سلام
به همه و ممنون از دوستی که این تاپیک را باز کرده
اقا ما بعد از این همه امار گیری 4540s رو خریدیم
یک روزه که خریدم
ولی متاسفانه به یک مشکل بر خوردم اونم اینه که شارژ باطری خیلی زود خالی میشه طوری که شارژ گوشیم با این همه بازی که انجام میدم پایدارتره
من لپ تاپ رو روشن کردم و بدون این که کاری زیادی انجام بدم ظرف 1 یک ساعت 45 دقیقه شارژ ان به اتمام رسید و سیستم خاموش شد
خواستم بدونم ایا مشکل از باطری هست یا من بلد نیستم و باید تنظیماتی رو اعمال کنم
هم چنین دوستان با تجربه بگن
چراغی که مربوط به شارژ می باشد عمل کرد رنگ هاش چی هست( یعنی چراغ سفید که میشه یعنی چی و نارنجی یعنی چی و این که بعد از چراغ سفید، چراغ خاموش میشه )
سوال:
اگر مشکل از باطری باشه ، من باید فقط باتری رو به گارانتی ارسال کنم یا لپ تاپ رو بطور کامل ؟
در ضمن من وقتی نور نمایشگر رو کم میکنم و بعدش اگر سیستم restart کنم ایا تنظیم نور باید به حالت زیاد در بیاد( نوره صفحه زیاد باشه ) یا باید طبق میزانی که روشنایی رو تعیین کردم باشه (ویندوز 8 هست) ؟
دوستانی که 4540s سریی که بلوتوث و حسگر انگشت داره رو دارند ممنون میشم یکی لطف کنه لیست تمام درایور هایی که برای این سری می باشد و بایست نصب بشند رو بده
چون من طبق گفته یکی از دوستان درایور ها رو دانلود کردم ولی در دیوایس منیجر باز بخش هایی که علامت زرد ؟ می باشد وجود داره که نیاز به نصب درایور می باشد تا این موارد از بین بره