واسه بار اول که میخواد بشناسه remember نکن .نقل قول:
ولی خداییش خوب بود . حیف که دو سه سال از بازیش میگذره و بازیکن کمه .
ولی با این حال خوب بازیکن داره هنوزنقل قول:
متاسفانه چند روزیه که اینترنتم داغون شده هی وسط بازی قطع میشه. آدم روانی میشه!
سرعتش افتضاح شده
اره دیدم هی میپرید بیرون . پس بگو از اون بود :31: راستی قایق سواری رو حال کردی ؟ :21:نقل قول:
دوستان اینجور که پست ها متوجه شدم میشه بصورت انلاین دو نفره رفت این بازیو ؟! اگه ممکنه تاپیک لینک تاپیک اموزش و راهنمایی انلاین بازی کردنو بزاره !! خیلی دوست دارم بصورت 2 نفره ی انلاین هم این بازیو برم برای چهارمین بار:20:
سلام من نمیتونم تو لایو صحبت کنم چرا ؟
باید هدست لایو بخرم ؟
من هدست خودم تو محیط ویندوز صدا داره ولی تو لایو حتی دیوایس رو انتخاب میکنم ولی میکروفن کار نمیکنه
باید از این هدستا که به دسته 360 وصل میشه حتما بخرم ؟
چکار کنم ؟
تا الان که انلاین زدم هنوز کسی رو ندیدم که میکروفون داشته باشه . فقط یکی بود که یه خش خش هایی از اونطرف میومد ولی صدا نیومد .نقل قول:
اموزشش راستی چند صفحه قبل هست ولی بهتر خود maggy_p بزاره . هر کی خواست انلاین بازی کنه ای دیشو بگه add کنیم .
رفیق همه با من صحبت میکنن من نمیتونم تو تنظیمات میکروفن میرم دیوایسو میشناسه ولی نمیتونم حرف بزنمنقل قول:
توGOW هم همین مشکلو دارم
تو hunted و بقیه بازیام مشکلم همینه
میخوام بدونم باید هدست 360 بخرم یا نه اگه آره برم بخرم اگه نه راه حلش چیه ؟
آیدی لایو منم Lightning X0 هست
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6342123&postcount=5295
منم دیدم حرف میزنن ولی نرفتم برای تنظیمات میکروفون ببینم چطوریهنقل قول:
رفیق همه با من صحبت میکنن من نمیتونم تو تنظیمات میکروفن میرم دیوایسو میشناسه ولی نمیتونم حرف بزنم
نقل قول:
رفتم یه هدست 360 خریدم و به طور کاملا واضح با بقیه صحبت میکنم
خوبیش اینه که کلا صدای صحبت از بازی جداست و بقیه نمیشنون و فقط تو میشنوی دمش گرم
محتوای مخفی: اینم عکس هدست که به دسته 360 وصله
مگی یادم باشه شماره حسابمو بهت pm کنم بهم 15 دلار ضرر زدی :31:
ولی تو خریدش تردید نکنید ارزششو داره
یعنی اگه بخوای صدا داشته باشه باید با دسته بازی کنی ؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
من نسخه ی اورجینال ندارم و با کرک بازی میکنم !! اینجوری مشکل ساز نمیشه ؟! :31:
نه عزیز برای صحبتکردن تو live گفتمنقل قول:
وگه نه صدا که داره
من هدست معمولیو هر بلایی سرش اوردم کارنکرد تو live
در مورد هدست هم آره فقط با دسته میشه هدفونو بشناسه و گه نه نمیشناسه تو لایو وگه نه عادی تبدیل بزنی فکر کنم بشه
یه جایی هم دیدم ه ک کرده بود هدستو و به usb وصلش کرده بود
فقط نمیدونم چرا xp نمیشناسدش !!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور اینکه با کیبرد و میکروفون نمیشه ؟ یعنی حتما با دسته باید باشه ؟ صدای طرف چی از اسپیکر میاد یا اونم از هدست میاد ؟نقل قول:
نه مشکلی ندارهنقل قول:
مگه ما اورجینال داریم؟! :دی
آره تا اونجا که من میدونم فقط باید دسته 360 داشته باشینقل قول:
صدای طرف فقط از هدست میاد و صداس خودتم فقط و فقط از هدست میاد از اسپیکرا پخش نمیشه
برای طرف مقابل اگه هدست نداشته باشه صدای شما اسپیکرش پخش میشه
بزرگترین مزیتش همینه که موقع بازی میشه خصوصی صحبت کرد