یه چیزی که جالبه اینه که با این که تیم سه تا گل خورده بود ولی بازیکنا بی تفاوت پاس های بی هدف میدادن و اتلتیکو خطرناک تر حمله میکرد... در حالی که هر تیمی جز این رئال بود خودشو به آب و آتش میزد... به نطر میاد بازیکن ها خیلی خسته یا خیلی بی تفاوت هستن.
قبلا" هم گفته بودم اتلتیکو راه بردن ما رو بلده و دیگه هیچکس نمیتونه ادعا کنه شانسی رئال رو شکست میده... واقعا" آنجلوتی باید یه تغییر اساسی در سبک بازی تیم بده یا این که خود باشگاه باید یه تغییر اساسی در کادر مربیگری و بازیکن ها بده:n02:(هوادار کم صبر هستم!)
واران تو این بازی خوب عمل نکرد و حتی توپ هم لو داد تا مشخص بشه فعلا" باید تجربه کسب کنه.
به نظرم صرفا" نبود مودریچ و مصدوم ها نمیتونه دلیل باخت باشه... این اتلتیکو بود که خوب حمله میکرد و خوب بازی رو کنترل کرده بود. من فقط نیمه دوم بازی رو دیدم. خیلی خشن هم بازی نکردن اما کاملا" ما رو کنترل کرده بودن. حتی دقایق آخر بعد از زدن چهار گل همچنان اتلتیکو ما رو تحت فشار گذاشته بود:n04::n15:
این طوری پیش بره هر جا به اتلتیکو بخوریم یه باخت داریم... حالا تیم های قوی تر بماند......
امیدوارم رئال به روز های خوبش برگرده. اما یادمون نره الان وقت روز های خوبه. خیلی از تیم ها در اوایل فصل افت کردند ولی بعد از نیم فصل بهتر شدند اما رئال در بدترین زمان ممکن داره این افت رو تجربه میکنه...