نه متاسفانه باز کردن این فایل ها در سونی اریکسون ها مخصوص سری P هست. و در نوکیا هم N73 به بالانقل قول:
Printable View
نه متاسفانه باز کردن این فایل ها در سونی اریکسون ها مخصوص سری P هست. و در نوکیا هم N73 به بالانقل قول:
از طریق هک گوشی به راحتی می شه این کار رو انجام داد!:46:نقل قول:
اگه اون تم رو کارت مموری ریختی مموری کارتتو فرمت کنی / باید مشکلت حل بشهنقل قول:
یکی از دوستام 1 گیگ انداخته بود مشکلی هم نداشتنقل قول:
به تاپیک هک و نفوذ به گوشیها یک سر بزن.درایور هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر.نقل قول:
دوست عزيز ممنون عمل کرد:11:نقل قول:
من با نرم افزار فار منجر مشکل دارم و مشکلم اينه که عمليات اتصال رو مو به مو انجام ميدم اما وقتي ميخوام روي
FS اينتر کنم تا باز شه eror ميده eroresh هم اينه: ( script fs_mode execution eror ! EROR CODE :0 اين موقعي که اول اتصال به فار منجر CID_36 رو انتخاب ميکنم در صورتي که گوشيمو توي (++XS )کا 750 _ RED_ CID49 ميشناسه اما وقتي موقع انتخاب گوشي اول فار منجر K750-W800 CID49 رو ميزنم گوشي رو ميشناسه اما باز تا
روي FS اينتر کنم گوشي خودکار روشن ميشه و فار منجر هنگ ميکنه .ممنون ميشم اگه کمکم کنين
چرا رو 6630 دوست نصب بودنقل قول:
میتونه این برنامه واسه جاوا ها هم وجود داشته ولی گاو نر میخاهد بز کهن (یه همچین چیزی یادم نیست)
تا برنام شو بنویسه
اقا چرا وقتی میخواد یکی بهم زنگ بزنه بوق اشقال میزنه
چی کار کنم
2 مقالهی بسیار زیبا از اصطلاحات و عبارات هک و فلش به زبان بسیار شیوا و ساده
این مقالات در صفحه ی شمارهی 37 تاپیک مرجعی از نکات قرار داده شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خوندش امیدوارم لذت ببرین:20: