طرح نامحدود ک نداره ولی بسته های حجیمش شبانه ۱۰۰۰گیگ داره ک منتها سرعتو محدود میکنه رو ۵۱۲نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
طرح نامحدود ک نداره ولی بسته های حجیمش شبانه ۱۰۰۰گیگ داره ک منتها سرعتو محدود میکنه رو ۵۱۲نقل قول:
یعنی مثلا بسته توربو با سرعت 4 تا 40 بگیرمنقل قول:
شب ها سرعت دانلودم میشه 512 KB/s ؟
بازم خوبه اگه کمتر نشه
مرسی
دوستان راهی نداره جایی که پوشش نداره اعتراض کنن چندین نفر پوشش دهی داشته باشند!؟
اینو جواب بدین لطفانقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم
مودم هاش قیمتش چنده؟
تو سایت ندیدم من اصن نبود انگار
مرسی
کلا محدود میکنه شبانه رو.مودمشم مدل air master 3000 هست ک با اینترنت یکساله میده ۱۳۰تومن ۲۰تومنم موقع نصب میگیرننقل قول:
بله سرعت همین حدوده حالا 512 نه 450 هست و میتونی شبی8 تا 10 گیگ دانلود کنینقل قول:
البته جایی که ازش دانلود میکنی و روش دانلود هم مهمه
2 ماه پیش اومدن واسه نصب که سرعت 12 مگابیت بود و چراغ مودم قرمز بود که نصب نکردن.الان اگه دوباره بگم بیان و سرعت همون 12 بود،تحویل بگیرم؟این سرعت باعث قطعی نمیشه؟مشکلی نداره؟
این خطمون ضعیفه و adsl خیلی داره اذیتم میکنه.
اون ساعتایی که میان نصب ، ساعت اوج ترافیک نیست . اگه سرعت بازم همون باشه ، از عصر تا آخر شب بدجوری کلافت میکنه . قطعی هم با توجه به سیگنال ضعیفی که داری بعید نیست ...نقل قول:
تا الان یک بار اومدن و اونم ساعت 1 ظهر بود.واقعا نمیدونم چی کار کنم!نقل قول:
ساعت کاریشونه دیگه .نقل قول:
نمیدونم دفه قبلی چه تاریخی بوده ولی شاید وضعیت بهتر شده باشه . بگید بیان تست کنن ...
من سری اول که گرفتم وضعیت انتن دهی خیلی جالب نبود اخرشم مودم و دادم به یکی رفت . ولی یک ماه پیش که دوباره گرفتم وضعیت انتن دهیم خوب شده .