بالاخره اینا Opengl اند یا Directx اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
Printable View
بالاخره اینا Opengl اند یا Directx اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
عزيز ببين دايركت ايكس و اوپن جي ال نقطه مخالف يكديگرندنقل قول:
اين بازي كرايسيس و بقيه بازي هاي نسل سوم به قابليت هاي هردو احتياج داره به همين خاطر من به شما گفتم دايركتي رو دانلود كن كه تمام اين قابليت هارو داشته باشه:46:
عزیزم معلومه که Direct X هستند دیگه .
شما توی آدرس ها رو بخون نوشته .
سلام من یه بازی خریدم که 5 تا سی دیه سدی2 و 1 که نصب میشه مشکلی نداره ولی سدی 3 راکه مخوام نصب کنکم همون لحظه ارور میاد که سیدی4 رو وارد کنید بعد سی دی 4 رو که میزارم همون لحظه دوباره میگه سی دی 5 رو وارد کنید بعد که 5 را مزارم این ارور میاد اگه میتونید کمکم کنید اخه خیلی بهش احتیاج دارم. مرسی
Error---------------------------Some installation files are corrupt.
Please download a fresh copy and retry the installation---------------------------OK
---------------------------
دوست عزیز شما اول بگو که اسم بازی چی هست ؟
اسم بازی رو دقیق و به انگلیسی بگید .
بعدشم از این ارور مشخصه که سیدی ها مشکل دارند .
سیدی ها رو روی یه سیستم دیگه تست کنید ببینید بازم مشکل دارند یا نه .
كلاهبرداري ...نقل قول:
دوست عزيز اون شركت يا كسي كه اين بازي رو دانلود كرده و روي سي دي رايت كرده بدون امتحان اينكارو كرده
اين نسخه دانلود شده از اينترنت مشكل داره و بعضي از فايل ها صدمه ديدند يا كامل دانلود نشدند:41:
اگه میشه سریال نامبر بازی Frontlines: Fuel of War را به من بدین
تاپیک درخواست كرك و سريال بازيها فقط در این آدرس:نقل قول:
موفق باشید...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
میشه یه نفر لطف کنه و این برنامه ی OpenGl رو برای اجرای بازی ها لینکش رو بزاره
در اينجانقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/forumdisplay.php?f=17
اسم بازی The Godfather است
منظورتون چيه؟نقل قول:
بازي پدرخوانده در دو نسخه آمده است
شما در كدوم يكي مشكل داريد؟
دوست عزیز ایشون اول اینطوری درخواست دادن .نقل قول:
منظورتون چيه؟
بازي پدرخوانده در دو نسخه آمده است
شما در كدوم يكي مشكل داريد؟
اسم بازی رو ننوشته بودن ، من گفتم اسم بازی رو بزارند . الآن هم اسم بازی رو گذاشتند .نقل قول:
سلام من یه بازی خریدم که 5 تا سی دیه سدی2 و 1 که نصب میشه مشکلی نداره ولی سدی 3 راکه مخوام نصب کنکم همون لحظه ارور میاد که سیدی4 رو وارد کنید بعد سی دی 4 رو که میزارم همون لحظه دوباره میگه سی دی 5 رو وارد کنید بعد که 5 را مزارم این ارور میاد اگه میتونید کمکم کنید اخه خیلی بهش احتیاج دارم. مرسی
Error
Some installation files are corrupt
.
Please download a fresh copy and retry the installation
OK
ممنون اوراكل عزيز اما جوابشونو داديم ديگه:46:نقل قول:
man ye seri weapon skin vase CS:S nasb kardam vali dakhele bazi tofangha dakhele daste player ha nistan va peen tarand, kasi midoone moshkel gojast? tnx
دوست من کلا CS:S مشکل داره .
مثلا من یه سری واسش مپ گرفتم ولی هیچ کدوم کار نکرد !
در مورد این اسکین هم به نظر من از یه سایت دیگه دانلود کن ببین چی میشه .
بعدشم هر سئوالی داشتی در مورد کانتر اینجا بپرس :
با تشکر ، Oracleکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=9326
با سلام خدمت همه دوستان،
بازی Tomb Raider Aniversary پیغام میده که اعتبار بازی تموم شده و دیگه اجرا نمیشه.
اگه کسی کرکی واسه این بازی داره ممنون میشم واسم بزاره.
قبلاً یه تاپیک مخصوص کرک بازی وجود داشت ولی الان پیداش نمی کنم؟
یکی لطف کنه سریال Gtr 2 رو بده:11:.1.4gb دانلود کردم حالا میگه سریال میخواد:19:
دوست عزيز يا بايد رو ويستا بازي رونصب كني چون من رو ويستا نصب ميكردم اعتبارش تموم نمي شدنقل قول:
يا بايد ويندوزت رو دوباره نصب كني وبازي رو هم رو ويندوز جديد نصب كني ولي قبلش از سيوهات يه كپي بگير.
دوست من باید اینجا درخواست بدی :نقل قول:
یکی لطف کنه سریال Gtr 2 رو بده.1.4gb دانلود کردم حالا میگه سریال میخواد
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=156537
دوست عزيز پس به اين ترتيب بايد يه كدي رو در رجيستري ثبت بكنهنقل قول:
بهتر نيست اون كدو پيدا و پاك بكنيم
خيلي بد ميشه كه بخواي پس از هر مدتي ويندوزت رو عوض كني البته شايد هم پچ يا كركي داشته باشه:20:
دوستان بازي assassin رو نصب كردم..باسرعت و كيفيت خوب اجرا ميشه،اما بعد از چند دقيقه ارور ميده و از بازي خارج ميشه ،يك بار هم وسط بازي كامپيوتر رستارت كرد!! لطفا راهنمايي كنيد..
سيستم: RAM 1gig ,geforce 7300.
در ضمن كيفيت گرافيك و رزولوشن بازي در حالت حداكثره.
اولا بازي مشكل داره و تو مرحله اورشليم گير ميكنه ثانيا بهتره گرافيك و رزولوشن رو پايين تر بيارين تا گير نكنه چون سيستم شما براي اين بازي حداقل هستش در ضمن بهتر منتظر نسخه اصلي كه 2 - 3 هفته ديگه مياد بمونيد تا بتونيد از مرا حل اضافي بازي براي pc و بازي سالم لذت ببريد.نقل قول:
كسي اين همسايه جهنمي 2 رو داره؟
نمي دانم اين سي دي خط داره اين فايل
mss32.dll رو برام كپي نميكنه
كسي اگر داره اين فايل mss32.dll رو اينجا بگذارم كه بردارم
بازي از مرحله اورشليم جلوتر نميره يا سرعت پايين مياد؟شما پيشنهاد ميكنيد براي نسخه اصلي منتظر بمونم و دوباره بازي رو بخرم؟!نقل قول:
در ضمن اگر گرافيك و رزولوشن رو پايين بيارم ديگه ارور نميده؟
با تشكر...
دوست عزيز باور كن هيچ چيزي نسخه اصلي بازي نميشهنقل قول:
شما بهتره منتظر نسخه اصلي بمونيد كه زمان زيادي به اومدنش نمونده:46:
سلام به همگی.بچه ها من بازی indigo prophecy رو خریدم و دارم بازی میکنم،در جایی از بازی به باگ های زیادی برخورد میکنم که بازی اصلا جلو نمیره(جایی که لوکاس از دست پلیس فرار میکنه و میپره رو هلیکوپتر)توی تاپیک مخصوص این بازی به من یه پچ به همراه کرکش دادند تا نصبشون کنم تا باگ ها از بین بره.ولی متاسفانه در هنگام نصب به من ارور پایین رو میده.
توی تاپیک اصلی که کسی نتونست به من کمک کنه.گفتم شاید اینجا کسی به دادم برسه.کد:http://irapic.com/uploads/1205303378.jpg
خیلی ممنون.
مهدی: عكسهاي با اندازه بزرگ رو به صورت لينك يا Thumbnail تو فروم بذارين. ممنون!
دوست عزيز فكر كنم شما كرك را هم به داخل پوشه مربوطه كپي كرده ايد
همون فايل اصلي بازي رو كپي كنيد اما كرك رو فعلان پيست نكنيد
حالا قبل از كپي كردن كرك نصب كنيد
البته اين خطا كه موضوع اصلي متفاوت ورژن بازي است ميتونه دلايل ديگه از جمله نصب نبودن Package Installer مايكروسافت و يا آپديت برنامه مثل اينتال شيلد و يا نصب نبودن برنامه نت فريم ورك 2 باشه
علاوه بر چيزهايي كه دوستمون گفتن، من احتمال ميدم كه مشكل از كامپيوتر شما نباشه. شركتهاي ايراني كه بازيها رو عرضه ميكنن، كليدهاي رجيستري رو به همراه بازي نصب نميكنن و بعدا اين مشكلات پيش مياد كه Patch تشخيص نميده كه بازي نصب شده يا نه!نقل قول:
درسته علاوه براين كركي كه استفاده ميشه كرك حذفيه يعني تعدادي از پارامترهاي رجيستري حذف شدهنقل قول:
بايد ايميج هاي نو دي وي دي استفاده بشه:46:
دانلود فایل mss32.dll از این آدرس:نقل قول:
بعد از دانلود, فایل را از حالت فشرده خارج کنید.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?mss32
موفق باشید...
ممنوننقل قول:
ولي نشد
قبل شما هم يكي عين همين رو داد ولي مال من ورژنش مثل اينكه فرق داره:41:
كارنكرد:41:
ورژن مال من
1.1.335.20242
براي من مال نوين پندار هم هست
به هرحال ممنون:11:
راستي اين عكس ببينيد شايد چند فايل ديگر هم نصب نشد چون سر اون گير ميداد كه ديگر باطل ميشد
اين از فايل هايي كه تو پوشه bin است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي اين ورزن رو داره فايل mss32.dll رو بگذارد
با سلام. من مشکل در اجرا کردن بازی PES 6 در ویندوز ویستا دارم یعنی اصلا اجرا نمیکنه اگه میشه منو راهنمایی کنید و اگر patch ی برای اجرا کردنش بذارید.ممنون
من جوابتو که تو تایپیک مخصوص دادم حالا ارور چی میده؟؟؟؟:5:نقل قول:
عزیزم شما چرا فایل رو ایجا کپی کردی ؟!نقل قول:
ممنون
ولي نشد
قبل شما هم يكي عين همين رو داد ولي مال من ورژنش مثل اينكه فرق داره
كارنكرد
ورژن مال من
1.1.335.20242
براي من مال نوين پندار هم هست
به هرحال ممنون
راستي اين عكس ببينيد شايد چند فايل ديگر هم نصب نشد چون سر اون گير ميداد كه ديگر باطل ميشد
اين از فايل هايي كه تو پوشه bin است
كسي اين ورزن رو داره فايل mss32.dll رو بگذارد
این فایل Mss32.dll رو اینجا کپی کن :
C:\Windows\System 32
نه در محل نصب بازی !
توي اونجا هم گفتي رفتم ريختم بازم نشدنقل قول:
يك كارديگر هم كردم از توي پوشه bin هم mss32.dll رو پاك كردم كه اين ارور رو ميده
وبعد ميزنم اين يكي مياد
فكرنكنم مشكل اين باشه
نبايد توي windows , system32نبايد ريخت فكرنكنم اونجا ربطي داشته باشه
من امروز بازیه Civilization 4 رو خریدم وقتی می خوام اجراش کنم این پیغام میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نبود به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام من تو بازی Assassins Creedیه مشکل دارم وقتی تو مموری بلاک 3 بازی میکنم باید به دوشهر برم و با یه نفر صحبت کنم به یکی از شهر ها که اسمش Acre هست میره ولی وقتی می خوام به اون یکی شهر برم از بازی خارج میشه و هیچ اروری هم نمیده البته چندین بار امتحانش کردم حتی فکر کردم شاید ،اول باید به اون شهر برم ولی نشد دوباره از بازی خارج شد عین همین مشکل تو بازی The Club هم دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
مشخصات سیستم من:
Graphic:8600GT
Ram:2gig
CPU:3.8 gh
دوست عزيز همه با اين بازي يعني(Assassins Creed) مشكل دارن يه نگاه به تاپيكش بنداز اين بازي هنوز نسخه اصليش با زبان انگليسي منتشر نشده فقط ورژن روسي بازي سالم يا بايد پچ بازي را دانلود كني تا خوب بشه يا دوسه هفته ديگه صبر كني نسخه اصلي بياد.نقل قول: