-
زانتي:
شرايط خيلي دشواري است
------------------------------------
خاوير زانتي كاپيتان آرژانتيني اينتر به علت مصدوميت 2 ماه را خارج از ميادين سپري خواهد كرد و اين موضوع به شدت او را ناراحت كرده است.
در اين شرايط که زانتي مدتي را دور از اينتر به سر خواهد برد، سران باشگاه قصد جذب يك جانشين را دارند. ماسيمو اودو از لاتزيو و بونه را از پارما هدف هاي جديد اينتر براي قرار گرفتن در پست زانتي هستند.
کاپيتان نراتزوري مي گويد: "زماني كه در بازي با تروويزو به فاوا برخورد كردم احساس درد زيادي داشتم، اما سعي كردم تحمل كنم. برايم مهم بود که در اولين بازي فصل حضور درخشاني داشته باشم، ولي حالا بايد اعتراف كنم با مشخص شدن اوضاع و دوري 2 ماهه از فوتبال، شرايط خيلي دشواري را سپري مي كنم و دوست دارم خيلي سريع به ميادين بازگردم.
-
زامپانا در مسينا ماندگار شد
---------------------------------
ريكاردو زامپانا گلزن اول مسينا در فصل گذشته قرارداد خود را با اين باشگاه تا 2 سال ديگر تمديد كرد.
پس از شكست يك بر صفر مقابل لاتزيو در آغاز فصل جديد رقابت هاي سري A باشگاه مسينا تصميم گرفت در ابتدا قرارداد زامپانا را تمديد كند.
ماسيمو لاکوچا مدير برنامه زامپانا در اين رابطه گفت: "ريكاردو خيلي خوشحال است كه در مسينا مي ماند. او دوست داشت قرارداد خود را تمديد كند و بايد از باشگاه مسينا تشكر كرد. ما هيچ مشكلي براي افزودن 2 سال ديگر به مدت قرارداد نداشتيم، فرانتزا با من در اين رابطه حرف زد و خواستار ماندن ريكاردو شد. اين خبر بسيار خوبي براي هواداران مسينا خواهد بود.
-
كامني از تيم ملي كامرون خط خورد
------------------------------------------
اين دروازه بان اسپانيايي كه فصل قبل در ليگ برتر اسپانيا بهترين دروازه بان معرفي شد، به دليل حضور نيافتنش در اردوي تمريني كشور فرانسه از همراهي هم تيمي هايش باز مانده است.
پير ابده اوونو، مهره جديد پاناتينايكوس جانشين كامني خواهد شد. گرچه به نظر مي رسد سليمانو حميدو دروازه بان ترك تبار نيز مي تواند در ديدارهاي منطقه آفريقا حضور پيدا كند.
-
فاكتي:
توپ طلا به آدريانو مي رسد
--------------------------------
جاچينتو فاكتي رئيس باشگاه اينتر عقيده دارد آدريانو در سال 2005 توپ طلاي برترين بازيكن را به دست خواهد آورد.
بعد از شروع خوب نراتزوري ها در سري A و برتري 3 بر صفر مقابل تروويزو كه با هت تريک آدريانو همراه بود، فاكتي با تعريف و تمجيد از اينتر جديد گفت: "ما يك فصل بزرگ را پيش رو داريم. زيرا تيم خيلي خوب كار مي كند و مطمئن هستم سال خوبي را سپري مي كنيم. آدريانو بازيكن بزرگي است. ترديدي ندارم او بين 3 بازيكن برتر سال 2005 در مونت كارلو خواهد بود تا توپ طلا را به دست آورد. من به او تبريك مي گويم و از اينكه چنين بازيكني را در اختيار دارم، خوشحالم.
-
مورينيو:
اختلافاتم با يوفا را فراموش مي كنم
خوزه مورينيو مربي پرتغالي چلسي تاكيد كرد كه هيچ علاقه اي به ادامه بحث هايش با کنفدراسيون فوتبال اروپا (UEFA) ندارد.
فصل گذشته وي به دليل وارد كردن اتهام به فرانك ريكارد، مربي بارسلونا، مجبور شد تا دو ديدار ليگ قهرمانان را از سکوهاي استاديوم محل برگزاري مشاهده کند. مورينيو در عين حال معتقد است كه يوفا بايد چنين اختلافاتي را از بين ببرد كند.
وي با اشاره به مطلب فوق مي گويد: "بايد موارد اختلافم با يوفا را فراموش كنم. اگر اتحاديه فوتبال اروپا هم خاطره هاي بد خود را در مورد شخص من فراموش كند، من هم دقيقاً همين كار را خواهم كرد. در تمام طول مدت مربيگري ام در پورتو و چلسي با اتحاديه فوتبال اروپا سر و كار داشته ام؛ موفق شدم تا جام يوفا را به دست آوردم و عنوان قهرماني ليگ قهرمانان را كسب كرده ام. يوفا در زندگي من نقش بزرگي داشته و نام من نيز در تاريخ يوفا ثبت شده است. مورينيو همچنين تاكيد كرد كه در فصل پيش رو قصد انتقام گيري از آنفيلد را ندارد."
وي با تاكيد بر مطلب فوق افزود: "من به دنبال انتقام گيري نيستم. اصلاً در فوتبال جايي براي اين كلمه شوم وجود ندارد.
-
پتي مقدماتي جام جهاني را از دست داد
------------------------------------------------
فدراسيون فوتبال پرتغال اعلام كرد كه آرماندو پتي، هافبك بنفيكا به دليل مصدوميت ماهيچه ران ديدارهاي مقدماتي تيم ملي كشورش برابر لوكزامبورگ و روسيه را از دست خواهد داد.
اين مصدوميت در شكست خانگي 2 بر صفر بنفيكا برابر گيل ويسنته گريبان اين مهره 28 ساله را گرفت.
در اين ميان لوئيس فيليپه اسكولاري، سرمربي تيم ملي پرتغال قصد دارد فرد ديگري را جانشين اين هافبك نمايد
-
پس از شايعات فراوان
اوون به نيوکاسل پيوست
-------------------------------
مايکل اوون مهاجم تيم ملي انگلستان با توافق بر سر قراردادي 4 ساله راهي نيوکاسل شد.
مهاجم 25 ساله رئال مادريد عصر امروز پس از گذراندن تست پزشکي، قرارداد 15 ميليون پوندي خود را با نيوکاسل منعقد خواهد کرد تا رکورد نقل و انتقالات اين باشگاه را جابجا کند.
اوون با پايان دادن به يک حضور ناموفق در سانتياگو برنابئو در حالي راهي سنت جيمز پارک شد که شايعات فراواني بر سر حضور وي در ليورپول به گوش مي رسيد.
اوون ملقب به پسر باد سال گذشته از ليورپول راهي رئال مادريد شد، اما نتوانست جاي ثابتي براي خود در اين تيم پرمهره دست و پا کند.
فردي شفرد رئيس باشگاه نيوکاسل يونايتد در گفت و گويي اظهار داشت: "آوردن اوون به سنت جيمز پارک در کنار تمديد قرارداد آلن شيرر يکي از بهترين لحظات کاري من در اين باشگاه بوده است. طرفداران او را دوست دارند و مايکل کسي است که ما دوست داريم کل تيم را بر پايه و اساس وي طرح ريزي کنيم. ما اميدواريم که وي بتواند به موفقيت تيم کمک شاياني بنمايد.
-
باروش:
در استون ويلا موفق تر خواهم بود
ميلان باروش مهاجم تازه وارد استون ويلا تاكيد كرد كه در آينده اي نزديك همانند حضور موفقش در تيم ملي چك، در باشگاه جديدش نيز خواهد درخشيد.
باروش 23 سال سال گذشته موفق به كسب كفش طلاي يورو 2004 شد. وي در اين رقابت ها عنوان بهترين گلزن را از آن خود كرد.
باروش همچنين در ماه مي موفق شد تا جام ارزشمند قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را هم به بالاي سر ببرد. با اين وجود مهاجم چك تبار ويلا معتقد است كه سبك تهاجمي تيم ديويد اولري به وي فرصت هاي بيشتري براي گلزني خواهد داد.
خريد موفق استون در اين فصل درباره آينده موفقش در ويلاپارک مي گويد: "من فصل درخشاني را پشت سر گذاشته ام. موفقيت شخصي در يورو 2004 و قهرماني در ليگ قهرمانان موفقيت هايي فراموش ناشدني هستند.
با اين وجود احساس مي كنم كه در باشگاه جديدم موفق تر خواهم بود. در تيم ملي كشورم هميشه موفق به شكستن ركورد گل زني مي شدم. اميدوارم تا اين توانايي رادر استون ويلا هم حفظ كنم. اينجا كاملا مشخص است كه تيم تمايل زيادي براي بازي تهاجمي دارد. هرگاه اولري در كنار زمين مي ايستد، شروع به ترغيب بازيكنان براي تهاجمي كردن بازي مي كند. اميدوارم تا اين روش او باعث شود تا در اينجا هم مثل تيم ملي كشورم يك گلزن تمام عيار باشم."
-
پس از شايعات فراوان
اوون به نيوکاسل پيوست
-------------------------------
مايکل اوون مهاجم تيم ملي انگلستان با توافق بر سر قراردادي 4 ساله راهي نيوکاسل شد.
مهاجم 25 ساله رئال مادريد عصر دیروز پس از گذراندن تست پزشکي، قرارداد 15 ميليون پوندي خود را با نيوکاسل منعقد خواهد کرد تا رکورد نقل و انتقالات اين باشگاه را جابجا کند.
اوون با پايان دادن به يک حضور ناموفق در سانتياگو برنابئو در حالي راهي سنت جيمز پارک شد که شايعات فراواني بر سر حضور وي در ليورپول به گوش مي رسيد.
اوون ملقب به پسر باد سال گذشته از ليورپول راهي رئال مادريد شد، اما نتوانست جاي ثابتي براي خود در اين تيم پرمهره دست و پا کند.
فردي شفرد رئيس باشگاه نيوکاسل يونايتد در گفت و گويي اظهار داشت: "آوردن اوون به سنت جيمز پارک در کنار تمديد قرارداد آلن شيرر يکي از بهترين لحظات کاري من در اين باشگاه بوده است. طرفداران او را دوست دارند و مايکل کسي است که ما دوست داريم کل تيم را بر پايه و اساس وي طرح ريزي کنيم. ما اميدواريم که وي بتواند به موفقيت تيم کمک شاياني بنمايد.
-
جان تري:
ملي پوشان گوش به فرمان هستند
---------------------------------------------
جان تري در خصوص اطاعت از سرمربي تيم جزيره اظهار داشت: "بازيكنان انگليسي هنوز از اسون گوران اريكسون حرف شنوي دارند. او همچنان سرمربي است و همه اختيارات در دست اوست. انتخاب اعضاي تيم بر عهده او است و همه به او احترام مي گذارند. در ميدان مبارزه مهم نيست، بازيكنان يا مربي چه كساني هستند. اهميت در اين موضوع است كه در ميدان همه تسليم حرف مربي هستيم. وظيفه ما فرمانبرداري است، آنچه كه در برابر دانمارك رنگ آن را هم نديديم. از همان ابتداي نيمه دوم ديدار در كوپنهاگ، شكست تيم انگليس آشکار بود."
جان تري ادامه داد: "كاملاً نااميد بودم. همه ما به اين هدف از كوپنهاگ بازگشتيم كه خاطره بد آن شب را هر چه سريع تر از ذهن هايمان پاك كنيم. وقتي برگشتيم، بازيكنان به باشگاه هايشان پاسخ هاي خوبي دادند كه نشان از پاك شدن خاطره بد كوپنهاگ داشت.
ديدار برابر ولز و ايرلند شمالي را در برنامه خود داريم و اميدوارم 6 امتياز اين دو ديدار به اندوخته هاي تيم ملي انگلستان واريز شود."