سلام دوستان خسته نباشید چند تا سوال داشتم من سال 89 با مدرک کاردانی مرزیانی تایباد خدمت میکردم و وسط خدمت دانشگاه قبول شدم الان که میخوام دفترچه رو بفرستم آیا باز همون پادگان تایباد میفتم؟آیا مدت خدمت من 21 ماه است یا 17 ماه؟ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان خسته نباشید چند تا سوال داشتم من سال 89 با مدرک کاردانی مرزیانی تایباد خدمت میکردم و وسط خدمت دانشگاه قبول شدم الان که میخوام دفترچه رو بفرستم آیا باز همون پادگان تایباد میفتم؟آیا مدت خدمت من 21 ماه است یا 17 ماه؟ممنون میشم جواب بدید
توی این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخر صفحه بند 6 نوشته
یعنی من که از یه سال فرجه ام استفاده کردم تو مقطع فوق لیسانس حق انصراف ندارم (مثلا از ازاد برم سراسری)؟نقل قول:
6-دانشجوياني كه تمايل به انصراف و شروع به تحصيل مجدد دارند، در طول تحصيلات دانشگاهي (از ديپلم تا دكتري) فقط يكبار مجاز به انصراف مي باشند مشروط به اين كه در سنوات مجاز تحصيلي انصراف داده و از زمان انصراف تا شروع به تحصيل مجدد بيش از يك سال سپري نشده باشد .
ببینم من این تایپیک را خوندم هول شدم :n27:
یعنی من که نیمه دوم 73 هستم اگه امسال که کنکور دادم نخوام برم دانشگاه سال دیگه نمیتونم کنکور بدم
من چند تا سوال دارم !!
1) من جفت چشام 6.75 نمره ضعیفه این شامل معافیت میشه یا معافیت از رزم ؟
2)معافیت از رزم چیه؟
3)من دفترچه برای معافیت پزشکی فرستادم اگه نخوام برم خدمت میشه تو علمی کاربردی ثبت نام کنم بعد علمی کاربردی میتونه سربازیمو معلق کنه یا نه؟
خواهش میکنم از دوستان جواب بدن
داداش گلم... منم وضیعت همین آقا رو دارم:n27: اما من متولد بهمن ماه 72 هستم خرداد 91 هم فارغ تحصیل رشته ی تجربی شدم... کنکور 91 هم فقط رفتم سر جلسه نشستم... الانم دارم واسه 92 میخونم... ولی امروز کلا اعصابم بهم ریخت... نظام وظیفه زنه بم گفت که 1-2 هفته قبل 31 خرداد 92 باید بیای خودتو معرفی کنی... 7 تیر هم که کنکورتو دادی 19 تیر یا دیگه نحایتا 19 مرداد اعزام میشی :n28: بعد جوابت اومد مرخصت میکنن... تازه فقطم باید کارشناسی به بالا قبول شی،در غیر این صورت باید به سربازیت ادامه بدی :n08:حالا بحث این کارشناسی به کنار... راست میگفت که 19 تیر یا دیگه نهایتش 19 مرداد اعزامم ؟نقل قول:
:n30:
Amir777:بینم من این تایپیک را خوندم هول شدم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی من که نیمه دوم 73 هستم اگه امسال که کنکور دادم نخوام برم دانشگاه سال دیگه نمیتونم کنکور بدم.
.
با این شرایط احتمالا الان داری پیش دانشگاهی میخونی.... امسال که کنکور دادی اگه قبول شدی که هیچ... اگه نه که از زمانی که مدرک پیش رو بگیری یعنی یا 31/3/92 یا شهریور 92،از همون لحظه تا 1 سال یعنی 93/3/31 یا شهریور 93 مهلت داری واسه ی معرفی خودت به نظام وظیفه... پس میتونی کنکور بدی اما یکم مثل ما استرس سربازی رفتنو کی رفتن اذیتت میکنه... از منم میشنوی 5 ماه دیگه وقت داری،اگه این 5 ماه هیچی نخونی مطمئن باش سال دیگه هم نمیخونی... این 5 ماه رو قشنگ بخون همین امسال یه جای خوب قبول شو..:n01: وگرنه سال بعد دردسر میکشی:n16:
مرسی دوست عزیز از جوابت قبول شدن را که میشم ولی اون رشته ای که میخوام احتمالش کمه برا همین میخوام یکسال دیگه بخونمنقل قول:
اون وقت مثلا الان شما که خرداد مدرک پیش گرفتی پس باید خرداد امسال هم خودت را معرفی کنی ولی کنکور تیرماهه پس چطوری کنکور شرکت میکنی
میشه به این پست جواب بدیدنقل قول:
سلام دوستان ..
من شرایط پست اول رو خوندم ..
یه سوال برام پیش اومده :
قانون معافیت بر اساس قد و وزن که فرمولش در پست اول هست هنوز هم اجرا میشه ؟؟ یعنی بر اساس اون فرمول میشه معافی گرفت ؟؟
یک سوال دیگه هم دارم :
من الان دانشجو هستم و در حال تحصیل .. الان می تونم برای معافی اقدام کنم ؟؟
سلامنقل قول:
قانون قد و وزن دیگه نیست
در حین تحصیل هم نمیتونین اقدام کنین
مگر معافیت پزشکی که مطمئن باشید معاف میشید
سلام
معافیت تحصیلی کاردانی برا ورودی های 89 سه ساله دیگه؟ اگه تو سه سال نتونیم تموم کنیم و سنوات تحصیلی بگیریم فارغ التحصیل بشیم (مثلا تو 3.5 سال )
اول باید بریم خدمت بعدش بریم کارشناسی بخونیم؟
سلام
من متولد 1371/3/2 هستم
الآن ترم 5 دانشگاه پیام نور هستم یعنی ورودی 89 و کلن 45 واحد پاس کردم میخواستم واسه دانشگاه آزاد کارشناسی بدون کنکور ثبت نام کنم
میخوام بدونم اگه از دانشگاه پیام نور انصراف بدم باید برم سربازی؟؟ یا اینکه میتونم واسه دانشگاه آزاد ثبت نام کنم؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
و یه سوال دیگه این متن یعنی چه(( مدت سنوات اوليه تحصيلي)) که تو سایت نظام وظیفه گذاشتن؟؟؟
همچنين ازديگر شرايط اصلي اين است كه دانشجو مي بايست در مدت سنوات اوليه تحصيلي در دانشگاه انصراف دهد يعني وارد سنوات ارفاقي نشدههمچنين ازديگر شرايط اصلي اين است كه دانشجو مي بايست در مدت سنوات اوليه تحصيلي در دانشگاه انصراف دهد يعني وارد سنوات ارفاقي نشده
سلامنقل قول:
اگه کارشناسی پیوسته هستید میتونید انصراف بدید چون سنوات هنوز دارید و وارد سنوات ارفاقی نشدین ( 5 سال )
اگه ناپیوسته هستید وارد سنوات ارفاقی شدید (یعنی سره مرز)
مدت سنوات اولیه یعنی همون 5 سال . اگه بیشتر از 5 سال تحصیل طول بکشه وارد سنوات ارفاقی می شین
شرایط ثبت نام مشمولان در دانشگاه آزاد ( نیمسال دوم 91-92 )
محتوای مخفی: شرایط مشمولان
دوستان من کارشناسی نا پیوسته هستم من ترم دیگه ( تا آخر تیر ) فارغ التحصیل میشم ، 6 ترم کامل تا اون تاریخ میشه زمان تحصیلم
حالا میخواستم بدونم اگه کارآموزیمو بندازم برای تابستون 92 و فارغ التحصیلیمو شهریور 92 بگیرم از نظر نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی بیشتر از 6 نمیسال نمیشه اینجوری ؟
( چون شنیدم بعد فارغ التحصیلی 1 سال برای ارشد وقته ، میخوام اگه امسال قبول نشدم سال بعد هنوز وقت داشته باشم ، شهریور 92 فارغ التحصیل بشم که تا شهریور 93 وقت باشه )
ممنون
خیر چون از سنوات مجازتون بیشتر استفاده کردین این یک سال مهلت رو نداریننقل قول:
بهتره از بخش نظام وظیفه دانشگاه سوال کنید.
نقل قول:
کجا بیشتر استفاده کردم واسه کارشناسی ناپیوسته مگه 6 ترم نیست ؟ خب منم تا خرداد میشه 6 ترم دیگه !نقل قول:
خیر چون از سنوات مجازتون بیشتر استفاده کردین
یعنی بعد اینکه اینکه فارغ التحصیل شدم هیچی وقت ندارم !!!؟ تازه قبلا که شش ماه وقت بود الان 1 سال شده - بازم من هیچی وقت ندارم یعنی !؟ مگه میشه ؟
2 -در مورد اون سوال چی ؟ میتونم بندازمش کارآموزیو واسه تابستون ؟ یا ترم تابستون بیشتر از 6 نیم سال میشه و نمیشه ؟
سلام
من کاردانیم مرداد 91 تموم شد.الآن هم یک ترم کارشناسی ناپیوسته خوندم.ولی قصد دارم انصراف بدم و برم سربازی.
می خوام قبل از انتخاب واحد ترم دومم باشه که شهریه ثابت ترم 2 رو نریزم.
انصراف از دانشگاه آزاد هزینه ای داره؟ مراحلش چطوریه؟
و اگه دفترچه رو همین ماه پست کنم، حدودا کی اعزام می شم؟
امکان داره هم آموزشی و هم دوره رو تهران بیفتم؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
الان کسی متولد 70 باشه دفترچه بفرسته و ترک تحصیل پیش دانشگاهی بوده باشه؛ کی اعزام به خدمتش میاد و کی هم تاریخ اعزامش هست احتمالا ؟
سلام بسته باپه ارگان وظیفه خدمتی و تعداد داوطلبان داره.نقل قول:
از دفاتر پلیس +10 سوال کنید بهتر پاسخ میدهند بهتون
من متولد 72 ام و امسال برای دانشگاه پیام نور معافیت تحصیلی گرفتم. میخوام سال بعد یعنی 92 دوباره کنکور بدم ! که اگه قبول شدم از دانشگام انصراف بدم برم اون رشته ای که قبول شدم ! میخوام ببینم مشکلی پیش میاد واسه نظام وظیفه و اینا ؟ یعنی میشه معافیت تحصلی رو انتقال داد به اون یکی دانشگاه یا کلا یکی دیگه بگیرم ؟ کلا چیکار باید کنم ؟!
سلام-فکر کنم اگر متولد نیمه دوم باشید موردی پیش نیاد.نقل قول:
برای اطمینان از پلیس +10 یا نظام وظیفه هم بپرسید
مرسی..نیمه دوم هستم..از پلیس +10 و نظام وظیفه بار ها سوال کردم ولی هیچکس درست نمیدونست !
بعد از فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی پیوسته چقد مهلت داریم تا خودمونو معرفی کنیم؟
سلام
این قانون که فقط یک بار میشه انصراف داد شامل آزاد هم میشه؟
امروز رفتم ثبت نام آزاد که گفت چون 2 بار انصراف دادی باید بری سربازی و کنکور 92 هم نمیتونی بری
یک سالنقل قول:
سلامنقل قول:
بله شامل همه دانشگاه ها می شه
حالا اگر برادر بزرگم درخواست معافیت داده باشه و رد شده باشه،منم میتونم درخواست بدم یا نه؟
بله می تونیدنقل قول:
منظورم کفالتهنقل قول:
برادر بزرگم یه بار درخواست داد و رد شد و احتمالا تا ماه دیگه سربازه.در این صورت چی؟میتونم؟
سلام اگه کسی نتونه توی 6 سال کارشناسی پیوسته رو تموم کنه (ورودی 86) میتونه یک ترم دیگه هم داشته باشه؟ یعنی 13 ترم تموم کنه غیبت نمیخوره؟
با سلامنقل قول:
بحث غیبت نیست دوست گرامی ... مساله اینجاست که طبق قانون جدید اگر شما نتونستی نهایتا توی مدت 5 سال مدرک کارشناسی پیوسته یا مدت 3 سال کارشناسی ناپیوسته رو اخذ کنی از نظر نظام وظیفه مجاز به ادامه تحصیل نیستی! ...
یعنی کارشناسی پیوسته توی دانشگاه آزاد نهایتا 12 ترم دوست گرامی ... توی دانشگاه سراسری هم اگر کسی این وضع رو داشته باشه ...خودشون دست به کار میشن و براش تصمیم گیری میکنن!:n01:
و به احتمال خیلی زیاد حتی اگر دانشگاه هم متوجه نشه و شما بتونی مدرک کارشناسی رو اخذ کنی نظام وظیفه طبق مدرک قبلیت باهات رفتار میکنه
قانون جدید فقط برای ورودی های جدید هست نه قدیم:n01:نقل قول:
سلام.نقل قول:
خیلی مشکلی پیش نمیاد.چون اینجور موارد زیاد هستند.
و چون معافیت تحصیلی صادر میشه مشکلی نیست.
باز هم از دفاتر پلیس +10 یا نظام وظیفه بپرسید
نمیدونم دوست گرامی قانون قبل هم نهایت 6 سال بود!!نقل قول:
الان نهایت شده 5 سال ( سقفش رو میگم )
حالا طبق قانون قدیم اگر مدت تحصیل شما به 6 سال نرسیده از نظر نظام وظیفه که مشکلی نیست.
قانون چاقی مفرط و لاغری مفرط واسه معاف شدن هنوزم هست؟ قبلا بود یه فرمول هم داشت.... اگه کسی اطلاعی داره بگه لطفا.
آیا شخصی که قبلا یک بار انصراف داده باشه و بعد از انصراف دادن وثبت نام در دانشگاه جدید متوجه بشه که این رشته تشکیل نمی شه، می تونه به یک شهر دیگه انتقالی بگیره ؟ و از نظر نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد؟
بچه ها من 23 سالمه، به علت مشکلاتی سربازی نرفتم هنوز
من هنوز 4 درس دیگه دارم که اگه قبول بشم دیپلم میگیرم، حالا سوالم اینه که اگه من خودم بشینم بخونم (چون سربازی نرفتم سر کلاس نمیذارن برم)
و خرداد امتحان بدم و دیپلم رو بگیرم بعد با توجه به اینکه پیش دانشگاهی رو برداشتن میتونم کنکور بدم؟
کلا اگه دیپلم بگیرم برای کنکور و .... مشکلی ندارم؟ مثلا برای کنکور دادن به سربازی نرفتنم گیر نمیدن؟
منتظر راهنمایی تون هستم، ممنون
متاسفانه الان تحت هیچ شرایطی همون دیپلم رو هم نمیزارن بگیرید ، چون باید ثبت نام کنید و برای ثبتنام کردن ازتون کارت پایان خدمت میخوان
2 راه داری
یا بری خدمت بعدش ادامه تحصیل بدی
یا کلا بیخیال خدمت و درس بشی و بری دنبال کار
یه راه دیگه هم هست اونم اینه که معاف بشید که باید خودتون تحقیق کنید ببینید شرایطش رو دارید یانه
داداش مطمئنی؟ من 2 سال پیش که رفتم گفت چون سربازی نرفتی نمیتونی بیای سر کلاس ولی میتونی خودت بخونی بعد بیای امتحان بدینقل قول:
اگه انتقالی بدن ، مشکلی پیش نمیادنقل قول:
احتمالا به سربازی شما گیر می دن .نقل قول:
غیبت دارین چون سنواتتون بیش از جد مجاز شده
بهتره به نظام وظیفه شهرتون بیرین و استعلام کنین
.