خوب بچه ها من شايد نتونم بعد از ظهر جمعه بيام اگه رفتيد خوش بگذره.
Printable View
خوب بچه ها من شايد نتونم بعد از ظهر جمعه بيام اگه رفتيد خوش بگذره.
سلام.نقل قول:
به خاطر اینه که مجید جون تو بیدی من نبیدم من بیدم تو نبیدی : دی
تو ماهی من خورشید بیدم : دی
تو رو ندیدم اما تا دلت بخواد قیافه نکبت محمود رو تحملیدم : دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهیم اوهوم خوب شد : دینقل قول:
من یک سری مشکلات دارم به نت و اینا دسترسی ندارم این امیر خیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدونه .
منظورش اینه از بس با من چرخید امیر بشکه شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از تو کمتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين امين پيشي به من ميگه پاتو از خشتکم بکش بيرون ، خواستم بگم ؛ بچه ها به دعوت من بيان تو خشتکش يه حالي داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي گ ... بگيره اون خورشيدي که تو باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو ماهی من خورشید بیدم : دی
اول از همه چقدر بي ادب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
----------------------------------
تو چرا رفتي تو نقل قول من جواب دادي > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها يه نکته جهت اطلاع ؛ خشتک اين پيشي شهره قزويني هاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم چون ممکنه با افرادي ديگر هم برخورد داشته باشيد که نوبت قبلي دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين که به ضرر خودت ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیز حسود بترکه
--------------------------------------
پيشي بجاي اين اسپما بگو قرار رو مياي ؟
قصد کردین تاپیک رو بفرستین ترش ؟
بابا هم دیگه رو که دیدین به خدمت هم برسین دیگه .
دهه .
اگه ساعنهاي 4 يا 5 باشه منم ميام.بعدش بايد برم جايي
آقاسون یرای اینکه حاج مهدی آقا هم بتونه بیاد ( خودم رو نمی گم bkm ) رو میگم
با ساعت 4 تا 5 موافقین ؟
من كه بيش از حد معمول موافقم.ولي ديگه آن نيستم نويد بهم اس ام اس بزنه
آقا مهدي يکم ديرتر بيا ما خواب عصر جمعمون به هم نريزه بهههه
باشه ساعت 5 هم خوبه ...