سلام
دوستان این جایی که من ازش اشتراک می گیرم
واسه نوع اشتراکی که بشه باهاش فیلم دانلود کرد،هزینه را ماهی 50 هزارتومن می گه
می خواستم ببینم درسته
ضمن اینکه مودم من level1 هست.اگه بخوام از جایی دگیه اشتراک بگیرم
مشکلی ندارم با این مودم
ممنون
Printable View
سلام
دوستان این جایی که من ازش اشتراک می گیرم
واسه نوع اشتراکی که بشه باهاش فیلم دانلود کرد،هزینه را ماهی 50 هزارتومن می گه
می خواستم ببینم درسته
ضمن اینکه مودم من level1 هست.اگه بخوام از جایی دگیه اشتراک بگیرم
مشکلی ندارم با این مودم
ممنون
سلام بچها
كسي در جايي فيلم جومانجي رو سراغ نداره من همه جارو سر زدم ديگه دارم ديونه ميشم از بس گشتم لطفا كمك كنيد.كجا ميتونم اين فيلمو پيدا كنم؟
نقل قول:
نوع خاصی نداریم که بگیم این نوع از اشتراکها مال دانلود فیلم هست.منظور این است که حجم ترافیک بالایی دارند.با توجه به این که مودم داری نمیتونی از سرویس های ایران گیت استفاده کنی......پس میمونه فن آوا که نامحدود داره.خوب هم هست.اگر هم از سرویس حجمی استفاده کنید میتونید از ساعت 1 تا 8 رایگان دانلود کنید.لزومی هم نداره که توی این مدت خودتون بیدار باشید با یک scheduler ساده میتونید این کار را بکنید.
اگر هم سرعت بالا و هزینه مناسب تر مد نظرتون هست میتونید از سرویس ISDN استفاده کنید
خوش باشید........
سلامنقل قول:
بسیار بسیار
ممنم از توضیحاتتون
من الان از نداگستر دارم. الان دقیقان دوهفتس که ADSL من قطعه.
از وقتی که قطع کردن پورتهای شهید قندی رو زیاد کنن دیگه وصل نشد. میگن با مخابرات مشکلات مالی پیدا کردن. ما هم مثکه چون نظر غربی هستیم سرنوشتمون با سرنوشت این شهید قندی پیوند خورده.برای انتقامم که شده می خوام دیگه از این نداگستریا() نگیرم. شما کجا رو پیشنهاد میکنین؟کد:http://sabanet.ir/reseller_sh.asp
سلامنقل قول:
وا چرا قطعه؟
خوب خط ما هم از مخابرات شهید قندی هست.اما نت من مشکی نداره.
راستی Asalbanoo میشه بگی که فیلم از کجا دانلود میکنی؟اگه زحمتی نیست واست لینکشون را بگذاری (اگه مستقیم باشه که چه بهتر) ممنونت میشم............
نقل قول:
سلام
من اصلا فیلم دانلود نمی کنم عزیز
دوستان اصفهانی ببخشید....
من فردا از کاشان می خوام برم بیمارستان بهارستان ترمینال کاوه پیاده می شوم.........
میشه بگید کجاست این بهارستان وچه جوری میشه رفت.........
با تشکر اگر اتوبوس بره خیلی بهتره
نقل قول:
ترمینال که پیاده شدی یه دربستی میگیری میگی میخوام برم بیمارستان بهارستان.صاف دم درب بیمارستان پیادت میکنه.....
بیمارستان هم خصوصی هست و مال ارتش هست و در خیابان صفه (سابق) واقع شده..........