سلامنقل قول:
فریمور چیزی ممکنه نیاز به اپدیت داشته باشه؟( اگر مشکل شبکه نباشه )
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
Printable View
سلامنقل قول:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
مشکلم بخاطر این نیست که بخاطر کم بودن سیگنال قطع میشه تا روی وایمکس سوییچ کنه؟
مودم z6000 هم این مشکلو داره به خاطر سیستم مزخرف دکل های ایرانسل هست نه مودمنقل قول:
دوستان در هنگام دانلود با IDM سرعت Transfer Rate شما در دانلود منیجر چقدر نوشته؟؟
واسه من در IDM نوشته 6 مگابیت ولی توی سایت OOKLA وقتی تست میکنم سرعتو میزنه 40 مگابیت
لطفا بگین سرعتتون در IDM چقدر هست
رو idm به مگا بااااااایت میزنه، درسته.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
آقا دمت گرم که ۴۰ مگابیت میگیری.
خوشا به حالت.
آقا پویا راهنماییت کرد دیگه من ادامه نمی دم.
من نهایت ۱۷-۱۸مگ میرم!
ولی چرا توی IDM مینویسه 6 مگابیت ؟ در حالی که توی OOKLA مینویسه 40 مگابیت.میشه توضیح بدید؟نقل قول:
واسه شما در IDM میزنه 17 مگابیت ؟
ببین دوست من مگابیت و مگابایت با هم فرق می کنه. هر هشت مگابیت = یک مگابایت.نقل قول:
تو idm واحد مگابایت هست که برای تبدیل کردنش به مگابیت باید در 8ضرب کنید و بلعکس برای تبدیل مگابیت به مگابایت عدد رو بر هشت تقسیم می کنیم
سلام دوست من . مرسی از راهنمایی . من متاسفانه مجبور شدم حضوری بگیرم . همین الان تازه هم برگشتم خونه . هنوز در جعبه رو باز نکردم . مودم خارجی گرفتم . فقط چنتا سوال از خدمتتون داشتم . اینکه سیم کارت رو به نامم زد و اس ام اسش اومد . گفت یه ساعت دیگه فعال میشه . چه طوری منوجه بشم فعال شده ؟ دوم اینکه برای راه اندازی غیر از کارای فیزیکی فقط فعال سازی سیم کارت و خرید تعرفه کافیه ؟ اگه وسطش مشکل خوردم ازتون میپرسمنقل قول:
دوستان من الان مودم خارجی گرفتم با سیم کارت . الان سیم کارت رو انداختم چراغ اول در حال چشمک زدنه . توی فایل پی دی اف راهنما خوندم که چراغ اول چشمک بزنه یعنی در حال یافتن شبکه td هست . الان سوالم اینه که سیم کارت فعال نیست یا اینکه شبکه توو اتاقم اینقدر ضعیفه که برم پشت بوم تست کنم و کلا چه جوری بفهمم سیم کارتم فعال شده . تشکر