اگه نرم افزاري باشه با يه فرمت يا اگه نشد با يه فلش درست ميشه.
آره خودت ميتوني فلشش كني
Printable View
اگه نرم افزاري باشه با يه فرمت يا اگه نشد با يه فلش درست ميشه.
آره خودت ميتوني فلشش كني
سلامنقل قول:
ببین باطری باد نکرده
اشکال میتونه از چند قسمت باشه
اول با یه باتری دیگه تست کن شاید مشکل از باطریت باشه
اگر درست نشد ای سی شارژت احتمال قوی مشکل داره که کامل نمیتونه شارژ کنه در ضمن شارژر اصلی داشته باش
جی پی اس ات روهم فلش کن ببین درست میشه اگه نشد با یک اسپری خشک قطعات الکترکی و با مسواک نرم محدوده ی مدار انتن و ای سی هارو تمیز کن جواب میگیری
اقا ممنون از راهنماييتون
فقط يه چيز ديگه
تاپيكي در مورد فلش كردن N95 بهم معرفي ميكنيد
باطري باد نكرده
وقتي ميزنم توي شارژ بعد از 5 دقيقه ميزنه باطري فول
درضمن شارژر كه ميزنم گوشي رو ميگيرم دست و باهاش يه مقداري كار ميكنم هي شارژ قطع و وصل ميشه
وکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291752
وکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
اقا من باتريم به يك سال نكشيد كه خراب شد! اصل خودش هم بود، اونوقت شما چه انتظاري داريد از باتري 3 سال كار كرده؟ تازه كلي حال داده بهتون! شما يه باتري ديگه پيدا كنيد و با اون امتحان كنيد سلامتي گوشيتون رو قبل از فلش و اين حرف ها ! كلاً نوكيا باتري هاي بيخودي داره......:13:نقل قول:
متشكرم
در مورد باطري
ميخوام باطري بخرم
براي N95 8Gig رو بخرم بهتر نيست؟
باطري 95 معمولي كم شارژ نگه ميداره
دوستان سلام
میتونم برای گوشیم مموری 8 گیگ بگیرم ، تا حالا 4 بود و البته کمی گیر داشت
مخصوصا اینکه در فیلم برداری بریده بریده بود
به نظر شما مشکلی نیست ؟
عزیز معلوم هست که مال شما باطری اصلی نبوده!نقل قول:
باطری اصل خیلی خیلی با دوام هستند!
من گوشی خودم رو بهار 86(خرداد) خریدم! باطری اصل+ شارژر Nokia AC-5E ساخت کمپانی معظم energy star!
تا حالا که حدود 3 سال هست هیچ مشکلی ندارم!
صبح ساعت 6 با شارژ کامل برمیدارم! حدود 2ساعت تا برسم دانشگاه آهنگ گوش میکنم+2 ساعت راه برگشت! توی روز هم 30 40 دقیقه با تلفن صحبت میکنم! شاید یه 20 30 دقیقه هم GPS روشن باشه!
ولی تا حالا نشده که کم بیاره! البته اوایل با ورژن 12 مشکل دوام باطری داشتم ولی با اومدن ورژن 21 مشکل حل شد! حالا هم V 31.0.017 روش نصب هست!
شارژر اینشکلی هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مدل تقلبی با اصل این شارژر ها با هم مو نمیزنن! من که تشخیص نمیدم در بیشتر موارد!
حتی 10 15 روز پیش تست کردم با شارژ کامل حدود 7 ساعت موزیک پخش میکنه!(با هدست)
در مورد GPS هم به همه دوستان توصیه میکنم 100% به فکر ارتقاع سخت افزاری انتن باشید! با تقویت انتن GPS این گوشی روکمکنی میشه!
این گوشی من خیلی باحال بوده! تا این گوشی رو بخرم در عرض 2 سال 5 6 تا گوشی عوض کردم! ولی این یه چیز دیگه هست!
خود نوکیا در توضیحات گفته تا 2 گیگ!نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی توی لوازم جانبی N95 تا 16 هم قرار داده! حالا کدوم درسته نمیدونم!
خب از دوستانی که استفاده کردن میخام که نتیجه ی کار رو بگن
دوستان رفتم باطري ان 95 8 گيگ گرفتم الانم توي شارژ هست
بهم داد17 تومن
تا يك هفته تعويض و تا 6 ماه گارانتي
خوبه به نظرتون
فقط در گوشي بد بشته ميش
اگه میتونی یه عکس بزار از پشت گوشی!نقل قول:
درضمن باطری های جدید نیازی به شارژ اولیه ندارن که!(منظورم Li-ion هستند)
خب تا یک هفته تموم نشدهخ 2 3 بار فول شارژش کن و ببین چقدر شارژ نگه میداره.
اگه تقلبی بود برو پسش بده
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی وقته مموری 16 گیگ دارم رو گوشیم.نقل قول:
مشکلی هم باهاش ندارم.
فقط مارک خوب و پر سرعت بگیر.
مثل توشیبا کلاس 4 یا 6
البته مال من توشیبا کلاس 2 هست که همون طور که گفتم مشکلی تاحالا باهاش نداشتم.
در ضمن سعی کن گوشیت را برای استفاده بهتر از مموری 16 به آخرین ورژن یعنی 35 آپدیت کنی.
من وقتی گوشیم ورژن 30 بود این مموری را خریدم و همون وقت هم به راحتی جواب میداد.
آقا بدبخت شدم.
نمی دونم چی شده که یهو ویبره گوشی قطع شده! 1-2 روز پیش زنگ خورد، درست بود. به فاصله کوتاهی از اون که دوباره زنگ خورد دیگه ویبره کار نکرد!!!! گوشی رو چند بار خاموش روشن کردم، اما فایده ای نداشت! چی شده؟ چیکارش کنم؟!!!
قيمتش مشكوكه! چون من باتري اصلي N95 رو با شش ماه گارانتي تعويض از اتصالات گرفتم 34 تومننقل قول:
دوستان رفتم باطري ان 95 8 گيگ گرفتم الانم توي شارژ هست
بهم داد17 تومن
تا يك هفته تعويض و تا 6 ماه گارانتي
خوبه به نظرتون
فقط در گوشي بد بشته ميش
باتري 8 گيگ كه حتماً بايد گرونتر از اين حرف ها باشه!
اول اینکه من بعضی وقت ها احساس میکنم ویبره کار نمیکنه! البته هرچی تست کردم درست بود ولی مثلا بعضی وقت هاه روی میز که هست متوجه بدون ویبره کار میکنه!نقل قول:
از پروفایل ها کنترل کن ببین غیرفعال نشده باشه!
ضربه خورده؟
نقل قول:
براي من تغريبا يك سال پيش همين اتفاق افتاد و بعد از يك هفته خود بخود درست شد
ببخشید مگه باتری ان95 هشت گیگ بزرگتر نیست از مال معمولی؟
بعد اون وقت چجوری جا میشه تو معمولی؟
اگه میشه عکس بزارین تا در صورت عدم مشکل ما هم بریم بخریم برای معمولیمون.
دوست من قديم سر اين موضوع زياد تاپيك زده شد
هم اينجا و هم موبايلستان
يادمه كه اقاي amini_bio هم اون موقع زياد توي اون تاپيكا مي اومد
پيم در گوشيم شكسته و با چسب نگه داشتمش ولي تاپيك قديمي رو پيدا كردم كه هم توش عكس هست و هم فيلم
برو اونجا تمام اين مسئله هخا برات حل ميشه:
آموزش استفاده از باتری N95 8gig در N95 عادی و افزايش مدت شارژ
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220205
یکم بزرگتر از باتری معمولی خود گوشی هست.
من برای نگه داشتن در گوشی و اینکه بهش آسیب نزنه از جلد کریستالی که پشت گوشی میندازند استفاده کردم تا در گوشی را سفت نگه داره.
با سلام من N95 8 GB دارم ورژنش V 20.0.016 چطوری ورژن رو بروز کنم؟:19:
Nokia Ovi Suite رو دانلود کن! برو بخش اپدیت!نقل قول:
Nokia Ovi Suite اینو بگم وقتی مروگر خود موبایل رو باز می کنی باید یه لینک برای آپدیدت گذاشته باشه اگه نداشت برو تو سایت اصلی بعد دنبال گذینه ی آپدیت بگرد(دوستان اگه اشتباه گفتم درست کنین):20:
باطري رو از وقتي كه زدم توي شارژ فول شد بردم مغازه وصل كردم به اسپيكر از ساعت 6 تا 10 داشت ميخوند بعد كشيدمش
يه دونه خالي كرده بود
شب تا صبح هم يه دونه ديگه خالي كرد
امروز از ساعت 10 تا ساعت 3 خوند تا باطري كلا خالي شد
به نظرتون خوبه؟
شرمنده که دیر شدنقل قول:
مشکلت 100% از ای سی شارژت هست که نمیتونه کامل شارژ کنه
ببر یه تعمیر گاه خوب و در ضمن چون ای سیت خراب بوده میتونه رویه باتری گوشیت تاثیر منفی گزاشته باشه پس یه باطری اصلی هم بگیر حدود 14 تومن
:10:
9 ساعت پخش موزیک! فکر نکنم بد باشه ولی با حساب اینکه باطری خودم معمولی هست و حدود 3 سال کار کرده و با فول شارژ میتونه 6 7 ساعت موزیک پخش کنه من انتظار داشتم کارایی بیشتری داشته باشه!نقل قول:
(البته 7 ساعت پیوسته!)
من 8 گیگ استفاده می کنم مشکلی ندارهنقل قول:
دوستان من میخوام برم مموری بخرم!
احتمالا 8 گیگ!
1 سوال دارم!
تا جایی که میدونم micro SD ها فقط تا 2 گیگ هستند! و بالاتر ها همشون micro SDHC هستند!
در سایت توشیبا و خیلی از سایت های دیگه گقته شده کلاس مموری نشان دهنده مینیموم سرعت رایت هست!
یعنی کلاس 2 مینیموم 2 MB در ثانیه رایت میکنه! و کلاس 4 مینیموم 4 مگابایت در ثانیه! و کلاس 6 مینیموم 6 مگابایت در ثانیه!
حالا بنظر شما خرید کلاس 6 یا 4 توجیح پذیر هست یا نه؟
چون فیلم برداری با تنظیم TV High Quality حدودا هر ثانیه 400KB میشه! یعنی از نظر تئوری همون 2مگ در ثانیه هم 5 برابر سرعت مورد نیاز هست!:question:
کدوم مارک ها خوب هستند؟ چند تا بگید تا وقتی رفتم بخرم هنگ نکنم!:31: اگه قیمتی هم دارید بگید! حدودی هم باشه کافی هست! 16 گیگ هم بگیدا!
PNY و HP چطور هستند؟ اینجا بیشتر از این دو مارک هست!
درضمن کسی میدونه این قسمتی که روش برچسب هست به چه دردی میخوره؟ توی عکس زیر:
توی عکس وسط دور برچسب خط کشیدم! عکس سوم هم برچسب رو برداشتم! این چی هست؟
توي فيلم برداري شايد كلاس مموري فرق نكنه ولي شايد براي ارتباط فايل بين pc و موبايل خيلي تفاوت داشته باشه.
توي سرعت خود گوشي را نمي دونم كه تاثير داره يا نه.
عزیزان من رفتم بازار فقط از 3 مارک کینگاستون / اچ پی / پی ان وای پیدا کردم!
همشون 8 گیگ کلاس 4 با یک اداپتر بودند! قیمت ها هم حدود 22 تا 24 هست!
با فرض اینکه همشون اصل باشند کدوم رو توصیه میکنید؟
درضمن توی سایت کینگ استون یک مموری میکرو اس دی 16 گیگ کلاس 10 دیدم! از اینا اینجا پیدا میشه؟
سلام دوستان
ميگم قضيه اين كلاس مموري ها چي هست ؟ منم يه 8 گيگ توشيبا دارم كه روش نوشته كلاس 4 .
مرسي .
---------------------------------------
ويرايش : پيدا كردم :
كلاس 2 : 2 مگابايت بر ثانيه
كلاس 4 : 4 مگابايت بر ثانيه
كلاس 6 : 6 مگابايت بر ثانيه
این سرعت ها مینیموم هستند!نقل قول:
برعکس فلش مموری های USB که به حداکثر سرعت اشاره میشه در SD ها به مینیموم سرعت اشاره میشه! چون در SD ها مهم امنیت و حفاظت از اطلاعات است!
درضمن توی محصولات کینگ استون کلاس 10 هم بود! ولی من از نزدیک ندیدم!
وقتی روشن میکنی، ویبره اول میزنه؟نقل قول:
سلام.من می خوام قاب گوشی هام رو عوض کنم(یه 95 معمولی و یه هشت گیگ).اولا این کار بده؟اگه بده چرا؟اگه بد نیست از کجا تهیه کنم؟یعنی کدوم بهتره؟به کی بدم عوض کنه؟آدرس بدین لطفا تو علاالدین باشه...مرسی
(بابا داغون شدن گوشی هام..اینجوری دوسشون نمی دارم..)
به نظر من عوض نکنی بهترهنقل قول:
من خودم یدونه کلاسیک دارم قابشو عوض کردم کشوش سفت شده و صدا میده,در ضمن بهترین قابو واسش گرفته بودم حدوده 20 تومن با دستمزد(من بخاطر رنگ قاب عوض کردم , قاب اصلی اصلا رنگش نمیره یعنی مال من که نرفته حدوده 2ساله دارمش)
دوستان سلامنقل قول:
توصيه بنده اينه كه اون برجستگي اي كه در آواتار بنده مي بينيد قسمت پشت رم تو هر رمي كه باشه (ميكرو) سرعت انتقال داده اش فوق العاده است
بنابر تحقيق و بررسي:10:
دقيقا نمي دونم چيه ولي هر رمي كه اينو داره سرعتش فوق العادست:18:نقل قول:
از كجا اينو ميگيد ؟نقل قول:
دقيقا نمي دونم چيه ولي هر رمي كه اينو داره سرعتش فوق العادست!
کمی غیر منطقی به نظر میاد!نقل قول: