الان مقداري اطلاعات روش هست اون مدار 1246 قرمز رنگ مربوط به ديتا كه نشون داده شده معناش چي هست؟ يعني اطلاعات رو بايد از سورس اصلي روي يه هارد ديگه كپي كنم يا ميشه از همين هارد بك آپ گرفت و اطلاعات روش كاملا سالمه؟نقل قول:
Printable View
الان مقداري اطلاعات روش هست اون مدار 1246 قرمز رنگ مربوط به ديتا كه نشون داده شده معناش چي هست؟ يعني اطلاعات رو بايد از سورس اصلي روي يه هارد ديگه كپي كنم يا ميشه از همين هارد بك آپ گرفت و اطلاعات روش كاملا سالمه؟نقل قول:
سلام
دوستان بهترین گارانتی هاردهای وسترن چیه به نظرتون؟
آواژنگ یا سازگار؟
یه جا هم میگفت گارانتی هاردام "گارانتی یکپارچه: سازگار/آواژنگ/ویستا" هستش. همچین گارانتی وجود داره؟! تا جایی که میدونم این گارانتی مال لپتاپ های ایسوس هستش.
با سپاس
سلام.نقل قول:
والا من خودم 2 تا هارد خریدم فروشنده ها میگفتن سازگار بهتره.ی 5 تومن هم سازگار گرون تر بود هاردش.اما در کل فکر نکنم تفاوتی داشته باشه
سلام
یه هارد اکسترنال سیگیت داشتم که متاسفانه سوخت و اطلاعاتم کلا از بین رفت (هاردم پرتابل بود،2.5 اینچی )
حالا میخوام یه هارد دیگه بگیرم با حجم 1TB
منتها بین دو گزینه موندم، بنظرتون یه هارد اینترنال از همین مارک سیگیت بخرم و بزارم تو باکس هارد سوختم؟ یا کلا یه هارد اکسترنال دیگه بخرم؟
چه مدلی پیشنهاد میدین؟
سلام .نقل قول:
تفاوت قیمت یکترابایت اکسترنال و اینترنال زیاد نیست . بنظر من بهتره که همون هارد اکسترنال رو بخرید .
با سلام خدمت تمامی دوستان
یک سوال از جناب عطا جان دارم.دوست عزیز بنده حدود سه سال پیش یک هارد اکسترنال یک ترا بایت سیگیت خریدم برای ارشیو که الان کمبود فضا دارم.بنده باکسشو که باز کردم دیدم داخلش یک عدد هارد سیگیت یکترابایت 7200 دور 7200.12 32 مگ بافر هست.سوالی که از عطا جان دارم اینه که بنده میتونم یه هارد 3 ترا مثلا سری گرین وسترن بگیرم و داخل باکس بزارم؟
آیا کنترلر ساتا به یو اس بی این هارد جوابگو هست؟
حد اکثر حجم قابل استفاده هارد در این باکس چقدر هست؟
ضمنا این هارد دارای یک اداپتور 12 ولت 2 امپر میباشد.با سپاس فراوان.
سلام .نقل قول:
به جاي اينكار يعني خريد هارد ديسك اينترنال و نصب در داخل باكس قديمي ، چرا يه هارد ديسك اكسترنال جديد نميخريد ؟
1246 عدد بدسكتوري وجود داشته كه remap شده (اين تعريف كلي هست) . حالا دقيقاً معلوم نيست آيا هارد ديسك تونسته اطلاعاتي كه روي اين بدسكتورها بود بازيابي و منتقل كنه روي سكتورهاي رزرو يا اينكه اين اطلاعات هم خراب (Corrupt) شده و همچنين دقيقاً معلوم نيست كه در Spare area چه تعداد سكتور ذخيره وجود داره و شايد تمام ظرفيت ذخيره استفاده شده باشه و تعدادي از اين بدسكتوريها همچنان باقي مانده (با توجه به reallocated event count) .نقل قول:
به هر حال تا حد امكان اطلاعات رو كپي كنيد روي هارد ديسك ديگه و اگر به جايي رسيديد كه اطلاعات كپي نميشه و يا سيستم هنگ ميكنه و حتي هارد ديسك به اصطلاح از my computer ناپديد ميشه (كه نياز به ريستارت مجدد هست) ديگه سعي نكنيد همان اطلاعات رو كپي كنيد . شروع كنيد به كپي اطلاعات ديگه كه تا حد امكان بتونيد تمام يا قسمت اعظم اطلاعات رو تخليه كنيد .
مشكل خاصي با نصب هارد ديسكهاي SATA نبايد داشته باشيد فقط مطمئن بشيد كه پاور سيستم سالم و در وضعيت مناسبي باشه .نقل قول:
براي يك ترابايت ميتونيد سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 و یا WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX رو با توجه به قیمت ، گارانتی و موجود بودن در بازار انتخاب کنید . اگر هم دوترابايت ميخواهيد سیگیت (مدل نامبر ST2000DM001) رو انتخاب كنيد .
ممنون از پاسختوننقل قول:
دلیلش دسترسی به هارد اینترنال سه ترابایت با قیمت مناسب هست.کلا میخوام بدونم امکان راه اندازی هاردهای ظرفیت بالا با این باکس وجود دارد یا خیر و حد اکثر تا چه ظرفیتی؟
بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه نظرتون رو راجع به این هارد لپ تاپ بفرمایید