آخه یکی از دوستان تاپیک ما که سرویس مخابرات مازندران و داره شبی 20 گیگ دانلود می کنه،سرعتش شده 16 مگ،اینم تست سرعتش هست:مخابرات مازندران قات زده در حد بوندس لیگا:sq_2:
نقل قول:نقل قول:
Printable View
آخه یکی از دوستان تاپیک ما که سرویس مخابرات مازندران و داره شبی 20 گیگ دانلود می کنه،سرعتش شده 16 مگ،اینم تست سرعتش هست:مخابرات مازندران قات زده در حد بوندس لیگا:sq_2:
نقل قول:نقل قول:
احتمال زیاد نت بیل مخابرات قاطیده :31:
دوستان من هم تو ارومیه خیلی زیاد این وضعیت براشون پیش میاد (یهو میبینی که اونی که تا دیروز سرعتش از 50 بالاتر نمیرفت سرعت دانلود شر 4 مگ اونم رایگان
اینم سند :31::31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ):31::31::31:
یا مثلا دوستم صبا داره یه باگ بهش گفتم و الان 5-6 ماهی میشه که بدون هیچ هزینه ای داره دانلود میکنه :31::31::31::31:
نقل قول:
خدایا !!
این خواب بود یا واقعیت !!
دوست گرامی میشه مشخصات سرویست رو بدونم (قیمت.. ترافیک... ساعات رایگان)
البته من شهر دیگم فقط میخوام حسرت سرویست رو بخورم :sq_3:
اما 16 مگ دیگه واقعا" حال می ده،من 16 مگش و ندیده بودم که حالا دیدم :sq_2:نقل قول:
اگه زیاد طمع کار باشی همینم از دست میدینقل قول:
از ما گفتن:31::31:
با سلام،سرویس 512 با 16 گیگ مخابرات مازندران،مرکز اصلی شهر چالوس-نوشهر،شبانه رایگان 1 تا 6،ماهی 22000 توماننقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اون باگو به ما هم بگو یه حالی ببریم.از وقتی قیمتا رو بردن بالا سخت شده برام
سلام دوست گرامی شکایات بسیاری از نوین نت در سازمان مقررات رادیویی پیگیری میشود که انشاا.. به تخته شدن در این شرکت بینجامد..آخرین کثافت کاری اینها واگذار کردن بخش پشتیبانی مشترکین تهرانی به یک شرکت دست دوم در یکی از شهرهای دور از تهران است...شکایات جود از اینها را می توانید به دفتر معاونت اعمال مقررات سازمان آقای مهندس جسن رضوانی تحویل دهید که به شما یک شماره پیگیری می دهند و برگی بر پرونده قطور اینها اضافه گشته و به صدور نتیجه تزدیک خداهد شد...
اقا کسایی که مشکل پینگ دارن
mtu مودم رو عوض کنن که گوگل سرچ کنین هست
ماله من حدود 25 ms اومد پایین
42 شده الان
با واشینگتون 212
تو چند تا دستکاری هم دارم کار میکنم خوب بود اینجا میزارم:sq_5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر شکایت کنین شاید از اینم بهتر شد:sq_9::sq_25: