سلام دوستان!
پرینتر clp-315 سامسونگ که رنگی و لیزری هست! کارتریجش قابل شارژ هست یا نه؟ و هزینه این کار چقدر هست؟
Printable View
سلام دوستان!
پرینتر clp-315 سامسونگ که رنگی و لیزری هست! کارتریجش قابل شارژ هست یا نه؟ و هزینه این کار چقدر هست؟
سلام دوستان!
یک سوال دارم!
آیا پرینتر clp-315 سامسونگ که رنگی و لیزری هست ! کارتریجش قابل شارژ هست؟ هزسنش چقدر میشه؟
قیمت کارتریج نوش چقدره؟ چون یک نمایندگی سامسونگ میگفت زیاد فرق نداره!!؟؟درسته؟
راستي نظرتون راجع به مدل Stylus CX7300 چيه چون ميگن كارترجاش خيلي ارزونن
نقل قول:نقل قول:
فعلا کیت شارژ وارد نشده است.خود کارتریج ها هر کدوم حدود 35 تومن هستند.
شما اول نیازهاتون رو کامل بررسی کنین،بعدش ببینین چه نوع پرینتری به کارتون میاد.نقل قول:
اتفاقا اپسون گرونترین کارتریج رو داره چون فابل شارژ نیستن و نصب تانک هم در 60 درصد موارد جواب نمیده.
با سلام به همه دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خواستم بدونم علت اینکه پرینتر تمیز کاغذ ها رو پرینت نمی گیره وهراز چند صفحه ای با ذرات مشکی صفحه رو کثیف می کنه چیه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن خیلی وقت هم نیست که از شارژش می گذره.. ممنون میشم اگه لطف کنید وجواب بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان کسی از پرینتر های زیراکس راضیه خوب هستند ؟
به نظر شما زیراکس بگیرم چون خودم روز های یکشنبه در نمایندگی زیراکس کار می کنم و تا حالا دستگاه خراب ندیدم
زیراکس مام محصولاتش لیزری هست
مدل 3116 مناسبه ؟
اسکنر کنون هم که خوبه ؟
یا اچ پی دوکاره ؟
منتظرم
سلام دوستان
من مقاله در مورد پرينتر و اسكنر نيار دارم
هر چي هست باشه فقط زياد باشه
ممنون
باز هم سلام
براي شارژ تونر پرينتر زيراكس مدل phaser 3130 از چه پودري بايد استفاده كنم؟ (ليزري سياه و سفيد)
يك سؤال ديگه:
با يك پرينتر ليزري رنگي چند برگ بصورت عكس ميشه گرفت؟ با يك پرينتر رنگي جوهر افشان چطور؟
یک مقاله در مورد نحوه کار پرینتر های لیزری وجود داشت در سایت سامسونگ که اینجا گذاشتم.میتونین بردارین:نقل قول:
[php]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3402598#post3402598[/php]نقل قول:در مورد پرینترهای زیراکس اطلاعاتی ندارم.خدمات تعمیراتی و هزینه شارژ مهم است.نقل قول:
لیزری حدود 700 - 500 عکس و جوهر افشان حدود 40-30 عکس.نقل قول: