سلام یکی از اشنایان در نمایندگی ایرانخودرو هست میگه سمند lx با موتور 1800 cc دو ایربگ حواله ای حدود 29 تومن برامون میتونه بخره 20 روز تحویل با توجه به اینکه الان ایرانخودرو ثبت نامی هیچی نداره به نظر شما این مدل سمند چطوری هست؟ارزش خرید داره؟
سلام یکی از اشنایان در نمایندگی ایرانخودرو هست میگه سمند lx با موتور 1800 cc دو ایربگ حواله ای حدود 29 تومن برامون میتونه بخره 20 روز تحویل با توجه به اینکه الان ایرانخودرو ثبت نامی هیچی نداره به نظر شما این مدل سمند چطوری هست؟ارزش خرید داره؟
مشاوره خرید و قیمت خودروهای خارجی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )نقل قول:
دوستان عزیز سلام
قیمت بنز C230 Kompressor مدل 2006 فول آپشن با کارکرد 100 هزار چنده ؟ راستی بدون رنگه.
پشتش نشستم خیلی نرم و بیصدا بود. فنی رو هنوز چک نکردم ولی با توجه اینکه رانندش دوستمه و میدونم مواظبش بوده احتمالا خوبه.
راستی چطور میتونم کارکرد دقیقشو دربیارم؟ کارشناسی سراغ دارین که برام چک اش کنه؟
ببخشید یک چیز دیگه : دوستم میگفت موتورش 2300 است ولی من تو اینترنت سرچ کردم زده بود 1800 ! کدوم درسته؟
مرسی
سلام دوستان.
قصد خرید خودرو با حدود 100 تومن دارم. قبلا 206 داشتم و دنبال یه ماشین جادارتر و البته جمع و جور هستم! نظر خودم هیوندای i30 مدل 2014 هست.
البته پیشنهاد دیگه ای هم باشه استقبال میکنم. کلا یه خودروی all in one میخوام :n02: هم برای مسافرت خوب باشه و هم شهری! خدمات پس از فروشش خوب باشه. شنیدم خودروهای کره ای یه مقدار خشک هستند ولی فکر کنم در مقایسه با 206 خیلی بهتر باشند!
اینم بگم که من تا حالا فقط تجربه رانندگی با 206 و پراید و پیکان رو داشتم ولی خب حالا فرصتش پیش اومده که یک ماشنی بهتر انتخاب کنم.
حتما میخوام صفر باشه و نهایت هم دو تا سه سال میخوام نگهش دارم! بودجه هم میتونم تا 120بالا ببرم!
سلام تا 120 تومننقل قول:
شما تویوتا کرولای 2013 میتونید بگیرید که واقعا ماشین خوبیه
النترا و سراتو 2014 فول میتونید بگیرید که خودم ترجیحا سراتو رو انتخاب میکنم (موتور 2000)
مزدا3 میتونه گزینه مناسب دیگه ای باشه
رنو اسکالا و رنو فلوئنس از گزینه های فرانسوی هستش
بین همه این ها
اگر 2014 میخواید به نظرم سراتو گزینه مناسبی برای شماست
خیلی ممنون.
راستش زیاد قیافه کرولا رو دوست ندارم. البته من مدل 2014 رو از نزدیک دیدم، شاید 2013 که شما میگید بهتر باشه!
مزدا 3 هم من شنیدم زیاد برای مسافرت خوب نیست مخصوصا اگه تعداد سرنشین زیاد باشه!
رنو فلوئنس هم خیلی درازه!!
نظر خودم هم بیشتر روی کیا سراتو هست مخصوصا اینکه میتونم فولشو بگیرم! راستی با توجه به اینکه رینگ 17 داره توی دست انداز و جاده خاکی اذیت نمکینه؟
غیر از رنو اسکالا شاسی بلند چی پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:
پیشنهاد من ماشین کارکرده هستش. شما قبلا فقط ماشین ایرانی سوار شدید و الان حتی مدل 2006 خارجی هم سوار شید اساسی متفاوته. اگر میخواهید گرفتار افت قیمت نشید و همینطور هزینه های تعمیرات احتمالی هم گریبانتون رو نگیره. بهترین انتخاب شما خودروهای کرهای مدل 2012 هستش که اکثرا 5 سال گارانتی دارن و با مبالغی کمتر از 120 تومن میتونید تجربه شون کنید. بهترین انتخاب شما اگر میخواهید اسپرت باشه سراتو کوپه مدل 2012 شرکتی با موتور 2000 هستش. انتخاب دیگرتون سراتو موتور2000 مدل 2012. انتخاب دیگر النترا 2014 کارکرده. انتخاب دیگر سوناتا 2011 و 2012. انتخاب دیگر کرولا که فرمودید قیافه اش رو دوست ندارید اما یه عمر ماشینه. مزدا 3 ماشین بسیار عالی هستش اما پایین بودن شاسی اش شدید رو مخه. شاسی بلند هم بهترین انتخابتون اسپورتیج و توسان جدید هست. البته اینا ماشینای خشک تری هستن تا سواری های کرهای
در کل به نظر من حدودا 90 تومن هزینه کنید یه ماشین شرکتی فول آپشن مدل 2012 بخرید هم فال هستش هم تماشا. گارانتی 5 سال دارن اکثرا و افت قیمت هم کردن. میخواهید ماشین صفر بخرید مدلهای 2014 فول آپشن اما دو ایربگ رو تجربه کنید که قیمتشون با مدلهای فول ایربگ خیلی تفاوت داره.
موفق باشی. تو خرید عجله نکن خوب بازار رو بگرد چون مصرف کننده ای و تجربه ماشین خارجی نداری هرچی سوار شی به نظرت عالی میاد پس با یه کسی برو ماشین بخر که ماشین خارجی سوار شده باشه. از پراید و 206 تو ماشین 100 میلیون رفتن اینقدر تفاوت داره که متوجه خوب نبودن های احتمالی نخواهید شد.
به هرحال رینگ 17 یه مقدار ماشینو خشک میکنه ولی در کل فکر میکنم رضایت مطلوبی از ماشین داشته باشینقل قول:
چون بیشتر از 2-3 سال نمیخوای از ماشین استفاده کنی شاید کره ای و ژاپنی فرقی نکنه که بخری
کلا ماشین های ژاپنی طول عمر زیادی دارن مخصوصا کرولا که شنیدم ماشینی بوده که واقعا آمار خیلی کمی توی مراجعه به تعمیرگاه داره (حالا 2014 رو نمیدونم چون هنوز حساب پس نداده ولی باز هم میشه بهش اعتماد کرد)
ولی به نظرم حتی تا 4-5 سال هم ماشین های کره ای خیلی خوب جواب میدن و ماشین های خوبی هستن
درسته مزدا 3 شاسی کوتاهش اذیت میکنه مخصوصا با این دست اندازهای غیر استاندارد.
رنو اسکالا شاسی بلند نیست ولی در مورد شاسی بلند هم دوستمون گفتن
اسپورتیج و توسان در ماشین های کره ای یا سانتافه 2010 اگر با بزرگی اش مشکلی ندارید.
توی ژاپنی ها میتونید نیم نگاهی به قشقایی داشته باشید
ولی به نظرم بهتره یه سدان خوب و مناسب بگیرید
با توجه به نیاز شما به نظرم باز هم همون سراتو 2000 بهترین گزینه است
البته تویوتا یاریس هم در قیمت های پایین تر و i30 هم هست ولی باز هم به نظرم سراتو رو گزینه اول بذار... :n01:
روی مدل های Honda هم فکر کنید. همونطور که شاید بدونید، اصولاً میشه گفت هدف وجودی شرکت هیوندای کره برای رقابت با هوندای ژاپن است و بسیاری از مدل ها، کپی کمی ارزان تر و بی کیفیت تر و کم عمرتر مدل های هوندا هستند.
مثلاً در حدود 110-130 (بسته به تیپ) هوندا سیویک 2014 انتخاب خوبیه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق "گفته ها"، خودروهای هوندا که به خاورمیانه وارد میشوند، تولید ایالات متحده ی امریکا هستند نه ژاپن.
درود
سقف قیمت تا 120 باشه .
بنده هم ماشین کره ای نمیخوام (کیا،هیوندای و...)
صفر که چه بهتر ... وگرنه تا 2 3 سال کارکرده هم باشد مانعی نداره...
ماشین با ابهت میخوام... جلف نباشه..
شخصا تی ینا نظرمو جلب کرده و سوزوکی کیزاشی .
تی ینا کیفیت مونتاژش چطوره ؟ وارادتیش تا مدل چه سالیه و آیا ترجیح داده میشه با نوع مونتاژیش؟
کیزاشی چطورر ماشینیه ؟ (مطابق بودن دیزاینش با سلیقه ام و همینطور کم بودنش نظرمو جلب کرده! )
از برند تویوتا چه پیشنهادی دارید ؟
بطور کل چه پیشنهادی دارید با این اوصاف ؟
راستی شاسی بلند چه پیشنهادی دارید ؟