تیم بدون مربی همینه دیگه ...
من موندم فردا چطوری سرمو جلوی دوستان رئالیم بالا بگیرم :n02:
Printable View
تیم بدون مربی همینه دیگه ...
من موندم فردا چطوری سرمو جلوی دوستان رئالیم بالا بگیرم :n02:
همون بهتر که این جناب مرادی جام جهانی نرفت!:n21::n21:
من نمیدونم چقدر این داورا پول میگیرن که اینطوری قضاوت میکنن؟
منکه میگم خیلی خوب...رئال خوب...رئال قوی...یهو بارسا کلا ملغا کنن که رئال حالشو ببره!
هر دفعه یا پنالتی مارو نمیگیرن!یا الکی آفساید میگیرن!معلوم نیس کی به کیه...
3 تا بازی پشت هم داوری شدیدا به ضرر بارسا...یه کم عجیب نیست؟
سلام ، عرض خسته نباشید جانانه به داورای سه ال کلاسیکو اخیر :40: همینطور به دوستان متمارض :40: ( چه راههای کثیفی که برای گرفتن یه خطا وجود نداره )
این چه وضعشه؟!!! کلی فوروارد زحمت میکشن حمله میکنن آخرش سر نابلدی دوتا دفاع گل میخوریم؟!اما آقایون میرن الکس سانگی رو میخرن که قراره ذخیره ی بوسکتس باشه و به هیچ کاری نیاد!!!!یه آقایی به اسم رورا که اصلا در حد و اندازه ی لیگ 2 اسپانیا نیست میاد گند میزنه به یکی از بهترین تیمهای تاریخ!!تعویضاش منو کشته!!اگه تیتو استعفا میداد تا یه مربی خوب بیاد ( تا وقتی تیتو برگرده ) اصلا همچین وضعی نمیشد...
صحنه ی پنالتی هم که همتون دیدید و میدونید ... متاسفم ، کار ما شده اینکه بیایم برای داورا تاسف بخوریم :n21: خطاهایی که توی بازی رفت کوپا دل ری نگرفت و خطاهای کارت دار رو کارت نداد ... افتضاح بازی برگشت و این یکیش رو هم الان دیدیم هممون ...
یه سری بازیکنای فیکس بارسا هم کلا اضافین !!!!
خدا لعنتت کنه رورا
اصلا وجودش کنار زمین نحسی میاره آدمه......
هه تیم دوم رئال؟ من رئال در رونالدو میبینم پس وقتی هست تیم تیمه اوله هرکدوم از این بازیکنا 4 برابر بازیکنای سطح اول دارن حقوق میگیرن
مام اون زمان که بدون پویول پیکه الوز وقتی که البا نیومده بود اون موقع رئالو 3 تا 3 تا میزدیم کسی صداش درنمیومد
خطای مسی روی اسین رو دیدین؟ چه فرقی با برخورد پدرو و ژابی داشت تو بازی قبلی؟
پیکه با رونالدو حرف میزنه خود رونالدو هم خندش میگیره که داور چجوری گول خورده
تیم دوم رئال؟
واران پپه کونترائو تیم دومن؟
نه تیم دوم به این میگن
مونتویا ادریانو ماسکرانو که با همین میبردن
اصلا رئال بما چه؟
این رورا هنوز یارگیری رو به بازیکنا یاد نداده که تو دو بازی باید روی پیکه 190 و خورده ای هد بزنن
دو بازی متوالی برده خوبه از 2008 تا حالا تو نیوکمپ نباخته وگرنه خدایاااااااا اون روز چی میشه؟
این باختم باعث نشد فاصله امتیازی که کسی به اسم تیتو ایجاد کرد از بین بره
چقدر شبیه رئال فصل پیش شدیم
لالیگارو بردیم البته از اول فصل
کوپا هم حریف برد تو چمپیونز هم که فعلا معلوم نیس چی میشه
آقا من دیگه کلا قبل بازی نه پیش بینی میکنم و نه حرفی میزنم! :n02:
خوب در مورد بازی باید بگم که ما خوب نبودیم و واقعا ما به یه مدافع و مهاجم نیاز داریم و باید یه شوک اساسی داد به تیم...
والدزم خیلی خوب کار کرد و به نظرم سر گل دوم تقصیر دفاهامون بود که درست جایگیری نکرده بودن و جلوی دید والدزم میگرفتن...
رورا هم قربونش برم عجب تعویضای شاهکاری کرد! و فقط اینو میدونم که باید هرچه زودتر از شرش راحت شیم...!:n02:
در آخر هم واقعا برای داور بازی متاسفم این چه وضعشه نه واقعا ، به بازیکنای رئالم که بسیار عالی تمارض میکردن تبریک میگم و باید بهشون کاپ این کارو داد :n02: اون صحنه آخر که راموس پاشو انداخت پنالتی نبود پس چی بود و آخرشم که والدزو اخراج و به اینی بیچاره کارت داد!؟ :sq_10:
این کارشناس داوری کی بود
بارسلونا فقط دو هفته است که اینطوری شده. اگه الان ویلانوا بود مطمئن باش که هیچوقت اینطوری بازی نمی کردیم!نقل قول:
ولی جدای بحث داور این پپ حق داشت که نمی ذاشت پیکه زیاد با شکیرا بپره!!
چند وقت پیش هم گفته بود باید یه بپا برای زندگی پیکه گذاشت تا زیاد تو حاشیه نره! یکی دو بازی هست تو باقالیاست!
علاوه بر این که جلوی رونالدو خیلی عصبی بازی می کرد! تمرکز زیر صفـــــــــــــر بود!
این پیکه کلا فک نکنم بتونه درجا 40 سانت هم بپره!
فقط قدش درازه...شدیدا هم تو نبرد های هوایی افت کرده...
رورا هم که کلا منو کشته با اون تعویض هاش...
مورینیو یه خطای ساده میشه میپره وسط رو مخ داور...رورا نمیدونم چطوری وقتی پنالتی رو نگرفتن سر جاش وایساده بود!