دوستان کسی راه حلی واسه مشکل صدا نداره؟
Printable View
دوستان کسی راه حلی واسه مشکل صدا نداره؟
دوستان . ببخشید من باز و نصب کردم همه چی میزونه (گرافیک و ...) ولی این صداش اکو میشه مثلا صدای یه تیر که میزنی 2 بار صداش میاد نمیدونم از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک کنین ؟>/؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان گل یه مشکلی تو بازی هست که وقتی vsync رو فعال میکنم دمو بازی و ارم اول ea اهسته میشه ولی تو بازی هیچ مشکلی نیست ولی وقتی vsync رو غیر فعال میکنم دیگه هیچ مشکلی نیست و همه چیز درست پخش میشه. حالا کسی میدونه چطوری میشه vsync رو فعال کرد و همه چی هم درست اجرا بشه درضمن گرافیکم hd 5670 1gig
اونایی که مشکل گیر کردن بازی و کم آوردن سیستم و فریم ندادن رو دارن حتما ویندوزشون آپدیت کنن تا جایی که وقتی برای چک کردن آپدیت میزنید دیگه آپدیتی وجود نداشته باشه ! حتما درست میشه بازیشون ! فقط تیک KB971033 رو موقع ریختن آپدیتا برداری تا کرک ویندوزتون نپره !
دوستان کمک برای بنده این ارور رو میده
کد:http://uploadpic.org/storage/2011/k4PnfVuCs6VcO8qhMMQdlrdar.jpg
با سرعت adsl 128 چطور میشه آپدیت کرد ؟ چقدر طول میکشه ؟ چند روز :31:نقل قول:
دوستان با این سیستم میتونم High بازی کنم؟
AMD Phenom II X4 955
Ram 6GB
MSI 6870 Hawk
شما باید یه مدتی کنار همون که بالاش نوشتهfallowبعد به سمت راه پله میره و در راهپله وا میشه و..............نقل قول:
این راه حلم ج نداد:41:نقل قول:
فقط خدا میدونه......
دوستان این بازی برای من اصلا هیچ مشکل در اجرا شدن نداره الان دارم رو بهترین حالت بازی میکنم فقط صدا یه کم اکووووووووو میشه چی(هر کلمه دو بار میپیچه ):31: کنم گیرم یه خورده ضد حاله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو ور خدا کمک کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19: