اقا سلام . من میخوام با v3 برداری کنم ... اما اصلا تو منو کانکشن usb نیست .. فقط باوتوث هست و SYNC هست .. باید چی کار کنم ... لطفا جواب بدید ...
اقا سلام . من میخوام با v3 برداری کنم ... اما اصلا تو منو کانکشن usb نیست .. فقط باوتوث هست و SYNC هست .. باید چی کار کنم ... لطفا جواب بدید ...
usb nist !!!!!!
بابا من تاپیک رو زدم که... برام پیغام بزار بگو ... میخوای لینکش رو پاک کنم؟نقل قول:
سلام
كسي ميدونه اين تراشه گرافيكي Geforce Go 4200كه توي V3Xاست به طور كامل فعاله يا نه؟ يه چيزايي توي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوندم ولي نفهميدم واقعا تا چه حد از قابليتهاي اين تراشه تويV3Xاستفاده شده.
خيلي دوستون دارم!
نه عزیز... پاک نکن....نقل قول:
بابا من تاپیک رو زدم که... برام پیغام بزار بگو ... میخوای لینکش رو پاک کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از کاربرد های این برنامه رو بگم:
با استفاده از این برنامه میتونید...تسلطی کامل بر صفحه ویندوز داشته باشید از طریق گوشی...
ببین هر دوربین دیجیتالی یه لنز داره یه سنسور نوری و یه پردازشگر تصویر.... دوربین v3x پردازشگر تصویرش یعنی اون تراشه که روش نصب شده محصول nvidia و خوب دیگه جای بحث نیست همه میدونن nvidia غول تراشه های گرافیکیه ...نقل قول:
منظورتو از بطور کامل فعاله نفهمیدم... یعنی چی ؟ تمام عکسهایی که با گوشیت میگیری توسط همون تراشه پردازش میشن بعد نمایش داده میشن.
هيچي ! روشن نمي شه !!!نقل قول:
میلاد جان یکی از داداشای ما v3i گرفته شما واردی.. می خواستم بپرسم چجوری میشه فهمید itune داره یا نه... چون میخوام فلشش کنم مثل اینکه مانسترپک itune دار با معمولی فرق میکنه ... در ضمن چجوری روش بازی و برنامه نصب کنم. فایلها رو تو kjava میریزم ولی نمیدونم کجا باید install کرد ...
من از چند جا پرسیدم همه گفتن به جز شارژ چیزی همراه z3 نیست!!!
همچین چیزی می شه؟