ایا اینترنت یا طرحی روی ان فعال استنقل قول:
Printable View
ایا اینترنت یا طرحی روی ان فعال استنقل قول:
نه متاسفانه
فکر کنم بدونید که فیبر نوری با ثبات ترین ارتباط رو داره .جیتر حول حوش 1 واحد میچرخه. در صورتی که ptp جیترش یا نوسان پینگش خیلیه .نقل قول:
فعلا سرویس 8 مگ رو گرفتم برای یه ماه . ماه بعدی سرویس 100 مگ میگیرم و تستشو براتون میزارم .
ptp پارس انلاین یا شرکت های دیگه در بهترین حالت جفرافیایی و کمترین فاصله و بهترین تجهیزات بهتراز 30 40 مگ نمیده . تازه اگه بارون نیاد و....
بازی quake که هاستی هستش عدد 90 رو نشون داد یارو اون سمته دنیا بود .
اینده تو فیبر نوری هستش و شما با یه سرچ کوچیک متوجه میشید که شرکت های خصوصی این و فهمیدن و دارن سرمایه گذاری های کلان میکنن . شرکت های وب اگه بورس رو دنبال کنید سرمایه زیادی جذب کرده تا بره تو کاره فیبر(سرمیه گذاری دیر بازد) . از سال شرکت های خصوصی دیگه میخوان فیبر کشیو شروع کنن چون یه تکنولوژی اجتناب نا پذیر هستش. ptp و td lte به علت گرون بودن تکنولوژی هم داخل ایران هم کشور ها دیگه کمتر استفاده میشه .
طبق گفته وزیر ارتباطات قرار شده شرکت های خورد به هم یکی بشن تا بتونن سرمایه گذاری کلانی رو بحث فیبر نوری بکنن
در نتیجه اینده = فیبر نوری
امروز اومدن تانوما منو وصل کردن ،
به خاطر گرونی تعرفه ها 16 مگ گرفتم
ریت دانلود 2 mg/sec میده ، آپلود نصفه اینه
دلیل اصلی که گرفتم پینگ بود که متاسفانه پینگ خیلی معمولی داره ، فقط به درد بازی با ptp دلخل ایران میخوره
پینگ مبین نت td_lte حدود 30/40 ms بهترشه
لطفا از ip های زیر تست بگیرنقل قول:
54.154.207.39 بتل ۱
210.148.52.96 کونامی
و اینکه ببین آیپیت مال آسیاتکه یا اینکه itc
Battle 180
Konami 420
Too speedtest itc zade
Battle 180
Konami 420
Too speedtest itc zade
واسه من بتل 90نقل قول:
کونامی 320
پینگت مشکل داره.باهاشون تماس بگیر و پیگیری من
مثل خودم بیچاره شدی!نقل قول:
هیچ راه دیگه ای نداره مگر اینکه مودم LTE بگیری و از ایرانسل و یا شرکت های دیگه استفاده کنی
از ابتدای ماه که اومدم رو سرویس های فیبر نوری مخابرات یه مشکلی دارم و اونم اینکه حین دانلود یا پخش آنلاین کلا اینترنت بلااستفاده میشه و نفر دوم اصلا نمیتونه از اینترنت استفاده کنه!
اصلا هم رسیدگی نمیکنن
آخرش مجبور شدم دیروز شکایت ثبت کنم!
کسی تعرفه سرویس های تانوما رو داره؟