چقدر فیاضی حیف شد! ای کاش اون بهایی که به عبادی پور میدادن نصفشو به این بازیکن میدادن:n29:
با اینکه قد چندان بلندی نداره هم دریافتهاش خوب بود و هم اینکه حداقل از هر آبشاری که زد امتیاز گرفت!!!
Printable View
چقدر فیاضی حیف شد! ای کاش اون بهایی که به عبادی پور میدادن نصفشو به این بازیکن میدادن:n29:
با اینکه قد چندان بلندی نداره هم دریافتهاش خوب بود و هم اینکه حداقل از هر آبشاری که زد امتیاز گرفت!!!
من دارم فکر میکنم انصافا اگر امریکا بالا میومد و در برابر آرژانتین اشتباه نمیکرد شاید الان تا پای فینال هم میرسید اما ما صرفا صعود کردیم و قانع شدیم ... این تخلیه روحی روانی بازیکنا برمیگرده به فرهنگ جامعه ما و از دید روانشناختی ریشه مشکلات جای دیگست که هممون میدونیم . مثال من برای بازیها تیم ملی والیبالمون در مراحل بالاتر سخن معروف ما ایرانیهاست :فلانی قانع باش حتما حکمتی توش بوده:n02:
+
با تمام این تفاسیر از تیم ملی والیبال به شدت ممنونم به این خاطر که به ما فهموند میون برترینهای جهان بودن در یک ورزش پر طرفدار یعنی چی ..
اعتقاد ندارم کشتی در ایران حتی ورزش پرطرفداریه و به شخصه فقط خوشحال میشم با مدال آوریشون ولی بیتارف اهمیت خاصی برام نداره این ورزش چون در جهان طرفدار خاصی نداره ولی ورزشهایی مثل والیبال در سطح جهان کشور رو مطرح میکنند .
چه دیدید امریکا ازما ضعیف تر شاید کارمیکرد جز6تیمنقل قول:
اوناکه ازارژانتین باختن
اونا میومدن ابروشون میرفت بااون همه سابقه
والیباله ایران که سابقه انچنانی نداره تاهمین 6تیم هم اومد شاهکارقرن 21بوده
اونم ازیک تیم اسیایی مثل ما
همون بهترکه مارفتیم جز6تیم چیزی که ازوالیباله ایران کم نمیشه
خدائیش این چند پست اخیر رو، خودتون یه بار دیگه بخونین!
به نظرم یه کم بیش از حد و غیر منصفانه نسبت به عبادی پور موضع گرفتین.
اونقدرا هم بد بازی نکرد و پوئن های زیادی رو کسب کرد.
درسته ، به نظرم یکم روی عبادی حساس شدن و این حساسیت باعث میشه موجی از انتقادات بره سمت این بازیکن،هنوز اون خیلی کم تجربه هست و باید تو همچین مسابقاتی تجربه کسب بکنهنقل قول:
تفاوت ایران با قدرت های برتر دنیا تو مصاحبه سرمربی روسیه معلوم شد که گفت وقتی دیدم ایران بدون انگیزه وارد زمین شده سورپرایز شدم! کاپیتان روسیه هم به شکل دیگه ای همچین حرفی زده بود.
دقیقآ ! من نمیدونم چرا این عبادی پور بدبخت سیبل شده !نقل قول:
کسی نمیاد بگه چرا مثلآ محمودی امروز هرچی آبشار زد همش خورد تو آنتن !!
به نظر من بدی تیم ایران اینه که همیشه برای مقام اول و دوم مبارزه و تلاش می کنه....نه برای مقام پنجم!!!!!
بازی با روسیه رو که دیدم از نا امیدی و بی انگیزگی اونا منم شل شدم
نمی دونم به مربی مربوطه یا بازیکنا.....شایدم اصلا یه نوع استراتژی باشه واسه بازیهای آسیایی
به هر حال تا آخرین لحظه نباید امیدشون رو از دست بدن
البته باید بهشون تبریک گفت.....شش تیم برتر دنیا کم نیست کارشون از این لحاظ عالی بود و مطمئنم همینم خیلی خیلی سخت بود
واقعا خسته نباشن
: )
با سلام
رنکینگ
نام تیم امتیاز میزان پیشرفت/ پسرفت 1 Brazil 345 0 2 Russia 324 0 3 Poland 265 2 4 Italy 243 -1 5 USA 220 -1 6 Argentina 159 3 7 Serbia 152 -1 8 Germany 148 2 9 Bulgaria 145 -1 10
Iran 134 1 11 France 123 2 12 Cuba 118 -5 13 Canada 99 2 14 Australia 97 -2 15 Tunisia 70 -1
رنکینگ بالا رو خودم با فرض این که برزیل اول لهستان دوم فرانسه سوم و آلمان چهارم بشه درست کردم
اگه به فرض فرانسه بازم جو گیر بشه برزیلو هم ببره هنوزم پشت ایران قرار داره ولی اگه دیگه بزنه به سیم آخر و قهرمان جهان بشه:n02: اونوقته که ایران این یه پله صعودم نخواهد داشت
از طرف دیگه لهستان چه اول بشه چه چهارم هیچ تغییری در رنکینگش حاصل نمیشه
برزیل هم اگه چهارم نشه رتبه خودشو حفظ میکنه
از اون طرف آلمان خیلی جای مانور داره و میتونه با کسب هر پیروزی یک رتبه به رنکینگش اضافه کنه و در نهایت با قهرمانی به رتبه ششم برسه
و اما در مورد آینده والیبال ایران با توجه به این که الان به سطح قابل قبولی رسیده به نظرم بهتره یه کم هوشمندانه تر و بلند مدت تر برنامه ریزی بکنن و مثل اکثر تیمای سطح بالای جهان مثلا واسه لیگ جهانی سال آینده بازیکنای تیم ب ایران رو بفرستن و یا حداقل بازیهای خارج خونه رو با تیم ب برگزار کنن (همچنین در مورد بازی های قهرمانی آسیا) و بیشتر تلاششون رو روی تورنومنتای پرامتیاز چهار ساله بذارن
(البته مسئولای والیبال کشور با توجه به سوابقشون احتمالا این موارد رو در نظر خواهند گرفت)
به امید پیشرفت روزافزون والیبال کشورمون:n16:
بله. موافقم.نقل قول:
خدائیش این چند پست اخیر رو، خودتون یه بار دیگه بخونین!
به نظرم یه کم بیش از حد و غیر منصفانه نسبت به عبادی پور موضع گرفتین.
اونقدرا هم بد بازی نکرد و پوئن های زیادی رو کسب کرد.
چیزی که هست دقیقا برعکس ـه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
میلاد عبادیپور امتیازآورترین بازیکن والیبال ایران در دیدار مقابل روسیه بود.
به گزارش ایسنا، دیدار تیمهای والیبال ایران و روسیه برای تعیین تیم پنجم مسابقات قهرمانی جهان با برتری روسها به پایان رسید که در این مسابقه میلاد عبادیپور با 9 امتیاز به عنوان امتیاز آورترین بازیکن ایران شناخته شد.
امیر غفور با هشت امتیاز و محمد موسوی با پنج امتیاز پس از عبادیپور در ردههای بعدی قرار گرفتند.
در تیم روسیه نیز نیکولای پاولوف با 14 امتیاز بهترین بازیکن روسیه بود و آرتم ولویچ با یازده و الکسی اسپیریدونوف به همراه دیمیتری موزرسکی با 10 امتیاز دیگر بازیکنان شاخص روسیه در این دیدار بودند.
منبع: ایسنا / اینستاگرام