سلامنقل قول:
اون فایلها را بعد از دان و باز کردن باید سیو کنی
سیو تو دانلود
سیو تو موزیک
سیو تو گالری
سیو تو ویدیو
سیو تو ...
وگرنه انها تو حافظه کش موقت هست و پاک میشن
Printable View
سلامنقل قول:
اون فایلها را بعد از دان و باز کردن باید سیو کنی
سیو تو دانلود
سیو تو موزیک
سیو تو گالری
سیو تو ویدیو
سیو تو ...
وگرنه انها تو حافظه کش موقت هست و پاک میشن
سلام
من برنامه تلگرام پلاس مخصوص دسکتاپ رو نصب کردم ...ولی هر چی گشتم تنظیمی پیدا نکردم که بشه کانال ها و گروهها رو دسته بندی کرد....
ممنون میشم راهنمایی کنید...
تو تلگرام اگه چند نفر بلاک کنن ریپورت میشیم ؟
سلام
من چند وقت پیش با گوشی خودم یک اکانت تلگرام برای دوستم با شماره خودش درست کردم بعد از اینکه اکانت تلگرام ساخته شد دیدم تلگرام به صورت خودکار از مخاطبین من برای این اکانت استفاده کرده که من مجبور شدم کل مخاطبین خودم از اکانت دوستم حذف کنم
حالا و در حال حاضر اگر کسی از مخاطبین گوشی من اکانت تلگرام میسازه ضمن اعلام به من در تلگرام که مثلا فلانی joib در تلگرام شده به مخاطبین اکانت رفیق منم اضافه میشه! چه طوری مشکل حل کنم؟ بدون اینکه بخواهم من یا اون دیلیت اکانت کنیم.
دوستان عزیز بازم من اینجا به شما اعلام میکنم غیر از برنامه اصلی خود تلگرام از هیچ برنامه ی دیگه ای استفاده نکنید. اگه میخواین روی دسک تاپ دو نسخه یا سه نسخه تلگرام جدا داشته باشید هیچ کاری نداره.
کافیه هر بار که تلگرام رو نصب میکنید اسم برنامه یا آدرس برنامه رو تغییر بدید . یعنی 3 تلگرام با 3 آدرس جدا. رو خود صفحه دسکتاپ هم میتونین با تغییر اسم وجه تمایزش رو مشخص کنین اینطوری 3 تا تلگرام جدا دارین
ولی هرگز از برنامه های جانبی استفاده نکنید .
شنیدم که اگر کسی رو هم زیاد بلاک کنند ریپورت میشه ولی خودم تا حالا تجربه نداشتمنقل قول:
سلام دوستان
من یه مشکلی تو تلگرام دارم اینه که ویدئو که میفرستم طرف مقابل نمیتونه ببینه . بعد از دانلود کردن موقع باز کردن فایل پیغام file has incorrect data میده بهش. فک میکنم مشکل از طرف من باشه که فایلو میفرستم چون با فایلایی که دیگران براش میفرستن مشکلی برای پخشش نداره .
کسی میدونه باید چکار کنم ؟
ممنون
یه دونه تست برای یکی دیگه بفرست ببین آیا برای نفر بعدی هم همین مشکل هست یا نه
نه برای همه همینطوریهنقل قول:
فایل ویدئویت از کلیپ های دانلود شده در گوشیت هست یا اینکه فیلمی که از دوربین گوشیت که گرفتی هست ؟